Tjejen som kom ut från campingområdet var mager och späd med kortklippt rött hår.Hon verkade vara i gymnasieålder och såg ut som en typisk plugghäst med sina runda glasögon och lite småfinniga ansikte. Ett par hönsägg stora tuttar stretade uppnosigt under t-shirten. Jag hade sett henne förut,hon hade bott med sina föräldrar i husvagnen en hel månad nu. Det var en het sommardag och hon såg lite irriterad ut i värmen när hon smög in på en stig som ledde en bra bit in i ett närliggande skogsparti.Jag följde henne på avstånd och kände mig lite småkåt när jag såg hennes lilla smala rumpa röra sig,endast inpackad i ett par avklippta jeans.Min gnagande treveckorssats gjorde sig påmind i pungen och tanken på att få spruta in allt i den där lilla tonårstjejen gjorde mig helt matt.

Efter någon kilometer tog hon till höger in på en smalare stig och till sist stannade hon vid en liten solbelyst glänta bakom ett stort stenblock.Detta var tydligen hennes ställe när hon behövde vara ifred för hon drog genast av sig t-shirten och hennes gräddvita ungtuttar fjädrade ut i solskenet. Jag smög mig fram bakom stenen och såg på bara nån meters håll när hon sparkade av sig sandalerna och blottade sina söta små fötter.

Hon knep med tårna i gräset medan hon smekte sina styva bröstvårtor som stretade snett uppåt i 45 graders vinkel. ”Åh gud vad jag längtar efter en pojkvän”,utbrast hon plötsligt.Hon började lirka av sig shortsen och satt snart bara i ett par ljusblå trosor på gräsplätten.

Med ett uppgivet stön drog jag ner mina egna shorts och kuken gungade ut i ett kanonstånd jag aldrig sett tidigare. ”Jag längtar så efter sex”,kved hon och hennes lilla magra hand letade sig in under trosorna.Hon smekte och masserade ivrigt och jag såg hur hon knep och stretade med tårna om vartannat. Vid det här laget ryckte och darrade det hej vilt i min bultande kuk och ibland smällde den upp mot magen med ett smaskande ljud.Jag var rädd att bli ertappad men hennes kvidanden överröstade det.

Nu ställde hon sig på knä och lirkade av sig trosorna. Hennes smala vita rumpa gjorde mig helt vild men när hon böjde sig fram och jag såg hennes svullna lilla bakfitta höll jag på att spruta rakt ut. Hennes blåröda lilla springa glänste av safter och hon hade en rejäl röd fittbuske som spretade åt alla håll. Hennes läckra, söta lilla stjärthål var alldeles rosa och lockande. Hon lade sig på rygg igen och började onanera häftigare nu. ”Vilken underbar penis du har”kved hon till någon inbillad älskare.Jag började fundera på att ge mig tillkänna,men var rädd att förstöra situationen. Hon hade ett finger inne nu,och pullade sig häftigt samtidigt som hon vred sig och smekte sina små bröst. Jag var väldigt nära att komma nu fast jag inte ens hade rört min kuk. Den uppdämda säden krävde att få komma ut till varje pris. -Åhh gud,nej,hjälp skrek hon och knep med låren runt sin onanerande lilla hand när hon plötsligt kom. Då var det klippt för mig också.Sperman sprutade ut i vilda otroliga kaskader.Kuken ryckte som av en rekyl vid varje sprut som sköt ut över den mossbeklädda stenen framför mig.Efter ett femtontal otroliga strålar började det skvätta på ett mer normalt sätt och min utlösning ebbade ut samtidigt som hennes. Hon rullade över på sidan och började gråta i sin ensamhet samtidigt som jag skamset smög därifrån.Jag lovade mig själv att ta kontakt med henne nästa gång jag såg henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *