Nu blåste det verkligen rejält runt stugan på den lilla ön och vågorna piskade upp mot klipporna. Regnet var så hårt att det stack som nålar i kinderna och himlen blev mörkare och mörkare. På avstånd kunde vi höra hur åskan närmade sig.

På andra sidan vattnet kunde vi se den lilla motorbåten som skulle hämta oss och resten av packningen. Sommaren gick mot sitt slut och årets vistelse i stugan var över. Det var mycket som skulle hem nu och i första omgången hade våra barn, din fru och min man åkt tillsammans med en del av packningen. Vi inte vågat skicka med mer eftersom sjön var så hög och barnen börjat bli rädda. Nu stod vi på bryggan och såg att ni alla kommit i land på andra sidan. Båten skulle nu vända om och hämta upp oss men i stället ser vi hur den dras upp och surras fast. Då ringde telefonen och vi sprang in i stugan igen. Det var din fru som ringde för att berätta att ingen av dem vågade sig ut med den lilla båten igen. Hon och min man skulle istället ta hem barnen nu och sedan skulle någon av dem hämta oss i morgon. Ok? Vi tittade på varandra och undrar om det överhuvudtaget finns någon mat kvar till på ön men vad hade vi för val? Jo, det var ok. Puss, puss och hejdå.

Vi bar in packningen igen och hängde av oss de våta ytterkläderna. Det hade redan hunnit bli kallt i stugan så vi hjälptes åt att tända brasan. Sedan inventerade vi matförrådet och hittade till vår stora lycka ett paket grillkorv och en påse korvbröd. Tyvärr hade ketchupen hamnat i packningen som åkt över till fastlandet och chokladsåsen som fanns här gick dessvärre inte lika bra. Vi hittade också en påbörjad bag-in-box med rödvin och några överblivna chips. Nåja, vi skulle nog överleva.

Vi grillade korven och åt den med bröd till varsin mugg med lådvin. Verkligen klass på det här stället! Det hade varit två härliga veckor i stugan och vi skojade och pratade om det vi gjort och alla fiskar vi förlorat i sista stund. Tiden gick och vi la på mer ved på elden, tog en mugg till av det nu förstklassiga vinet och fortsatte med att diskutera höstens begivenheter. Våra familjer umgås ju så ofta att man vet allt om varandras framtidsplaner. Trots det var vi oense om vissa detaljer och det blev ganska dråpligt när jag hävdade att din fru skulle göra både det ena och det andra utan att du visste om det. Våra familjer ringde och sa god natt och barnen fick berätta vilken fruktansvärd storm de hade åkt igenom. Det var skönt att höra att de var hemma och vi önskade båda att vi kunde vara hemma hos dem nu. Även om vi hade väldigt trevligt här. Väldigt trevligt, faktiskt…

Elden sprakade och på taket smattrade regnet. Ganska lyxigt med en extra dags semester, när man tänker efter. Vi blev tysta ett tag, var och en i sina egna tankar.

Jag började bli behagligt varm av rödvinet och plötsligt var allt så mysigt på något vis. Chipsen hade vi redan gjort slut på så nu var det bara den där chokladsåsen kvar. Choklad lär ju vara gott till rött vin, så varför inte? Jag tog lite på fingret och smakade. Jo, inte så illa. När du ville smaka så sprutade jag lite i din mun direkt ur tuben. Att ge bort tuben skulle ju vara lika dumt som att frivilligt ge bort fjärrkontrollen! Givetvis rann det lite utanför så du fick på hakan också. När jag skrattade åt det vred du tuben ur handen på mig och brottade ner mig för att kunna hämnas.

Chokladen rann ner i munnen men också över mungipan och ner på kinden. Du torkade av mig med fingret, men det hjälpte tydligen inte för snart slickade du mig på kinden och mungipan. Jag vred mig och skrattade men du tyngde ner mig mot golvet och snart lät jag dig hållas. Det blev en lång härlig kyss i chokladsmak och hela mitt väsen tände på dig och jag kände att du tände på mig. Du kysste mig på halsen och ner mot brösten, knapp för kapp öppnade du min sommarklänning och du smekte mig över bh:n. Min hud knottrade sig under dina händer när du smekte mina sidor och du kysste mig mellan brösten. Jag svankade lite när du la handen mellan mina ben och jag stönade när du flyttade den in under trosan. Du log när du kände hur våt jag blivit av tanken av dig och din beröring.

Jag reste mig lite så att du kom åt att öppna min bh och jag drog av dig din t-shirt. Mina händer spelade på din kropp och jag kysste varje del jag kunde komma åt. Du luktade så gott av sol och hav, du luktade så gott av kåthet också. Så ringlade du lite chokladsås över mina bröst, slickade och sög omsorgsfullt bort den igen. Du drog av mig mina trosor och jag låg där naken framför dig och jag såg in dina ögon att detta var något du längtat efter. Du särade sakta på mina ben och jag kände snart den kalla såsen ringla på insidan av mina lår och på venusberget. Du kysste, slickade och sög med största försiktighet och rörde aldrig min kärleksknapp eller min paradiskälla. Jag höll på att gå åt av åtrå och ville bara dra dig till mig och in i mig. Snabbt, hårt och obarmhärtigt.

Det var min tur att ta kommandot så jag satte mig upp och knäppte upp dina byxor. Jag har alltid tyckt att det är som att öppna ett paket med ovisst innehåll. Skulle jag gilla det jag såg? Vi hade sett varandra nakna förr men aldrig på det här viset. När jag såg din kuk, stolt och stark, kunde jag inte låta bli att luta mig fram och ta den i munnen. Den var varm och så härligt mjukhård som bara en kuk kan vara. Din doft var underbar och den hetsade mig ännu mer. Jag hörde dig sucka av vällust och du la ena handen på mitt huvud. Jag lekte gärna med din manlighet i min mun. Jag sög och slickade, bet lite lät och lät tungan leka med ditt ollon.

Åh, vad härligt det var när jag hörde din andhämtning och kände hur det ryckte långt inifrån dig. När du närmade dig krönet av din upphetsning slutade jag tvärt, blåste lite lätt på den svajande masten jag hade framför mig. Om en man kan gny, så gjorde du det nu. Jag la dig ner framför elden och ställde mig på knä över dig. Kysste dig, din hals och din bringa. Jag la min varma öppning så nära din kuk att du skulle känna fukten och lusten som jag hade så mycket av. När du lyfte dig från mattan för att komma in så drog jag mig längre bort. Du kysste mina bröst och smekte mina skinkor. Vi kysste varandra och då gled jag plötsligt ner med en suck. En flod av skön känsla kastade sig från mitt underliv och ut i hela kroppen. Jag red dig nu och jag såg i dina ögon att åtrån gjort dig både blind och galen. Jag red dig fortare och du slöt ögonen. Jag sjönk ner rejält och ställde mig på huk. Nu kunde jag bestämma precis hur mycket av dig som skulle finnas i mig. Långa, varma juck bjöd jag dig på och svetten började bryta fram både hos mig och hos dig.

Då tog du tag om mig och rullade runt. Jag låg under dig och var helt och hållet din villiga kvinna. Men långa hårda tag tog du mig och jag förlorade mig helt för någon sekund. Rummet snurrade och… och… och… jag…tror… att… det… gååå… då slutade du. När jag öppnade ögonen såg jag att du log. ”Vill du ha mer?” frågade du och jag kved ”ja”. ”Nu vill jag smaka på dig” sa du och smög ner mellan mina ben. Din mun var mjuk och din tunga kunnig. Sakta närmade sig den flodvåg som kallas orgasm och när du förde in ett finger i min stjärt trodde jag att väggarna skulle rasa in och för evigt begrava oss. När jag svankade av vällust kom du till mig igen och fyllde mig med all din manlighet. Du var precis så snabb, hård och obarmhärtigt som jag önskade och vi förenades i en lång härlig orgasm. Tur att det var långt till närmsta ö för sällan har jag tappat kontrollen på ett sådant sätt.

När vi vilat i några minuter tog vi oss upp till sängen och fortsatte att njuta av varandra i många timmar. På morgonen stod vi klara med packningen på bryggan när båten kom och hämtade oss. Vi har aldrig pratat om det som hände men jag hoppas att det kan hända igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *