Det jag nu ska berätta utspelade sig när jag var 22 år. Men historien tar sin början redan 2 år tidigare alltså när jag var 20. Jag hade då en flickvän som hete Therese. Hon var då 18 och vi var tillsammans i nästan 1 år. Therese var och är fortfarande en mycket läcker brud. Hon har en kropp som är så sexig och het att vilken kille som helst skulle bli kåt bara han såg henne.

Hon har långt blont hår, stor mjuka läppar, en platt fin mage, stor sexiga bröst, hennes rumpa är perfekt för att inte tals om hennes hungrande fitta som aldrig kan få nog. Till saken hör också att hon har en syster som var 14 och nu är 16 och som är nästan lik snygg och sexig och heter Linnea. Det började en dag i maj. Vädret var otroligt trist så jag och Therese valde att stanna hemma istället för att hitta på något.

Vi hade tur hennes föräldrar skulle bort och vi hade huset för oss själva eftersom Linnea skulle till någon av sina kompisar. Vi öppnade en flaska Champagne och började mumsa på jordgubbar framför familjens öppna spis. Vi började snart att kyssa varandra och min hand sökt sig mot hennes vänstra bröst. Hon stönade lätt av beröringen. Hon knäppte upp min skjorta och började slicka min överkropp. Hennes tunga spelade på min bröstvårtor. Jag kunde känna hur min kuk började styvna till.

Kåtheten tog överhand och jag slet av hennes tröjan. Hon hade på sig en sexig push-up bh. Hon förde långsamt bak sina händer och knäppte upp den. Försiktig släppt hon ner den och blottade sin stor bröst. Jag slet henne till mig och slickade hennes bröstvårtor. Sakta började hon nu åla av sig sin byxor. Samtidigt som jag drog av mig mina . Hon låg nu ner på golvet. Jag tog tag i kanten på hennes stringtrosor och drog av dem långsamt. Hennes fitta var redan våt och jag kunde se att den var alldeles nyrakade. Therese rakade sin fitta dagligen så det var bara slätt och fin hy som syntest när trosorna gled av.

Jag gick ner på knä och började försiktigt smeka insidan av hennes lår. Hon stönade fram att hon vill att jag skulle slicka hennes fitta. Jag såg i hennes ögon att hon var super kåt. Istället för att gör som hon ville fortsatte jag att smeka runt kanterna på hennes fitta men aldrig på den och hon började bli mer och mer otålig av att jag inte gick rakt på. Jag kunde se hur safterna började kom fram och hennes slida blev allt mer fuktig.

I ett snabbt drag tryckt jag in ett av mina fingrar. Hon stönade till något fruktansvärt. Jag började sakta jucka henne. Hon stönade allt mer och bad mig att slicka henne. Nu gjorde jag som hon vill. Jag gav mig på hennes fitta och slickade med mjuka men ändå hårda drag. Hon blev allt mer kåt. Hon stönade fram att nu var det hennes tur att få mig kåt. Jag ställde mig på knä och hon drog av mig boxershortsen och började sakta smeka min kuk. Den var nu helt styv försiktigt placerade hon den i sin mun. Hon spelade med tunga över ollonet sen förde hon in halva i munnen. Therese var otroligt duktigt på att suga kuk. Hennes mun var som gjorde för den uppgiften. För att reta mig slutade hon och började sakta runka den istället.

Jag bad henne om att hon skulle ta den i munnen igen och gärna hela denna gången. Detta gjorde hon utan att tveka. Hon tryckte in hela i ett ända drag. Hon hade nu hela min kuk i munnen. Allt från ollonet till roten var instoppad i hennes mun. Jag kände att jag var på väg att koma av den sköna behandlingen så jag drog ut kuken och bad henne lugna sig. Men jag vill att du ska komma i munnen på mig sa hon med en kåt röst. Det gör jag gärna men första vill jag sätta på dig svarade jag. Knulla mig så hårt du kan sa hon.

Hon la sig ner på rygg och särade på benen. Hennes fitta var nu plask våt och jag hade inga problem att glida in i henne trots att hennes fitta är otroligt trång. Jag började knulla henne samtidigt som jag slickade hennes bröstvårtor. Jag tryckte in kuken till roten sen drog jag sakta ut den för att åter trycka in den stenhårt. Jag drog ut den helt och jag kunde se Therese förvånade blick. Kommer du nu frågade hon? Nä inte en på ett ta svarade jag samtidigt som jag vände henne på rygg och placerade henne på alla fyra. Therese är inget fan av analsex men när hon är riktigt kåt så brukar hon låt sig tas i röven. Hon var på gott humör den hör gången och hon protesterade inte alls när jag sakta tryckte in kuken i hennes anal. Hon stönade nu allt högre. Samtidigt som jag drog på henne mellan skinkorna så masserade hon sig själv mellan bena.

Plötsligt såg jag att borta vid dörren som var öppen in i vardagsrummet kikade Linnea fram. Hon tittade försiktigt fram bakom dörrkarmen. Jag visste inte riktigt vad jag skulle gör. Jag bestämde mig för att låssas som hon inte var där. Therese stönade till och bad mig att få henne och komma. Jag la in kuken i hennes fitta och började knulla henne hårt bakifrån. Nu stönade hon inte längre utan hon skrek. HÅRDARE DJUPARE HÅRDARE DJUPARE. Jag tog i för allt vad jag var värd. Hon ryckte till och kom i en otrolig orgasm. Jag kände hur hennes fittsafter rann ner längs hennes ben. Jag kände att jag också var på väg att komma. Jag stönade fram att jag var redo. Hon gnydde fram att hon ville ha hela min sats i munnen. Hon drog ut kuken satte sig på huk framför mig, hon runkade min kuk snabbt och hårt. Jag kom direkt, rakt i munnen på henne. Hon fortsatte att runka den hon ville ha varenda liten droppe sperma i munnen. När allt hade kommit ut svalde hon allt hon hade i munnen samtidigt som hon torkade upp sperman hon fått på kinderna och hakan med sitt pekfinger och stack in det i munnen och slickade av det helt och hållet. Jag älskar att svälja din sperma var det sista hon sa innan vi kröp ihop på golvet hopslingrade. Kåtheten lös fortfarande i hennes ögon.

Nästa dag var jag åter hemma hos Therese. När jag knackade på berättade hennes mamma att hon var ute på ett par ärenden men att jag kunde vänta på hennes rum. Efter ett tag skrek Therese mamma och sa att hon och hennes man skulle ut ett tag. Jag var nu själv i huset tillsammans med Linnea. Jag gick till hennes rum för att prata med henne om att hon hade stått och kollat på oss igår. Hon var inte på sitt rum så jag skulle just vända och gå när jag såg att det låg en dagbok på sängbordet. Jag visste att jag inte borde titta i den men det gjorde jag i alla fall. Jag hittade gårdagens datum. Jag fick en smärre chock när jag läste vad som stod där.

Det är tredje gången jag kollar när Peter och Therese har sex. Hans kuk verkar var så jävla stor. Igår så sprutade han Therese i munnen. Jag skulle också vilja svälja hans sperma. Efter att de somnat igår så tog jag fram min dildo och pulade mig. Jag tänkte på hur skönt det skulle vara att ha hans kuk i mig.

Jag vill att han ska bli den första som knullar mig.

Jag letade bakåt i boken och hittade flera liknande anteckningar. Alla handlade om att hon ville knulla mig. Hon är för fan bara 14 tänkte jag. Jag ryckte till när jag hörde en dörr öppnas. Jag la kvickt tillbaka dagboken. Jag hade precis gjort det när Linnea kom in i rummet. Hon hade bara en handduk på sig hon hade tydningen duschat.

Jag skulle precis börja snacka med henne om gårdagen. När hon släppte ner handduken. Hennes kropp såg ut som en exakt kopia av Therese bara att brösten var mindre och fittan något mindre välrakad. Hon särade förföriskt på benen. Jag vände mig snabbt om. Tycker du inte jag är snygg frågade hon. Jo sa jag jätte snygg . Du kanske vill att jag ska raka fittan lite mer sa hon. Nä den är jätte snygg lyckades jag få fram. Jag kunde nu se i spegeln som satt på vägen att hon vände sig om putade med röven och sakta drog på sig ett par vita stringtrosor. Jag måste nog gå nu fick jag fram. Jag lämnade huset så snabbt jag kunde. Ett par månader senare tog det slut mellan mig och Therese. Jag fick senare reda på att Linnea påstått att jag hade satt på henne och att det var därför Therese gjorde slut.

Det är egentligen nu som historien börjar. Jag var/är alltså 21. Min gamla skola sökte en vikarie i matte. Och eftersom att jag läst en termin matte på högskolenivå och de kände till mig sedan innan så fick jag jobbet.

Jag startar ännu en lektion den sista för dagen. Jag presenterar mig för klassen. Mitt uppe i min presentation knackar det på dörren och en tjej kommer in. Hon strosar lugnt ner och sätter sig. Jag väntar på ett ursäkta att jag är sen. Men det kommer inte så jag frågar tjejen vem hon är. Jag heter Linnea svarar hon. Nu ser jag det är Therese lillasyster Linnea. Hon har sannerligen växt till sig. Hennes bröst är lätt i klass med hennes systers.

Lektionen fortgår plötsligt räcker Linnea upp handen hon vill ha hjälp. Hon sitter längst bak av alla lite för sig själv. Hon pekar på papperet, jag behöver hjälp säger hon. På papperet är det inget mattetal utan en porrbild som hon har ritat själv. Jag tror inte jag kan hjälpa dig med det viskar jag fram. Efter ytterligare ett tag räcker hon upp hand jag går ner till henne igen sätter mig på huk bredvid hennes bänk. Den gången är det ett matte tal. Helt plötsligt känner jag att jag får något instoppat i min byxor. Jag tittar upp på Linnea men hon ser bara ner i blocket. Jag plockar upp föremålet från byxor. Jag känner att det är tyg. Jag tittar ner det är ett par svarta stringtrosor jag sitter med i handen. Jag försöker att ge tillbaka dem men hon vägrar ta dem. Jag gömmer dem så gott det går och går tillbaka till katedern.

Jag dra ut en låda och lägger kvickt ner dem och stänger så ljudlöst jag kan. Ingen verkar ha märkt Linneas lilla påhitt. Hon sitter längst bak och mitt emot katedern. Jag sitter i mina egna tankar och på grund av det så tappar jag min penna som jag har i handen. Jag sitter kvar i stolen och sträcker mig ner efter den. Samtidigt som jag gör det kastar jag en blick mot Linneas bänk. Hon har särat på benen och sitter och smeker sin numera helt rakade fitta. Jag vet inte riktigt vad jag ska gör. Jag sätter mig upp jag kan känna att kuken börjar resa sig. Linnea vill ha hjälp ytterligare en gång. Jag går ner till henne. Hon tar tag i min hand och för den sakta mot sin fitta. Jag smeker den försiktigt sen drar jag undan den fort som fan. Hon tittar ner på bulan på min byxor och säger; DET SER UT SOM DU VILL KNULLA MIG! Trots att hon viskar och det är bara jag som kan höra det tycker jag att det låter som en hel kör som vrålar ut orden.

Lektionen tar lyckligtvis slut utan fler av Linneas trick. Alla lämnar salen inklusive Linnea. Jag sitter kvar i stolen. Det var sista och den mest jobbiga lektion på dagen helt klart. Det knackar på dörren. Jag hojtar kom in Linnea kommer in. Hon ser ut som en äkta kåt skolflicka som man ser i porrfilmer. Rutig kjol en vit blus som har alldeles för många knappar uppknäppt så man kan se hennes bh när hon böjer sig fram. Plus att hennes hår är flätat i två barnsliga flätor. Jag glömde något säger hon. Dina trosor kanske svara jag. Var är de frågar hon. De ligger lådan säger jag och tar upp dem. Du kan få behålla dem om du vill svarar hon. De luktar ju ung fitta och de gillar väl du.

Ja det gör jag svarar jag. Och din ska jag ju ha knullat eller hur. Hon kommer på sin lögn som spräckte mitt förhållande med hennes syster. Du kan få göra det nu om du vill svara hon. Jag vet inte vad som tar åt mig men jag säger till henne; Det ska jag fan i mig göra. Jag reser mig upp går snabbt fram emot henne sliter av henne blusen tar tag bakom ryggen och sliter av hennes bh. Det samtidigt som jag knäpper upp knapparna och släpper ner hennes kjol. Jag backar nu undan och sätter mig i stolen igen. Hon verkar mycket förvånad.

Lägg dig på katedern och pulla dig själv säger jag. Hon gör som jag säger, hon väter en fingret i munnen och börjar smeka sina bröst hennes vänstra hand går ner och smeker fittan, hon stoppar in ett av sin fingrar och stönar lätt. Jag säger att hon ska pulla sig så hårt hon kan. Hon gör det, jag kan se hur fingret går snabbare och snabbare in och ut hur det blir våtare för varje stöt. Jag knäpper upp min skjorta och låter mina byxor falla till marken jag tar fram min nu stenhårda kuk och börjar sakta runka den. ÄR DET DEN HÄR DU VILL HA frågar jag.

Hon tittar upp och stönar fram ett JA. Är du fortfarande oskuld frågar jag, hon nickar lite försiktigt. Då ska jag ta det lugnt svara jag. Gör inte det svarar hon, jag vill ha din kuk i alla mina hål. Jag börjar nu tveka lite hon går bara i nian och jag är hennes lärare och 6 år äldre plus att hon är oskuld.

Min tvekan försvinner snabbt när jag tittat på henne. Hennes bröst är gigantiska, hennes fitta våt som fan och hon vill att jag ska ta henne i alla hennes hål, hon ser ut som en äkta porrbrud. Jag går fram och börjar slicka och knåda hennes bröst. Jag drar ner huvudet mot hennes hel rakade fitta. Jag sticker in tungan i den och börjar slick så fort jag kan. Hon blir våtare och rödare ju längre jag håller på. Fittsafterna börjar tränga fram och de smakar jävligt gott.

JAG VILL SUGA DIN KUK, stönar hon fram mitt i slickandet. Jag sätter mig ner i stolen och särar på benen. Har du sugit kuk innan frågar jag. Nä men jag har sätt hur man gör på porrfilm säger hon. Hon är lite osäker i alla fall. Så jag hjälper henne, jag trycker in hela kuk i hennes mun. Och så börjar sakta att köra den fram och tillbaks. Hon lär sig fort och snart klarar hon det på egen hand. Jag ber henne ta hela i munnen igen. Hon säger att hon vet inte om hon klarar att ta hela för att den är så stor. Jag ber henne pröva. Hon för långsamt i den till slut är hela inne. DUKTIG FLICKA SÄGER JAG. Hennes ögon skiner upp. Hon tar ut kuken och säger; Jag är ingen flicka. JAG ÄR DIN ALLDELES EGNA HORA.

Okej säger jag horor är stygga flickor och stygga flickor ska man slå med linjal över rumpan. Jag ska inte slå dig över rumpan bara sticka en in sak där. Hon vet vad som är på gång, hon lägger sig rak lång över katedern och trycker fram röven. Jag går fram och sätter kuken i skåran precis när jag trycker till så gör hon samma sak. Det gör att hela kuken går in i ett drag. Hon kvider till något enormt. Men sen stönar hon fram att jag ska knulla henne så hårt jag kan. Jag juckar så hårt jag vågar jag kan se att hon har ett finger i munnen för att inte skrika allt för mycket med andra handen gnider hon sin klitta. Linnea du är en jävla hora stönar jag fram. Jag drar ut kuken ur analen och hon pustar ut. Hon glider ner en bit från katedern sticker ner sin fingrar i fittan och särar på blygdläpparna jag kan se det våt rosa fittköttet. Knulla mig så hår du kan ber hon mig. Jag trycker in hela kuken till roten direkt. Jag knullar henne så snabbt jag kan. Hon gnyr som ett litet djur. Din kuk är så jävla stor skriker hon. Jag blir bara kåtare av det och fortsätter i ett fruktansvärt tempo.

Jag drar ut kuken och vänder på henne. Läger hennes så att benen står rakt upp och villar på mina axlar. Hon andas otroligt fort. Är du redo för ännu en omgång till frågar jag. Givetvis säger hon, ju hårdare du knullar mig desto skönare är det. Nu kommer jag komma otroligt djupt in i dig säger jag samtidigt som jag återigen sticker in kuken i hennes plaskvåta fitta. Det plaskar till varenda gång roten på min kuk slår i hennes fitta. Hennes bröst gungar i takt med mina stötar. Efter ett tas juckande i maximal takt så kommer hon fler gångar. Hon skriker ut sina orgasmer.

Jag skiter nu i att folk kan höra oss. HOROR TAR HELA SATSEN I MUNNEN stönar jag fram. Då ska jag väl göra det säger hon. Jag backar en bit, hon går ner på knä. Gapa stort säger jag för det är mycket som du ska svälja. Hon gapar stort och jag runkar min kuk så hårt jag kan. Fort så kommer jag och fortsätter runkar den till inget mer kommer. Sperman träffar lite här och var i ansiktet på henne, på hakan, på kinderna men det mest hamnar i munnen. Hon väntar till allt har kommit ut och i hennes mun då sväljer hon allt. Hon smackar med läpparna. Nu sker något lite konstigt hon tar upp sin trosor torkar av sperman som hon har på hakan och kinderna med dem. Sen klär hon på sig. Stoppar ner trosorna i fickan. Jag frågar henne vad hon ska göra med dem. De ska jag ha på mig i kväll när jag ”leker” med mig själv, svarar hon.

Som ni förstår kom jag att ha en otrolig tid som vikarie på skolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *