Första året i gymnasiet gick hon alltid med sina kompisar och fångade min blick. Linda, hon var så extremt vacker.

Med mörkbrunt långt hår, fina fasta perfekta bröst, en fin vältränad rumpa och en underbar vältränad kropp. Vem skulle säga nej till henne?

Under första året som sagt, var hon alltid med sina kompisar och varje gång hon gick förbi tänkte jag, gud va sexig hon är. Jag försökte prova lyckan med henne på flera sätt, men det funkade inte. Hon intresserade sig för andra hela tiden, svenska killar, verkade inte vilja ha nåt med utländska att göra. Men det skulle förändras.

Personligen är jag från Turkiet, är 176 lång, har normal kraftig kropp och en storlek på 19-20 cm.

När vi började andra året hade det hänt lite strul och jag bestämde mig med min kompis att byta klass. Jag hoppade in i en annan polares klass, och där gick Linda. Hon var så vacker och det var så jäkla svårt att slita ögonen från henne. Nästan omöjligt! Efter ett tag hade hon skaffat pojkvän (dock gick han inte i skolan) men man tappade ju all hopp. Så man fick drömma om henne då och då.

Min kompis tog kontakt med henne genom chat och där fick hon reda på dels vad jag tycker om henne, efter det började hon göra till sig lite framför mig, le och ge mig blickar. Detta gjorde mig galen, jag visste att hon hade pojkvän och att inget skulle hända. Efter ett tag bytte hennes närmsta vän klass och hon satt ensam för sig själv i lektionerna, under en av de här lektionerna så hamnade jag och hon sist i klassrummet.

Att bara se på henne fick mig att få rå bånge och hon visste ju mina varma känslor för henne så hon kanske slängde nån blick dit då och då. ”Kan du hjälpa mig med den här uppgiften, jag förstår inte vad de menar”, det var lätt så jag hjälpte henne och förklarade allt. ”tack” svarade hon. ”Inga problem, men jag vill ha ett pris för det” skämtade jag lätt. ”jaså, vad vill du ha?” frågade hon utmanande, ”knulla dig bak och fram” sa jag för mig själv viskandes, ”va?” sa hon. ”inget, inget” svara jag tillbaks, ”jag har sett hur du stirrat på mig och vad du tycker, personligen tycker jag att du ska glömma bort de här tankarna, för jag har kille, men eftersom det inte går ska jag hjälpa dig med det sen” sa hon. ”öhh… ok” svarade jag tillbaks och inväntade lektionens slut. Fan va menade hon med det tänkte jag. Skulle jag få lite skit nu, vilken tur att det inte är framför alla andra.

Efter lektionen satt vi mitt framför datorerna, och när jag titta upp så kollade hon på mig och log, jag log tillbaka mot henne och sa: ”lite sent eller hur”, hon svarade ”jovisst, men när man har så trevligt sällskap så går det alltid för sig”.

Jag rodnade lätt och bestämde mig att vifta bort det här och sa ”hur går det med killen då”? ”jo helt underbart” svarade hon tillbaka. Vilket skit tänkte jag men fortsatte med det trevliga minen och sa: ”va kul för er”, hon sa inget mer och fortsatte att fixa med datorn och likaså jag.

Efter ungefär en halvtimme bestämde jag mig för att göra slut på tortyren och bara åka hem.. klockan var över 17:00 och skolan var små tom, lite lärare satt i sina kontor, men vi var långt bak i lokalerna och där satt inga. Jag packade ihop allt och begav mig mot dörren. ”vänta en sekund” sa hon och jag tittade mot henne, leendes men tänkandes, jäkla helvete… jag måste dra snart. ”det är dags för dig att glömma bort mig, det kommer aldrig funka mellan oss, jag gillar inte utländska killar.” ”ok sa jag, inga problem”. ”jo det verkar ju vara problem, för du verkar vara ständigt kåt på mig”. ”öhh.. nee.. vem har sagt det”, ”ingen behöver säga det, ja ser ju det själv, ser ju bara på din hårding just nu” sa hon och yrkade på kuken.

Nu började bli extremt nervös. ”enda sättet att göra slut på dina tankar om mig är att du får knulla mig, grundligt… du får den här kvällen med mig, du får knulla mig hur du vill och jag gör det du vill. men efter det så ska du glömma allt om mig”. ”o-ok” svarade jag.

Hon reste sig upp. ”ta av dig jackan och sätt ner datorn, lämna allt här” jag gjorde som hon sa, hon tog min hand och vi gick bak mot en liten rum med några soffor, där brukar eleverna ta det lugnt när de inte har lektion. Hon tog tag i mig och kysste mig, ”jag måste erkänna, du tänder mig rejält” ”jag trodde du inte attraherades av invandrarkillar”, ”tyst bara och kyss mig” jag kysste han djupt och hon stönade lätt under kyssningarna, jag blev lite djärvare och tog när händerna till rumpan, jag började smeka där och gick sedan när mellan hennes benen och började smeka henne mellan jeansen. Hon avbröt kyssen för att stöna lätt. ”vänta” hon gick, stängde och låste dörren. Sedan gick hon fram till mig, tog min hand och la den på sitt högra bröst viskade ”smek den” och började kyssa mig igen.

Jag blev galen av hennes ord och började kyssa henne som en galning samtidigt som jag smekte hennes bröst och hon började stöna mer under kyssen. Jag bröt kyssen och tänkte, jag vill ha kommandot. Hon kollade på mig med en konstig blick. ”ta av dig tröjan” befallde jag och hon gjorde det, lite sakta och sexigt för att göra mig om än kåtare… jag tittade på henne, hon var på väg att ta av bh:n när jag sa, ”behåll det”. jag tog ner mina händer och började knäppa upp hennes tighta jeans, gud vilken kropp den här tjejen hade, vilken midja, vilka lår.. jag blev galen och bara drog ner hennes jeans för att se henne stå i matchande bh och string… jag satte henne ner på soffan och drog av henne trosorna. Hon hade lite småhårig fitta och det var mörkbrunt och vackert. Jag började slicka henne och det smakde underbart. Hon började stöna högt nu och juckade emot min tunga. Jag slickade snabbare och hårdare, smaska i mig alla hennes safter, hon tog sin hand och började dra i mitt hår och stönade ”slicka mig snabbare” lydig så började jag slicka henne ännu snabbare och hon stönade högre och högre… till slut sa hon ”ohh gud, det går för mig” och jag slickade upp alla hennes safter och kysste henne på klittan. Fyfan va gott det var…

Jag slickade vidare och började pulla henne nu… samtidigt som en hand hade gått upp och börjat smeka hennes bröst, fortfarande täckt av bh:åt. Hon stönade mer men sa ”inte igen, låt mig göra det skönt för dig”, jag gick upp, och hon gav mig en kyss.. ”mm, så jag smakar så”, hon tog av mig tröjan samtidigt som hon smekte min bröst…

hon började pussa på mig, och gick ner mot min bröst, slickade och pussa lite där sedan började hon pussa utanpå byxorna.. där kuken stod i högsta hugg, ”den måste få lite luft” sa hon och lossade på skärpet och lossade på knappen.. gylfen drog hon när med tänderna (gud va sexigt) och sedan drog hon ner byxorna med endast boxer shortsen på och min kuk som stod på spett. Hon drog av mina kalsonger.. och kuken hoppade ut… ”fin den är, jag har sett långa kukar, men inte långa och tjocka samtidigt.. eller omskärd, ska bli gott det här” och med det började hon suga av mig.

Hon sög så underbart skönt och ibland pussade hon på ollonet, jag stönade sakta och hon sög så gudomligt… jag bad henne att sluta för det skulle gå för mig snart, så hon kom upp, alldeles blöt om munnen efter all sugning och gav mig en kyss.. sen tog hon min kuk och började leda mig till soffan.. hon satte sig på den.. särade benen och förde in kuken..

Sedan sa hon ”knulla mig hur du vill, det här är din enda chans” jag blev galen av hennes ord och började pumpa i henne i rasande tempo.. hon vart överrumplad och med förvånad blick och höga stön så stirra hon på mig samtidigt som jag titta tillbaks och knullade henne som besatt. Snabbt, in och ut pumpade jag henne.. jag märkte under färden att det gick för henne två gånger och hon juckade emot som en galning.. halv skrikandes och bara stirrande i mina ögon. samtidigt som min kuk körde i henne.. jag tog mina händer och drog av henne bh:åt nu och började med min tumme och pekfinger att leka med hennes bröstvårtor.. de var underbart styva och de verkade tända henne ännu mer och nu var hon borta i euphorins värld.. jag bara knullade henne, det hade gått ungefär 6 minuter och under tiden tänkte jag osexiga tankar för att inte komma.

Jag tog min högra hand bort från hennes bröstvårta, och la tummen mot hennes klitta och började smeka henne där. Det var för mycket och det gick för henne på direkten. för tredje gången. jag slutade, drog ut kuken och bad henne vända sig om.. hon gjorde det och jag körde in kuken igen.. hon pustade ut samtidigt som jag körde in den sakta.. och pumpade sakta.. sen började jag gå ordentligt och hon blev galen och skrek ”jaaa, knulla mig” och jag började pumpa på ordentligt igen.. efter 6-7 minuter var det för mycket för mig och jag drog ut kuken och vände på henne.. sprutade allt på hennes vackra ansikte… jag sprutade som ett vilddjur och hon bara tog emot.. sedan började jag kleta in allt i hennes vackra ansikte.. gud va skönt det var och gud va trött jag var.

Hon log mot mig och började ta på sig kläder.. fortfarande kladdig i ansiktet.. jag satt på soffan med kuken ute och bara tittade på hennes vackra kropp.. hon tog sin hand och smeta av all sperma. och slickade rent fingrarna..

”Vet du” sa hon till mig..”det här kanske kan hända fler gånger” och med de orden lämna hon stället.. jag började klä på mig och tänkte samtidigt.. wow… det här kommer bli gött.

Hon gav mig KRAFT, min älskade Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *