Vi var båda ganska så berusade efter att ha konsumerat en hel del alkohol. Men det är klart, man ska fira första semesterdagen i Södern.

Rummet var stort och bra. Visserligen dominerade den stora dubbelsängen men det fanns också ett par fåtöljer som såg bekväma ut förutom bord och skåp. Vädret var naturligtvis härligt. Vi låg påklädda på sängen, vända mot varandra och började tala alkoholpåverkat allvar. Och hur det nu var så kom samtalet in på sexerfarenheter och sexfantasier. Så småningom verkade vi ha konstaterat att båda hade fantasier om en trekant; så varför inte leva ut dess fantasier då. Det var väl alkoholen i kombination med att temat var upphetsande som gjorde att vi beslöt att ta tjuren vid hornen. Vi skulle gå ner till dansen ragga upp en lämplig man och ta honom med upp på rummet. Alkoholen påverkade också omdömet till den grad att vi aldrig funderade på att det skulle vara svårt att finna en lämplig person, helst yngre, trots att vi båda var i 70-årsåldern. Just nu kände vi oss som 25 högst.

I hotellträdgården hade det nu samlats en hel del människor i väntan på att kvällsunderhållningen skulle börja. Sorlet verkade lockande. Vi beslöt att vingla ner och delta. Sagt och gjort, vi duschade och klädde oss i lätta kläder, några ytterkläder behövdes ju inte.

Dansen hade börjat, många par var uppe. Det fanns dock en hel del singlar av båda könen vid olika bord lade jag märkte till, kanske fanns det någon villig man som kunde hjälpa oss. Det var särskilt en man cirka 30 år som vi lade märke till. Ingen av oss visste riktigt varför, det kunde bero på att han såg så blyg ut, och att han inte verkade känna sig riktigt hemma här.

Döm om vår förvåning när den unge mannen kommer fram till vårt bord och lite försagt frågar om han får göra oss sällskap. Han tyckte att vi på något vis gav honom en trygghetskänsla, som föräldrar nästan. Tja där gick våra fantasier om att vara 25 år igen. Men båda Inga och jag bad honom entusiastiskt slå sig ner vid vårt bord. Han hade med sig sin drink som han hävdade var god, och vi beställde ett par likadana åt oss. Orkestern började någon rivig dansmelodi, jag bjöd upp Inga och så slingrade vi ut i dansen. Nykterhetsgraden hade ju inte direkt ökat. Vi såg att vår bordsgäst satt kvar.

Efter dansen återvände vi till bordet, klagade lite över värmen, svalkade oss med vara drinkar och pratade lite allmänt. Han hette Per sade han och var egentligen väldigt blyg och tveksam inför andra människor, men i dag hade han överraskat sig själv genom att kontakta oss. Det kanske berodde på att han tagit ett par drinkar redan uppe på rummet. Vi skrattade och medgav att det hade vi gjort också. Eftersom orkestern spelade en trevlig låt bjöd han upp Inga och de två dansade ut. Det verkade som om de dansade bra tillsammans, vilket de också bekräftade när de kom tillbaka till bordet.

Vi pratade vidare och av någon anledning började vi närma oss ämnet sex. Han fick genom lite indirekta frågor reda på att också folk i vår ålder kunde ha och njuta av sex, men kanske inte som i ungdomens vår. Han antydde att han var lite tveksam om sin läggning kanske var han bisexuell menade han. På något vis kom det också fram att han egentligen hade svårt att få utlösning. Ja vilka samtalsämnen man får när alkoholen spelar in.

Orkestern började nu på en lite långsammare melodi, en riktig tryckare, och Per bjöd upp Inga igen. De gav sig iväg och efter en liten stund minskade avståndet mellan dem till nästan noll. Och det verkade som om det skulle fortsätta att minska. Per och Inga dansade slutligen pågligt tätt, frågan var om de dansade eller bara klev lite fram och tillbaka medan de tryckte mage och underliv mot varandra. Det verkade som om Inga slickade honom på örat och han kysste henne på halsen, just i den känsliga vinkeln. Musiken slutade och de kom tillbaka till bordet. Det buktade misstänkt på framsidan av Pers gylf, det var väl inte utan att dansen varit lovande. Kanske kunde han övertalas till att följa Inga och mig upp på rummet. Fast övertala var nog inte det rätta ordet. Så fort han förstod vad vi egentligen frågade efter blev han eld och lågor och föreslog att vi skulle bege oss dit genast. Det var ett bra förslag tyckte vi, skrev på notan och begav oss till hissen tillsammans.

Inom kort stod vi framför dörren till vårt rum, jag låste upp med något darriga händer medan jag tänkte på vad som nu kunde hända. Per och Inga stod tätt omslingrade, att hon skulle ångra sig verkade inte troligt men hur skulle jag reagera på att låta en annan man ligga med min fru? Dörren öppnade sig och vi klev in alla tre, tärningen var kastad.

Per hade svårt att släppa Ingrid. Den bula som hans erektion orsakat fanns fortfarande kvar. Å nej sade jag, du har inte monopol på henne, men hon får bestämma vad som ska hända. Först kanske du vill att vi ska klä av dig frågade jag Ingrid.

Gärna, det känns ju väldigt varmt härinne.

Per stod bakom henne nu med armarna i kors över hennes mage för att stadga henne. Alkoholen hade gett henne en viss instabilitet. Jag gick fram för att knäppa upp knapparna i hennes vita blus. Under den hade hon sin läckra BH som nätt och jämt rymde hennes fortfarande fylliga bröst. Per tittade ner på dem över hennes axel och lät sina armar glida uppåt, varvid behån sköts upp och hennes bröst hängde fritt. Per föste sedan över Ingrid så att hon hängde på mig, drog av blusen, knäppte upp behån och lyckade också få av den.

Ingrid var nu naken på överkroppen, hennes hållning var ganska slak och därför lade Per och jag ner henne på rygg tvärs över sängen. Med förenta krafter knäppte vi upp hennes kjol i sidan, drog ner blixtlåset och därefter kjolen. Trosorna fick hon ha kvar på liksom de korta sockorna. Det var en tilldragande syn: Inga helt naken så när som på ett par små och tunna trosor som var blöta i grenen och så sockorna. Per lade sig bredvid henne och började blåsa henne i örat. Det tyckte jag var ett bra initiativ och gjorde samma sak på andra sidan. Min hand rörde sig nästan av sig själv mot hennes vänstra bröst och smekte detta, jag kunde se att Per var sysselsatt med hennes högra på liknande sätt. Inga började andas häftigare nästan stönande. Det visade sig att Per slutat blåsa henne i örat utan nu slickade och sög på hennes bröstvårta samtidigt som hans högerhand gled neråt över hennes mage. Jag tittade fascinerat på när hans hand gled in under troskanten och började gnida upp och ner mellan hennes ben. Inga stönade riktigt nu. Hennes ögon var slutna och munnen halvöppen.

Eftersom Per hade tagit initiativet nu beslöt jag mig för att under en tid vara åskådare. Jag kunde ana mig till minst två av Pers fingrar hade hittat in i Inga, det hördes ett svagt plaskande ljud när de rörde sig i henne. Nej, nej ohh! hördes det nu från Inga som samtidigt stelnade till. Hon hade fått sin första, om än svaga, orgasm. Per drog fingrarna ur henne, reste sig upp och drog av henne den vid det här laget ganska blöta trosan. Han grep tag i hennes knäveck och drog på så sätt hennes lår uppåt och åt sidan och blottade därmed sitt mål som bestod av blöta, svullna blygdläppar och en alltmer svällande lustknopp, allt omgivet av ett något grånat här som inte var lika krulligt som i ungdomens dagar. Per lutade sig allt mer framåt över henne, till dess han låg på henne, sökte hennes mun och började kyssa henne. Han fick omedelbart ett gensvar och jag förstod att deras djupa tungkyss var en njutning för båda. Inga började nu dra i hans byxor för att komma åt gylfen och då tyckte jag att det var dags att träda in som hjälpare. Jag hjälpte henne att knäppa upp hans byxor och gylf, den snobben hade knappar i gylfen, och drog dem sedan neråt samtidigt med hans boxershorts. Därigenom frilades hans drygt 16 cm långa och grova manbarhet, som inför min avundsjuka blick kunde stå fast utan hjälpmedel. Per svankade på ryggen så att hans ollon kom in mellan blygdläpparna och gled därefter utan minsta svårighet djupt in i Inga.

Här stod jag alltså och kunde se hur en annan man låg med min fru. Jag kände ingen svartsjuka kunde jag konstatera, men i stället en allt mer stegrad upphetsning. Per började nu röra sig fram och tillbaka i henne, hon lade sina ben om hans rygg med hälarna mot hans ballar och tryckte sig rytmisk mot honom. Nu började båda att stöna, men Inga också att ge ifrån sig ljud som visade att en ny orgasm var på väg. Med ens började hon med sitt ooande igen, tryckte sig ännu hårdare mot Per och fick en betydligt längre och starkare orgasm nummer två. Den varade i nästan en hel minut. När den ebbat ut höll sig Per stilla en stund men började sedan på nytt kärna in och ut i henne. Han lyckades rulla sig själv och henne, så att han nu låg på rygg och hon ovanpå honom i en omvänd missionär, Han lyfte upp hennes överkropp så att han kunde se sin glänsande styva manlighet glida fram och tillbaka inne i henne, och så kom hennes tredje, ännu starkare orgasm.

Fortfarande hade det inte gått för Per, fantastiskt uthållig man tänkte jag full av avund. Han välte nu över henne på sidan drog sig ur, reste sig upp och lade henne på magen. Han drog isär hennes lår, lyfte i hennes höfter och hade på nytt hennes blöta ingång framför sig. Han lyckades utan svårighet hitta hennes hål gled in i henne och började jucka igen. Han släppte höfterna så att hon låg platt på magen och väste fram ett: Det blir ännu trängre och skönare så. Då var det dags för hennes fjärde orgasm, om möjligt starkare än den föregående.

När den klingat av drog sig Per ur henne, fortfarande fullt kampberedd. Nu drog han isär hennes ballar och lät sitt insmorda ollon glida upp och ner i springan, för att slutligen rikta in det mot hennes analöppning. Neej inte där väl, viskade Inga fram, men han svarade bara lugnt Jo då, visst, det är nästan bäst. Slappna nu bara av. Jag vet inte riktigt mumlade Inga men gjorde egentligen inget motstånd. Per tryckte på, ollonet spände mot den rosettliknande öppningen och började pressa sig in, långsamt först men sedan snabbare och slutligen var hela skaftet inne i hennes tarm. Inga började stöna högljutt nu och det var inte av smärta, Hon närmade sig sin femte orgasm när Per blev stilla. Han tog med armarna om Inga, vände sig på rygg med henne ovanpå, hela tiden kvar djup inne i henne.

Jag hade tagit av mig mina byxor och kalsonger redan tidigare i hopp om att få komma till, och nu var ju tillfället kommet. Jag lade mig försiktigt ovanpå dem båda, stödde mig på armarna för att inte vara för tung, och lät min erigerade lem glida in i hennes välsmorda främre öppning. För att inte Per skulle behöva bära två personer lade vi alla tre oss på sidan. Jag kunde genom den tunna slidväggen känna Per hur han arbetade i hennes tarm, och han väste fram att han kunde känna mig också och att det var väldigt stimulerande. Inga bara stönade av njutning och mumlade dubbelmacka om och om igen till dess den femte orgasmen som hela tiden varit nära övertog alla rörelser och ljud från henne. Jag kände hur slidväggen drog ihop sig kring mig, denna extra stimulering fick mig att komma med yttersta njutning. Liksom i dimma märkte jag att också Per nu äntligen kom och vi tre låg och stönade i kapp under Ingas nästan våldsamma orgasm som första efter vad som tycktes eviga tider ebbade ut. Tyvärr krympte jag ur Inga ganska snabbt Men Per hölls kvar i henne av hennes ringmuskel.

Kombinationen alkohol och kroppsansträngning gjorde att vi alla tre somnade tätt intill varandra. Men sömnen blev kort, vi vaknade efter en halv timme ungefär, varvid Per glatt konstaterade Jag kan igen och så började han arbeta i hennes tarm igen. Han lade över henne på magen och medan han fortfarande gled fram och tillbaka i henne drog han henne och sig själv till sängkanten, fick ner fötterna på golvet, reste sig med Inga framför sig så att de stod på golvet. Hon lite bredbent, han med något böjda knän. Hon lutade huvudet bakåt mot hans skuldra vände sig mot honom och så förenades de i en djup tungkyss igen. Jag passade på att sticka två fingrar i henne samtidigt som jag sög på hennes lustknopp. Kombinationen tungkyss, Per i hennes tarm, mina fingrar masserade hennes G-punkt och så sugningen på hennes lustknopp framkallade en ny, sjätte orgasm minst lika våldsam som den tidigare. Inte heller denna gång fick dock Per den utlösning han strävade efter. Han drog sig ur henne och försvann till toaletten där vi kunde höra hur han tvättade av sig. När han kom tillbaka var han fortfarande styv av lust. Nu började jag ana vad Per tänkte få gjort för att komma: han tittade stint på mig och antydde att han ville att jag skulle suga av honom. Också Inga uppfattade detta budskap tog resolut tag i hans manbarhet och drog denna och Per så att han stod framför mig som satt på sängen. Hon riktade in hans ollon mot min mun som jag öppnade och så tog jag in honom och sög och slickade, något ovant men i stället med stor entusiasm. Och nu började Per stöna allt kraftigare, han tog tag i mitt bakhuvud och tryckte mig mot sig så att jag nästan började klökas och så gick det för honom. Det var inte så mycket sperma kvar i honom, men det som kom smakade salt och gott.

Dessa övningar hade fått mig stridsberedd igen, mitt av Ingas safter och min sperma insmorda ollon villa ha någonstans att komma in. Jag reste mig tog tag i Per och böjde honom framåt över sängen. Jag ställde mig bakom honom, drog isär ballarna och kunde se att han tagit någon sorts kräm och med denna smort in sig kring rosetten, han hade alltså haft motsvarande avsikter som jag. Jag tryckte ollonet mot hans rosett, tryckte på allt mera, kände hur han vidgade ringmuskeln och så var jag inne i honom ända till roten. Det var helt naturligt att först långsamt och sedan allt snabbare röra mig fram och tillbaka i honom under stigande njutning. Det var väl inte så olikt en vanlig slida men det där med att jag var i tarmen på en person, och därtill en man, var mycket angenämt och upphetsande. Han reste sig upp och den böjning som då tvingades på min lem ökade njutningen ytterligare. Automatiskt grep jag kring honom och tog tag i hans manlighet som till min stora förvåning redan var halvstyv och snabbt styvnade till helt. Jag pumpade på inne i honom och drog i snabbare takt förhuden fram och tillbaka över hans ollon och kände att jag skulle komma. Det gick praktiskt taget samtidigt för oss. Utan att egentligen tänka på det hade jag stängt in hans sperma genom att klämma ihop öppningen i förhuden, ville väl inte smutsa ner golvet. Då känner jag hur Inga tar bort mina fingrar genom att sätta sin mun mot dem och så suger och slickar hon honom ren.

Nu var vi trötta allesammans, men inte tröttare än att vi duschade av oss innan alla tre stupade i säng. Sömnen kom snabbt och blev djup efter en ansträngande kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *