Vi hade mailat, chattat och haft telefonkontakt en längre tid och nu var det läge att träffas. Vi hade bestämt att jag skulle ta upp henne vid Scandic hotell vid E4. Jag kände igen henne direkt, där hon stod och väntade och hon såg direkt att det var jag och gick fram till bilen och öppnade dörren. Hej sa jag lite generat, hej sa Hanna och böjde dig fram och gav mig en puss. Jag kände hur gott hon luktade och lite pirr kände jag….för jag visste ju vad som förhoppningsvis skulle ske senare….

Vi hade bestämt att åka iväg till någon enslig äng och ha en liten picknick. På vägen dit så pratade vi om allt möjligt, så resan dit gick relativt snabbt. Väl framme packade vi upp grejerna och satte oss på den filt vi hade lagt ut. Hanna hade en sommar kjol och en tajt topp på sig, så jag kunde inte motstå frestelsen att studera hennes vackra ben och fundera över om hon var helt naken under….Hanna såg att jag tittade så hon frågade tycker du om det du ser, O ja! svarade jag och gled över till Hanna och kysste henne mjukt och varsamt.

Försiktigt började jag nu smeka Hannas rygg samtidigt som hon tryckte dig närmare mig. Efter ett tag så började mina händer glida in emellan kjolen och toppen, upp efter hennes nakna och lite varma rygg. Sakta tog jag av hennes topp och börjar försiktigt kyssa hennes mjuka axlar, samtidigt som jag med en viss möda lirkar upp hennes bh…. Med min mun fortsatte jag kyssandet ned mot hennes bröst, runt runt låter jag min tunga smeka hennes bröst vårtor, de styvnar av upphetsningen.

Jag lägger ned henne nu och tar av Hanna skorna och strumporna och emellanåt så pussar jag och smeker Hennes fötter, vrister och vader. Sakta och lite retsamt fortsätter min färd med min mun uppåt längs hennes lena bruna smalben och in under hennes kjol. Där låter jag min mun glida längs hennes lår sakta upp mot dina ljumskar, vid troskanten så låter jag tungan glida längs kanten. Jag trycker därefter mitt ansikte mot hennes heta kön och känner värmen genom trostyget. Försiktigt tar jag tag i troskanten och Hanna lyfter lite på stjärten så jag kan lättare ta av hennes vita stringtrosor. När de väl är av så låter jag min tunga glida emellan hennes våta blygdläppar och jag känner och hör hur upphetsad hon är.

Hon tar tag i mitt huvud och trycker mig hårt mot sig, vilket får mig att öka min intensitet med tungan samtidigt som jag låter två fingrar glida in i det våta inre. Hon stönar och rycker till allt oftare, vilket får mig att bli mera upphetsad (det finns inget ljuvligare att höra och känna en tjej njuta). Till slut så spänner hon sig som en båge och orgasmen sköljer över henne i vågor, vilket nästan får mig att komma….

Efter ett tag så sätter sig Hanna upp och puttar ned mig på rygg på filten, därefter tar hon av mig skorna och strumporna och börjar knäppa upp mina byxor. Jag lyfter upp min stjärt så att hon kan lättare ta av mig byxorna, därefter ger hon mig samma behandling som jag gav henne nyss. Vilken otrolig känsla det var att känna hennes heta våta tunga glida upp längs mina lår, jag stönade högt när hennes tunga gled längs kalsong resåren. Sittande på knä mellan mina ben så lutar hon sig över mig och pussar bulan på kalsongen, därefter början hon sakta dra av mig dessa. Sprättande så kommer kuken äntligen ut i friheten, ett kraftigt tag kring roten så börjar Hanna sakta runka mig. Samtidigt som hon tittar mig djupt in i mina blå ögon…..Med blicken hela tiden fast i min böjer hon sig över och låter sina varma läppar sluta sig omkring kuken. Sakta glider hon upp och ner över den, jag rycker till och skakar av upphetsning och har svårt att hålla orgasmen tillbaka.

Sluta, stönar jag fram, Jag vill komma i dig….

Hon glider snabbt ur kjolen och ställer sig svankande på alla fyra framför mig, vilket får mig snabbt upp på knä. Bakom henne står jag nu på knä med ett vajande stånd och smeker hennes stjärt, efter ett tag så låter jag retsamt toppen av mitt stånd glida emellan hennes våta blygdläppar, hon försöker att få mig att komma in men retsamt så håller jag henne på avstånd, så att endast toppen snuddar vid henne.

Till slut så orkar jag inte retas mera utan trycker mig långsamt in till botten, vi båda stönar högt av vällust… och långsamt glider jag ut och in ur henne och med ett stadigt tag kring hennes höfter så bestämmer jag tempot. Med ena handen börjar hon försiktigt smeka min pung, samtidigt som jag känner att hennes mot juck och stön blir allt mera tilltagande, detta får mig att långsamt närma mig orgasmens höjder.

Hanna verkade inte heller var så långt borta så lite till kan jag nog hålla mig…., till slut känner jag hur hon börjar rista, skaka, stöna och skjuter rygg, samt att hennes inre kramar min kuk. Detta får mig att pumpa allt fortare och till slut så kommer jag i en härlig orgasm. Efter orgasm vågorna har lagt sig så glider jag ur henne och vi lägger oss bredvid varandra och kysses.

Det tar inte lång tid innan Hannas hand glider ned till mitt begynnande stånd och hon frågar orkar du en gång till? Vi kan ju prova svarar jag, samtidigt som hon glider sakta ned och kysser mina bröst vårtor. Efter ett tag så sätter hon sig ovan på mig och gnider lite försiktigt sitt kön mot mitt. Nu har min kuk vuxit sig till max igen, vilket Hanna känner så med ena handen så styr hon in kuken, sakta sakta rider hon nu upp och ner när jag smeker hennes rygg känner jag hur svettig hon har blivit av vår akt.

Hon sätter ned handflatorna på min mage för att kunna skjuta ifrån lättare under sin heta ritt. När jag ser henne i ansiktet så ser jag att hon blundar och hela hennes ansikte lyser av njutning. Hennes stön blir allt högre, vilket får mig än en gång närma mig orgasmen härliga höjder, vilket Hanna märker och avstannar sin heta ritt. Sittande still och med ett lite retsamt leende tittar hon på mig och frågar är det skönt? Om säger jag, fortsätter du inte ritten snart så dör jag, stönar jag fram….

Sakta och mycket retsamt fortsätter nu Hanna att rida mig, till slut kan jag inte hålla mig längre utan tar tag i hennes höfter och ökar tempot. Våra stön och mot juck blir allt flera och det blir ljudliga klatchar för varje gång hon stöter emot mig och till slut så kommer vi båda i en ytterligare orgasm…..

Ni får gärna skriva och berätta vad ni tycker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *