Jag heter Anna och jag skall berätta en historia som hände mig.

Det var en fredag eftermiddag på jobbet när det kom ett sms från mitt ex, Håkan vi har en bra relation nu efter vi delat på oss. Vi brukar skicka lite sms snusk som alla gör och retas lite med varandra,

Vi skulle gå på en fest tillsammans på lördagen så jag tänkte att det var väl något angående den som han ville.

Men i smsét så frågade han ”vad jag hade på mig” och gjorde lite andra sexuella antydningar, och jag tänkte att jag skal väl inte vara sämre jag så jag svarade att jag satt med kjol och inga trosor, nu gjorde jag inte det men det var en väldigt upphetsande tanke, jag har tidigare fantiserat att gå med kort kjol utan trosor på jobbet, jag jobbar på kontoret på en fabrik där de tillverkar motorer. Och jag är ofta ute på fabriksgolvet mitt ibland massa unga snygga killar som är lite oljiga och svettiga. Jag är 25år ca 1,70 lång, snygg kropp och långt mörkt hår, fylliga bröst som jag är väldigt stolt över.

Vad jag hade på mig var en blus och knälång kjol med knappar framtill och skor med halvhögklack, ganska vanlig kontors klädsel lite halvstrikt så där.

Jag gick på toaletten, när jag satt där så smekte jag mig själv lite grann det var ett bra tag sedan jag hade haft sex och jag blev lite kåt utav sms´et jag fått, plötsligt å flög fan i mig och jag vet inte riktigt varför men jag tog av mig trosorna och lade dem i väskan.

Jag gick ut och satte mig vid mitt skrivbord som är en lokal där vi är 6st personer, jag, en tjej till och 4 grabbar, arbetszonerna är avdelade med 1, 5m höga skärmar så det är ingen insyn men det är bara att vända sig om och kika runt kanten om man vill snacka med sin ”granne”.

Det syntes ju inte på något sätt att jag inte hade några trosor på mig men det pirrade rejält i magen, skulle jag våga gå ut på ”golvet” som verkstaden kallades. Jag tog fram min mobil och skrev ett sms till min ex och frågade om han hade blivit kåt av att jag satt utan trosor.

Ganska omgående kom det ett svar.

-Ja! Men jag tror inte på dig! kan du bevisa det?

-Vi får väl se.!

Svarade jag, nästan lite förbannad när jag nu satt här utan trosor på riktigt, jag skall nog visa honom tänkte jag.

Jag knäppte upp 3 knappar så låren syntes om jag lade benen i kors när jag satt ner, reste mig upp, tog en pärm under armen, tittade mig i spegeln och gick ut genom dörren som går till verkstan, det är en stor lokal ca500 kvadrat meter med mycket maskiner i så man kan gå och gömma sig på flera ställen.

Jag gick omkring ibland killarna, som kan vara lite grabbiga, det händer ju att man får sig en klapp på stjärten emellanåt.

Jag var så kåt så jag det klibbade mellan låren. Men jag tror inte de märkte något. När jag gjort det som jag kunnat hitta på att göra för att ha en anledning att vara där ute så gick jag tillbaks mot kontoret, det kändes som de såg rakt igenom mina kläder och att alla såg att jag inte hade trosor på mig. Det gjorde mig enormt kåt.

Alldeles innan jag kom fram till dörren så böjde jag mig framåt med raka ben sådär så rumpan putar upp och plockade upp en pappers bit som låg på golvet. Jag kände att kjolen åkte upp och visade mina om jag får säga det själv vältränade lår. Jag tänkte nu visar jag ju hela fittan för dem, men det var ca 50 meter till grabbarna och kjolen var ju knälång. Så om någon tittat så anade de väl kanten på rumpan. Jag gick in och satte mig och skrev ett sms om vad jag gjort till Håkan

Det pep till:

-det där vill jag att du gör för mig också. Men då skall kjolen vara kortare.

-Det kan jag väl ordna

Svarade jag.

Pip- det kom ett sms till:

-Skall vi leka ett rollspel?

-Vad hade du tänkt dig.

-Jag ger dig uppdrag och du måste utföra dem

Nu blev jag riktigt kåt för mitt ex kunde få såna snuskiga idéer som inte liknade något.

-Okey men inte för grovt.

-Du skall gå hem, duscha och raka musen..sms`a mig när du är klar.

Jag var så kåt att jag inte kunde låta bli att smyga in handen under kjolkanten och smeka mig lite.

Jag gick hem efter jobbet, öppnade en flaska vin hällde upp ett glas och gick in i duschen.

Jag brukade ju raka bikini linje, så jag bara rakade bara lite mer än jag brukar jag ämnade en liten ”sträng” ovanför musen.

Gick ut och sms´ade:

-Jag är klar nu.

-Ta på dig den svarta korta kjolen, vit blus och den korta jeansjackan….inga trosor

Okey nu skulle jag alltså få bevisa för honom att jag har gått utan trosor.

Jag tog en push-up bh som igentligen var lite för liten men den fick mina bröst att liksom svälla över kanten lite grann.

Kjolen hade jag inte använt på säkert ett år men den satt fortfarande bra, det var en sådan kjol som är tajt i midjan och lite lös nedtill.

Jag upptäckte att den slutade visst strax under rumpan Ett par högklackade men bekväma skor.

Och så en vit blus med knappar som jag knäppte lagom upp så man såg lite av min ”klyfta” men inte bh`n.

– Pip

-Är du klar snart?

-Ja jag är klar

-Då skall du ta bussen in till stan där jag möter upp dig sms`a när du är framme.

Skulle vi in till stan! Klädd så här…okey jag såg ju inte slampig ut men i och med att jag inte skulle ha några trosor på mig så kändes detta lite tufft kanske.

Jag drack upp mitt vin, gick ut i köket och hällde upp en ordentlig grogg, för att stärka modet lite.

Jag skall allt visa honom, tänkte jag, drack upp groggen och tog på mig jackan och gick till bussen.

Det var lite ungdomar på bussen, men jag satte mig längst bak så inte alla skulle se mig.

Några av killarna vände sig om efter mig när jag gick genom bussen, och jag blev allt lite kåt av det, de skulle bara veta.

När jag kom in till stan så sms`ade jag att jag var framme.

-pip

-gå till andra långgatan, jag ser dig..

Vad skulle vi göra där det är ju dä alla porrbutiker ligger, och vadå ser mig.

Jag tittade mig omkring men kunde inte upptäcka honom i folkvimlet.

Jag tog in på en tvärgata och gick mot andra långgatan, det pirrade i magen detta var riktigt upphetsande.

Jag gick förbi 3 killar som satt vid ett bord utanför ett café när det pep till i telefonen.

-Böj dig ner och rätta till skorna! RAKA BEN.

Jag kommer ju att visa fittan för killarna som satt vid cafét tänkte jag, jag vände mig om och tittade om jag kunde se Håkan.

Långt borta bakom mig var han, i början på gatan. Han hade sin video kamera i handen.

Och jag vet att man kan zooma riktigt bra med den, nu jävlar! tänkte jag stärkt av groggen jag druckit.

Jag vände ryggen mot Håkan och killarna och böjde mig ner.

Jag kände att vinden blåste lite mot fittan när kjolen gled upp. Gud vad detta kåtade upp mig, här stod jag och visade fittan för tre främmande killar mitt på gatan samtidigt som Håkan filmade.

Jag stod framåtbjöd några sekunder sen reste jag mig upp och gick vidare, jag vågade inte vända mig om och kolla om de hade sett mig.

När jag rundat hörnet på gatan var jag framme och Håkan kom i kapp mig.

-Snygg uppvisning! sa han. Dom grabbarna kommer att ha nått att snacka om i kväll.

De hade sett mig alltså.

-Vi skall gå in i affären här framme du skall få en present

Det var en porr butik med mestadels videofilmer men de hade också ett glasskåp där det låg dildos, kläder och diverse sexleksaker.

Det var ingen där så när som på en kille som stod och hängde bakom en kassadisk.

Håkan tog med mig fram till skåpet och vi stod och tittade ett tag.

Så ropade han på killen vid disken. Som efter Håkans önskemål plockade fram en tub glidmedel, en anal plugg och en ca 50cm lång kedja med åtdragbara öglor i ändarna.

Nä vad är detta! protesterade jag tyst till Håkan. Han bara ignorerade mig och frågade killen

-Är det okey om vi provar det vi köpt här?

Killen blev alldeles blek och sa efter en stund att om ni vill så..

Håkan lutade sig fram mot mig och sa:

-Detta är uppdraget: Du skall lyda mig hela kvällen.

Jag var så kåt berusad redan så jag bara stammade fram: ett:

-Ja Håkan.

Han knäppte upp blusen till naveln och lirkade av mig bh`n

-Den här behöver du inte, du har så ju fina och fasta bröst

Han slickade på tummen och pekfingret och rullade mina redan styva bröstvårtor sen la han öglorna från kedjan runt dem och drog åt lagom hårt, inte så det gjorde ont men de satt ordentligt fast.

Så la han kedjan korslagt runt min nacke, Han knäppte blusen men lämnade 4 knappar öppna så man såg en rejäl klyfta. Han drog provande i kedjan i min nacke vilket resulterade i att han lyfte och drog ihop mina bröst så pass så bröstvårtorna kom upp och syntes i urringningen.

-Fint va!

Sa han till killen som stumt hade stått och tittat på.

-ja.

-Vill du känna på dem?

Jag började protestera.

-TYST!

Sa Håkan till mig. Håkan ställde sig bredvid mig och tog fram videokameran. Samtidigt som han drog i kedjan så mina bröst visade sig i urringningen.

Killen smekte mig över brösten och nöp försiktigt i bröstvårtorna, Då

Kände jag hur Håkan lyfte på min kjol och smekte mig över stjärten, ner i skåran och mot fittan, Jag stönade lätt och lutade mig framåt och särade lite på benen så han skulle komma åt ordentligt.

Killen slickade nu mina bröstvårtor och bet lätt i dem.

-Böj dig över disken.

Sa Håkan och jag lydde, jag tänkte att nu kommer jag att bli knullad av två killar Det var något jag aldrig gjort, bara fantiserat om.

Håkan backade en bit fortfarande filmande och sa till killen:

-Ta glidmedlet och smörj upp henne ordentligt

Killen hällde glidmedel över mitt stjärthål och masserade både stjärthålet och fittan.

Han slickade mig samtidigt som han stoppade upp ett finger i rumpan.

Jag trodde jag skulle spricka av kåthet.

Håkan stäckte sig fram och började pulla mig i rumpan samtidigt som killen slickade som en besatt.

Håkan drog ur sitt finger och min kropp bara skrek efter kuk.

Då kände jag hur Håkan tog analpluggen och började pulla mig med den, det gjorde lite ont först men jag var så kåt av hela situationen så jag märkte knappt att hela pluggen snart var inne.

-Res dig upp vi skall gå nu

Hörde jag Håkan säga. Vad var detta nu då skulle jag inte få knulla. Jag reste mig upp.

Håkan rättade till mina kläder och sa till killen:

-Tack för att vi fick prova på plats, vi behåller dem på.

-Anna, du skall ha pluggen i tills jag säger till.

Vi gick ut ur butiken, Håkan vinkade på en taxi som stannade.

Taxin körde oss till en Discobar som låg lite vid sidan av det ordinarie krog röjet.

Vi gick in och satte oss vid ett bord som låg lite i skymundan, där satt jag med en kedja fästad i mina bröstvårtor och en analplugg i rumpan utan trosor och en jätte kort kjol.

Vid bordet mitt emot oss satt ett annat par, Håkan viskade till mig att sära lite på benen så de skulle få se min fitta.

Jag särade ca 15cm på knäna Håkan drog i kedjan så det gick inte att missa att jag satt utan bh, bröstvårtorna var vid det här laget stenhårda och syntes mot min tunna blus. Det kom ganska snart en reaktion från killen. Att han inte tappade ögonen. Men jag drog ihop benen så fort som han tjej vände sig åt mitt håll.

Kockan var ca 23.00 och det började strömma till lite folk, mestadels killar i 20-25års åldern. Jag var hyfsat onykter då Håkan hade bjudit på 2 stadiga groggar. Han satt och små drog i kedjan som gjorde att mina bröst vårtor, som var konstant jättestyva pga av öglorna, åkte upp och ner och syntes ännu mer genom den tunna vita blusen.

-Vill du dansa?

Frågade han. Dansa med analplugg och inga trosor tänkte jag.

-Nä helst inte.

-Jo! du skall lyda mig i allt jag säger.

Jag kände ingen här så jag tänke att skit samma

-Okey då.

-Du skall dansa och sitter jag här och filmar ta och sätt headsetet på dig, jag ringer kanske!

Jag gick upp på dansgolvet och började dansa det var ganska trångt så man dansade hela tiden emot folk.

Jag dansade så sexigt och utmanande jag kunde medan Håkan filmade. Efter en stund så ringde det.

-Ser du de tre killarna som står vid baren?

-Ja.

-De har spanat in dig, gå och fråga i fall de vill dansa med dig

-Om det passar dig så får du kåta upp dem om du vill.

Jag dansade bort mot baren medveten om att Håkan filmade hela tiden, när jag kom i närheten av killarna så vinkade jag till dem att komma och dansa med mig. De var väl 22-23års åldern och såg väl rätt så bra ut. De dansade alla tre framför mig med fixerade blickar på mina stenhårda bröstvårtor. Då ringde det igen, jag tittade mot Håkans håll men han satt inte kvar.

-Vänd ryggen mot killarna och visa fittan så det blir lite fart på grabbarna.

Jag dansade runt med ryggen mot killarna och gned min rumpa mot en av dem, så böjde jag mig framåt, bara så mycket att de kunde ana fittan jag ville inte göra samma som på gatan här inne. Först kom det en hand som smekte mig på låret, sedan en till och en till. De blev mer och mer vågade så till slut stod alla tre killarna och smekte mig på stjärten och låren.

Då kom Håkan emot mig med kameran i handen, han kysste mig och drog mig intill sig.

Håkan vände mig med ryggen mot honom, ställde sig tätt intill mig och smekte mig på stjärten under kjolen.

-är du en riktig slyna idag?

-Jaa ! svarade jag.

De 3 killarna såg ut som om de blivit snuvade på något gott för de såg tydligt vad Håkan gjorde. Och jag nästan dog av kåtslag när jag såg in i deras kåtsprängda ögon. Håkan tittade dem och ropade över min axel:

-Gillar ni det ni ser?

-Jaa!

Svarade killarna samstämmigt.

-Vill ni se mer?

Håkan drog försiktigt i kedjan så bröstvårtorna precis kom över kanten på urringningen samtidigt som han smekte mig över stjärten och drog lite lätt i analpuggen.

Då tappade jag all sans och lyfte på kjolen och började smeka mig själv framför killarna.

De kom tätt intill mig och började smeka mig på brösten och på fittan, Håkan pullade mig med analpluggen.

Då gick det för mig mitt på dansgolvet.

Det var så pass mycket folk och hög musik så ingen runt om märkte riktig vad som skedde.

-Jag vill ha nått att dricka ,sa jag till Håkan

-Sakta i backarna, Jag är inte färdig med dig än

Jag drog mig loss och gick bort till baren, det var lika mycket folk där som på dansgolvet. Håkan och killarna kom upp bakom mig medans jag försökte få tag på bartendern. Jag kände hur Håkan lyfte min kjol och drog ur analpluggen.

Skönt! jag var Adeles mör i rumpan efter ha haft den hela kvällen.

Helt plötsligt så kände jag hur han hade tagit fram sin kuk genom gylfen och tryckte in den i min vid det här laget plaskblöta glidmedelsbehandlade fitta..

Han knullade mig mot bar disken, jag sköt upp rumpan och parerade, efter en liten stund drog han ur och jag upptäckte till min förvåning att en av killarna från dansgolvet tog hans plats medan Håkan stod snett bredvid mig och filmade medan de två andra killarna stod på var sin sida om mig och smekte mig och drog i kedjan.

Där stod jag med brösten uppdragna av kedjan på bardisken och blev knullad mitt ibland allt folk av tre främmande killar.

Det tog kanske en kvart innan det kom en vakt, för naturligt vis så gick ju inte detta att dölja, och kastade ut oss.

På gatan utanför vinkade Håkan snabbt till sig en taxi vi sa hejdå till killarna som nog helst hade velat följa med. Och åkte hemåt.

När vi åkt i taxin en stund frågade Håkan om jag vill se på filmen han tagit, det ville jag ju naturligtvis.

-Då får du visa taxi chauffören både fitta och bröst först.

Vid det här laget var jag helt hämningslös, så jag särade på benen och smekte mig. Håkan var inte sen att hänga på han drog fram sin kuk och jag började suga honom. Taxi chauffören stirrade i backspegeln

Han blev lite förbannad, stannade bilen och så fick vi gå sista biten själva, innan han körde iväg så gick jag fram till bil fönstret drog isär blusen och sa:

-kolla vad du missar nu din dumme jävel.

Innan Håkan och jag skiljdes åt han:

-Glöm inte! Du skall lyda hela helgen! Vi hörs innan festen i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *