Sitter här framför min dator och skriver mail till dig och är ofantligt kåt kan jag lugnt säga! Sitter här helt naken och min kuk är stenhård- står rakt upp efter magen. Ollonet glänser av försatser som kommit fram. Tar tag i min hårda kuk emellanåt och runkar den lite. Smeker min rakade pung och njuter.

Sluter mina ögon och önskar att det var din hand som runkade mig nu… Som sakta smeker och runkar min hårda kuk. Det kittlar så skönt. *mmmm* Föreställer mig hur jag känner din tunga slicka på toppen av min kuk. Njuter såå när jag känner hur tungan leker med mitt ollon samtidigt som du sakta runkar av mig. Du låter sakta en liten bit till glida in mellan dina mjuka sköna läppar. *åååhhh*

Jag tar tag om ditt huvud. Föser håret åt sidan så att jag får se hur du suger av mig. Ser hur min kuk åker in och ut… Lite längre in för varje gång…Du tittar upp och dina ögon gör mig så kåt. Jag ser hur du njuter av att göra det skönt för mig… Dom verkligen gnistrar av kåthet! 😉

Nu är det min tur att göra det skönt för dig.

Du ställer dig upp framför mig där jag sitter på min stol. Jag tar tag om din midja med mina händer och drar dig mot mig… Så du står mellan mina ben och känner hur varm min kropp är. Sakta börjar jag slicka dig på magen samtidigt som mina händer vandrar bak och tar tag i dina skinkor… Masserar och smeker… Ställer mig sakta upp jag oxå. Slickar upp efter magen… mina händer glider upp över höften och upp efter sidan. Nuddar vid dina bröst. Försiktigt formar jag mina händer runt dina bröst och jag känner hur styva dina vårtor är.

Min tunga fortsätter vandringen utmed din kropp. Längst ner på ditt vänstra bröst… runt bröstet. Masserar… tar vårtan i min mun och suger in den. Slickar med toppen av min tunga på din styva vårta. Låter återigen mina händer omfamnar din bak och trycker dig än hårdare mot mig och i samma ögonblick låter jag min tunga lämna dina bröst och upp efter halsen… slickar, suger… och nafsar.

Nu känner du min hårda kuk mot din mage när jag ställt mig upp.

Slickar upp efter kinden och nafsar i örsnibben… mot din mun. Min tunga glider över dina läppar och du öppnar munnen. Slickar runt dina läppar… sen plötsligt sätter jag mig snabbt på knä framför dig.

Precis så att jag får dina fitta i ögonhöjd.

Böjer mig fram och känner den ljuvliga doften… våt fitta *mmmums* 😉

Låter mina händer glida upp på insidan av dina lår. Du särar sakta på dina ben så att min tunga ska komma åt.

Sticker ut tungan och låter den nudda din buske… ner sakta så att jag känner när jag når klittan. Du stönar till lite när du känner hur min tunga nuddar din styva klitta… fortsätter nedåt med min tunga… efter skåran.

*ååhhh* Du är så våt… du smakar så gott. Slickar i mig dina safter alltjämt som min tunga fortsätter slicka mellan dina särade läppar.

Min högra hands tumme gnider sakta kring dina fittöppning. Du särar lite mer på benen och jag förstår vinken 😉

Trycker försiktigt och sakta in min tumme i dig… Den glider lätt in. Smakar på dina safter under tiden. Slickar klittan och börjar pulla dig med min tumme. Du stönar lite högre *ååhhh* och trycker dig emot min hand.

Jag pullar lite hårdare och lite snabbare…

Jag blir så kåt av att smaka på dig och pulla din våta fitta. Vill ha båda hålen… du får vända dig om.

Sagt och gjort… nu står du med stjärten din rakt framför mina ögon… du lutar dig fram så att dina händer stöder mot min säng… *ååhhhh* Jag blir tokig! Ser båda dina hål framför mig och kan inte hejda mig- måste få slicka!

Mina händer greppar dina skinkor och mitt ansikte dyker ner mellan dina skinkor.

Min tunga nuddar vid stjärthålet men fortsätter snabbt neråt mot fittan.

Sticker ut tungan så att den åker in i din fitta… trycker mitt ansikte mot dig och slickar ivrigt inne i dig. Smakar… njuter av att tungknulla dig!

Hör nu hör du stönar högt *åååhhh mmm*

Du gör mig så kåt!

Låter så min tunga lämna ditt våta hål… vandra sakta uppåt mellan de båda hålen!

Min tungspets nuddar vid stjärthålet och jag slickar försiktigt runt när så min hand glider upp mellan dina ben och börjar smeka din plaskvåta fitta. Gnider med handen mot fittan och känner hur otroligt våt du är.

Nu känner du hur min tunga trycker lite hårdare mot anus och hur den sakta åker in lite och även hur 2 fingrar lätt glider in i ditt andra hål!

Trycker min tunga in i baken och slickar.

Fortsätter oxå pulla dig medans jag tungknullar dig i stjärten. Jag hör hur du andas allt tyngre och stönar allt oftare och högre…. *åååhhh nu kommer jag*

– ”Pulla mig, slicka mig!” *ååååhhaaaa* Nu! *mmmm*

Jag känner hur båda dina hål kramar om mina fingrar resp. min tunga när du kommer!

Din kropp skakar och jag känner hur det formligen rinner ur din fitta… efter mina fingrar å ner efter handen… Drar ut mina fingrar och låter istället min mun smaka på dina safter!

Slickar ivrigt i mig allt du ger mig… det smakar så salt å gott *mmmumsar*

Efter jag slickat i mig alla dina safter så ställer jag mig upp bakom dig… Tar tag runt min styva kuk. Styr den nedåt så att den pekar mot din våta fitta.

Låter kuken glida efter skåran. Ollonet blir alldeles fuktigt av dina safter.

Lägger mina händer om din höft och trycker dig sakta mot mig… sakta… så du känner hur jag glider in i dig bit för bit- cm för cm… hur jag fyller dig! Ändå tills du känner hur min höft möter dina skinkor… då är hela min hårda lem inne i dig.

Börjar sakta jucka lite lätt… små juck. In och ut… trycker hårt mot dig så att hela kuken åker in i dig varje gång.

Lutar mig över dig och slickar dig i nacken samtidigt som jag ökar på tempot lite… snabbare och lite hårdare. Du känner hur min pung daskar mot din fitta varje gång jag stöter in kuken…

Drar mig sedan hastigt ut ur dig och du kastar ner dig i min säng.

Ber dig lägga dig på sidan och lägger mig sedan bakom dig.

Lyfter upp ditt högra ben i luften så att du särar på benen… Kryper upp bakom dig så att min kuk ligger efter din skåra. Rör på höften min och du känner hur min kuk glider fram och tillbaka i din våta skåra. Känner hur fuktig du är… du tar tag om min kuk och styr den mot ditt hål… trycker in min kuk i dig i en snabb hård stöt… den glider lätt in i dig.

Min högra hand glider upp efter ditt lår… smeker dig över magen och når dina bröst.

Knullar dig med hårda snabba stötar samtidigt som jag masserar dina bröst.

Kysser och slickar dig i nacken… låter min hand vandra nedåt efter magen… mot busken… mina fingertoppar leker med din styva klitta.

Gnider den försiktigt mellan 2 fingrar och knullar allt hårdare… *åååååhhhhh* vi stönar ikapp *åååhhh mmm* och jag känner på dina kroppsrörelser att du är nära att komma igen… då saktar jag ner och drar mig saktar ut ur dig… ställer mig upp på knä i sängen och du ställer dig på alla fyra framför mig.

Där står du nu så att jag ser båda dina hål… böjer mig ner och låter min tunga slicka dig på ena skinkan… ner mellan skinkorna.. mot anus. Slickar kring ditt stjärthål och sticker in min tunga där bak… slickar å gör dig riktigt våt… ställer mig upp igen och du känner hur min kuk ligger mellan dina skinkor… trycker ner den så att den nuddar stjärthålet… styr den så att ollonet trycket mot hålet… trycker sakta och försiktigt med höften så att den sakta öppnar dig där bak och glider in i dig…* åååhhh* Det är så tajt och skönt… hör hur du stönar *ååhhh*

Jag lutar mig över dig och trycker sakta in bit för bit… min hand glider ner över magen mellan dina ben.

Gnider med 2 fingrar i skåran och särar på dina läppar…

När min kuk helt är inne i dig så börjar jag sakta jucka och samtidigt låter jag 2 fingrar glida in i din fitta. Jag pullar nu din våta fitta samtidigt som du känner min kuk där bak… små sakta juck. Du stönar allt högre och tyngre… känner hur du är på väg att komma igen… då skriker du till och jag känner hur din fitta kramar hårt om mina 2 fingrar och hur stjärthålet kniper om min kuk… din kropp skakar och du trycker dig hårt mot mig så hela kuken är inne i dig… och mina fingrar fortsätter jucka dig snabbt medans du kommer… det plaskar om mina fingrar där dom åker in och ut i din fitta… dina safter rinner efter dina ben ner i sängen… *ååhåhhh* nu kommer jag med… snart *mmm*

Jag drar mig ut och du vänder dig snabbt o… fortfarande stående på alla 4… du hinner inte mer än ta min styva våta kuk i munnen innan jag sprutar första satsen. Rakt in i din mun. Du suger alltjämt min kuk medans jag klämmer iväg sats efter sats… rakt in i dig… *åååhhhh* det är så skööönt. Hör hur du sväljer min kladdiga sperma… juckar med mitt underliv vi takt med mina sprut… du tar ut min kuk ur munnen och jag sprutar ännu en sats rakt in i din mun som fortfarande är öppen… *ååhhh*

Det rinner ut efter tungan och droppar ner i sängen… efter hakan och även lite på kinden.

Jag stönar högt av njutning och ramlar ned bredvid dig i sängen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *