Det knastrade till i interntelefonen som satt upphängd på väggen i det lilla kontoret.

”Rum 412 vill träffa hotellchefen. Det finns tydligen inga handdukar, det är inte första rummet som klagar nu i kväll”.

”Ok. Ge mig fem minuter”, svarade en strikt röst tillbaka utan att ta ögonen från redovisningsmaterialet som skulle lämnas in tidigt nästa morgon.

Den strikta rösten tillhörde Helene, en lång, elegant kvinna strax under 40 som nu hade jobbat sig upp till näst högsta positionen inom företaget. Hon var väl medveten om att många tyckte hon var en besserwisser och ragata men det bekom henne inte det minsta.

Hon visste att det var nödvändigt för att komma någonstans i världen, och den attityden tillsammans med hennes trevliga utseende hade gett henne ett bra jobb, en hög lön, ett underbart hus vid kusten och en snygg man som avgudade henne.

Hon rättade till de runda glasögonen, drog handen genom det korta mörka håret och låste kontorsdörren. Efter att ha hämtat två handdukar i förrådet tog hon hissen upp genom det fashionabla hotellet och strax knackade hon på dörren till rum 412.

Dörren öppnades nästan omedelbart och en blond yngling i 20-årsåldern klädd i kostym stod och såg stressad ut.

”Ah, handdukarna, ja! Tack så mycket, vi ska precis iväg på fest med laget och här var bara en handduk. Nu har vi blivit lite sena och så också så vi får lägga på ett kol”, pratade han fort.

I bakgrunden dök plötsligt hans rumskamrat upp, och omedveten om att de fått gäster stegade han naken rakt ut från badrummet.

”Jävlar!”, hojtade han till när han såg att dörren var öppen och det stod en dam utanför och han skyndade sig snabbt tillbaka.

Hans kamrat vid dörren skrattade lite nervöst, tog handdukarna, tackade en gång till och stängde sedan igen dörren. Helene stod kvar en kort stund och log för sig själv medan hon hörde dämpat fnissande bakom dörren, sedan gick hon tillbaka till kontoret för att fortsätta med sin administration.

Det var länge sedan hon normalt sett jobbade kvällar men till styrelsemötet dagen efter var hon tvungen att ha allting klart, och därför hade hon inte mycket att välja mellan. Hon saknade det lite grann, det var betydligt trevligare atmosfär i restaurangen och puben, och det var inte bara tråkiga affärsresenärer som dök upp där.

Den här gången var det ett helt hockeylag från Norrland som bokat upp sex rum, och nu blev hon lite orolig för att det kunde bli väsen när det visat sig att de alla skulle iväg och festa. Hon hade inga goda erfarenheter alls av idrottslag som gick ut och ”hade roligt”. Det innebar sanslös fylla, något hon aldrig hade uppskattat, och grov jargong som ofta störde de andra gästerna. Som hotellchef fick hon ofta reda ut klagomål dagen efter.

När hon en halvtimme senare tog en paus och gick till kaféet för att ta en mugg kaffe och en macka så såg hon de sista uppklädda hockeyspelarna försvinna ut genom entrén och ut i kvällsmörkret.

Och när hon hälsat på ett par arbetskamrater och satt sig ner i lugn och ro vid ett av borden så kom de igen. Fantasierna.

Hon var mycket besvärad av dem, men hon kunde inte göra någonting åt det. Det var starka sensuella drivkrafter som gjorde henne bortom alla ord upphetsad, och det verkade bara bli värre och värre. Hon trodde att det var det biologiska klockans sista desperata försök att göra henne uppmärksammad på att hon inte haft barn än.

Problemet var inte att hon inte ville ha barn, utan att hennes man inte kunde. Han var en duktig älskare, och hade det inte varit för årsmötet dagen efter hade hon åkt hem med en gång för att låta honom ge henne en rejäl omgång. Nu var hon fast på jobb, och tankarna gick istället på en annan figur: den unge gästen i rum 412 som hade trampat ut naken framför henne.

En muskulös, ungdomlig kropp, kraftiga lår, fast häck och en vad som hade sett ut att vara en välutrustad lem. Det var inte svårt att låta tankarna fara iväg, och ganska snart kände hon att hettan i magen och underlivet inte skulle försvinna av sig själv. Hon funderade på att låsa in sig på kontoret och ”ta hand” om sig själv en stund, men kände sig snart skyldig eftersom hon hade så mycket pappersarbete kvar.

Hon ringde hem till sin man och bekräftade att hon skulle bli sen, och fortsatte sedan att arbeta, fast inte utan avbrott. Då och då smög vänsterhanden in genom den uppknäppta skjortan och smekte de tunga brösten utanpå bh:n. Hennes bröstvårtor skrek efter uppmärksamhet. När klockan tickat in på småtimmarna så kom en ny våg av kåthet som svepte in och nu var hon tvungen att göra något åt det.

Hon tog av sig skorna, lade upp ena benet på skrivbordet och knäppte upp skjortan ner till midjan. Hon frigjorde brösten från bh:n och drog upp den mörkblåa kjolen så långt hon kunde för att nå bättre. Med vänsterhanden som masserade båda brösten och nöp i bröstvårtorna, och högerhanden som strök hennes kön otanpå trosorna, hade snart hennes normalt sett klargröna ögon blivit lite grumliga och andhämtningen var mycket tyngre.

Fingrarna smet snart in under troslinningen och som hon anade var hon inte bara fuktig, hon var alldeles våt och en stor mörk fläck hade uppenbarat sig på trosorna. Hon nyktrade till lite och bestämde sig för att jobba färdigt och sedan åka hem och väcka sin man.

Hon snyggade till sig igen, samlade tankarna, arbetade undan det sista och snart hade hon låst dörren till kontoret och var på väg ut genom entrén. Nattportieren satt i telefon och såg besvärad ut. Hon bestämde sig för att gå och säga godnatt och väntade tills han lagt på.

”Bara ett rum som som skulle ha mackor, de hade lite problem med att uttrycka sig tydligt, om man säger så”, muttrade han och strax efteråt kom ett äldre par in och började förhöra sig om huvudvärkstabletter. Hon tänkte göra dagens sista goda gärning och frågade portieren vilka mackor och vilket rum det var och sa att hon kunde göra det på vägen ut.

”Åh, du är en ängel. Två skinkmackor, en ostmacka och tre starköl till rum 412”.

Hoppsan. Hon stelnade till lite, men lät det inte synas. Snart var hon på väg upp igen till samma våning med en bricka, och det pirrade lite i magen. En viss mörkhårig ung man hade funnits i hennes tankar mer än en gång under nattens övningar. Redan utanför hissen i hotellkorridoren hördes det mansröster som skämtade och skrattade. Mycket riktigt, dörren till rum 412 stod halvöppen.

Hon knackade på lite lätt och hörde någon säga ”Kom in!”

När hon gick in så blev det plötsligt tyst i rummet. Det fanns tre unga män i rummet, två satt i fåtöljen vid soffbordet och en satt på sin säng. De var alla halvvägs till att gå och lägga sig såg det ut som, för de hade bara underkläder och t-shirts på sig. Kostymerna låg utslängda över rummet, liksom ölflaskor och väskor.

Det var också uppenbart att de inte väntat sig en vacker kvinna att komma in genom dörren, och hon anade att de diskuterat tjejer för de såg ut att rodna lite när de plötsligt blivit tysta.

”Ni hade beställt lite mackor”, sa hon lugnt och log och gick fram till soffbordet och ställde ner brickan.

”Jag hade beställt en dubbelmacka”, viskade killen på sängen och de brast alla tre ut i skratt. De var inte nyktra, men hon kände ändå att hon var tvungen att ge igen på något sätt. Hon bestämde sig blixtsnabbt för att retas tillbaka. Hon gick fram till den unge mannen som satt på sängkanten och såg ut att skämmas lite för sin kommentar. Hon lutade sig över honom och lade sin hand på hans boxershorts samtidigt som hon viskade:

”Jag tror inte att du och din lille vän här nere skulle klara av det”.

De andra två skrattade högt igen, men killen i soffan satt närmast som paralyserad. Helene insåg snart sitt stora misstag då hon genom hans shorts kunde känna något som var halvstyvt, och framförallt inte något som var litet. Det högg till i magen på henne, det här var ju jävligt dumt gjort, släta över det och försvinn så fort som möjligt!

Men hon kunde inte. Hon stod och kände en växande kuk i sin hand, och den satt på en vältränad ung man, inte äldre än att han kunde varit hennes son. Han hade brunt, axellångt hår och var rödflammig i ansiktet. Ögonen på honom var halvblanka och fyllda av både skam och ren och skär upphetsning.

Skratten hade dött ut. Hon stod kvar och visste inte varför hon inte hade gått än. Istället kunde hon inte låta bli att ta ett bättre grepp om hans kuk, som nu stod upp som en varm, hård gurka innanför shortsen.

Omedvetet började hon mycket sakta att massera den. Han flämtade till, och de två andra kompisarna, den mörkhårige som hon tidigare fantiserat om och den blonde som öppnat dörren, trodde inte sina ögon. Hade de snackat sex precis innan hon kom in? Troligen.

Killen på sängen visste inte vad han skulle säga eller göra, han bara satt svagt tillbakalutad och andades tungt medan Helene såg till att hans stånd blev hårdare och större. Hennes hjärna arbetade febrilt för att komma ur situationen, men kroppen lydde inte. En ny attack av kåthet bara vällde över henne, så kraftig att hon kände sig svag i knäna. Rummet var nu fyllt av en tung sexuell spänning och om hon inte omedelbart drog sig ur och försvann skulle det vara försent, hon hade tre kåta, halvfulla, vältränade ungdomar som inte skulle tveka.

Det var ödets nyck som avgjorde händelseutvecklingen. Hon hade bestämt sig för att sluta och försvinna, och handen släppte greppet om hans kuk. Men istället för att bara ligga kvar osynlig i shortsen så svajade den till uppåt, och tittade fram genom den oknäppta gylfen. Synen av en runt 20 centimer lång kuk, tjock som hennes hands greppomkrets, och med ett stort, blankt ollon som nästan darrade av kåthet, blev för mycket för henne. Hon flämtade till.

Hon tog ett steg tillbaka och tittade på de andra två. De satt som två ljus i soffan och det var väldigt tydligt att de var upphetsade. Den blonde killen satt med händerna över sitt stånd och den mörkhårige gjorde ingenting för att dölja att han också var väldigt välutrustad. Hans tajta Calvin Klein buktade ut våldsamt. Det var också han som var modigast.

”Ta av dig kläderna för oss. Vi ser ju att du är kåt”, sa han lugnt och tittade henne i ögonen.

”Nej, det är jag inte”, sa hon halvhjärtat automatiskt tillbaka.

Den mörkhårige reste sig sakta upp ur soffan, gick fram till henne och hon kunde inte röra en muskel när han med båda händerna sakta drog upp kjolen ända upp till midjan. Sedan smekte han handen över hennes sköte. Hans fingrar blev alldeles fuktiga trots att hon hade trosor på sig och han höll dem tätt intill hennes ansikte.

”Titta”, viskade han. ”Du är ju alldeles blöt”.

De andra två trodde knappt sina ögon, men de var tillräckligt fulla och tillräckligt kåta för att inte bry sig det minsta. De var bara inställda på en sak nu. Den mörkhårige log ett snett leende och tittade sedan henne i ögonen.

”Du har sista chansen att gå nu. Annars kommer vi att knulla dig alla tre”, sa han lugnt och metodiskt, nästan som när du pratar till ett barn.

Hennes tankar skrek ”Gå!” men kroppen lydde inte. Hon ville säga: ”Nu är det slut på dumheterna”, men allt som kom över hennes läppar var ett knappt hörbart: ”Knulla mig”.

Hon hade redan gått över gränsen, nu ville hon gå hela vägen. Hon var så kåt på de tre unga männen, och när de hörde hennes ord så reste sig alla tre och hjälpte till att klä av henne.

Helene var som i trans, alldeles berusad av kåthet. Hon hade sex händer som smekte, klämde och tog av henne kläderna. Skjortan knäpptes upp och de tre ungdomarna suckade av belåtenhet när bh:n föll till golvet. De fylliga brösten hade bröstvårtor som stod rakt ut två centimeter och den blonde och brunhårige startade att skicka elektriska signaler genom ryggraden genom att suga och nafsa på dem medan den mörkhårige tog av henne kjolen. Hon gick in i total dimma när hennes trosor föll till marken och hon kände fingrar som letade sig fram längs ryggslutet, genom hennes lilla buske och som åstadkom små smackande ljud när de försökte sära på hennes blygdläppar. Hon kände att hon aldrig varit så kåt i hela sitt liv, och hennes naturliga, lätt klibbiga safter rann längs med insidan av låret när den mörkhårige med sina händer bakifrån särade på hennes läppar.

”Jävlar, vad kåt hon är”, viskade den mörkhårige och de två andra instämde med en allt tyngre andhämtning.

”Ge mig kuk nu. Snälla, jag måste få kuk nu”, gnydde hon nästan patetiskt och det var inte hon själv som talade, det var bara hennes kropp.

Den mörkhårige drog av madrassen från ena sängen och la den på soffbordet. Sedan ställde han henne försiktigt på alla fyra och särade på hennes ben. Den blonde och mörkhårige ställde sig framför henne medan den brunhårige gick ner på knä bakom henne och började att slicka i sig av hennes sav. Hon stönade högt och tittade hungrigt på de två unga kukarna som hon hade i ansiktshöjd.

”Här, börja med att sug Robban”, sa den mörkhårige och föste den blonde närmare henne och hon tog ivrigt den inte så stora, men stenhårda kuken i sin mun. Varm, hård och mjuk på samma gång, hon sög i djupa drag och Robban flämtade högt medan han lade ena handen på hennes huvud och försökte lugna ner takten lite.

Den brunhårige började slicka henne på allvar och hade frigjort klitoris med sina två händer. Hon tjöt till när han gick för hårt fram.

”Bry dig inte om det där”, sa hon och tittade bakåt. ”Jag vill ha kuk, inget annat”.

Hon kunde inte förstå att det var hon som sa de här sakerna. Nu förstod hon vad det innebar att vara besatt, utom kontroll.

Hon bytte objekt framför sig och tog tag i en enorm kuk som tillhörde den mörkhårige. Den var inte mycket längre än den första hon sett den natten, men mycket tjockare och i paketet ingick en enorm pung med två kulor stora som tennisbollar. Hon smekte dem, och tryckte in ollonet i munnen, mycket mer gick inte. Hon försökte att suga och slicka, men det var svårt att trycka in den längre.

Bakom henne hörde hon någon fumla med ett kondompaket och omedelbart tog hon ut den mörkhåriges store kuk framför sig och fräste: ”Inga kondomer. Jag vill ha kuk och jag vill ha er sperma i mig, annars blir det inget”. Det lät som om ynglingen bakom tvekade lite först, men han var för kåt och för full för att höra några varningssignaler någonstans.

Han nosade först lite nätt på hennes blygdläppar med ollonet, sedan öppnade han upp henne med båda pekfingrarna och sköt in hela kuken med ett enda klafsande ljud.

”Aaaaahhh, jeeesus”, skrek hon ut i ohämmad njutning och när han började att pumpa henne bakifrån kom den första orgasmen över henne. Hon släppte de två kukarna hon haft i händerna och kramade madrassen hårt medan magen knöt sig i kramp och lustkänslorna spred sig ut ända ut i tårna. Här fanns ingen tid att samla sig och så fort de två framför henne förstod att orgasmen ebbat ut tryckte de in sina kukar igen och hon sög och runkade dem om vartannat.

Det var så otroligt skönt att känna den stora kuken i sig i högt tempo tänja ut hennes inre och nå längre än vad någon gjort på många år. Hon svankade med stjärten så att han skulle nå ännu längre men när han ökade takten ytterligare och började att bli rödflammig i ansiktet så gick den mörkhårige dit och knuffade bort honom.

”Nej, jag var precis på väg…”, protesterade han men den mörkhårige hade fått en annan plan. Han tog Helene runt midjan och lyfte henne försiktigt upp. Hennes knän darrade och hon var lite yr.

”Robban, lägg dig ner på rygg”, sade han. Robban gjorde så och sedan tog han Helene varsamt och ställde ett ben på vardera sidan.

”Sätt dig ner på Robban, och olja in hans kuk först bra med din fitta. Han ska ta dig där bak”.

Helene förstod inte vad han menade, men hon styrde in Robban i sig och satte sig ner. Det var skönt, men kändes lite snopet efter den förra kuken som fyllt henne så bra.

När hon satt sig ner ända ner till roten ett par gånger kom plötsligt den mörkhårige fram, lyfte upp henne lite och stack sedan in en finger i hennes stjärt. Hon tjöt till, det kom oväntat och han var inte försiktig. Sedan satte han henne igen, fast den här gången styrde han Robban mot hennes stjärt.

”Nej”, protesterade hon när hon förstod vad som höll på att hända. Hon hade aldrig gjort det där och hade inga planer på det heller. Men nu hade hon inget val. Den mörkhårige var otålig, han var kåt och ville knulla och därför hjälpte han snabbt till och tryckte ner henne. Robban kved lite undertill men plötsligt gled hela hans kuk in i hennes stjärt på en gång.

Hon gav ifrån sig ett långt, högt tjut som måste ha hörts i många rum intill. Fortfarande med Robban djupt i hennes stjärt blev hon föst bakåt och den mörkhårige steg upp på soffbordet och satte sig på huk framför hennes kön. Smärtan från hennes bakre hål försvann när hon fick se den mörkhårige mannens atletiska kropp på väg att ta henne. Den väldiga kuken pekade svagt uppåt och snart kände hon hur den trevade mot hennes svullna blygdläppar.

”Gud, den är stor”, flämtade hon. Hon såg de väldiga pungkulorna när han tillfälligt reste sig för att nå en mer bekväm situation. ”Måste komma i mig, måste fylla min fitta”, mumlade hon medan hon sakta började knulla Robban med sin stjärt. Hennes juicer fortsatte att flöda ur henne och nu hjälpte de till som glidmedel, och nu gjorde det inte ont längre. Hon var för kåt.

”Gapa!”, sa plötsligt en röst bakom henne och någon drog sakta men bestämt i hennes korta hår så att huvudet lutades bakåt. Den brunhårige ställde sig över hennes ansikte och styrde ner sin kuk i hennes mun. Hon blev lite överraskad och tappade först andan när den fyllde hela munnen och var på väg ner i hennes svalg. Hon backade, hostade till lite och sög den sedan i sig igen. Precis när han sakta började knulla hennes mun tryckte den mörkhårige in sin tålmodigt väntande enorma kuk. Den spände upp henne rejält men hon var så våt och så mottaglig att det bara var ren och skär njutning som spred sig genom hennes kropp när han halvvägs in långsamt började föra den in och ut.

Hon stönade högljutt genom näsan och försökte att svälja mer av kuken som blöt av safter och saliv försökte trycka sig allt längre ner.

”Du måste slappna av mer”, sa den mörkhårige plötsligt. ”Andas lugnt genom näsan och försök att ta hela vägen. De första gångerna kommer det inte att gå men sedan har halsen vant sig”, fortsatte han, fortfarande lugnt, men mellan tunga andningar.

Hon hörde honom vagt och när första försöket att trycka ner kuken stannade i svalget fick hon klökreflex och drog snabbt ut den för att hämta andan. Hela tiden fortsatte den oändliga njutningen stråla genom kroppen från de två kukarna som fullständigt fyllde upp hennes underliv, och på något absurt sätt kände hon att var skyldig att göra som de sa.

Hon letade upp kuken igen med tungan och styrde in den. För varje juck tryckte hon in den lite längre, och snart var den tillbaka på samma ställe där hon stoppat tidigare. Den brunhårige grymtade lågt av njutning och när hon tryckte ner den i halsen så drog han efter luft av ren upphetsning.

Hon lade händerna om hans skinkor och pressade in honom hela vägen tills hans pung täckte hennes näsa och ögon. Då drog hon ut den hela vägen och hon hade tårar i ögonen, men det var det värt, det var otroligt upphetsande.

”Jag kommer snart”, hördes plötsligt Robban under henne. Hon sköt upp höfterna, knuffade ut den mörkhåriges väldiga kuk och styrde snabbt in Robbans i hennes fitta istället. Hon masserade Robbans pung och kände att hans magmuskler spände sig mot henne.

”Bara kom. Bara låt det spruta”, viskade hon med huvudet på sned ner åt honom. Den mörkhårige och brunhårige stod smått förvirrade och tittade fascinerat på när Robban spjärnade emot med händerna och lät orgasmen ta över hans sinnen.

Helene kramade hans lem med sina fittmuskler ända tills han börjat andas mer normalt igen. När de andra två ville återuppta aktiviteterna reste hon sig upp, lade högerhanden över sitt kön som för att skydda så att ingenting rann ut, och ställde sig sedan på knä i sängen. Sedan lutade hon sig framåt och svankade så mycket hon bara kunde.

”Knulla mig nu. Inget jävla tjafs, håll inte igen. Bara spruta mig full med er sperma”, sa hon med en röst de knappt kände igen.

Den brunhårige reagerade snabbast och hoppade snabbt upp på sängen och ställde sig över hennes kön som pekade rakt upp i luften. När han tryckte in den första gången gled den förvånansvärt lätt ända ner till roten. När han drog tillbaka den första gången rann det ut en liten strimma av tjock, vit sperma. Det var det minsta han kunde bekymra sig om, och han tog tag om hennes midja och startade att knulla henne i hårt tempo.

Den mörkhårige väntade inte tålmodigt längre utan ställde sig med sitt stånd framför hennes ansikte och hon varvade att suga hårt på hans stora ollon med att prata för sig själv, knappt hörbart.

”Så skönt. Så fruuuktansvärt skönt, mer kuk, mer sperma, jesus, ge mig mer sperma”, mumlade hon och det tog inte lång tid förrän den brunhårige stelnade till och med kuken så långt in att pungkulorna tryckte mot hennes klitoris började han spruta. Den här gången kände hon en värme sprida sig långt inne i hennes vagina, och hon kände en ny orgasm börja torna upp sig.

Den brunhårige drog sig ur alldeles för fort. Med ett ploppande ljud steg han av och med stor nyfikenhet särade han på hennes läppar och tittade, som för att bekräfta sin insats, på den vita sås som skymtade långt ner i hennes inre.

”Nu är det du”, uppmanade hon den mörkhårige otåligt. ”Töm din stora pung i mig”, fortsatte hon bestämt och började samtidigt att massera sin klitoris med sin högerhand.

Tio års läsande av guider hur man på bästa sätt blev gravid satt omedvetet i ryggraden. Bakifrån, djupt in, få en orgasm själv samtidigt – och så mycket sperma som möjligt. Hon hade redan fått två mer än vanliga doser och hoppades nu kombinera en tredje med en egen stark orgasm. Hon tänkte inte längre som en modern affärskvinna, nu var det enbart som en kvinna av den mänskliga rasen och hon behövde bli befruktad.

”Jaaaa”, stönade hon när den mörkhårige återigen totalt fyllde upp henne. Den här gången behövde han inte stanna halvvägs utan sjönk ner hela vägen i bestämda drag. Han gled in i hennes väl inoljade hål utan problem och var gång han nästan var ute hela vägen så hördes det smackande ljud. Han var inte lika försiktig längre och röd i ansiktet försökte han trycka den så långt in han kunde.

Helene masserade sin klitoris flitigt, hon skulle komma en gång till och hon log utan att veta om det när hon insåg det. Hon var bara medveten om att en ung man knullade henne med en stor kuk så hårt att hon kunde känna hans ollon mot sin innervägg mot livmodern. Var gång den nuddade där ville orgasmen sparka loss, men fördröjdes hela tiden.

”Nu jävlar…”, hördes plötsligt från honom, och då drog han sig överraskande ur helt.

”Nej!”, sa hon omedelbart men han var snart tillbaka och nosade igen. Han ställde sig nu över henne från sidan istället. På så sätt skulle han nå ännu längre in, om hon bara svankade lite till. Och det gjorde hon. Så hårt hon kunde, ryggen stod i en vid kurva när han återigen började penetrera henne.

Mycket riktigt, nu kom han längre in och nu pressade så djupt att det tog stopp längst in. Hon kände det och tryckte sig hårt mot honom. Hon ökade tempot med sina egna fingrar och nu började tårna att spänna sig på henne. Hon skulle få sitt livs orgasm, och hon visste om det. Men hon ville vänta, vänta på att han skulle fylla henne samtidigt.

”Kom!”, uppmande hon honom. Han ökade tempot, hon stönade högt var gång han klafsade i botten på henne och precis när hon var på väg att sluta massera sin klitoris för att hon höll på att komma, så kände hon en stråle av sperma slå emot väggen i sin fitta. Hon hade aldrig känt något liknande, och nu höll han fast sin kuk som i ett skruvstäd längst in. När det andra sprutet kändes ännu tydligare spred sig orgasmen som en tornado i hennes kropp. Hon hade inga ord, kunde inte få fram ett ljud, varenda muskel i kroppen verkade få kramp. Tre gånger, fyra, fem, sex, sju…hon höll på att svimma när hon förstod hur mycket han sprutade i henne.

Det kändes som en evighet innan han flåsande och försiktigt drog sig ur. Hon hämtade andan, fortfarande med hennes kön upp i luften, och när han också ville titta och öppnade upp henne så bubblade det upp sperma som rann ner och stoppades av hennes lilla buske.

Nu nyktrade hon till oerhört snabbt. Hon slet åt sig en av handdukarna och de två ungdomarna i soffan såg närmast överraskade ut.

Hon fick tag på sina kläder på golvet och låste in sig i badrummet. Hon var öm i underlivet och ryggen, och det rann sperma utmed vänsterbenet. Hon brydde sig inte. Hon bestämde sig för att ta på sig kläderna ändå, och gjorde så. När hon kom ut satt de alla tre rödmosiga i ansiktena och log fånigt mot henne.

”Säger ni ett knyst om det här polisanmäler jag er”, snäste hon och försvann ut genom dörren med en smäll.

De tre grabbarna höll väl inte riktigt det löftet, men de berättade aldrig för någon i vilken stad som det hade hänt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *