Jag är lite vad man kan kalla en internetnörd och sitter ofta uppe sent om nätterna och chattar. Det är inga svårigheter att skaffa sexkontakter, något jag tycker är spännande och väldigt upphetsande.

Jag hade fått kontakt med en kille som hette Patrik. Vi hade till och med träffats öven en kopp kaffe i verkligheten, men inget snuskigt hade hänt. Men det var svårt att inte tänka på vad vi sagt till varandra över nätet…

En kväll låg ett enkelt meddelande i min inkorg.

”Jag vet vad du drömmer om, och jag ska uppfylla det åt dig. Kom till den här adressen kl 10 imorgon kväll” och så en slarvig adress.

Jag blev lite nervös, jag hade ju talat om de flesta av mina sexfantasier för honom. Jag hade bland annat nämnt att jag tyckte om att bli dominerad och ibland drömde om andra tjejer. Vad skulle hända om jag åkte dit? Jag bestämde mig för att ta reda på det.

På kvällen var jag upprymd och förväntansfull. Jag tog på mig en kort skinnkjol, ett par läderstövlar och en tight top och sminkade mig extra.

När klockan närmade sig tio begav jag mig iväg till adressen. Det visade sig vara en liten villa i en av stadens utkanter, inte så stor, men till synes välvårdad. Nervös stängde jag av bilen och började gå mot huset. När jag ringde på öppnade Patrik och pussade mig på kinden.

”Hej. Är du nervös”

”Ja, lite”

”Ta det bara lugnt, jag finns här hela tiden. Om du inte vill vara med längre är det bara att säga till, okej?”

”O-okej”

Hans lilla tal hade knappas lugnat mig, men gjort mig mer nyfiken. Patrik klädde av mig allt utom stövlarna och mina underkläder, ett par högt skurna svarta stringtrosor och en matchande push-up BH. Sedan ledde han mig längre in i huset. Ingenstans hörde jag andra människor, men jag kunde höra dem, liksom som om de var i andra rum.

Vi kom till ett rum med svarta väggar upplyst av massor av stearinljus. Han ställde mig mot en stång som gick rakt mellan golvet och taket och satte fast mina händer i handklovar ovanför mitt huvud. Fötterna fäste han i bojor längst ner på stången, så att jag hade benen lätt isär. Sedan började han smeka mig över brösten och över mina trosor. Jag blev omedelbart våt.

”Jag hoppas du är uppvärmd?”

Jag nickade till svar, jag började bli riktigt kåt nu.

”Bra.” Han gick bakom ett hörn och kom snart tillbaka med en naken tjej. Hon var väldigt sexig, en fin figur och medelstora fasta bröst.

”Det här är Jenny. Hon tar gärna hand om dig ett litet tag”.

Jenny kysste mig försiktigt på munnen medan hon började smeka mig över min kropp. Det pirrade ut i fingerspetsarna när hon drog fingrarna över mina bröst. Hon flyttade sin mun neråt och kysste mig över halsen medan hon knäppte upp min BH. Hon tog av den genom att haka av axelbanden från sina fästen, någonting som jag alltid tyckt varit krångligt, men som hon gjorde snabbt och utan problem.

Hon kysste mina bröst nu, och smekte min midja. Hon sög försiktigt på mina bröstvårtor, och när hon märkte att jag gillade det sög hon hårdare. Jag var riktigt våt nu, och hennes händer sökte sig mot min fitta. Hon vek undan ena troskanten och förde försiktigt in ett finger i mig. Jag njöt högt när hon pullade mig fortare och fortare.

Plötsligt blev hon avbruten av Patrik.

”Såja, Jenny, vi vill ju inte trötta ut henne redan, eller hur?”

Patrik var numera naken han också, och han hade ett präktigt stånd. När han släppte loss mig kände jag hans stora kuk mot mitt lår, det var så upphetsande!

”Jag vill se dig tillfredställa någon annan” viskade han, och tog med mig till ett nytt rum. Det var också upplyst av stearinljus, och i mitten av rummet stod en stor säng i medeltida slottsstil. Lakanen var av svart siden och mitt i sängen satt en ny tjej. Hon hade stora härliga bröst och rött hår som föll ner över dem. Hon var inte renrakad, utan hade en liten buske mellan benen. De gröna ögonen log mot mig.

”Det här är Linda” berättade Patrik. ”Jag vill att du har sex med henne, och jag ska titta på.”

Han satte sig i en fåtölj bredvid och jag gick fram mot sängen och satte mig bredvid Linda. Medan jag kysste henne försiktigt tog jag av mig mina våta trosor. Jag hade alltså bara stövlarna på mig.

Linda lade sig ner i sängen och jag följde efter ner. Jag kunde inte få nog av den härliga kroppen, jag smekte henne, kysste hennes bröst och sög hårt på bröstvårtorna. Hon njöt av min behandling och stönade högt.

Jag jobbade mig neråt och kom snart till hennes våta fitta. Jag särade på blygdläpparna och smakade på hennes safter. Hon smakade så gott! Jag slickade på klitoris och tungknullade henne länge. När jag märkte att hon började röra på sig mer, och stöna högre förde jag in två fingrar i hennes mjuka slida och slickade intensivt på klittan. Snart kom hon i en stark fontänorgasm.

Hon njöt av orgasmen ett par sekunder, sedan satte hon sig upp och tog min hand och slickade bort sina safter. Hon smekte försiktigt mina bröst när Patrik reste sig ur fåtöljen.

”Nu vill jag också vara med!”

Hans stånd var om möjligt ännu större nu. Han lade sig på sängen och gav oss order. Linda satte sig gränsle över hans ansikte och jag fick rida honom. Vi njöt högljutt alla tre, tills han började närma mig. Han sade åt oss att han ville att jag skulle lägga mig i sängen och att Linda skulle tillfredställa mig oralt. Hon slickade mig underbart och jag njöt av hennes behandling, när Patrik sade åt mig att suga hans kuk. Jag gjorde som han sa, och han njöt högt. Det dröjde inte länge tills vi kom precis samtidigt. Jag svalde så mycket av hans sperma som möjligt, men ändå rann det lite ner över min haka och droppade på mina bröst.

Patrik fixade fram mina kläder igen, och kramade om mig innan jag gick ut.

Vi skuljdes med orden ”det här måste vi göra om”…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *