Som den voyeur och sexnjutare jag är har jag drömt länge om att få min flickvän lite mer vågad, lite mer avancerad än hon varit med mej tidigare.

Min flickvän är en söt, snäll, glad och rar tjej på alla sätt, lite flirtig mot andra killar, särskilt när hon fått lite vin i sej och hennes flirtande tänder mej mycket. Petra (påhittat namn) är brunett, 28 år, lite lite mullig med snygga ben och små bröst, a-kupor. Hennes bröstvårtor är av det glada slaget som ofta visar sin uppskattning, hennes buske är ansad men ej rakad, mörk och tät med ofta våta läppar.

Petra har på sista tiden varit lite sur och misstänksam mot mitt flitiga surfande, jag läser många ”cuckhold”-noveller och när vi senast var i Stockholm och lediga tog jag efter en god middag mod till mej och berättade om mina tankar, drömmar och fantasier för henne.

Jag berättade hur mycket jag älskar henne, hur mycket jag tänder på att hon flirtar med andra, om mina fantasier om att andra män tänder på henne och sådär. Till min glädje och lättnad tyckte hon inte att jag var ”sååå” konstig utan var snarare glad för att jag öppnat mej och berättat, hon befarade att jag hade någon annan och sådär gick snacket. När vi pratade om detta strosade vi runt i stan och var nu på Hantverkargatan i höjd med Rådhuset och jag började forma idén om att ta med Petra in på porrbiografen ”Manhattan”, där skulle hon säkert röna viss uppmärksamhet, kanske kunde vi hitta ett eget bås för att älska, det är lite svårt med den saken när man bor hemma hos svärmor.

Nu kom problemet, skulle jag förstöra det hela genom att gå för raskt fram och fråga? Jag ville ju inte förstöra det jag har med henne, älskar henne enormt.

Jag kände mej torr I munnen, lite hög på något konstigt sätt, inte bara av vinet utan av upphtsning, nervositet och kärlek.

Inget att förlora tänkte jag. Till min förvåning svarade Petra ja, hon ville se mej bli tänd på att andra män tittade på henne och fantiserade om henne.

Vi klev in genom dörren, mitt hjärta klapprade på i bröstet när jag betalade 120 spänn i inträde för ”non-stopen” och bad om en nyckel tilll ett skåp för att låsa in jackor, handväska och plånbok.

Petra var alldeles tyst och höll min hand hårt när vi klev in genom dörrarna till själva salongerna, med svettiga händer och dåligt mörkerseende trevade vi oss in till första salongen, stannade längst bak och konstaterade att en ganska hård porrfilm spelades upp, en tjej blev dubbelmackad av 2 killar, den ena svart. Ögonen vande sj så smått och vi såg att salongen hade c:a 10 vanliga fåtöljrader och att det längsta bak, till höger om oss var en slags bardisk där man kunde stå bakom och titta. 3 män, alla i övre medelåldern, stod där och spanade in Petra i sin vita blus och blåjeans. Hon drog med mej ut och jag tog åter över kommandot och förde henne till nästa salong som visade sej vara gayvideo. Efter en hastig titt fortsatte vi till tredje salongen, denna gång en heterosalong som var likadan som den först vi såg men helt tom och dessutom med lite softare porr, et vanlig samlag mellan en tjej och en kille pågick på duken så vi satte oss ner i sista raden framför disken med Petra längst mot väggen.

Vi kramades hårt och Petra tryckte sej mot mej, jag frågade om det var otäckt men hon svarade att det var okej, so far. Säg till så går vi direkt du vill sa jag och hon nickade tyst och bet sej i läppen.

Minuterna gick och vi kom in i filmen, jag såg att Petras kinder rodnade lite och hon skruvade sej i fåtöljen. Min hand som vilade på hennes lår letade sej upp och smekte utanpå hennes jeans över venusberget. Hon stönade lite och gav mej en våt puss på kinden innan hennes tunga leta de sej mot min örsnibb och lät tänderna nafsa. Hennes hand gled över min gylf och hon tog tag I dragkedjan och knäppte långsamt upp.

Hon letade med vana fingrar fram min vid det laget jättehårda stake och smekte den sakta och kärleksfullt. Jag började knäppa upp en knapp i hennes gylf men hon stoppade mej och viskade att det var lite för offentligt för henne. Hon fortsatte smeka mej och jag viskade och sa att vi hade publik, ett par män stod bakom disken och kikade över den på oss, jag såg dem inte men hörde deras andhämtning ibland och deras fötter hasa.

Petra bad mej ta av mej tröjan och lägga den i knät så att jag kunde smeka henne utan att det syntes. Hennes andhämtning blev tyngre och tyngre och innan det gått för varken henne eller mej frågade jag om vi inte skulle smita undan nånstans mer avskilt.

Vi knäppte igen, reste oss och gick ganska långsamt ner mot båsraden med videobås. Inte ett enda hade lås på dörren. Attans, men I änden av raden fanns två helt mörka rum, avskilt och becksvart så jag drog med Petra in I det första, som tur var så var det tomt men utan dörr. Vi gick in, letade oss längst in I hörnet och jag ställde mej med ryggen mot väggen, drog Petra intill mej och kysste henne djupt samtidigt som jah smekte hennes bröst och hårda bröstvårtor. Petra stönade, jag är så fruktat våt sa hon, och du är så hård. Hennes hand drog åter ner min gylf samtidigt som jag långsamt och smekande öppnade hennes bälte, knäppte upp knapparna i gylfen och lät fingrarna smeka längs troskanten.

Petra var så upphetsad att hon inte hörde männen som gick förbi utanför, dom kanske undrarde var tjejen tog vägen eller så hade dom sett oss gå in och väntade och undrade vad som var på gång.

Jag smekte ner jeans och trosor på samma gång, ner till hennes knän och smekte hungrigt upp och ner i hennes våta skåra med ett starkare stön som uppskattning. Troligen hördes det ut i gången till männen för nu hörde jag hasande fötter komma närmre men kunde inte se något pga totalmörkret. Stegen kom närmare men jag kunde inte höra längre för Petra lutade sej fram och slickade mej i örat samtidigt som vi smekate varandra. Plötsligt stelnade Petra till och viskade, någon smeker mina ben, uppför mina lår… Gillar du det? Frågade jag. Inget svar men vi stod kvar som förut. Efter ytterligare en stund viskade Petra, han smeker min stjärt, och samtidigt särade hon på benen och mina fingrar stötte ihop med främlingens fingrar i hennes fitta. Jag drog undan min hand och Petra stönade ljudligt när mannen fick fri acces till hennes mest privata. Fler män var nu inne i rummet och jag stötte emot någon när jag rörde mej, en arm kom in mellan mej och Petra och jag kände när en hand sakta knäppte upp hennes blus. Det här är jättesexigt för mej, är det okej för dej? viskade jag till Petra och fick ett långt mmmmm till svar. Jag böjde mej nu ner och drog av henne byxorna helt, sedan smekte jag av henne blusen över axlarna. Alla hennes kläder låg nu i hörnet på rummet och jag höll inte längre om henne, det enda jag hörde var männens rörelser och Petras stönanden. Hur många män kunde det vara? Och vilka? Jag försökte tänka efter, vi hade sett ett 10-15-tal, de flesta äldre farbröder, inga fräsha killar direkt. Mina tankar avbröts av ljudet av en blixtlås. Jag står och lyssnar, Hör Petras stönanden. Ibland kvävda. Som om hon har något i munnen. Hon suger av någon tänker jag. Borde ha haft kondom tänker jag. Den tanken tänder mej. Hon är oskyddad. Bara att ta och spruta full med sperma. Hon är en slampa nu. Jag hör smaskande ljud, hon gurglar till. Jag letar mej åt hennes håll. Jag är en av de andra männen nu, hon känner ingen skillnad på mina händer och deras. Det luktar fränt av sex. Jag hör Petras rytmiska stön, så som hon låter när hon blir knullad. Män som stönar. Länge länge. När någon går ut kommer det in någon ny efter en stund, jag tror inte det är mindre än 4 män i rummet någon gång under hela tiden. Det pågår i en timma skulle jag tro men det är svårt att uppskatta, sedan hör jag Petras röst, Marcus? Jag kysser henne genast, på munnen, hon smakar sperma. Kan vi går nu? Säger hon. Visst. Efteråt berättar hon att hon räknade till 8 män som sprutade i henne. 4 som hon sög och svalde. De flesta smakade illa men hon var så enormt upphetsad att hon inte kunde låta bli.

Hon vill göra om det.

Hon är sexig.

Min flickvän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *