Jag och min sambo har vart tillsammans i ca 9 år. under dessa åren måste jag medge att jag varit otrogen ett par gånger. Tror min sambo varit det också men det har aldrig stört mig särskilt mycket.

För ett år sen flyttade vi & min tjej träffade nya vänner att umgås mede.

Jag hade hört dom prata ibland & visste att det vamycket snack om sex & olika lekar & storlekar mm. Dom brukade ha sexparty där tjejen alltid kom hem med ett stort smajl ifrån.

I ummgänget fanns det särskilt en tjej vid namn Lisa som min sambo Lotta umgicks med…..när det bara va vi tre hade dom alltid skämtat om en liten mysig trekant men det hade stannat där. Ja jag hade sett att Lisa & Lotta dansat & smekt varandra när vi vatt ute men det gör ju alla kvinnor.

Sen ett par tre veckor tillbaks hade min sambo låtit bli att raka sin söta lilla fitta….när jag frågade varför sa hon att Lisa skulle hjälpa henne att vaxa den så hon slapp raka så ofta. Ok sa jag men låt det inte gå för lång tid för detär inte min grej när det blir för hårigt, själv är jag också rakad där nere..

Det gick ett par veckor & dagen kom när Lisa skulle vaxa…..

Jag fick ju köra henne som vanligt & när vi kom dit så frågade Lisa om jag ville ha kaffe i stället för att köra hem. javisst sa jag , varför inte.

Jag satte mig framför tv:n med min kopp samtidigt som tjejerna gled ut i köket.

Jag satt där & tittade på MTV. Efter ett tag blev jag lite nyfiken för jag hade inte hört nått från köket på länge. Jag reste mig å& gick mot köksingången. När jag tittade runt hörnet såg jag Lotta sittandes med särade ben på matbordet. Nedanför hene Lisas brunbrända hjärtformade otroligt hårda stjärt i ett par svarta eleganta stringtrosor. Lisa var absolut klar med vaxningen för Lottas fitta var glänsande nyrakad & Lisa var där & kysste & slickade hennes klitoris. Lisas händer smekte över hela Lotta & nådde henns tyva silikonbröst, hennes nipplar var så styva & Lisa snurrade & knep lie i dom & Lotta stönade högre & högre precis som jag kände igen henne när hon började bli tokig. Nu slickade Lisa henne över hela fittan & Lotta drog upp benen i luften & särade på dom mer. Hennes tunga åkte bak mot Lottas anus & precis när hon nuddade ryckte Lotta till tryckte röven mot Lisas mun.

Jag var så kåt nu & spanade in Lisas håra rumpa samtidigt som jag drog ut min ådriga kuk & började runka den sakta.

Jag hörde hur Lotta bad Lisa att köra in två fingrar i henne & direkt så började Lisa pulla den nyrakade våta lilla fittan.

Med sin andra hand smekte Lisa längs med stjärtspringan utanpå trosorna på sig själv. Jag kände hur min kuk spändes & visste att jag va tvungen att knulla dom bägge.

Precis då fick min sambosyn på mig & visade att jag tyst skulle överaska Lotta bakifrån. ag smajlade & smög fram mot hennes lilla stjärt. Dom va båda så jävla sexiga där på bordet så man kunde sprängas. Snabbt tog jag tag i Lisas trosor å slet av dom. först blev hon rädd & slutade slicka se såg hon mig & bara stönade till 6 sa högt totalknulla mig nu…ge mina hål allt du kan. Trosorna va av & Lisa ställde sig över bordet & svankade otroligt.Jag såg hennes rkade mus puta mot mig. Tog tag om min kukrot å nuddade vid hennes skinka innan jag stötte in den i fittan hårt samtidigt som hon slickade Lottas safter från hennes fitta & rumpa.

Hon skrek nästan när jag tog henne om höfterna & stötte hårt. Snabbt knullade jag henne & kände hur det gled lättare & lättare. hennes fitta var otrolig. den kändes som en 17 årings, trång & varm & alldeles len. Lisas finger hade nu letat sig in i Lottas anus å knullade henne. Hon sög själv på sina fingrar som besatt. Plötsligt sa Lisa till mig att styra in staken i hennes rumpa. jag drog direkt ut den & tryckte den mot hennes rosett. Jag tryckte mer & kände att det va trångt…plötsligt gav den efter & jag gled in i röven på henne….hon skrek till av smärta först men började direkt stöta mot sen. Hon stötte tillbaks så grynmt skönt at jag direkt började känna ryckningarna i kuken. Inte ens min sambo klarade 100 % i rumpan. Jag hörde hur Lota gnydde fram att hon ville bli knullad så jag drog ut kuken , hoppade upp på bordet å satte mig på knä & styrde in ollonet i denna välkända grottan. Under mig kände jag hur Lisa hade lagt sig på rygg & styrt in ansiktet under min pung. Hon tog hela pugen imunnen när jag knullade Lottas savande fitta. Plötsligt kände jag ett finger mot rumpan. Jag blev chockad men det va skönt å hon förde in det samtidigt som hon drog det lite ut & in. jag blev alldeles tokig & knullade min sambo så hon skrek av vällust. Nu började sperman koma å jag drog ut kuken ställde mig på golvet. Flicorna satte sig på huk nedanför mig med varsin hand på varandras fittor. Lisa hade sin andra hand på min röv & fortfarande ett finger i rumpan min. Lotta runkade min kuk samtidigt som båda sög så salivet rann ur deras mungipor. Jag kände hur det började dra ihopa sig…det ryckte till i kroppen…Första sprutet tog Lisa i munnen…hon han inte ge kuken till Lotta så hon fick det på hakan….dom tog min sperma över sina bröst 6 samtidigt som jag runkade av min kuk så möttes de två i en djup saftig kyss….deras tungor rullade runt varandra & vi va alla tre mkt nöjda.

Självklart fick jag ju både kuken & rumpan vaxad sen men det va inte lika skönt kan jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *