Jag är en helt vanlig kille som är lyckligt gift sedan 5 år med min fru Lena, vårat sex liv har alltid varit bra och vi har testat det mesta. Men vi har aldrig testat att bjuda in någon fler till våra njutnings stunder. Som vilken kille som helst så har jag pratat om det, men Lena har trott att hon inte skulle klara av att se mig med en annan tjej. Efter att ha frågat ett par gånger så strunta jag till sist i det eftersom vi hade det ju så skönt ändå.

Av någon konstig anledning så har jag alltid haft många tjej kompisar, rätt många av dom har även blivit kompis med min fru. En tjej som heter Jessica som nog är en av mina bästa vänner, strulade jag med under några veckor innan vi bägge insåg att vi inte funkade som par. Jag har känt Jessica i ca: 10 år och Lena min fru i 7 år tre månader och två dagar. Datum är viktigt tydligen.

Lena och Jessica blev riktigt bra kompisar när dom började träna tillsammans, dom tyckte att dom va överviktiga. Jag tyckte att dom va runda på dom rätta ställena. Bägge har stora fylliga bröst och underbart formade rumpor. När jag tänker efter så var det nog det som drog mig till Lena. Hon va en kopia av Jessica i kroppsform men passade mig bättre som partner än vad Jessica gjorde.

Hur som helst där är bakgrunden mitt strul ex och min fru bästa kompisar, ingen drömsits direkt då dom ofta kunde retas och kivas med mig bara för sitt egna höga nöjes skull. Dom talade om allt med varandra, Jessica kunde till och med säga till mig att Lena hade klagat över hur lite sex hon fått under ett par veckor, detta gjorde mig först arg men sedan efter att ha talat med min fru så kunde jag nog medge att det blivit lite väl mycket jobb och att jag varit trött. Tillräckligt trött för att inte orka ha sex ? är det möjligt ? jo tydligen jag var då det.

Någon vecka efter att Jessica berättat för mig om vad Lena tyckte om mängden av sex, så satt jag på kontoret och kände hur jag absolut ville fara hem och älska med min fru. Så jag ringde henne för att se om hon va hemma, hon satt och drack kaffe med Jessica och fråga mig varför jag ringde mitt på dagen? Jo sa jag ”jag e ruggigt sugen på att fara hem nu och älska med dig så jag ville bara att du va hemma”. Till svar fick jag ”nä men oj då har han vaknat till liv igen nu eller ?” i bakgrunden hörde jag Jessica skratta åt denna kommentar. ”Du jag är hemma om ca: 30 minuter skicka hem den skrattande hyenan så ska du få se på hur mycket han har vaknat till liv, och du han är fan inte liten” sa jag.

Jag har egen firma så jag, låste dörren och for hem. Väl hemma så gick jag in i köket la ner bilnycklarna och sa ”Lena, jag är hemma nu vart är du ?” ”Uppe i sovrummet” fick jag till svar. Jag tog några snabba steg uppför trappen till över våningen där sovrummet ligger och på sängen ser jag min fru ligga med benen isär och med Jessicas huvud hårt tryckt mot sitt kön. Jag kan inte beskriva mitt tillstånd än annat som svårt chockad i det läget. Det ända jag kunde få ur mig var ”vad gör ni ?” ”Väntar på dig” sa min Lena. Jag kände hur jag blev hård och hur mina kläder genast kändes som om dom var ivägen och alldeles för små. ”Jag tror inte han behöver någon avsugning eller vad tror du?” sa Jessica, ”nä det ser inte ut så, men vill nog ha det ändå” sa Lena med ett leende. Jag kunde knappt begripa att detta var på väg att hända, väntade på att drömmen skulle vara över och att väckarklockan skulle sabba allt som vanligt. Jag står alltså vid sängen med en bultande lem och ser hur dessa två gudinnor kryper fram till sängkanten för att sedan klä av mig medan dom smeker mig och varandra.

Jag tittar ner och på knä framför mig sitter Lena och Jessica och kysser min vid det här laget stenhårda kuk. Jessica slickar sig om munnen och säger ” är det ok om jag får suga först ? det var ju så länge sedan jag smaka på den” Lena ler och ställer sig bakom mig tar tag i min kuk med ena handen styr den mot Jessicas mun och säger ”Jo men kom ihåg vad du lovade mig” Jessica börjar suga och slicka samtidigt som Lena kysser mig i nacken och smeker mina bröst, jag känner hur Jessicas tunga spelar på mitt ollon och hur hon smeker min pung med sin ena hand. Hon börjar sedan att suga i långa drag och hon tar den allt djupare ner i halsen något som min fru inte kan göra, det börjar bli för mycket för mig och jag känner hur jag är på väg att komma, Jessica tar ut min kuk ur sin mun och runkar den samtidigt som hon slår den mot sin tunga ”jag tror han kommer redan” säger hon

. Jag vill inte att detta ska vara över så fort, tänker jag. Så djävla typiskt, att komma mer eller mindre direkt. Lena går ned på knä bredvid Jessica och hjälper henne med den underbara orala behandlingen som Jessica har påbörjat, mina knän börjar ge vika och jag sprutar min sats över deras ansikten. Dom tittar upp på mig och ser att jag är lite besviken över hur kort tid det tog, Lena säger ”nu Jessica ska du få hålla ditt löfte” hon ler och lägger sig på rygg i sängen. Jessica kryper fram till henne och börjar slicka henne igen, jag ser till min förvåning hur det börjar rycka i min kuk, när jag ser Jessica slicka Lena och jag även ser Jessicas underbara rumpa i vädret. Jag ställer mig bakom Jessica och gnider mitt ollon mot hennes kön som tämligen dryper av köns safter. Jag tränger in i henne långsamt och njuter av hur trång hon är, tar ett fast tag om hennes höfter och börjar pumpa med långa sköna drag. Att se min fru bli slickad samtidigt som jag får knulla Jessica bakifrån är helt underbart. Lena ligger med ögonen stängda och njuter av Jessicas mun och tunga, något säger mig att detta inte är första gången dom har ”lekt” med varandra.

Efter en stund börjar Lena stöna allt högre och till sist så kommer hon. Hon ler mot mig och kliver upp från sängen, hon går till sin garderob och tar fram en lös kuk modellen ”strap-on” Hon tar på sig den och säger ”Jessica nu är det min tur” . Helt oförstående med min kuk fortfarande i Jessica undrar jag vad som ska hända. Lena lägger sig på sängen och Jessica flyttar sig från min kuk till Lenas lös kuk och börjar långsamt rida den. Där står jag med min kuk som i detta ögonblick skulle kunna användas för slå sönder betong med, blir helt paff. Sen ställer jag mig med lite böjda knän framför Jessica som genast börjar suga min kuk samtidigt som hon rider Lena. Efter stund säger Lena ”knulla hennes röv hon vill så gärna ha två kukar”

Jag drar ut min lem ur Jessicas mun och ställer mig bakom henne. Min kuk är hal av saliv så jag för den långsamt mot anus, och trycker försiktigt in den en liten bit, när jag fått in ollonet stönar Jessica till ”knulla mig då, stoppa in hela ge mig din kuk” Jag knullar hennes trånga röv och känner lös kuken som hon rider, att känna hennas röv runt min stora kuk gör att min utlösning börjar närma sig. Jessica skriker ut sin orgasm och skakar i hela kroppen. Jag drar ut kuken säger åt Jessica att lägga sig på rygg och att Lena ska knulla henne.

Lena lägger sig över Jessica för in lös kuken och jag står bakom henne. Jag blöter ett finger och smeker Lenas anus. Sen grenslar jag Lena bakifrån och trycker in kuken i hennes röv samtidigt som hon knullar Jessica med lös kuken, Lena stönar högt och nu känner jag att det inte går att hålla emot min sats längre, jag tar ut kuken och sprutar min säd över Lenas rygg jag gnider ollonet mot hennes fitta och röv det svartnar nästan för mina ögon. Lena rullar av Jessica och jag lägger mig i mellan dom och känner mig som världens lyckligaste man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *