-Nu orkar jag inte hålla mej längre.

Det vore en lögn att påstå att jag inte blev förvånad, eller rent av chockad, där jag satt i min dotters vardagsrum. Hennes bästa kompis, allt sedan småskolan, heter Lisa. Hon är nu 27 år och sambo i väntan på att gifta sej till sommaren.

Lisa reste sej från soffan, gick fram och satte sej på knä framför mej, smekte mina ben från knäna upp efter lårens insida och tog ett mjukt stadig grepp om mej. Hon öppnade jylfen tog fram min stolhet och slöt munnen om den.

Mina 51 år till trots, så reagerade den dirket och reste sej som ett spett i hennes mun.

Jag har känt Lisa i nästan 20 år, och visst har det hänt att hon under den tiden varit lite flirtig, och någon gång till och med djärv. Vid ett tillfälle satt jag mellan flickorna på en bio. Vi såg Tom Cruise i TopGun, när Lisa plötslig tog min hand i mörkret och förde ner den mellan sina ben, jag hann förnimma fukten genom hennes tunna trosor. Då log jag för mej själv, lutade mej emot henne och gav henne en puss på kinden medan jag tog tillbaka min hand.

-Titta på filmen nu.

Hon blev lite trumpen och suckade onödigt djupt, men saken föll i glömska, tills nu då den flashade för mina ögon.

På studenttfesten några år senare kom hon fram med ett spefullt leende och berättade att hon hade hittat min och min frus leksaklåda i sovrummet.

-Du får gärna prova den där mjuka piskan på mej också, sa hon, och dom andra sakerna också.

Jag, blev lite generad över hennes upptäckt men tänkte inte mer på det utan bara skrattade och dansade vidare med alla festens damer.

Självklart hade jag under alla dessa år inte kunnat undvika att se hennes utveckling. Stora fasta bröst på en perfekt svarvad kropp. De bruna stora ögonen hade något beslöjat i sej, hon såg kåt ut helt enkelt. Amorbågade, ganska tjocka läppar runt den stora munnen väckte fantasin hos vilken man som helst.

Nu omslöt de min kuk och gled sakta upp och ner, hon tittade upp på mej och log när hon försiktigt baxade ut pungen ur byxorna och började slicka den med stora djuriska tag. Hon tog in den ena kulan i munnen, sedan den andra också och klämde åt ganska bestämt. Känslan, lite spontan rädsla, lite smärta, fick kuken att bli ännu hårdare nästan som i kramp.

Min dotter hade just lämnat oss. Hennes tre månaders dotter Tove, var lite besvärlig och behövde en halvtimme med sin mamma i sängen för att somna. Sedan skulle vi äta middag tillsammans.

Det stang till i mej, tänk om hon kommer ut. Hennes pappa, med bästa kompisen och mellan oss var bara en stängd dörr till sovrummet intill.

Som om hon läst mina tankar reste sej Lisa, kysste mej lätt på munnen, slickade sakta runt min överläpp och drog mej ut till köket, där bakom fanns en liten jungfrukammare som mest användes som arbets- och syrum.

-Det kan vara lite bråttom sa hon, nu vill jag att du ska ta mej hårt så jag kan känna hela kvällen att du har varit inne i mej.

Hon vända sej om och lutade sej mot sybänken, drog upp sin kjol och blottade sin nakna stjärt.

-Kom nu, sa hon och skrattade, eller snarare kuttrade mjukt

Det var halvskumt därinne så jag såg inte så mycket. Visst har hon långa ben, men jag fick i alla fall böja benen lite för att komma åt henne. Försiktigt la jag kuken mot hennes öppning när hon slog ena armen bakom mej och tryckte till.

Hon ville tydligen inte ha nått tjafs.

Jag började tog henne med långa tag, min kuk är ganska grov och hon kändes härligt trång. Väggarna tog liksom tag i kuken och klämde åt. Hon stönade kraftigt, bet sej i handen och väste

-Mer, hårdare, nuuu

Jag ökade takten tog ett kraftigt tag om hennes höfter och drog emot. Nu hittade hon en kudde på sybänken och dränkte sitt ansikte i den när hela hennes kropp började skaka.

– Ohhhhh, åååååååHHH, ooohhhhh skrek hon i kudden kom i mej, kom i mej, kom i mej nuuuuuuuuuu. Guuuud så sköööööönt

Jag tryckte till några gånger till men lät det inte gå.

– Det sparar vi till senare sa jag och drog mej ur henne med ett ryck.

– Retas inte, sa hon, kom tillbaka

– Nehej du, det får vänta, skrattade jag.

Jag fick riktigt bända in min stolthet i byxorna när vi gick ut ur syrummet. Lisa smet in i badrummet medan jag gick tillbaka till fotöljen och den nu ljumna ölen.

Jag hann knappt sätta mej innan dörren till sovrummet öppnades och min dotter kom ut. Det slog mej i halvdunklet hur lik hon var sin mamma. Kvinnan i mitt liv, som så tragiskt hade omkommit i en trafikolycka några år tidigare. Lycke, namnet var valt av hennes danska mamma, log rart mot mej och frågade vart Lisa tagit vägen.

– Jag kommer med kall öl till Erik, sa Lisa från dörren och log. Man är väl fostrad sen barnsben att i ert hem ska ölen vara kall och kvinnan varm, skrattade hon och gav mej den kalla ölen och en puss på kinden.

Resten av kvällen rusade iväg, vi var i köket, där Lycke hade förberett danska smörebröd. Små smörgåsar på grovt bröd och överdrivet mycket pålägg. Där sparas det inte vare sej på fet mat eller snaps. Till varmrätt bjöd hon en annan av min frus specialiteter. Rimmat fläskben med surkål och kokt potatis.

Båda flickorna kom och kramade mej när de såg tårarna i mitt ansikte. De visste vem jag tänkte på, men de visste också att jag älskade det smärtsamma minnet. Det skulle aldrig mer finnas en kvinna, en fru, i mitt liv.

Ibland tänkte jag att Lycke skaffat Tove bara för min skull, för att jag skulle få någon ny att tänka och ödsla min kärlek på. Pappan var inte okänd, men var bara en date, en vacker karl som hon träffat på krogen och gjort sej gravid med. Hon visste vem han var, men han hade ingen aning om sitt faderskap.

Halvtolv tyckte jag att det var dags att dra mej tillbaka. När taxin var beställd frågade Lisa om jag kunde åka hennes väg och släppa av henne. Hon hade nämligen patienter tidigt på morgonen och ville inte vara för trött förklarade hon för Lycke o mej.

I taxin lutade hon sitt huvud mot min axel och suckade långt.

– Vilken underbar kväll, sa hon tyst. Vet du att jag velat älska med dig sedan jag var tolv år. Jag har drömt om dej på nätterna, vaknat med dej på mornarna, onanerat i duschen med dej som fantasi, hon tog en paus, vet du att Fabian är på tjänsteresa och kommer inte förrän i morgon kväll. Jag har bokat av alla patienter i morgon förmiddag. Lycke förlåter mej nog den lilla vita lögnen… vill du.

Framme vid hennes dörr betalade jag taxin och vi gick snabbt in genom porten. Jag fick en kall öl och en whiskey på is och njöt fullt ut medan Lisa försvann in i badrummet

– Jag gör mej riktigt fin för dej, ropade hon genom dörren.

Jag måste ha slumrat till, för när jag vaknade av hennes doft stod hon naken framför mej och kysste mej lätt på kinden.

-Badrummet är ditt, jag väntar i sängen

En snabb dusch och rakning med lånad hyvel var klart på några minuter. De heta strålarna hade väckt livsandarna igen och jag kände att jag hårdnade vid tanken på vem som väntade i sovrummet. Hon hade allt ljus tänt och låg naken på rygg. Jag drog efter andan av hennes skönhet. Det mörka håret låg utbrett på kudden, hon log med öppen mun och sträckte ena handen mot mej. Hela hennes kropp var gyllenbrun, det fanns inga linjer efter trosor eller BH, brösten stod retsam rakt upp och midjan var smal som en tonårings. Hon hade rakat sej nästan helt och kvar var bara ett tunnt svart streck som pekade stolt ner mellan hennes särade ben.

– Den tycker i alla fall om mej, sa hon och skrattade

Jag hade inte märkt det själv, men min stolthet hade rest sej i givakt inför skönheten och stundens allvar. Hon lyfte båda knäna upp mot öronen, jag la mej på knä vid fotändan och borrade min näsa in i hennes sköte. Smekte hennes stjärt och höfter, slickade henne, nafsade, dränkte mej själv i henne. Slickade hennes stjärt och sökte mej långsamt snusande upp mot naveln och brösten. De var så osannolikt fasta och stora så det behövdes båda mina jättehänder för att nå om det ena..

Smärtan över ryggen var omedelbar, nästan som ett piskrapp och jag for upp på knä. Det var mycket riktigt ett piskrapp.

– Titta vad jag köpt åt dej sa hon. I handen höll hon en mjuk läderpiska, precis en sådan som Lisa hittat i Helles och min leksakslåda får många år sen. Bredvid henne på kudden låg två vita, tjocka silkessnören, en kraftig dildo och en butplugg, en liten gummisak man kan stoppa i stjärten om man gillar sånt.

– Bind mej, piska mej, knulla mej, viskade hon.

Situationen var inte ny för mej, ibland hade Helle velat bli behandlad så. Som en hora eller en slyna och bli riktigt sexuellt utnyttjad. Jag band Lisas händer bakom ryggen, tog ett grepp om henne hår och förde henne bestämt ner på knä på golvet.

-Sug av mej ditt luder, sa jag

Hon slickade mej pung nafsade i roten men hade svårt att få in den ordentligt i munnen utan hjälp av händerna. Hon tittade bedjande på mej och pep “förlåt”. Då tog jag henne under armarna lyfte upp henne och kastade henne på mage på sängen. Tre rappa slag på stjärten med piskan som straff och sen upp på knä. Nu trängde jag bestämt in bakifrån i Lisas våta sköte, hon stönade vällustigt och jag ökade takten med kraftiga tag. Efter att ha slickat på dildon förde jag den sakta in i henne stjärt och ökade åter takten. Hon skrek nästan nu och efter ytterligare ett par rapp med piskan kände jag hennes orgasm komma. Hela hon skakade och hon skrek rakt ut “Slå mer, slå hårdare nuuuuuu, nuuuu, nuuuuu”.

Jag har aldrig varit med om något liknande, hennes orgasm varade säkert i flera minuter, hon kom gång på gång och slet och ryckte i sina fastbundna händer. Ibland liknade hon en rodeohäst och jag kunde knappt hålla mej kvar i henne.

När orgasmen avtog och hon slappnade av tryckte jag mej in i henne så hårt jag kunde i några snabba drag sedan exploderade jag i ett klimax som rymde år av längtan. Hon tog emot mej i en ny orgasm, mycket lugnare den här gången. Det var som om hon drog varenda droppe ur mej.

Sakta knöt jag upp silkesrepen och drog mej ur henne. Hon vände över på rygg och förde mej ner till en underbar omfamning. Lisa smög som en katt intill mitt bröst och somnade med ett leende över hela ansiktet. Hon vände ryggen åt mej i sömnen och formade sin kropp efter min. Hennes doft var underbar och jag sekte hennes kropp medan medan sömnen sakta smög sej på.

På morgonen vaknade jag av att Lisa låg med huvudet på min mage. Hon sög sakta och kärleksfullt på mitt motgonstånd. Jag log för mej själv och lyfte hennes underkropp över mitt ansikte, hon särade villigt på benen och satte sej upp lite så hon dränkte hela mitt ansikte i sitt sköte. Det doftade och smakade av nattens lekar och det kändes att minnena gjorde även henne kåt, även om det var lugnare nu än natten innan. När Lisa satte sej helt upp och tryckte sej ner mot mitt ansikte fylldes jag av en varm kåthet. När luften varit slut en stund böjde jag henne framåt och slickade henne ren, jag förde in långfingret och ringfingret i hennes sköte och lät pekfingret glida in i stjärten. Sakta rullade jag runt med fingrarna i henne samtidigt som hennes klitoris och blygdläppar fick massage av tunga, läppar och tänder. Jag tror Lisa glömde mej helt och hållet, hon bara drog kuken sakta upp och ner med ena handen och rullade försiktigt med höfterna. Lika öväntad som enorm blev hennes orgasm. Plötsligt, helt utan förvarning släppte hon sej ner över mitt ansikte, gned underlivet fram och tillbaka i kraftiga tag över min näsa, mun och haka. Det rann över hela ansiktet på mej. Lika plötsligt vände hon sej mot mej, flyttade ner och lät min kuk tränga in i den fortfarande pulserande fittan.

Hon red mej långsamt samtidigt som jag smekte hennes höfter, hon förde mina händer över magen och trycke dem hårt mot sina bröst.

– Jag vill att du ska komma inne i mej, alltid, sa hon och ökade takten. Hennes leende var så målmedvetet och hon såg till att kuken hela tiden var djupt inne medan hon gled fram och tillbaka i snabbare takt. Jag kände hur sperman kom längre och längre fram, försökte hålla emot men hon bara log och ökade takten, hon klämde omkring mej och det kändes som jag mötte paradiset när det gick för mej.

-Fy, fan, det var det värsta jag varit med om. Om fem minuter ska du vara härifrån!!!

Rösten tillhörde Fabian och när jag chockad tittade förbi Lisa som fortfarande satt på mej såg jag honom i sovrumsdörren. Han stirrade på oss med kolsvarta ögon.

– Jag väntar i köket till du är borta Erik, Fy Fan!

Han drämde igen dörren med en smäll och gick.

– Lisa, förlåt, sa jag, vad ska jag göra, vad kan jag hjälpa dig med, jag borde inte ha somnat?

– Ta det lugnt Erik, sa hon å log. Jag är en stark kvinna, jag gör bara det jag vill och jag gör alltid det jag vill. Det här hanterar jag.

Hon klev av mej, böjde sej ner och tog hela kuken in sin mun, sög och slickade den ren.

– Nu är den fin igen. Gå nu så ringer jag dig sen, sa hon och skrattade.

Inom ett par minuter hade jag lämnat lägenheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *