Så var det dags – efter lång övertalning sade frun äntligen ja till att hänga med till en parklubb för – som jag sa – ”lite skön pippa med åskådare”.Vad jag inte berättade var att jag haft hemliga överläggningar med ett annat par, lite mer vana om man så säger, som skulle söka kontakt med oss den kvällen.

Förberedelserna gick enligt planerna – rakning och tvagning på hotellrummet, på med raffsetet och så lite skumpa. Efter några sköna slick och ett finger här och där var frun het som en kamin. Det bar iväg med taxi till parklubben och efter lite förstulna och förlägna blickar vandrade vi in i bland alla kåta och kopulerande par.

Jag kollade in alla som fanns där och såg paret som måste vara de jag mailat med tidigare. Jag började kyssa och smeka min fru där i mörkret och fick in henne i ett av de minsta och mörkaste båsen, fick ned henne på en madrass

och tog av henne trosor och bh. Strumphållaren fick vara kvar. Gled ner och började kyssa och slicka hennes rakade kön och jag kände hur hon slappnade av mer och mer. Hon började stöna och vrida sig under mig och var riktigt kåt. Jag märkte hur ett annat par gled ner brevid oss och kände igen dem. Det var de!

De satte också igång och börja kela och kåtstanken var snart tät i boxen. En hand började smeka min frus bröst och kom ned mot hennes fitta och ett finger slank in i det hala hålet. En kvinnohand! Det var frun i sällskapet som började smeka min fru. Hon halvlåg nu över henne och tungkyste henne samtidigt som ena handen helt tagit över min syssla och bearbetade min frus fitta intensivt. Min fru började smeka henne och hennes hand gled ner mellan hennes ben och de fingerpullade varandra intensivt.

Jag hade och jättestånd och kom inte för mig något utan låg kåt och tittade på fruarna. Den andre mannen kröp närmre mig och en hand började smeka mig över stjärten. Det kändes inte obehagligt bara ovant. Hans fingrar letade sig ner till min lilla anusrosett och han började massera ringmuskeln. Kuken stod som ett spett ner i madrassen och jag kände mig riktigt kåt trots att jag aldrig varit med om detta.

Han pysslade med något och plötsligt kände jag ett finger som varsamt pressades in i anus. Han hade en tub lotion och hade smörjt in sitt finger för att lättare kunna glida in.

Fruarna hade bytt ställning och låg nu i en 69:a och slickade varandras fittor. Vi var nu helt ensamma i båset och jag kände mig både kåt och skamsen men låg kvar. Hans finger pressades djupt in i min lilla mansfitta och han började fingerknulla mig. Jag svankade nu så mycket jag kunde och runkade mig själv med ena handen. Den andra handen smekte min frus stjärt.

”Jag vill så gärna knulla Dig och jag skall vara så försiktig. Det kommer inte att göra ont om Du bara är kåt och slappnar av.” Det här är inte sant tänkte jag men kom mig inte för att protestera utan nickade bara och runkade hårt på den klämda kuken.

Han gled upp mellan mina ben och ställde sig på plats. Jag hörde hur han prasslade med ett kådisfodral och forstod att han drog på en. Han lutade sig över mig, andades tungt i mitt öra och jag kände hur hans ollon stötte runt rövhålet. Jag pressade in en hand emellan oss och styrde honom rätt mot hålet. Han började försiktigt pressa sin kuk mot anus viskade till mig att krysta lätt och började pressa in sin kuk i mig.

Först gjorde det lite ont men jag betvingade känslan och fortsatte att krysta. Han pressade på och öppnade hela hålet med sitt svullna ollon och långsamt pressade in hela sin kuk i mig. Jag bara låg stilla fullständigt häpen – häpen över att det inte gjorde ont, att jag över huvud taget låg här och – det märkliga var att jag njöt av det!

Jag svankade så mycket jag kunde och han började pumpa sin kuk in och ut i min röv och jag bara njöt. Jag njöt av en mäktig känsla av att ha en fullvuxen kuk inne i min kropp och att en man vällustigt knullade mig. Han ökade tempot och stötte på, bestämt men varligt, och snart kände jag att han var på gång. Han tryckte in de sista millimetrarna i mig och sprutade sin varma sperma i kådisen och skönk ner på mig.

Jag tittade upp och så två häpna fruar som hadebevittnat påsättningen. Han rullade av mig och fruarna kröp fram till mig för nu var det min tur. Jag fick den skönaste avsugning av fruarna, en avsugning jag aldrig fått förr!

Efteråt låg vi och småpratade och vad som hänt och ingen av min fru eller jag var det minsta generade av vad som hänt. De andra hade varit med om något likande många år tidigare tyckte ändå att det varit unikt.

Vi håller fortfarande kontakten. Vi knullar varandras fruar och oftast så får jag mig en rejäl omgång. Känner mig inte som en bög – snarare som en unisexing – och njuter av båda formerna av sex så fort vi kommer åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *