Det var sommar och jag njöt av att vara ledig från skolan. Jag var 17 år och hade just gått ut första ring. Mina dagar bestod främst av att ligga på stranden men jag försökte också jobba lite för att få fickpengar under lovet. Jag hade satt upp lappar i hela området och erbjöd mig att klippa folks gräsmattor billigt. Eftersom vi hade en traktorgräsklippare var det ett ganska lättsamt jobb och jag kunde hinna med att klippa ett par tre tomter på förmiddagen innan jag begav mig ner till stranden. Jobben strömmade inte direkt in men folk i mitt bostadsområde är i allmänhet ganska rika, och slipper de jobba själva tar de gärna chansen om de slipper undan billigt. Så en handfull jobb i veckan dök det ändå upp.

Jag hade redan ett par gånger klippt gräsmattan hos Strandbergs som bodde i slutet av vår gata några hundra meter från vårt eget hus. Det var mannen i huset som ringt och frågat om jag kunde klippa hos dem en gång i veckan resten av sommaren. När jag första gången knackade på dörren var det mannen som öppnade. Han hette Mats och var någonstans mellan 45 och 50 år skulle jag tro. Han var brunbränd och vältränad och hade ett fast handslag. Han visade mig runt på tomten och var noga med att förklara att jag inte fick klippa för nära blomsterrabatterna för ”frugan” skulle bli tokig om jag råkade klippa ner hennes blommor.

Frugan ja, hon låg på en solstol och solade medan vi gick runt i trädgården. Hon var redan vackert solbränd och hade en slank vältränad kropp. Även hon såg ut att vara i 40-årsåldern men hon var otroligt välbevarad och en härligt sexig svensk milf. Det enda som avslöjade hennes ålder var händerna och ögonen. Hon hade en lugn mycket självsäker blick och hon tittade mig djupt i ögonen när Mats presenterade oss. Hon hette Karin och jag fick snart reda på att hon skulle tillbringa sin semester hemma medan Mats skulle resa iväg i affärer och vara borta i över sex veckor.

Nåväl, jag hade nu redan varit hos dem ett par gånger och klippt gräset. Första gången var Karin inte hemma men andra gången hade hon återigen legat i trädgården och solat. Hon solade topless men hon låg på mage så jag hade ingen chans att kolla in hennes bröst. Jag fantiserade om att de var fasta och lika solbrända som resten hennes kropp. Hon solade säkert även på topless på rygg när det inte var folk i närheten tänkte jag och myste där jag åkte runt på min gräsklippare och lyssnade på svenska sommarklassiker i min freestyle.

Även denna tredje gång låg Karin och solade när jag kom och skulle jobba. Gör hon inget annat? Tänkte jag när jag hälsade på henne. Det var otroligt varmt den här julidagen och luften stod fullständigt still. Inte en vindpust att svalka sig i ens. Efter några minuter var jag genomblöt för jag hade en svart t-shirt på mig och svart drar som bekant åt sig värme. Jag var tvungen att dra den av mig och jag använde den för att torka bort svetten som rann nedför pannan. När jag passerade Karin såg jag att hon också var alldeles blank av svett. Hon solade återigen topless på mage och jag tror hon hade slumrat till för när jag närmade mig med den högljudda gräsklipparen ryckte hon till och satte sig kvickt upp.

Nu såg jag för första gången hennes härliga bröst och jag hade haft rätt. De var lika solbrända som resten av hennes kropp och de var otroligt vackra. Inte så värst stora men välformade och med små ganska mörka vårtgårdar. Jag log mot henne när jag passerade och jag kunde inte dölja att jag rodnade. Jag tror hon såg att jag var generad och hon log tillbaka men gjorde inga ansträngningar för att dölja sin nakna skönhet. Hon reste sig och gick in i huset. Hon såg att jag tittade efter henne och det var inte så konstigt för hon svängde otroligt sexigt på höfterna när hon gick.

När jag passerade nästa gång stod hon på verandan och vinkade till mig. Hon hade nu satt på sig en tunn jacka som liknade en morgonrock fast kortade och såg ut som den var gjort av siden. Hon hade gjort i ordning en tillbringare med saft och massor av is och fråga om jag var törstig. Vid det här laget dammade det i min strupe så jag tackade ja och satte mig ned mitt emot henne. Vi småpratade lite om värmen och om hur tur vi haft med vädret och hon frågade hur gammal jag var och om det gick bra med mitt sommarjobbande. Jag försökte vara så artig jag kunde för jag har alltid ansett det viktigt att hålla sig väl med sina grannar. I synnerhet om man vill fortsätta tjäna lätta pengar genom att klippa deras gräs.

Plötsligt avbröt hon mig mitt i en mening och frågade om jag gillade vad jag sett förut. Va? Stammade jag, när då? Och låtsades inte förstå vad hon menade. Nyss när jag låg och solade och du väckte mig förklarade hon. Tyckte du om att se på mig? Javisst… du är väldigt vacker svarade jag tveksamt och stirrade ner i bordet. Tycker du om mina bröst? Sa hon och öppnade försiktigt sidenjackan så att hennes bröst blottades för mig igen. Jag bara stirrade på henne och mumlade om hur fina de var. Hon stirrade mig rakt i ögonen och så reste hon sig upp, tog min hand och började gå mot solstolen. Kom! Sade hon och jag släntrade efter. Hon satte sig på solstolskanten och bad mig sitta bredvid henne. Hon tittade mig åter djupt i ögonen och tog min hand och började smeka den. Så lade hon den på sin axel och jag kände hennes lena svettiga hud mot min. Så började hon sakta föra handen nedåt mot de brunbrända brösten.

Här, känn! Sade hon och kupade min hand över den ena brösten. Jag trodde jag skulle svimma och jag var verkligen jättenervös men vågade inte säja emot. Det var ju samtidigt otroligt upphetsande. Medan jag fortsatte smeka brösten försiktigt tog hon min andra hand och började suga på fingrarna. Jag hade vid det här laget fått ett ordentligt stånd och det var obekvämt i mina varma trånga jeansshorts. Efter en liten stund övergick hon från att suga på mina fingrar till att smeka min bara överkropp. Jag hade börjat bearbeta det andra bröstet nu och hennes vårtor blev styva när jag behandlade dem. Hon stönade tyst och så reste hon sig plötsligt upp och ställde sig framför mig.

Hon lät sidenjackan falla till marken och jag såg till min förtjusning att hon var helt naken under. Tydligen brukade hon sola även på detta viset för det fanns inte tillstymmelse till bikinilinje och hennes vackra fitta blottades framför mig. Hon var rakad sånär som en tofs på venusberget och jag såg att hon var rejält blöt redan. Hon hade stora vackra blygdläppar som var mörkröda och hängde utanför en aning. De var alldeles blanka av hennes safter och svett. Lägg dig ner! Kommenderade hon och jag gjorde som hon sade. Hon satte ena knäet på solstolskanten och började knäppa upp mina shorts. Kuken spratt befriat upp när hon drog av mig shorts och kalsonger i ett.

Men vad har vi här då? Sade hon och log när hon fick se min stenhårda lem. Jag har visst gjort unge herrn rejält upphetsad redan och med det tog hon tag i kuken och drog bak förhuden. Hon smårunkade den lite men verkade inte göra några större ansträngningar för att göra det verkligt skönt för mig. Hon tittade på mig och sade, vill du ha mig? Ja! Stammade jag och hon log återigen mot mig. Bra! Sade hon och satte sig grensle över min mage men fortsatte runka mig bakom sin rygg. Först ska du slicka mig! Sade hon bestämt. Har du gjort det någon gång? Nej svarade jag och skämdes över hur oerfaren jag var. Då ska jag lära dig sade hon och kasade högre upp över mitt huvud och satt nu grensle över mitt ansikte. Jag kände hennes värme och hennes doft och det gjorde mig otroligt upphetsad.

Jag började långsamt smeka insidan av låren med min mun och tunga och letade mig sakta men säkert närmare hennes vackra våta fitta. Hon stönade och jag förstod att hon var rejält kåt nu för det droppade sav i mitt ansikte. Slicka mig sa hon högt och bestämt och med de orden sög jag in hela fittan i munnen. Hennes stora läppar var otroligt mjuka och flexibla och formade sig efter min mun och Karin skrek rätt ut. Jag lapade i mig mängder av hennes safter och behandlade både klittan och blygdläpparna noggrant. Jag var inte säker på att jag gjorde rätt men Karin stönade mer och mer så jag antog att jag var på rätt spår. Så kom hon i en jätteorgasm och hennes kropp riste och skalv medan hon skrek ut sin lust. Efter ett tag lugnade hon ner sig och hon hasade återigen ner över min mage. Så böjde hon sig framåt och kysste mig djupt och länge och smakade på sina egna safter.

Nu är det din tur sade hon och flyttade ner så att hon låg mellan mina ben. Hon tog tag i min kuk och lyfte undan den för att komma åt min pung med munnen. Hon sög in ena kulan långt in i munnen och behandlade den otroligt skönt med tungan. Samtidigt smårunkade hon mig som hon gjort förut. Sedan sög hon in den andra kulan och bearbetade pungen mycket länge. Hon smackade och sörplade och stönade tyst men rörde inte kuken med munnen. Så plötsligt slutade hon suga på min pung och gick över till att slicka på kukskaftet som en slickepinne. Upp och ner, runt ollonet och på den lilla strängen på baksidan av ollonet.

Så sög hon in kuken i munnen och begravde den ända ner till roten i hennes sköna sugande mun. Hon stönade högt och andades genom näsan varje gång den kom in till roten och känslan var obeskrivlig. Det var så skönt att jag trodde jag skulle komma på en gång men jag lyckades på något vis hålla tillbaka utlösningen. Med andra handen smekte hon min pung och rullade kulorna i handen. Hon var ganska hårdhänt men det kändes att hon visste vad hon gjorde för det var en skön smärta hon åstadkom.

Så satte hon sig grensle över mig och styrde kuken mot hennes längtande grotta. Hon retades lite genom att gnida ollonet mot öppningen en stund men så gled hon ner över den i ett svep ner till roten och ett sörplande ljud uppstod. Hon stönade och började sakta rida mig. Hennes muskler bearbetade mig kuk och hon knep åt på en sätt som inte går att beskriva. Hon var verkligen en otroligt erfaren älskarinna för ingen tjej jag varit med tidigare hade kommit i närheten av att vara så här skön.

Jag kupade mina händer runt hennes bröst och började smeka dem medan hon långsamt red mig. Först väldigt sakta men sedan i ett fastare tempo. Hon började återigen stöna högt och jag förstod att hon var på väg att komma igen. Så började hon kasta av och an med huvudet och hennes underliv ryckte spasmiskt medan hon skrek ut ännu en orgasm. Jag kände att även jag snart var på väg och jag stönade nu också ganska högljutt. Säg till när du kommer sade hon medan hon fortsatte rida i samma fasta tempo. Sekunderna senare kände jag att jag inte kunde hålla emot längre och flåsade att jag var nära. Till min förvåning slutade hon inte rida mig utan tog istället ett hårt tag vid kukroten med tre fingrar. Det gjorde nästan ont men jag var för upptagen för att tänka på det. Hon kramade min kuk med sina slidmuskler och jag kände hur jag kom.

Jag skrek och hon fortsatte rida i samma fasta tempo som tidigare. Så ebbade orgasmen ut och hon slutade och lät mig glida ur henne men hon släppte aldrig det hårda greppet kring kukroten. Så sög hon återigen in kuken i munnen och med ens släppte hon greppet om kuken. Jag kände befrielsen och jag kände också hur min sats som hon stängt in nu formligen forsade fram i det vakuum hennes mun skapade. Hon stönade högt när sperman sprutade in i hennes mun och hon svalde allt med glupande aptit. Vilken kvinna! Hon ville både att jag skulle få komma i henne men samtidigt ville hon smaka min säd och på detta fantastiska sätt fick vi båda vår vilja fram. Hon fortsatte att suga tills varje droppe sperma var svald. Hon tittade tårögd och lycklig på mig och kröp upp och lade sig bredvid mig. Vi möttes i en het kyss och jag kände den salta smaken av säd i hennes mun. Sedan somnade vi båda utmattade i solstolen.

Efter detta knullade vi nästan varje dag de återstående veckorna tills Mats kom hem. Hon lärde mig verkligen en hel del om sex och hur underbar en mogen kvinna kan vara och jag längtade redan till nästa sommar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *