Vi står tätt intill och bara håller om varandra. Jag borrar in mitt ansikte mot din hals, mina läppar nuddar lätt din hud, blundar, känner din närhet, doft. Dina armar om mig, känner hur dina händer smeker min rygg, axlar och jag njuter otroligt av berörningarna. Känner dina läppar mot min panna, hur du trycker små lätta pussar mot den. Vänder mitt ansikte uppåt mot dig och ser in i dina ögon, ler och putar lite lätt med munnen. Din mun närmar sig långsamt min, våra läppar trycks mot varandra i en kyss. En kyss som får tiden att stå stilla.

Kommer snabbt tillbaka till verkligheten av en ringsignal från dörrklockan. Du ger mig en puss och går för att öppna. Det är Karin, våran närmsta granne, som vill låna lite socker. Du bjuder in henne och jag frågar om hon vill ha en kopp kaffe. Det vill hon gärna, så när jag dukat en bricka med fikat, bär ut den till balkongen och sätter den på bordet. Vi slår oss ner och börjar småprata lite. Men Karin har inte tid att sitta så länge utan efter en knapp timme reser hon sig för att gå. Jag följer med henne in och hämtar ett sockerpaket i skafferi och räcker det till henne. Hon tackar och går hem till sig igen.

Jag går ut på balkongen och frågar dig vad vi ska hitta på idag. Du säger inget, bara ler, går förbi mig och in i lägenheten. Kommer en liten stund senare ut med två kuddar och en filt, som du brer ut på balkonggolvet, slår dig ner på filten och sätter kudden bakom din rygg, mot väggen. Jag sätter mig ner mellan dina ben, med min rygg mot dig och lutar mig behagligt tillbaka mot dig. Känner dina armar om mig, hur du pussar mig i nacken, på halsen. Jag suckar av vällust och fnittrar till, säger till dig att det kittlas, fast på ett skönt sätt. Du ler och jag vrider mig mot dig och ger dig en puss.

Vi lägger oss ner, jag ovanpå dig. Känner din nakna överkropp mot min, för du lirka av mig linnet innan vi la oss ner. Du smeker mig ömt längst ryggen, ner över min rumpa och höfter. Jag smeker ditt hår, rufsar till det lite och smeker dig över pannan, kinden, hakan och ner för halsen. Så pussar jag dig på nästippen, kinden, hakan, halsen och nafsar till i örsnibben din. Fortsätter mot axlarna och upp mot hakan. Närmar mig din mun, pussar dig lite retsamt och nafsar till i din underläpp. Dina ögon är slutna och det märks att du njuter av mina pussar, men innan jag vet ordet av ligger jag under dig.

Du håller mina armar snett uppåt, i ett fast grepp och frågar med mycket retsam röst om jag ger mig, känner mig besegrad. Jag skakar på huvudet och säger: Aldrig i livet! Du tar båda mina händer i din ena hand och börjar kittla mig, skrattande ber jag dig sluta. – Ja, jag slutar om du erkänner dig besegrad! Aldrig: säger jag igen och du fortsätter din ”tortyr”. Jag skall precis be dig sluta och bekänna mig besegrad när vi blir avbrutna av en telefonsignal.

– Ligg kvar! Rör dig inte ur fläcken! Säger du med bestämd röst, springer sen iväg för att svara. Jag är kvickt på fötter och går in i lägenheten, hör dig säga: Ok, jag kommer, men jag kan inte stanna länge, bara några timmar.

Förstår av din besvikna min att det var från ditt jobb och får det bekräftat när du lägger på luren. – Jag måste åka och fixa en sak på jobbet, det var chefen som ringde. Men det ska inte ta så många timmar hoppas jag: Säger du och kramar om mig samtidigt. Överöser mig med pussar som jag besvarar vilt. Vi har blivit avbrutna två gånger redan, så hur ska detta sluta?

-Jag tror det blir bra: svara jag. Åk nu och se till att du snart är hemma igen!

När du går för att klä dig, smyger jag iväg ut i köket. Nu ska jag ge igen, din retsticka tänker jag och myser för mig själv. När du ropar: jag åker nu, kommer jag ut från köket iförd en vit tunn kort kimono.

Av din häftiga inandning att döma gillar du det du ser. Jag smyger tätt intill dig, ger dig en djup tungkyss och viskar till dig att skynda dig hem. – Det där var inte snällt! Skrattande svarar jag att jag bara ger tillbaka! Vänta du! Säger du då och jag ser dina ögon glittra. Underbart, svara jag retsamt och sätter mig på en stol, särar lite retsamt på mina ben. Du får något vilt i blicken, sätter dig på knä framför mig och pussar insidan av mina lår, reser dig upp och går ut. Där fick jag! Sitter snopet kvar en stund innan jag med en suck reser mig upp för att gå in och ta en svalkande dusch. Får duscha i mycket svalare vatten än jag brukar för du har tänt en eld som spirar i hela mig. Längtar att du ska komma hem igen, snart.

När jag duschat klart sätter jag inte på mig några kläder utan strövar runt i lägenheten spritt språngande naken och bara njuter. Funderar på att sätta mig ute i solen en stund och låta min bleka lekamen få chans att bli lite brun. Lägger mig på magen och efter en stund dåsar jag till. Kommer sakta till medvetandet av smekande händer på mina lår, trevande sakta uppåt. Jag vrider lite på huvudet och det är du som kommit hem. Mmm… vänder mig och drar ner dig mot mig, ger dig en djup kyss. Du har tagit av dig din skjorta och har bara dina shorts på dig, smeker över din bringa och ner mot din mage. Låter ett finger glida längst linningen på shortsen och lite djärvare leta sig neråt. Du lirkar dig ur mitt grepp och säger leende att vi har hela dagen på oss så ingen brådska.

Jag känner min otålighet växa och tar ett stadigt tag i dina shorts och drar ner dem, ser till min lycka att du inte har något under. Böjer mig framåt och drar med min tungspets längst insidan av dina lår, upp mot ljumskarna, nuddar som av en händelse, lätt vid din pung. Inget tvivel att du njuter, ditt högljudda stön avslöjar dig. Dina händer som smeker mitt hår, dina halvslutna glansiga ögon som ser ner mot mig och ditt leende som leker på dina läppar.

Jag låter min tunga leka lätt över din pung, strax bakom, smeker med fingertopparna retsamt lätt så det kittlas, men jag vet att du tycker om det. Min mun letar sig upp mot din hårda lem, tungan slickar långa slick från rot till ollon, upp och ner, suger lätt på skaftet. Suger in ditt ollon mellan mina läppar och tungan slickar runt kanten, låter din hårda lem glida längre och längre in i min mun och sen glider den sakta ut igen. Suger dig och smeker dig samtidigt, lite snabbare nu och hårdare. Du ber mig med ansträngd röst att sluta för du kan inte hålla mot längre men jag fortsätter utan att låtsas höra vad du sa. Precis när försatsens kåtdroppar kommer låter jag kuken glida ur min mun, slickar i mig de goda dropparna och låter sen din kuk glida in i min mun och håller alldeles stilla. Smeker inte, suger inte utan låter dig lugna ner dig. Du försöker trycka dig mot mig och jucka men jag parerar, istället låter jag din kuk glida ur min mun och säger till dig: -varför ha bråttom? Vi har hela dagen på oss. Flinar retsamt mot dig, men när jag ser den nästan desperata blicken i de glansiga ögonen, hör dig be mig fortsätta, gör jag dig till viljes.

Bara tar din hand, drar med dig till våran härliga säng. Väl där knuffar du ner mig, lägger dig över mig och säger att du vill höra om din kåting vill ha kuk i sig. Skrattande svarar jag att det vet du! Säg det då, svarar du och jag vet att du vill att jag säger lite kåta fräcka ord. Ser in i dina ögon och säger att min fitta vill ha en hård kuk i sig, vill att du ska knulla henne hårt och bestämt.

Bra, säger du och drar upp mig på alla fyra, ber mig svanka och sära ordentligt på benen, nosar med ditt ollon i öppningen, känner att det blir vått av kåtsaften från fittan, drar ollonet upp mellan fittläpparna och trycker det mot klittan. Stönar högt av din behandling och försöker vrida så din kuk ska glida in i min kåta fitta, men du parerar och ger mig istället en dask på rumpan.

Min kåta slyna, du ska göra som du blir tillsagd säger du med låtsas sträng röst. Men nu är du så kåt att du inte kan hålla dig längre utan din kuk glider långsamt in djupt in i mig, stannar till ett ögonblick, låter den sen nästan glida ur kåtfittan för att i nästa sekund stöta in den djupt och hårt igen. Nu är du rejält kåt och knullar mig som besatt, jag gnyr, stönar och hela min kropp skakar av orgasm, och i nästan stund trycker du dig mot mig, hårt och jag känner hur din kuk pumpar mig full av din goda säd. Utmattade ligger vi sen sida vid sida och dåsar bort en stund. Mmm. Det bästa är att vi har många sköna timmar framför oss av denna underbara helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *