Det var för ett par veckor sedan, jag satt och surfade runt på K6, bakis, trött och allmänt sådär skönt slö som en söndag ska vara. Jag såg din profil och drog iväg ett mail på vinst och vinst. Tänkte att du säkert får en mängd mail men att mitt ändå skulle vara det som stack ut och fick dig intresserad av att svara. Vi fortsatte att ha sporadisk mailkontakt och när du skulle ner till Stockholm så tog vi chansen att träffas. Jag mötte upp dig vid t-centralen, en aning pirrigt men när vi såg varandra och både sprack upp i ett sköna leenden så kändes allt naturligt. Vi hade pratat så mycket över internet så det kändes som vi hade känt varandra under en längre tid.

Vi tog tunnelbanan hem till mig med tanken att vi skulle byta om och köra en kortare förfest men när vi kommit innanför min dörr så säger du att du är trött efter resan och helst skulle vilja stanna hemma ikväll och kolla på film. Jag var inte sen att tänka att en mysig kväll i min soffa inte vore helt fel. Vi satte oss både i soffan, en aning obekvämt långt ifrån varandra, för att se på filmen. Du säger att är lite stel i axlarna och ryggen efter tågresan och frågar om jag inte kan massera dig? Jag har ända sedan jag skickade iväg de där mailet på K6 för några veckor sedan velat att massera dig och är därför inte sen att anta erbjudandet. Jag tar fram en massageolja och pausar filmen och sätter på lite skönt lugn musik. Du tar av dig tröjan och lägger dig på mage i min soffa. Jag sätter mina knän på var sin sida av din rumpa och knäpper upp din BH för att kunna massera ryggen. Jag smörjer ut oljan över din rygg och masserar lugn din rygg. Mina händer letar sig över din rygg och dina axlar, du svarar med att bli väldigt avslappnad och stönar lite lätt när jag tar i för hårt.

Under tiden som jag masserar din rygg så känner jag att jag börjar bli kåt och vet inte om jag ska fråga om jag får massera din ben också. Jag tänker att jag ändå inte har något att förlora och frågar. Du svarar att det hade varit underbart. Jag tar av dig dina byxor. Du har en fantastiska kropp och mitt stånd innanför mina byxor börjar bli generande stort. Jag smörjer in dina ben med massageoljan, du fortsätter att stöna till. Mina händer letar sig uppåt din ben och upp emot din rumpa. Jag bestämmer mig för att även rumpan behöver lite massage och börjar att med båda händerna massera din rumpa. Nu är jag så kåt att jag måste få utlopp för mina känslor. Mina händer letar sig ner från din rumpa, jag särar lite försiktigt på dina ben. Med min högerhand smeker jag dig uppåt innanlåret och upp emot din troskant. När jag kommer närmare svankar du upp rumpan och min hand letar sig lättare in mot dina trosor. När jag smeker din klitoris utanför trosorna stönar du till högt och börjar vrida på dig. Jag tar av dig trosorna och ser hur du svankar upp med din rumpa mot …

Resten kanske utspelar sig när du kommer till t-centralen i sthlm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *