Jag hade bara träffat honom en gång förut, på en fest, men jag kände ändå en självklarhet när han ringde och bjöd in sig. Vi hade bestämt att jag skulle bjuda på middag. Jag hade valt med omsorg, och det var ingen slump att maten var välkryddad. Då dricker man mer och han behövde slappna av lite. Efter huvudrätten hade vi hunnit in på andra flaskan och vi hade kommit emot varandra flera gånger under bordet.

Jag kände hans hand på mitt bara lår, strax nedanför kjolen och han föreslog att vi skulle ta desserten lite senare. Han förde mig in till soffan och vi slog oss ner med våra vinglas. Vi pratade om allt utom oss, men allt som sades anspelade på sex och jag kunde läsa hungern i hans ögon. Mina bröst styvnade under den tunna blusen och jag kände hur jag blev blöt mellan låren. Då kom jag att tänka på att jag var nyrakad och undrade vad han skulle tycka om det. Jag tänkte tillbaka på hur skönt jag hade haft det i duschen när jag förberedde mig för att han skulle komma. Jag hade rakat hela fittan och att göra det är bland det skönaste en kvinna kan göra ensam.

Jag hade tvålat in hela mig med en krämig duschcreme och omsorgsfullt smörjt med tvål runt hela fittbusken. Sedan satte jag mig på huk i duschen och tog rakhyveln i ena handen. Sakta gned jag runt med andra handen på min hala fitta. Hårtuss efter hårtuss blev offer för rakhyveln. Först längst ner, runt blygdläpparna, försiktigt. Hela mitt underliv pulserade vi det här laget och mina egna vätskor blandades med duschstrålens.

Sedan håret på venusberget. Alltihop. Kalt och slätt, min hand gled över den rakade fittan. Jag hade duschslangen i ena handen och när all tvål var borta njöt jag av synen. Ett finger gled in i fittan och jag stönade högt. Upphetsningen av behandlingen måste stillas. Jag masserade klitoris med ena handen, samtidigt som en mjuk duschstråle pulserar mot slidöppningen. Det ångar i duschkabinen av kåthet och varmt vatten. Jag låg ner på golvet nu. Vattnet rann över mina styva bröstvårtor och fingrarna bearbetade mitt rakade kön. Jag kände de bekanta ryckningarna i fittan, men ville njuta en stund till. Jag retade mig själv genom att endast låta vattenstrålen möta klitoris. Den mjukare behandlingen drar ut på njutningen men snart kunde jag inte motarbeta orgasmen längre. Jag lät strålen fortsätta arbeta, men använde fingrarna också. Orgasmens vågor sköljde över mig och mina stön och vätskor blandades med duschens.

Plötsligt upptäcker jag att jag stönat högt när jag tänkt på min stund i duschen. Han tittar på mig och frågar; var det skönt? Generat slår jag ner blicken och rodnar. Hur länge har jag suttit och drömt tillbaka? Men jag behöver inte oroa mig, han tittar på mig en stund till, sen kysser han mig. En djup, hungrig, kåt kyss. En krävande kyss, och han smeker mitt ena bröst under tiden.

Sakta flyttar han handen mot låret och upp under kjolkanten. Han fastnar en kort stund med handen i mina strumpebandshållare, men lösgör sig snart. Han dra tillbaka handen och undrar om det inte är tid för dessert. Det glimtar till i hans ögon när han frågar.

Jag vet att han inte menar desserten i köket, men för att retas går jag ut i köket för att plocka fram glass och chokladsås. Jag står och lägger upp glass i skålar när jag känner två armar runt mig. Han håller ett fast tag under mina bröst med ena armen och kysser mig i nacken. Samtidigt lirkar han upp min kjol med andra handen. Han smeker mig längs troskanten, bak till stringen och masserar stjärten. Jag stönar av upphetsning och vill vända mig om, men han håller kvar mig. Han pressar sin hårdhet mot min stjärt och jag tar tag i diskbänken. Fortfarande bara med en hand, knäpper han upp strumpebandshållarna och tar av mig trosorna. Jag hör honom stöna när han upptäcker att jag är rakad. Han smeker lite över den rakade kullen. Nu har andra handen övergått till att knäppa upp min blus och smeker mina bröst. Jag sträcker händerna bakåt och spänner upp hans skärp. Han hjälper mig med knapparna och snart står han med byxorna vid fötterna. Hans kuk bultar innanför kalsongerna och han pressar den mot mig.

Ta av dig allt, stönar jag, och njuter fullt av hans hand som nu övergått till att smeka min fitta. Han avbryter behandlingen några sekunder för att ta av sig kalsongerna också. Jag vänder mig om för att se hans härliga kuk släppas lös. Jag möter hans kåta blick en stund, sen säger han åt mig att sätta mig på köksbordet. Han tittar på mig, sen sätter han sig på en stol framför mig och börjar slicka mig. Köksfönstret är öppet och tanken eggar mig att någon kan se eller höra oss utanför. Han slickar först i ljumskarna och sen på den släta kullen. Sen, äntligen, in i min blöta skreva. Inget hår i vägen, bara min blöta inbjudande fitta.

Jag har lagt upp en benet på hans axel och ligger öppen för honom. Plötsligt slutar han, när han upptäckt att jag är nära. Jag stönar desperat att han måste fortsätta och håller ut armarna mot honom. Han har ställt sig upp och gått runt bordet. Kuken glänser av kåthet och står förväntansfull bara några decimeter från min mun. Han tar ett steg till och jag slukar kuken i min mun. Det smakar extra skönt om dom droppar som trängt fram från honom. Jag suger lugnt in och ut, samtidigt som jag smeker med ena handen runt pungen. Min fitta dryper efter den tidigare behandlingen och jag längtar efter att känna hans kuk djupt i mig.

Jag suger en stund till, men känner att det börjar bli läge för ett skönt knull. Han läser mina tankar och backar lite. Ställ dig här mot diskbänken säger han. Det plaskar om min fitta när jag flyttar mig från bordet. Jag ställer mig upp och känner hur det rinner lite innanför ljumskarna. Jag greppar diskbänken och putar med stjärten. Jag är redo att ta emot hans kuk och vill inte vänta längre. Då känner jag kuken nosa i stjärtskåran, hård och krävande. Sakta glider den upp och ner, glänsande blöt av mina fittsafter. Den når fitthålet, men glider runt lite till. Jag stönar högt, och kvider att han ska sluta retas. Ge mig kuk, nu!

Den hittar sitt mål igen, och den här gången stannar han där. Saktar borrar han sig in i min varma grotta och jag böjer mig framåt ytterligare över diskbänken. Han håller ett fast tag om mig och trycker kuken i botten. Jag känner min fitta omsluta honom. Nu börjar äntligen det jag längtat efter och jag skriker högt varje gång han kommer in i mig. In och ut. Det plaskar om oss och jag njuter av ljudet av kåthet. Jag känner att jag inte har långt kvar och säger åt honom att sätta sig på en stol igen. Jag gränslar honom och sjunker djupt ner över hans kuk. Njutningen i hans ansikte eggar mig ännu mer och jag rider honom långsamt över gränsen. Jag kommer före honom och känner hur min orgasms ryckningar omsluter honom. Mina sammandragningar får honom att komma och nästan samtidigt pumpar han sin sats långt in i mig. Våra kroppar och vätskor är ett och njutningen är total. Det enda som hörs är våra andetag, och svetten pärlar på våra kroppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *