Dom var ändå rätt lika där dom satt i soffan, visserligen olika färgskala men ändå – den loja stilen, det slarvigt uppsatta håret och bara allmän attityd. Det var ingen vanlig efterfest, ingen var speciellt full och därför inte heller på väg att somna ifrån det hela. Saga såg lite nervös ut och kastade en blick åt mitt håll, som för att bekräfta att hon inte var ensam om det. Men jag log och hon fortsatte prata med Jasmin som jag satt på andra sidan om. Hon var snygg med stora bruna ögon, rätt så markerade ögonbryn och oftast ett tvetydigt leende på läpparna. Oftast, men inte nu för Saga böjde sig fram och kysste henne.

Först försiktigt sen alltmer hetsigt smekte tungorna varandra och Jasmins huvud lutades mot min axel och jag smekte det år sidan och kysste hennes nacke, händerna knäppte upp skjortan bakifrån och ett par ganska små bröst blottades. Saga avslutade hånglandet och gles med tungan nerför Jasmins hals och fortsatte ned för att börja suga på ena bröstvårtan. Jasmin stönade knappt hörbart, vred på huvudet och började hångla med mig. Samtidigt grep hon tag i Sagas blonda hårrufs och tryckte ner huvudet mot linningen på mjukisbyxorna.

Saga förstod vad det var fråga om och Jasmin behövde bara lyfta lite på stjärten så drog Saga av byxor och trosor och började slicka insidan av låren upp mot fittan. Jasmin stelnade till när fingrar särade på hennes blygdläppar, när sedan tungan började massera öppningen och klittan kunde hon inte längre koncentrera sig på att hångla stönade rakt ut och bet mig nästan i läppen. Jag böjde mig över henne och slickade på hennes bröstvårtor. Jasmin gned sitt underliv mot Sagas ansikte som var helt vått av sav och saliv, hon tittade ner på läppar som bearbetade henne och kom med ett högt skrik samtidigt som hon gick upp i brygga. Saga torkade munnen med baksidan av handen och visste precis vad som hon ville ha nu.

Hon klev över den utslagna Jasmin, knäppte upp jeansen, drog av sig dom och satte sig bredvid mig. Vi började hångla och jag kände på hennes varma mage och drog ner handen i hennes trosor. Hon var genomvåt och hela hennes kropp rörde sig i takt med att jag smekte hennes klitta med fingrarna. Hon drog av mig mitt skärp och sedan byxor och kalsonger ner till knäna. Saga runkade min redan tillräckligt hårda kuk med några tag innan hon satte sig grensle med ryggen mot mig och förde in kuken i hennes trånga fitta.

Saga suckade lågt och började rida mig samtidigt som hon förde sina fingrar fram och tillbaka över klittan. Jasmin hade kvickat till och satt sig på knä framför oss och började slicka Sagas fitta medans hon red allt snabbare. Emellanåt kom Jasmin åt min pung med tungan för att sedan hänge sig åt fittan som började dra ihop sig i takt med Sagas gnydde mer och mer. Jag körde in hela kuken och höll still när hon kom för att inte spruta i henne. Saga gled av och satte sig bredvid och nu satt Jasmin på knä framför mig och jag såg in i hennes ögon.

Hon tog handen runt kuken och började runka den samtidigt som hon såg upp mot mig, böjde sig fram och slickade upp och ner på undersidan av kuken när hon kom upp till ollonet lät hon läpparna omsluta det och rörde tungan runt i cirklar. Hon tog sedan ett fast tag i kuken och började suga den ända ner i snabb fart, hennes panna nuddade min mage när hon var längst in och jag höll i hennes hår och kände att jag var nära att komma. Jasmin märkte det och tog ut kuken ur munnen fast fortsatte runka och satte tungan under ollonet, tittade upp mot mig, masserade min pung med den andra handen och jag kom sprutade det mesta in i munnen men lite rann längs med kinderna. Det kontrasterades en smula mot hennes hud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *