Hej, jag vet att det var länge sedan jag skrev en novell, men nu känner jag att det är dags att lätta mitt hjärta. För jag gjorde en ganska korkad grej för 4 veckor sedan…

Så här var det:

Jag och min kille Conny var på ett disco inne i stan. Till en början hade vi trevligt, men allteftersom kvällen gick så verkade det som om Conny brydde sig mindre och mindre om mig. Han pratade mest med sina vänner som vi var ute med. Men då såg jag min räddning, min kompis Kristin var på samma disco, så jag gick till hennes bord och festade vidare.

Vi hade väldigt kul, det var länge sedan vi hade träffats så vi hade mycket att ta igen.

Kvällen blev natt, ett par killar satte sig vid vårt bord, två av dem var svarta. En av dem var väldigt trevlig, han bjöd på drinkar och berömde mig för mitt utseende under hela kvällen. Sånt blir man inte direkt bortskämd med när man har ett förhållande, det verkar som om killarna struntar i det efter ett tag…

Natten blev tidig morgon och stället skulle snart stänga, jag tänkte att jag skulle leta upp Conny och gå hemåt. Till min besvikelse så hittade jag honom inte, det verkade som om han redan hade gått hem!

Jag stötte på Kalle, en av hans kompisar, som bekräftade mina misstankar, Conny hade redan gått hem, och det för ganska länge sedan. Det verkade som om han gått med en tjej. Sur och besviken som jag var så gick jag tillbaka till Kristins bord, och även till den smickersamma killen.

Även här var det på upphällningen, den trevliga killen frågade om jag ville följa med honom hem, han propsade på att det kunde vara farligt att åka hem själv vid den här tidpunkten på dygnet. Jag kanske är blond, men inte helt korkad, jag förstod vad som väntade hemma hos honom, och det var faktiskt så att jag kände mig sugen på ett äventyr, nu när Conny var ute och busade.

Jag tackade ja till hans erbjudande, han förklarade att han bodde inneboende hos den andra svarta killen, vilket jag egentligen struntade i. Jag blev mer och mer besluten på att göra det, ha sex med denna kille som jag aldrig träffat förr.

Vi delade, alla tre en taxi hem till dem, Killen, Steven, betalade och vi gick sakta upp mot lägenheten, nu så kände jag mig lite tveksam, men då tänkte jag på Conny och hans ständiga raggande, dessutom så ville jag se om det var sant det där med svarta kukar. Jag skrattade lite för mig själv när jag tänkte tanken. Steven undrade var det var, samtidigt som hans kompis Georg låste upp dörren. Jag bara log och slängde av mig jackan.

Jag gav honom en förlösande kyss. Han såg lite generad ut, George mumlade något och gick in på toa. Jag hörde att han borstade tänderna, det verkade som kvällen för hans del var över.

Jag och Steven satte oss i soffan, han tog fram Baily´s och det är ju gott, vi satt och drack oss en bra stund, George sade god natt till oss. Vi kysstes mer och mer passionerat och jag kände hur det hettade till, nu var det bara han och jag. Steven förde mig in till sitt lilla rum, jag såg egentligen bara en säng där, och en stol som nattduksbord. Vi sjönk varsamt ner i sängen, han smekte av mig kläderna, jag njöt av han flinka händer, han slickade min kropp samtidigt, det var härlig, skönt. Jag hjälpte honom av med hans tröja, han var ganska muskelös. Han hade en fin, vältränad kropp, jag låg nu under honom, han smekte sakta av mina trosor och gav mig en kyss på musen. En rysning gick igenom kroppen. Jag gillar att bli slickad och det verkade som om han förstod det. Med den ena handen förde han bort mina trosor och kysste mig djupare på musen, jag kände hur hans tunga nuddade min klitoris.

Det var så skönt, jag stönade till, jag ville att han skulle fortsätta slicka mig, och det gjorde han!

Han var väldigt duktig och jag kom ganska snabbt, jag vill sedan ge tillbaka till honom, jag fick honom att lägga sig på rygg i sängen, vi drog tillsammans av honom jeansen, och vilka lår! Så vackra.

Jag smekte pålen utanpå kalsongerna, den verkade vara styv och jag flippade fram den ur kalsongerna, till min besvikelse så var den inte alls speciellt lång…

Jag började med att pussa den på ollonet, sedan att slicka den längs ollonkanten, han stönade till, det verkade nästan som om han skulle komma redan nu. Han drog bort mitt huvud från kärleksstaven och sa att han ville ha mig. Jag lade mig ovanpå honom och runkade den styva kuken sakta.

– Kondom, sa jag med en viskande röst.

– Jag har ingen, svarade Steven chockat. Nog för att jag kanske var väldigt kåt, men lite omdöme hade jag kvar.

– Du får fråga George då?

Varpå Steven svepte in sig i lakanet och smög sig in till George, jag hörde hur de dividerade högljutt med varandra på ett för mig främmande språk. En liten stund senare kom Steven tillbaka, han beklagade sig, men George hade inga kondomer heller och han undrade om vi inte kund göra det utan, han lovade att vara försiktig.

Han bönade och bad, jag såg att han verkligen ville. Men eftersom att jag inte åt p-piller så tyckte jag att det skulle vara dumt, så jag tvingade honom att gå det till närmaste öppna affär, vilket tydligen var en mack ca tio minuter bort.

Steven slängde på sig kläderna och sa till mig att hålla mig varm under tiden. Vilket jag lovade.

Han sprang ut och jag låg där i sängen, jag smekte mig sakta, jag ville inte komma igen, men samtidigt så ville jag verkligen vara superblöt när Steven kom tillbaka.

Men efter bara någon minut så hörde jag hur dörren till rummet öppnades, i dörröppningen stod George, helt näck!

Och här stämde sagorna!

Minst 25 cm lång!

Jag bara gapade över situationen.

Han kröp upp i sängen och jag bara låg där, chockad och kände hur han smekte isär min ben, hans hand rörde vid min blöta mus och han flyttade enkelt upp sig och jag känd hur ollonet rörde vid mina blygdläppar, jag höll andan och bara låg stilla. George stönade till och pressade in bjässekuken i min blöta mus!

Det kändes så overkligt, precis som om jag tittade på en film. Det var verkligen konstigt. Jag var precis som förlamad, hans kuk åkte in och ut ur mig, den var så skön, jag stönade till och George ökade takten, han skyndade sig och juckade ett par snabba drag i mig innan han grymtade till och jag kände hur hans sperma forsade in i mig. Det var nu jag kom på att han inte haft någon kondom på sig, lite sent kanske…

Han gled av mig och gick in till sitt rum igen, efter bara 10 sekunder, högst så hörde jag hur ytterdörren öppnades och Steven sprang in, redan halvnaken och med ett kondompaket i handen. Han rev av sig kläderna samtidigt som jag öppnade paketet. Jag tog fram en av kondomerna och gav den till honom. Jag märkte hur kåt han var och det eggade upp mig ännu mer, jag var så kåt nu, George hade inte gjort mig mätt, snarare mer hungrig!

Tydligen så var han ovan vid kondomer, för han fumlade ett tag med den innan han verkade nöjd med hur den satt. Jag ställde mig på alla fyra, nu ville jag ha lite doggy-style. Steven var inte sen att följa min ledning utan klev på mig bakifrån. Jag kände hur hans lilla kuk smidigt gled in i mig. Den var faktiskt så liten att jag inte kände om han hade kondomen på eller inte. Men jag tänkte att efter allt detta slit så måste den nästan sitta på för alltid…

Då han inte riktigt hade längden för sig så kämpade han verkligen på bra för att det skulle vara skönt för mig. Samtidigt som han knullade mig så smekte han min clitta och jag kände hur skönt det var. Ja, jag skulle komma. Och som jag kom, min mus klämde ihop runt kuken och Steven mjuknade till och sköt iväg sin stråle djupt in i mig!

Jag blev lite chockad, var ärligt övertygad om att han hade kondom på sig.

Han sjönk ner bredvid mig i sängen och somnade, jag la mig i hans famn och somnade jag med.

Jag vaknade ensam i sängen morgonen efter, Steven var inte där, Jag hörde snarkande från Georges rum, men jag bara tog på mig mina kläder och gick sakta ut, ville inte väcka honom. När jag kom hem så låg Sara (min 16åriga lillasyster) och sov på vår soffa, Conny hade träffat henne, dyngrak på discot, och tagit med henne hem till oss. Det var alltså ingen annan tjej, utan han bara hjälpte min syster!

Nu till det verkligt jobbiga med det hela, Jag fick inte min mens för två veckor sedan som jag skulle, och ja. Detta äventyr passar bra in i tiden…

Jag vet inte vad jag ska göra, det känns ganska jobbigt. Conny vet ingenting om detta…

Hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *