Jag heter Magnus är 31 år och jobbar på ett grossist företag i södra Sverige. Denna dag kommer jag tidigt till jobbet för att hämta några saker som skall med på en säljresa.

När jag går förbi vår marknadsassistent Linda ser jag att hon redan är på jobbet så jag går in på hennes rum och sätter mig på skrivbordskanten och hör hur läget är. Linda är 22 år nyanställd och mycket attraktiv, ja en riktigt sexig tjej. Till saken hör att vi strulade en del på senaste personalfesten så vi är inte helt oskyldiga. Vi pratar en stund då hon reser sig upp och går och stänger dörren, kommer och ställer sig mycket utmanande framför mig. Hon lägger handen på mitt lår och för den upp mot skrevet. Innan jag hinner reagera har hon knäppt upp mina byxor och tar fram kuken och säger ”jag vill suga din kuk” böjer sig ned och hon får en 23 cm grov stake i munnen. Hennes mun är helt vild, hon kör ner den i halsen gång på gång. Jag är färdig att skrika av hennes behandling. Då plötsligt hörs två snabb knackningar på dörren och in kommer Annika, Lindas chef en 43 årig stram kvinna som ser lite pryd ut. Hon kan ej ha undvikit att se vad vi håller på med. Hon går fram till skrivbordet och ber Linda ta hand om några mappar. Linda ser helt upprörd ut, hon precis tagit ut kuken ur munnen och håller den i handen. Utan ett ord går Annika fram och stänger dörren till rummet och låser ställer sig bredvid Linda och frågar ”vill du dela med dig” stammande svarar Linda ”ja gärna”

Annika börjar med att ta kuken i handen och ger den lite handmassage. Så ber hon mig sitta ner i besöksstolen hon ställer sig på knä och säger ”du har en riktigt stor kuk” och slukar den sedan i munnen. Annika tar kommandot direkt och är helt outstanding på kuksugning och vill knapp lämna ifrån sig den så jag säger åt henne att Linda måste få suga också men Linda får bara göra några korta inhopp. Jag säger till Annika ”du suger kuk något helt för djävligt ” och får några nickningar till svar. Hon fullständigt trycker ner kuken i svalget så hon storknar. Efter dessa halskänningar kan jag ej stå emot så jag sprutar helt vilt samtidigt som jag kör med kuken i Annikas mun, hon gurglar lite och reser sig upp och går fram och spottar ut i papperskorgen och torkar av munnen och några stänk på sin fina dräkt. Annika ser helt oberörd ut och vänder sig till Linda när hon fortfarande suger rent min kuk och säger ”det var riktigt skönt” samt att Linda skall gå igenom mapparna och lämnar rummet utan att ägna mig en blick. Lindas kinder är helt blossande efter hennes lilla äventyr. Vi kan inte hålla oss för skratt när vi hör den övriga personalen i korridoren och när jag lämnar rummet möter jag två av tjejerna som är på väg in till Linda. Undra om hon berättar om sitt lilla äventyr.

Jag känner att dagen har börjat bra för min resa.

Senare på dagen blev Linda inkallad till Annika som med ett leende gjorde klart att suga kuk på jobbet ej var tillåtet. Men hon hade överseende för denna gång.

Efter någon vecka kommer ett mail från Annika som berättar att hon skall ha tjejträff med tre av sina bästa kompisar och undrar om jag kan komma och servera och ge lite annan ”service”. Jag funderar fortfarande på erbjudandet .

Men till detta får jag återkomma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *