Jag var på ett ställe i Göteborg som var poppis som heter Havanna dom har ett jättelång bardisk som går genom hela stället ända in med avbrott bara för några meter. Där stod jag och halsade en stor cider törstig som jag var etter en stund på dansgolvet, när en kille började prata med mig. Jag trodde genast att han var bög, varför annars skulle han prata med mig? Och jag var inte intresserad.

Det var tjejer som jag var intresserad av den saken var klar. Men han tog inte illa upp av mitt ointresse att prata med honom istället var han supercool och jag blev förvånad och tänkte att han kanske inte var bög när allt kom omkring, han uppträdde inte som en bög. Sen kom en tjej som han började prata med det kändes direkt att dom kände varandra bra, för dom pratade som om dom bara fortsatte på ett tidigare samtal, som dom överlade och rapporterade till varandra. Och så plötsligt tittade dom på mig båda två, han hade tydligen berättat något om mig, och så vände jag bort blicken mot baren.

Det var något i deras kroppsspråk som berättade någonting. Ock så kände jag plötsligt en självsäker hand i mitt hår, som rufsade om min frisyr, jag vände mig om, det var hennes. Nu var det jag som inte var kaxig längre, vad ville dom, killen stod en meter bort lika cool som henne men tittade åt ett annat håll och låtsades inte om oss.

Vill du ha en drink? sa hon plötsligt. Jag skall precis beställa, vad vill du ha. Vill du ha en drink? sa hon. Eh visst. Sa jag. Vad för drink? sa hon. Vad som helst sa jag. Okay sa hon och beställde tre Vodka tranbärsjuice. Vi började prata hon var väldigt lätt att prata med och söt. Hennes killkompis stod fortfarande någon meter ifrån och spanade lojt ut över dansgolvet. Efter ett tag vände han sig mot oss och lyssnade bara på vad vi sa, det var väldigt avslappnat. När drinkarna var slut sa hon kortfattat. Vill du följa med hem och ta en drink till hemma hos oss?

Jag fattade ingenting. Jag trodde hon var intresserad av mig och att detta var hennes kompis. Följa med dom hem?

Vilka är oss? Frågade jag försiktigt .Jag och Kalle sa hon självsäkert. Kom igen nu vi drar sa hon bara.

Okay då sa jag. Och hon log och strålade för första gången med hela sitt ansikte. Hon var väldigt söt men vad väntade mig? Ville han kolla på eller? Eller ville dom att jag skulle kolla på? Vi hämtade våra jackor och hon följde mig ut med killen tätt inpå. Min mage pirrade. Han fixade en taxi och dom föste in mig i mitten, och satte sig själva på var sin sida om mig.

Tjejen skötte samtalet som vanligt och så la hon en hand på mitt lår. Jag tittade nervöst på killen men han såg lugnt ut genom fönstret. Jag såg på henne, mitt hjärta dunkande och hon log med hela sitt ansikte hon var väldigt vacker. Jag lade min hand på hennes lår också hon lät det ske med ett leende. Plötsligt kände jag en vänskaplig hand på mitt andra lår och tittade förskräckt dit killen var fortfarande vänd mot fönstret men han kände att jag tittade på honom och han vände sakta och väldigt självsäkert huvudet mot mitt jag möte hans blick blev nervös och tittade bort.

Jag mötte hennes blick igen och hon log med hela ansiktet. Så böjde hon sig fram tog mitt huvud och kysste mig som om vi var ensamma. Det var så skönt hon var så härlig. Det var då jag kände det, killen rörde sitt hand utmed mitt lår under kyssen, ner mot min kuk, mitt hjärta bultade. Jag ville bara fly från taxin men jag var fast. Hon kysste mig intensivare och höll mitt huvud i sina händer. Hon tog min ena hand och la den på sitt ena bröst det var skönt.

Då tog killen min andra hand och la den mot sitt lår och förde den ner mot sin kuk, jag lät det ske och undrade vad fan jag höll på med. Då stannade bilen och vi gick ut. Tjejen tog tag i min hand och gick in i en trappuppgång, killen betalde och kom in efteråt. Tjejen låste upp och bad mig hänga av mig kläderna. Kläderna? frågade jag lätt chockad, Jackan! sa hon med ett leende. Sen föste hon milt ner mig i en soffa. Hon satte sig bredvid mig och tog min hand och föste den över sina bröst som en signal för mig att smeka dom och klä av henne.

Jag knäppte upp hennes blus och hon hjälpte gärna till, kvar var hennes BH. Killen satte sig på min andra sida och hade hämtat en flaska vin. Han hällde vitt iskallt vin över hennes bröst hon rös till och skrek och så sa hon åt mig att slicka upp det. Jag gjorde som hon sa, och hon knäppte av sig sin BH helt jösses vilka bröst hon hade så jävla härliga. Killen hällde mer iskallt vin över dom hon skrek och jag drack.

Sså tog hon själv vin ur flaskan i sin mun och kysste mig intensivt och jag kände vin föras över från henne till min mun. När jag svalt vinet fortsatte kyssarna och hon började dra i min t-shirt och killen bakom också, dom och jag hjälptes åt att klä av mig först tröjan sen knäppte dom upp mina byxor och jag kände hur dom drogs av i kyssen och dom suckade åt min stora kuk.

Oj vilken stor sa killen och tjejen kände genast efter och jag kände ett rys av välbehag i hennes kropp när hon kände efter själv. Killen klädde av sig helt naken han med och hon började smeka mig över bröstet. Plösligt kände jag iskallt vin rinna över mitt bröst och hennes fingrar. Det var killen och han hällde på och vinet rann över hennes fingrar ner över min mage och min kuk. Ock så kände jag det, jag borde ha fattat det men jag blev ändå förvånad. Ett par manliga läppar slöt sig över min kuk killen började suga av mig och det var så skönt.

Jag började stöna och tjejen stönade med mig och tyckte sina bröst mot mitt och njöt. Jag älskar att se och känna min kille suga kuk sa hon och så drog hon ner mitt ansikte och hela min överkropp i soffan så jag hamnade på rygg, så satte hon sig över mig och tryckte sina blygdläppar mot mig som droppade av vin och … slicka mig bad hon slicka… jag vill känna den härliga tungan som du kysser med i mig… och jag började slicka henne.

Killen fortsatte att suga mig det var så skönt.. det var obeskrivligt att slicka hennes fitta och känna hans läppar runt min kuk.. Hon vände sig nu om så att hon kunde titta på sin kille.. så tog hon mina händer och lade dom mot sina bröst. Hon stönade högt och jag med det var så skönt.. Sedan böjde hon sig fram över min mage och så hjälpte hon sin kille att suga mig, han sög bättre men hon sög kvinnligare båda var lika härliga men på olika sätt, och så kysste dom varandra ovanför min kuk.

Nu vill jag ha kuk i mig sa hon plötsligt… vi går in i sovrummet allihopa. Så reste hon sig upp och dom båda drog iväg mig in till sovrummet, i vanlig ordning kastade dom ner mig först och klättrade sen över mig, ska vi binda fast honom föreslog killen.. .mmm flickan log plötsligt och sa till mig,

-Skulle du vilja det? frågade hon mig.

-Eh… Sa jag

-Säg bara nej om du inte vill annars gör vi det.

Jag sa ingenting och kände plötsligt en rem runt min fot, killen gick upp till huvudändan och tog mjukt tag i min hand, blodet gick genast ner till min kuk, det här gjorde mig kåt. Plötsligt hade jag en rem runt båda mina fötter och en i varje arm och en killes tunga slicka mig längs handleden och en flickas över benen

Killens tunga vandrade upp längs min arm, jag ryste mycket… han kom fram över mitt bröst och ner mot min mage, han klättrade över mig och plötsligt slog hans stånd över mitt ansikte…. ovanför min kuk så kysste paret varandra. Sen satte sig tjejen över min kuk och lät den glida in i henne. Killens kuk slog över mina läppar och jag sträckte ut min tunga lätt… Jag kände killens tunga mot roten på min kuk och även över hennes klitoris. Så vände sig killen om mot mig och log… så kröp han fram med sitt stora stånd i vädret… fram mot mina läppar… han lät sitt ollon smeka mina läppar, en svag smak av sperma…så lät han den glida in i min mun jag kände mig kåt.

Mina armar var bundna och jag kände en längtan att göra honom till viljes suga hans kuk och jag gjorde det, jag sög runt den och lät den glida in i min mun och lät mina läppar forma sig runt den, han njöt ovanför mig.

Det var en otrolig känsla att ha en stor kuk i min mun när jag samtidigt hade min stora kuk i tjejens fitta, hon stönade mmm. Gud så skön du är… mmm, du är så stor sa hon… Gud så skönt… kved hon det var tydligt att hon var på väg att komma…. Ja skrek hon, killen böjde sig ner och slickade både min kuk och hennes klitoris intensivare, själv hade jag hans kuk pumpande in i min mun… det var så otroligt maxat… jag översköljdes av så mycket känslor det var så skönt…. Jag började stöna högre och det gjorde killen med när han hörde mig, tjejen och killen var otroligt samspelta för det började rycka i killens kropp också och jag kände hur dom lyssnade in min, det var så spännande det var så sexigt…. det kändes som om dom båda väntade på mig och till slut kunde jag inte hålla emot längre utan min kropp skälvde och jag gick nästan upp i brygga och samtidigt på min signal kom både tjejen och killen… Gud, sperman bara pumpade ur mig och jag kände hur hans sperma sprutade bara in och in i min mun….tjejen ryckte till och skrek av njutning och killen också.

Gud det var helt otroligt och det slutade med att vi ramlade ihop i en hög alla tre med mig underst, men sen kröp dom upp mot mig och lade sig på var sin sida, dom knäppte upp mina remmar innan vi somnade.

Men nästa morgon när jag vaknade var dom på igen remmarna…. jag var utvilad och kåt och killen sög upp mitt stånd… tjejen tittade på. Sen fick dom för sig att dom skulle mäta min kuk. 23cm fick dom den till, men dom mätte nog fel för egentligen är den bara 22.5cm vi knullade hela morgonen igen och nu fick killen rida mig också. Det såg så skönt ut när han studsade på min kuk och tjejen runkade honom så att han kom och sprutade över min mage, sen slickade hon upp det.

Vi träffades flera gånger efter det.. och bäst var det förutom denna första gång, när dom tog med en tjej till så vi var fyra, vi släppte alla hämningar och tog våra sexliv till extrema höjder.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *