Nästa morgon vaknade jag tidigt med en molande värk i ryggen. Jag försökte resa mig upp i sängen, det skar som knivar i ryggen. Flämtande sjönk jag tillbaka mot kudden. Fick tag i värktabletterna som stod på sängbordet och svalde två stycken. Låg sedan och tänkte tillbaka på gårdagen medan jag väntade på att tabletterna skulle verka. Att tjejerna var så frigjorda av sig att dom gav sig till med tjejsex på höloftet. Med bultande stånd hade jag smugit mig in i huset, glad att jag inte mötte någon av dom yngre stalltjejerna. Dom hade väl blivit helt förskräckta om dom sett mitt tillstånd.

Mitt sexliv efter olyckan hade varit nära nog obefintligt, det inskränkte sig till lite runkande när andan föll på. Och det är inte så ofta när man har en rygg värker så fort man ligger lite snett eller gör något ovant. Men, igår kunde inte ens det hejda mig efter den uppvisning jag blivit vittne till. Inte bara en, utan flera gånger under kvällen var jag tvungen att få utlopp för kåtheten. Resultatet syntes bredvid sängen i form av hopknölade bitar av hushållspapper. Måtte jag ta mig upp och städa ihop innan någon kommer, tänkte jag för mig själv. Jag dåsade till en stund, och vaknade av att det knackade på dörren. Innan jag hann svara hörde jag någon komma in, hos mig står dörrarna olåsta för jämnan.
– Hallå, ropade någon.
– Jag är här inne, svarade jag.

Pernilla dök upp i sovrumsdörren. Som vanligt klädd i t-shirt och tajta ridbyxor. Minus ridstövlar förstås, dom hade hon dragit av sig innanför dörren, och gick nu omkring i ett par vita sportsockor. Jag kunde se firmanamnet “Intersport” på strumpskaftet.

– Hej, ligger du fortfarande? Krångel med ryggen igen?
– Ja tyvärr, sticker som knivar. Jag har tagit några tabletter, få se om det hjälper.
– Stackars dig! Här, jag tog in tidningen dig. Vill du ha kaffe?
– Ja tack. Gärna det.

Pernilla försvann in i köket. Jag hörde hur hon stökade omkring därinne medan jag ögnade igenom tidningen. Doften av nykokt kaffe spred sig genom huset. Så dök hon upp igen, bärande på en bricka men två muggar och ett fat med mackor. Hon slog sig ner bredvid mig på sängkanten. Hon drog upp benen under sig och kupade händerna runt sin mugg.

– Tack, så mycket, sa jag. Det är allt bra eländigt med en då man inte ens kan kliva ur sängen på morgon.
– Fika lite, så mår du nog bättre, tröstade Pernilla.
– Hade det kommit några fler till stallet?
– Nä, inte än. Men det dyker nog snart upp några. Det är ju söndag idag så alla är lediga.

Vi blev sittande tysta en stund, smuttade på det varma kaffet och åt smörgåsar. Jag såg att Pernilla sneglade på papperstussarna på golvet. Så fnissade hon till.

– Du blev visst inspirerad igår.
– Vad menar du? frågade jag oskyldigt.
– Försök inte. Har man tonårsbröder så känner man igen tecknen.
– OK då. Jag erkänner mig skyldig. Det är ju inte var dag som man får se något sådant. Vad var det som låg bakom det där egentligen?
– Vi satt och snackade lite om killar när vi fikade. Marie hade visst träffat en kille som hette Pelle som var alldeles tokig i att slicka henne. Men Marie tyckte att det bara var äckligt.
– Sedan då?
– Jo, Lena sa att det var det skönaste hon visste. Dom höll på och tjafsade en lång stund, och till slut sa Lena att hon skulle nog visa Marie, bara hon vågade följa med.
– Du då?
– Det var egentligen meningen att jag skulle hålla vakt, men jag blev så himla nyfiken.
– Mm, jag såg det. Det var kanske inte bara jag som blev inspirerad?

Pernilla blev röd i ansiktet, tittade ner i golvet och svarade inte.

– Nå? Framhärdade jag. Jag har ju erkänt. Blev inte du tänd?

Hon nickade, fortfarande blossande röd i ansiktet och med blicken sänkt.

– Gillar du sex med andra tjejer? Jag kunde inte låta bli att fråga, nu när tillfället erbjöd sig.
– Vet inte, har aldrig provat, svarade hon lågmält.
– Att bli slickad då? Det har du väl testat?
– Jag är nog inte så speciellt erfaren, sa Pernilla lågt.
– Inte? En snygg tjej som du.
– Jag är inte snygg.
– Visst är du!

Jag la min ena hand på hennes ben, den enda del av henne som jag nådde i vad som var menat som en tröstande klapp. Hon hoppade till lite, men sa inget, så jag lät handen ligga kvar.

– Det är inga killar som är intresserade av mig, mumlade hon, och kramade hårt om kaffemuggen.

Hon snyftade till, och jag såg en tår trilla nerför hennes kind.

– Dom tycker att jag är ful och tråkig, håller bara på med hästar. Vet du vad dom kallar mig?

Hon vände sitt ansikte mot mig med tårarna rinnande.

– HÄSTFITTAN!

Nu grät hon riktigt. Jag kämpade mig upp i sängen, drog henne till mig och kramade henne tröstande.

– Så ja, så ja. Dom måste vara ena riktiga idioter som inte uppskattar en tjej som du. Jag tycker du är skitsnygg och jättesexig. Vore jag lite yngre skulle jag definitivt försöka bli ihop med dig.

Jag drog henne tätt intill mig och kysste henne på pannan. Snyftningarna blev högre en stund, sedan avtog dom. Hon låg kvar i min famn.

– Menade du det där? sa hon halvkvävt.
– Visst, vartenda ord!

Hon blev liggande tyst en stund.

– Du kan få mig om du vill, sa hon tyst.

Jag trodde jag hört fel.

– Va? frågade jag dumt.

Hon drog till sig min ena hand och la den mot sitt ena bröst.

– Jag menar det, sa hon.
– Men jag menade ju inte…
– Du vill inte? Du tycker också att jag är ful och äcklig?

Hon satte sig upp.

– Nej nej. Inte menade jag så! Men.. hur ska jag säga..

Vilken himla knipa! Vad skulle jag göra? Vara präktig och moralisk, sätta stopp för någon vidare samvaro och kanske knäcka hennes självförtroende totalt? Eller göra vad jag innerst inne helst ville, låta situationen utveckla sig, med alla risker för förvecklingar och komplikationer som det förde med sig?

– OK, jag ska säga precis som det är. Lägga korten på bordet. Jag vill jättegärna med dig, du är både snygg, snäll och sexig. Men, och nu kommer det stora menet, du har precis fyllt 20, jag är 42. Vad tror du skulle hända om folk fick reda på att jag sätter på ungdomarna som kommer hit? Ingen skulle väl våga släppa hit sina döttrar längre.

Hon vände sitt tårstrimmiga ansikte mot mig.

– Tror du att jag skulle var så jävla dum och säga något till någon? Och vad skulle det spela för roll förresten? Jag är ju inte precis minderårig. Nå? Menar du något med vad du sa, eller var det bara skitprat?

Jag kapitulerade, hon hade ju rätt. Även om jag riskerade en massa skitprat om det kom ut, så hade hon ju passerat femtonårsgränsen med god marginal. Jag sträckte ut en arm, drog henne intill mig och kysste henne ömt. En smula ovant besvarade hon min kyss, sedan blev det fart på henne och hon gav mig flera djupa tungkyssar.

– Är du säker? försökte jag fråga, men avbröts av en ny häftig kyss.

Hon lutade sig mot mig och jag sjönk tillbaka i sängen. Genast lade hon sig till hälften över mig, med sitt ena ben över mina båda. Med munnen fortfarande tryckt mot min tog hon tag i min ena hand och förde den till sitt ena bröst. Jag lät min hand krama det underbart fasta flickbröstet samtidigt som jag försökte befria min andra arm som hamnat i kläm under Pernillas höft. Hon lättade lite på sig och armen kom fri. Sträckte mig ner och smekte över hennes rygg, ner mot den lockande baken. Släppte hennes bröst för en stund, hon lade sig genast platt ovanpå mig. Nu kunde jag sträcka ner båda händerna och krama om Pernillas fasta, lätt putande ungflicksröv.

Hur ofta hade jag inte stått och beundrat den? Pernillas mun var som fastklistrad vid min, samtidigt som hon rufsade om i mitt hår, strök mig över kinderna och ner över bröstet med sina händer. Hon lyfte sitt ansikte för ett ögonblick, log ner mot mig med ansikte inramat av det nerhängande, blonda håret. Det liknade nästan en gloria i ljuset som föll in genom fönstret. Så tog hon tag i min pyjamasjacka och med ett häftigt ryck så att knapparna smattrade mot golvet, slet hon upp den.

Borrade ner sitt ansikte i håret på mitt bröst med ett lite belåtet läte. Själv fick jag tag i kanten på hennes t-shirt, och drog upp den en bit. Lät mina händer mjukt stryka över hennes rygg, ner till den smala midjan och upp igen. Pernilla bökade omkring på mitt bröst en stund, kysste sig fram mot mitt högra bröst. Väl framme började hon försiktigt slicka, formade sin tunga till en spets och retade min lilla bröstvårta. Jag kunde bara sluta ögonen och njuta. Underbart sköna rysningar av kåthet gick genom hela kroppen, ändra från tårna och upp till huvudet. En sista slick över vårtgården, så satte hon sig upp, gränsle över mina höfter.

Med blicken fäst på mig började hon sakta dra upp sin t-shirt, långsamt gled den längre och längre upp över hennes kropp. Sista biten gick med ett hastigt ryck, och där satt hon framför mig med naken överkropp. Som man kunnat ana var hennes bröst rätt små, men vackert rundade. På unga flickors vis putade dom rakt ut, fasta i formen utan behov av någon push-up bh eller annat. Magen var platt och midjan smal. Hon tittade lite frågande på mig.

– Du är vacker, sa jag lågt.

Jag belönades med ett leende. Hon hasade ner en bit på mina ben och började stryka med händerna över fronten på mina pyjamasbyxor. Formade ena handen över styvnaden därunder och runkade mig genom tyget. Hon tog tag i midjebandet och började dra neråt. Jag försökte lyfta mig för att underlätta avklädningen, men det lyckades inget vidare med Pernilla sittande på mina ben. Hon klev av mig och ställde sig på golvet bredvid mig.

– Kom, bad jag.

Hon kom fram och ställde sig tätt intill mitt huvud. Hennes lockande bröst var nu inom räckhåll och jag tog ett i varje hand. Klämde mjukt och drog med tummarna över bröstvårtorna. Drog henne ännu närmare och lydigt böjde hon sig ner så att jag kunde suga på dom unga frukterna. Smekte så ner över höfterna, runt på insidan, upp mot skrevet. Låren skiljdes genast åt så att jag fick fritt tillträde.

Kände hennes hetta genom det tunna tyget, strök över den hetsande kullen mellan hennes lår. Vred mig lite på sidan i sängen, tog tag i henne byxlinning och började dra neråt. Pernilla stod alldeles stilla och lät mig hållas. Trosor och byxor åkte tillsammans ner på halva låret, sedan blev det besvärligt från min liggande position. Raskt hjälpte Pernilla till, tog ett par steg tillbaka, drog av sig dom hindrande klädesplaggen och skickade iväg dom med en liten spark. Så återvände hon till sängkanten, endast iklädd sina vita strumpor.

Jo, hon var äkta blondin, hennes buske var ljus även den. Hon ställde sig med lätt särade ben, och jag lät mina fingrar glida genom det mjuka krullet, fram mot blygdens inbjudande skåra. Petade in ett finger mellan blygdläpparna och lät det sakta glida upp och ner. Jag hörde Pernilla dra efter andan och tittade upp. Hon hade slutit ögonen, och med ett litet leende på läpparna sköt hon fram sitt sköte emot mig. Varligt kände jag mig fram i hennes lustgård, lekte med hennes veck, smekte hennes klitoris och lät långsamt fingrarna sjuka in i henne. Trängde djupt in i hålet, som blev våtare och våtare.

– Skönt.. mumlade hon.

Tog två fingrar, knullade sakta den unga musen. Drog ut, luktade och smakade. Underbart!

– Kom sätt dig över min mun, jag måste få smaka på dig!

Snabbt var hon på plats, slängde sitt slanka ben över mig och makade sig i position. Jag tog ett fast grepp runt hennes skinkor och började avsmakningen. Tog det medvetet lugnt för att hon skulle få ut så mycket som möjligt av det. Hon hade ju sagt att hon inte var så erfaren, och nu ville jag göra allt så skönt som jag bara kunde för henne. Sträckte sakta ut tungspetsen drog en långsamt längs skåran. Jag kände hur Pernilla skälvde till vid beröringen. Fortsatte mitt slickande fram och tillbaka, varje gång lite djupare. Formade min tunga till en hård spets och tryckte den lätt mot den lilla uppsvällda clitorisen.

Pernilla ryckte till, började långsamt cirkla runt den känsliga knoppen, drog mig lite längre ner, borrade in min tunga så långt jag förmådde i hennes hål, drack hennes sköna safter. Slickade längre ner, arbetade mig ner längs stjärtskåran, placerade en kyss mitt på den lilla rövrosetten. Virvlade runt med tungan, drog mig uppåt igen, återvände till den härliga, kåtvåta fittan samtidigt som jag lät händerna smeka över hennes rygg, ner mot midjan och runt dom runda stjärtkloten.

Hungrigt slafsade jag i mig av skötet som så villigt erbjöds mig. Gång på gång gick min tunga på upptäcktsfärd i henne innersta, för att sedan återvända och uppvakta Pernillas lilla hårda njutningspunkt. Högre och högre hördes Pernillas ljud av njutning. Hon började få svårt att sitta stilla, gned sig mot min mun, samtidigt som hon smekte och klämde sina bröst. Plötsligt gav hon upp ett gnyende läte, hennes kropp stelnade först till, så gick det en våldsam kramp genom henne och hon sjönk ihop över mitt ansikte. Hon drog bort musen, utom räckhåll för min tunga.

– Nej, inte mera, jag klarar inte mera, åh herre gud. Åh så härligt, Lena hade då verkligen rätt. Det är underbart att bli slickad, flåsade Pernilla.

Hon lade sig tätt tryckt emot mig och jag kunde känna hennes hjärtas snabba pickande.

– Jag måste bara lugna ner mig lite, så kan vi fortsätta sedan. Du har ju inte fått nåt än.

Hon sträckte ner sin ena hand och greppade om lemmen i pyjamasbyxorna. Så tog hon tag i byxkanten och drog ner byxor och kalsonger tillsammans. Nu gick det bättre än vid det förra försöket, då hon satt ovanpå mig. Staken fjädrade genast ut, i full frihet. Pernilla tittade en stund på den, tog med sin hand och började långsamt runka mig. En liten droppe försats hade sipprat fram. Hon tog med tummen och smorde ut det över ollonet, så stoppade hon in fingret i munnen och smakade med ett tankfullt ansiktsuttryck.

Ålade sig neråt i sängen, studerade min utrustning på nära håll. Sträckte prövande ut tungspetsen mot ollonet och smakade. Runkade lite försiktigt, drog tillbaka skinnet helt och slickade runt kanten. Sedan tog hon mod till sig, reste sig lite och slukade det glänsande ollonet. Höll det sin mun och undersökte det noga med sin tunga. Sedan började hon långsamt och en smula ovant suga upp och ner längs kukskaftet. Det kändes helt fantastiskt, och den samtidiga synen av denna unga ridtjej med min kuk i munnen blev nästan för mycket för mig. Jag kände att snart fanns det ingen återvändo.

– Jag kommer snart, sa jag varnande till Pernilla.

Genast började hon suga hårdare och snabbare, samtidigt som hon smekte mina pungkulor med handen. Nu var det kört. Med ett dovt stön lät jag satsen spruta ut och fylla flickmunnen. Pernilla sög in mig djupare, lät sin tunga fortsätta sin lek över ollonet och svalde tappert. Så släppte hon ut min tillfredsställda stake ur munnen och kravlade upp bredvid mig i sängen.

– Första gången, sa hon och log mot mig.
– Verkligen? Du var ju jätteduktig.

Jag sträckte ut min ena hand och smekte hennes ena bröst.

– Men du är väl inte oskuld i alla fall?
– Nej, inte precis. Jag hängde ihop med en kille ett litet tag när jag var sexton. Fast det var inte så länge.
– Jaså, varför inte det då?
– Äsch, jag blev ihop med honom bara för att inte vara utanför. Alla andra tjejer hade ju killar. Han var tjugo, hade bil och tyckte väl kanske att det var coolt på nå´t sätt att vara ihop med en tjej som fortfarande gick i skolan.
– Var det inte bra då?

Jag hade utsträckt mina smekningar till båda brösten nu. Vårtorna hårdnade, Pernilla vred sig lite oroligt och kuken började styvna igen.

– Nä, inte speciellt. Han brukade bara dyka upp när han var ute och festade. Då skulle han alltid ha med mig någonstans och knulla. Sedan satt han och skröt för sina kompisar om vad vi hade gjort.
– Det låter ju inget vidare. Var det därför du gjorde slut?
– På sätt och vis. Sista kvällen vi var ute tillsammans fick han för sig att han skulle dela mig med sin bästa kompis. Jag vägrade, han var snorfull, skrek och bad mig fara åt helvete. Jag bara öppnade bildörren och gick. Hälsade med en av hans kompisar att det var slut, och att han inte behövde göra sig besvär med att komma hem till mig någon fler gång.
– Bra gjort! Hörde han av sig sedan?
– Nä, ingenting. Jag mötte honom ett par dagar senare, men han låtsades som om han inte såg mig.

Jag böjde mig ner lite och sög lätt på det närmaste bröstet.

– Skönt, mumlade Pernilla.
– Var det aldrig skönt med din kille då?
– Nä, jag visste ju inte bättre då. Trodde att det skulle var så, men sedan har jag ju förstått. Han var ju nöjd bara han hade fått sitt, fingra lite på fittan, in med kuken och sedan var det klart. Ingen större upplevelse för mig alltså.
– Första gången då?
– Det gick väldigt lätt. Tydligen var jag ganska öppen, och så var jag lite i fyllan själv också. Märkte inte så mycket förrän han redan var inne och stötte.
Pernilla vände sig på sidan, stödde sitt huvud på en handen och tittade på mig.
– Men du är en förste sedan dess, den förste på nästan fyra år. Den andre som jag är tillsammans med.
Jag drog henne intill mig och kysste henne ömt.
– Han var en idiot, sa jag. Du är en jättefin tjej, Pernilla.
Hon log mot mig och började runka mig, löst först, sedan allt hårdare. Snart var hon tydligen nöjd med styvheten. Hon vände sig på rygg igen.
– Ta mig nu, bad hon. Ta mig riktigt ordentligt!

Vem kan motstå en sådan vädjan? Tack och lov hade ryggvärken gett med sig en smula. Ovigt vände jag mig över henne, och hon styrde mig med egna händer in i det våta, välkomnande hålet. Stönande, både av ilningarna i ryggen och den sköna känslan av att efter flera års påtvingad avhållsamhet äntligen få tränga in i en kvinna, arbetade jag mig sakta längre och längre in. Pernilla låg stilla på rygg, leende med blicken stadigt fäst på mitt ansikte.

– Är jag bra? Tycker du om min fitta?
– Du är härlig, sköna knullunge!
– Bra! Ta mig hårt nu, jag har längtat så länge. Låt mig få känna mig som en riktig kvinna!

Det sista kom nästan som ett skri, för helt efter hennes önskemål hade jag kört in i en enda hård stöt.

– Ja, just så. Åh, fortsätt, knulla sönder mig, taaa mig.

Pernilla började bli alldeles vild, kastade sig emot mig för att möta mina stötar, ålade med hela kroppen. Jag gjorde mitt bästa för att möta hennes önskningar, men snart måste jag kapitulera. Jag sjönk ner över henne.

– Förlåt snälla du, ryggen håller på att ta kål på mig!
– Fort, lägg dig på rygg.

Jag gjorde som hon bad, och i en blink var hon ovanpå mig, uppträdd på min stake. Genast började hon en våldsam ritt så att henne små bröst hoppade. Svetten började tränga fram på hennes kropp, hon höll ögonen slutna, munnen öppen och flämtande. Hetsigare och hetsigare, ett gnyende läte började höras från hennes mun, så kom dom välbekanta skälvningarna i hennes kropp igen. Hennes underbara fitta krampade runt min kuk. Starkt påverkad av allt som hade hänt som jag var, kunde inte jag hellre stå emot längre. Stråle efter stråle sköt upp i den ridande tjejens underliv. Med en sista skälvning sjönk hon ihop över mig, med ett saligt leende i ansiktet. Länge låg vi tätt tryckta mot varandra, bara njöt av varandras närhet. Det blev lite kyligt, så vi drog täcket över oss. Faktiskt tror jag nog att vi somnade till en liten stund också. När vi vaknade, reste Pernilla sig och sträckte på sig. Åter kunde jag njuta av synen av hennes vackra, nakna kropp. Hon såg mina blickar, log mot mig och gav mig en kyss.

– Tack, viskade hon i mitt öra.

Långsamt började hon klä sig. Sneglade på mig där jag låg.

– Tänker du ligga hela dagen?
– Vet inte om jag kan ta mig upp. Att ha dig i sängen kan nog ta kål på den starkaste.

Hon flinade mot mig och såg ganska belåten ut.

– Gå ut i köket och värm på kaffet, så ska jag prova att ta mig upp, lovade jag.

Hon tassade iväg, och med mycket möda kom jag upp och fick på mig kläderna. Så satt vi en stund tillsammans, drack lite kaffe, småpratade, både om det som hänt och om annat. Det var en härligt lugn, avspänd stämning. Båda hade vi fått utlopp för en massa upplagrade känslor och behov. Så småningom gick vi ut till stallet och började med sysslorna är. Dom tre tjejerna i gympa-sko gänget hade redan kommit dit och börjat på lite. Jag började sopa stallgången, och följde Pernilla med ögonen då hon gick för att börja rykta sin häst. Blicken dröjde vid hennes snygga ridbyxstjärt när hon försvann in i boxen. Vi har bestämt oss för att låta saker och ting utveckla sig själva mellan oss. Inte bestämma något eller sätta upp några mål. Båda vill vi ha mera av varandra, men utan att låsa oss med en massa löften och krav. Sedan måste vi väl för skams skull försöka vara lite diskreta också. Framtiden ser genast mycket ljusare ut. Tack och lov att jag fixade till ett ridstall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *