Min kollegas mörka flickvän förförde mig!

På mitt jobb har vi sedan länge som tradition, att vi allihop på våren resa på konferens till ett känt hotell och har en stor fest, i år blev det Göteborg. Det är årets stora jippo på firman och varje år har jag glatt mig åt det.

I år var det emellertid med lite blandade känslor, som jag for iväg. Festen är med fruar, flickvänner, äkta män och pojkvänner inbjuden. Med den här gången var det annorlunda för min del. För ett halvår sedan tog det slut mellan min man och jag.

Nu, efteråt, är jag bara tacksam för att jag inte hade någon man eller pojkvän med mig. Det blev nämligen den mest vilda fest, åtminstone ur sexuell synpunkt, som jag någon sin under mina 48 års varit med om.

En av anledningarna till att jag trots allt reste iväg på konferensen, var, att jag ganska länge hade haft ett gott öga till min arbetskompis Hans även om han bara är 25 år och han till mig.

Det låter kanske lite långsökt, men vår flirt hade pågått i par månader. Det var ögonkast och leende från morgon till kväll. Dessutom hade jag fått veta av Britt, firmans ledande skvallertacka, att Hans var nyskild.

För tillfället hade jag speciellt köpt en supersexig klänning, som lämnade ryggen fri ända ner till skinkorna. Jag trodde, att jag därmed hade ett segervapen i kampen om Hans. Jag kunde föreställa mig hans reaktion på min nya klänning. Helt säkert skulle han sluka mig med ögonen och kanske låta ett finger glida ned längs min nakna ryggtavla. Jag ryste av förtjusning vid tanken.

När jag kom fram blev jag grymt besviken. Med inte till en början. Hans var där och han såg verkligen fräsch och sexig ut. Han snackade mycket och gav mig en lång rad komplimanger och han såg fram emot att träffa mig senare på kvällen och att jag då säkert skulle vara supersexig.

Jag njöt av att stå i centrum för hans beundran, men kände mig ändå lite osäker. Det ekade rutinsnack om hans ord. Men när han gav mig en klapp i baken var det bara att tacka och tas emot.

Jag skrattade och flirtade tillbaka, men upptäckte snabbt att han inte menade någon av det han sagt. Plötsligt kom nämligen en vacker, färgad kvinna fram till oss.

– Åh, ja, det är sant, sa han och tog den svarta kvinnan under armen. Det är här min nya flickvän Susan.

Ridå.

Det borde jag ha förstått. Hans menade inte allvar med sin flirt med mig. Dessutom borde jag ha fattat, att en så sexig ung kille inte skulle behöva leva ensam särskilt många veckor och att han inte vill ha en gammal tant.

Alla mina manliga kollegor blev heltända på Susan. Hon var verkligen sexig och hon var c:a 20 år och hade en otroligt snygg och utmanande häck. Ja, den fascinerade till och med mig. Det var egentligen mycket stor, men fast och pekade rakt ut som en ballong. Och till detta hade hon en getingmidja. Det gjorde, att hon såg ut som en tecknad porrhjältinna, en sådan där tjej, som man förstår att tecknaren själv gärna skulle ha raggat upp.

Jag var både besviken och attraherad på samma gång. Besviken över att jag inte kunde räkna med att kunna ragga upp Hans längre, attraherad av den extremt sexiga kvinna, som nu var vid hans sida.
Susan log oupphörligt mot mig, när vi presenterades för varann. Hon sa, att hon hade hört mycket om mig, bland annat att jag var en kvinna som vågade pröva på allt.

Vad menade hon med det?

Hon svarade inte, med log och strök liksom av en tillfällighet sin hand över min arm. Vi tittade båda länge på varandra. Det fanns inget tvivel om saken. Hans nya flickvän ställde upp på vad som helst och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till.

Senare på kvällen kom Susan bort till mig och började prata. Det var helt uppenbart, att hon hade någon speciellt i sikte. Jag funderade på om Hans kunde ha med det att göra. Men han uppehöll sig i en helt annan del av rummet, medan hans flickvän var i fullfärd med att förföra mig.

Hon doftade av någon slags exotisk parfym och hade stora, rödmålade, fylliga läppar. Jag blev helt bedövad av henne. Med sin djupa röst i det närmaste hypnotiserade hon mig. Idag kommer jag helt enkelt inte ihåg vad hon sa. Men något minns jag och det var, att hon plötsligt började tala om Hans.
Hon sa, att Hans hade pratat om mig. Han hade sagt, att han var helt säker på, att jag skulle ställa upp på en trekant. Hon sa det i en ganska likgiltig ton och det lät nästan som ett skämt. Vi skrattade båda högt åt det. Jag hade vi det laget fått en del att dricka och skämtade vidare och sa något om att det skulle jag säkert göra.

Har du nånsin varit tillsammans med en annan tjej? Frågade hon och såg mig leende i ögonen. Jag svarade nej.

Har du lust, frågade Susan, fortfarande som om det handlade om ett skämt.

I samma sekund tittade jag ner på hennes delvis av klänningen täckta bröst. Jag visste, att jag hade lust att vara tillsammans med henne, eftersom hon var så läcker och eftersom hon var svart. Dessutom var jag nyfiken på att se hennes fantastiska häck utan kläder.

Jag nickade stumt till henne. Susan slickade sig om läpparna och sedan smög vi iväg från festsalen till hennes och Hans rum.

På vägen upp dit tänkte jag, att det hela var absurt. Tänk att jag var på väg att ha sex tillsammans med Hans flickvän. Men jag hade aldrig tänt på en kvinna förr på samma sätt som jag tände på Susan. Jag var dessutom dubbelt så gammal som Susan och givetvis ganska berusad. Uppe i rummet tände Susan en rökelsestav. Hon hällde upp två glas bubblande vin till och bad mig omedelbart att klä av mig.

Jag gled ur min klänning och stod naken framför henne. Det gick både kalla och varma vågor genom min kropp, när hon betraktade mig.

Du har en underbar hy, sa hon och lät ena handen glida smekande över mina lår.

Hennes långa, svarta fingrar sände elektriska stötar genom min mage och jag kunde inte låta bli att stöna. I nästa ögonblick hade Susan krupit ur sin långa aftonklänning och visade upp sin mörka, sexiga kropp. Hon hade fortfarande trosor och bh på sig. Hon ville att jag skulle ta av henne de plaggen.

Jag knäppte försiktigt upp hennes bh och lät den glida av. Två fasta bröst vällde ut i friheten. De var mörkbruna med stora, svarta vårtor. Jag tänkte en sekund på att Hans brukade ligga och nafsa i dem varje natt och märkligt nog gjorde den tanken mig upphetsad.

Kyss mig, sa hon och snuddade vid mig. Jag kunde känna doften från henne på långt avstånd, parfymen och en svag lukt av svett. Det var enormt uppkåtade. I nästa sekund var vi tätt sammanslingrade. Jag sög mig fast vid hennes stora, fylliga läppar och nafsade i hennes tunga. Jag tänkte på, när dom här fylliga läpparna suger på Hans stor kuk. Hennes stora bröst pressades mot mina jag lät mina händer glida över hennes styva bröstvårtor och massera dem.

Jag kunde höra på henne, att hon var upphetsad och hon gav ifrån sig små, hesa ljud, när jag kommit i gång ordentligt med hennes mjölkförpackningar. Jag slickade och bett i dem, medan jag stoppade in mina fingrar i hennes mun. Det gillade hon och med svag stämma bad hon mig att dra av henne trosorna. Jag är så våt, viskade hon med mina fingrar i sin mun. Rör vid min fitta och känn så våt jag är.

Jag beundrade hennes mycket svarta hårbuske, och stora hängande blygdläppar, som blänkte fuktig mot mig. Jag pillade försiktigt vid hennes springa och öppnade med två fingrar hennes slida. Hon var helt ljusröd och mycket fuktig därinne. Jag hade aldrig varit så nära en annan kvinna och det fick min egen fuktiga fitta att pulsera.

Jag vill slicka dig, hörde jag mig själv säga, jag vill smaka på dina härliga, klibbiga fittsafter.

Jag, ät min fitta, stönade hon och särade på låren för att ge plats åt min glupska tunga.

Med en enda rörelse hade jag begravt mitt ansikte i hennes håriga och kåta fitta. Hon smakade svagt av färsk fisk och svett. Jag sög och sög på hennes mycket stora och hårda klitoris och jag kunde höra på henne att hon var nära att komma.

Åhh, stönade hon och pressade sin fitta upp i min mun. Stick din tunga långt upp i mig.

Jag sög och slickade hennes plaskvåta fitta och i nästa sekund dundrade orgasmen hennes kropp.

Hon skrek, när hon kom. Faktiskt så högt, att vi inte hörde, när Hans kom in i rummet.

Men nu harklade han sig.

Hejsan, ni två små kåta flickor, sa han.

Han hade knäppt upp byxorna och stod där med en våldsam resning av en jätte stor kuk. Han masserade sin stora, långa styva kuk, medan han stirrade på oss med en kåt blick.

Jag har alltid drömt om att ha två kåta fittor på en gång, sa han och tog mig hårt på brösten.

Jag ryckte till och helt automatiskt lyfte jag min plaskvåta fitta upp mot hans ansikte.

Hans, sa Susan. Hon har också mycket hår och stora blygdläppar, som du blir kåt på.

Susans hand rörde sig redan runt i min fitta och masserade min uppsvullna klitoris. Sedan tog hon ett fast tag om min fitta och särade så mycket på blygdläpparna, att det nästan gjorde ont.

Så ja, Hans sa hon till sin pojkvän. Nu är fittan helt öppen. Det är bara att knulla en kåt gammal fitta som du har velade göra länge med henne.

Jag kunde knappt hålla mig, när jag såg honom styra sitt stora håriga odjur mot min fitta.

Så ja, din lilla, läckra fitta, skrek han, när han körde in kuken i mitt våta hål. Det smaskade och sörplade om fittan och jag pressade ihop fittmusklerna kring han sköna lem. Hans juckade sin stenhårda kuk in och ut. Jag var så förbaskat kåt, att jag var tvungen att bita i kudden, medan han bearbetade min underkropp.

Susan hade gränslat över mitt ansikte och ville att jag ska slicka hennes fitta, vänt sin svarta röv mot Hans och jag kunde höra hur hans hand grävde i hennes stora niggerröv.

Vill du ha den i röven, älskling? Frågade han Susan.

Ska vi visa henne, hur mycket jag kan tänja ut din svarta håriga röv.

Susan stönade ännu högre och pressade upp sin röv mot honom. Hans drog sig ur mig och gjorde sig redo, att genomborra sin flickväns anushål. Och han hade rätt, de kunde verkliga tänja ut hennes kåta rövhål med flera centimeter. Han hade både kuken och halva handen långt upp i röven på henne.

Jag satt på första parkett och stirrade kåt och fascinerad på hur han juckade sin styva kuk upp i hennes glänsande och håriga stjärt. Jag såg, hur hennes stora rövhål drog sig samman i kramper, när det gick för henne.

Hans drog sig ur henne och onanerade kuken framför mitt ansikte. Susan hade lyckligtvis tillräckligt med krafter kvar för att orka suga sina fylliga läppar fast i min blöta fitta, medan hon lekte med sin tunga mot min klitoris.

Det räckte för honom och nu sprutade han sin sperma över mitt ansikte, samtidigt som jag fick en orgasm och kramperna vandrade genom min kropp.

Susan och Hans föll snart i sömn, medan jag låg och kände på min ömma, förbrukade fitta. Strax efteråt smög jag mig ut från rummet till mitt eget rum. Jag låg och småonanerade resten av natten och kunde helt enkelt inte somna.

Jag hoppas verkligen att vi kan träffas tillsamman igen när vi kommer hem.

Den här upplevelsen slog allt som jag varit med om under alla mina 48 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *