Alla likheter med verkliga personer är helt avsiktliga eftersom detta inträffade i verkligheten för några år sedan.

Min fru Karin och jag hade varit gifta i fyra år och höll på att avsluta våra universitetsstudier när vi upplevde den här historien.

Jag hade flera gånger sagt att jag tyckte att det skulle vara spännande att någon gång träffa ett annat par och ha sex tillsammans med dom. Karin instämde i att fantasin var riktigt spännande, men hon trodde inte att verkligheten skulle kunna motsvara fantasin. Utan hennes vetskap satte jag in en annons om parkontakter. När sedan annonssvaren kom visade jag dem för henne. Först var hon lite sur över att jag hade annonserat utan att först ha diskuterat med henne, men samtidigt tyckte hon det var rätt kul att läsa annonssvaren. Några förkastade vi direkt, men tre av dem verkade vara rätt så vettiga.

Efter lite diskussioner kom vi överens om att jag skulle kontakta de tre par vars svar vi tyckte verkade justa. Men Karin var noga med att jag skulle framhålla att vi bara ville träffa dem över en fika och alltså utan några som helst krav.

Två av paren bodde på olika platser på nästan två timmars bilresa från staden där vi bodde.

Det tredje paret bodde i samma stad som oss.

Eftersom paret som bodde i samma stad som oss var mycket yngre, de var 23 år resp 19 år medan jag var över 30 år och Karin 29 år, så placerade vi dem sist i vår kontaktlista.

Efter telefonkontakt åkte vi iväg och hälsade på det första paret. Vi sågs över en kopp kaffe i deras bostad. Vi kände båda att det här inte var något för oss, så efter någon timma tackade vi för oss och återvände hem.

Det andra paret verkade trevliga i telefon, men det visade sig vara svårt att finna lämplig tidpunkt för en första träff. Vi kom överens om att hålla viss kontakt och vänta lite längre framåt sommaren innan vi träffades.

Då återstod bara det ”alltför unga” paret.

Jag ringde upp dem och vi gjorde upp om att vi skulle ses på en pizzeria och träffas över en bit mat.

Både Karin och jag kände viss förväntan och lite spänning när vi gick dit trots att det bara var en inledande träff.

De satt redan vid ett bord när vi kom in – vi hade inga svårigheter att identifiera dem. De hette Olof och Anette. Anette hade halvlångt hår med en dragning åt rött, omkring 165 cm lång och lite rundnätt kropp. Olof hade cendréfärgat hår, såg ut att vara lite drygt 170 cm lång och med normal kroppsbyggnad. De berättade att han jobbade som fotograf och Anette hade hoppat av gymnasiet och jobbade på ett dagis samt att de var sambo.

När Karin och jag åkte hem, så var vi helt överens om att Olof och Anette faktiskt var mycket trevliga trots sin ungdom.

Någon vecka senare ringde dom och frågade om vi skulle ses igen.

Dom föreslog att vi kunde komma hem till dem och fika.

De bodde i en trerumslägenhet i en av förorterna. Den var trevligt möblerad och medan Anette fixade med kaffe så visade Olof en del av sina bilder.

Vi slog oss ner runt ett soffbord i två soffor placerade i vinkel och småpratade. Så småningom kom vi in på erfarenheter av just parkontakter. De berättade att de hade träffat ett par tidigare, men det hade inte varit riktigt i deras smak. Kvinnan i det andra paret hade nästan kastat sig över Olof och mer eller mindre slitit av honom kläderna. När de hade knullat, så tackade dom för sig och gick.

Vi berättade att vi hade inga som helst erfarenheter.

Olof frågade då vad vi själva hade för tankar och fantasier. Jag sa att vi tyckte att det skulle vara lite spännande att t ex spela klädpoker med nåt par vi gillade.

Ja, sa han då, ska vi göra det nu?

Jag tittade på Anette, hon småskrattade och nickade.

Hur skulle Karin reagera?

Javisst, det kan vi väl göra svarade hon.

Jag blev helt förbluffad – det hade jag inte väntat mig att hon skulle svara.

Olof hämtade en kortlek och hade också en rulle hushållspapper med sig.

Den kanske kommer att behövas, sa han och log.

Vi diskuterade lite om vilka regler vi skulle spela efter.

Jag sa att vi naturligtvis inte ska sluta spela förrän alla sitter helt avklädda och att vi helst ska fortsätta vårt spel några gånger därefter.

Varför då, frågade Anette.

Jo, sa jag, då kan vinnaren få bestämma vad förloraren ska utföra.

Karin hade tidigt nämnt att hon är dålig i poker, och det stämde rätt bra. Ganska snart hade hon blivit av med både strumpor och klänning. Eftersom hon inte bar BH, så satt hon alltså bredvid Olof i bara sina trosor. Både Olof och jag mer eller mindre såg till att vi också blev av med våra kläder så satt vi snart i bara kalsongerna. Anette var en jäkel på poker. Hon hade bara fått ta av sig sin blus när vi andra bara hade kalsonger respektive trosor kvar.

Olof var den som först blev av med sina kalsonger. Sedan blev Karin av med sina trosor. Då började tydligen Anette känna sig lite utanför och hon såg själv till att hon snabbt förlorade några omgångar och inom kort satt vi alla fyra nakna runt bordet. Jag hade redan fått stånd vid det laget och tittade rätt längtansfyllt på Anettes bröst, som trots att de var fylligare än Karins inte hade någon antydan till att hänga. När Karin förlorade nästa omgång, där jag vann, så sa jag att hon skulle ställa sig på knä i soffan över Olof och kyssa honom. Ur hennes synpunkt föreföll det helt säkert eftersom han inte hade nåt fullt stånd (bara lite styvnad).

Jag tittade lite extra när Karin grenslade Olof. Det kändes spännande att se henne sitta naken över hans kuk och kyssa honom. Lite besviken var jag över att han inte hade fullt stånd.

I nästa omgång förlorade Anette. Olof bestämde. Han sa att jag skulle kyssa Anette och samtidigt smeka henne mellan benen.

Jag böjde mig över henne, hon lade armen runt min hals och vi kysste varandra. Samtidigt smekte jag henne mellan benen upp mot hennes fitta. Jag undrade lite om det var så Olof hade tänkt och samtidigt hur hon skulle reagera. När jag särade hennes blygläppar kände jag hur fuktig hon var. Då kändes det väldigt skönt. Samtidigt undrade jag om det var detta Olof egentligen ville.

Egentligen hade jag själv gärna fortsatt spela en stund till, men Karin frågade om vi inte kunde hitta på nåt annat.

Sätt på någon dansmusik, föreslog jag.

Det gjorde de. Jag själv hade ett ordentligt stånd när Anette och jag skulle börja dansa.

Min kuk pekade upp mot hennes navel när hon tryckte sig emot mig. Efter bara en kort stund föreslog jag att vi skulle gå tillbaka till soffan.

Hon lade sig på rygg och jag lade mig i 69-ställning och började slicka henne. Samtidigt sög hon mig. Det var egentligen det jag själv ville testa om hon skulle göra.

Efter en stund vände jag på mig så att jag bara slickade Marie. Samtidigt kunde jag se Olof och Karin. Karin satt på huk i soffan med benen brett isär. Olof stod på knä framför henne och slickade henne. Kort därefter såg jag Karin grimaserade, stöna och sköt fram sina höfter mot Olof. Jag kände en liten tillfredsställelse av att se att hon faktiskt fick orgasm när han slickade henne.

Anette och jag satte oss upp och hon grenslade mig och styrde in min kuk. Hon var varm, fuktig och skön och hon rullade med höfterna. Jag smekte hennes bröst och kysste hennes rätt små bröstvårtor. Över hennes axel såg jag Karin böja sig över Olof och börja suga honom.

Efter en liten stunds knullande kände jag att det höll på att gå för mig, så jag bromsade upp Anette lite. Hon var följsam och avvaktade några sekunder varefter vi fortsatte knulla.

Jag såg hur Olof gjorde en rörelse för att få Karin att sätta sig över honom på samma sätt som Anette satt över mig, men Karin låtsades inte om det utan fortsatte suga. Kort därefter stönade Olof till och spände sig lite krampaktigt medan Karin sög honom för fullt. Jag förstod att hon nu fick munnen fulla av sperma, som hon svalde. Själv kunde jag inte hålla tillbaka min utlösning längre utan sprutade i Anette. Samtidigt som jag gjorde det kände jag hur hennes fitta kramade min kuk i korta kramper.

När vi efteråt pustade ut var vi helt överens om att det hade varit en väldigt lyckad kväll.

Så småningom åkte Karin och jag hem till oss. Vi var fortfarande heltända av vår upplevelse och knullade när vi hade gått till sängs. Men jag var tvungen att fråga Karin varför hon inte hade knullat med Johan tidigare på kvällen. Då berättade hon att hon helt plötsligt inte kände för det, helt plötsligt kändes han för ung och då föredrog hon att suga av honom.

Karin tyckte trots allt att det hade varit spännande och hon hade faktiskt njutit av sin orgasm och tyckte det skulle bli skoj att så småningom också träffa det tredje paret efter vår ”annonskampanj”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *