Jag har länge haft fantasier om att min fru ska ha sex med andra män och för cirka tre år sedan berättade jag det för henne.

Hon har accepterat att jag tänder på den tanken men hon har själv varit lite kluven om hon själv delar samma önskan.

Hur som helst, lördag för två veckor sedan var Anna ute med sina tjejkompisar på krogen.

Jag var själv hemma och hade en lugn kväll i soffan med några bärs. Efter ett tag ringde min kompis Jens och frågade om jag hade några planer för kvällen. Vi bestämde att han skulle komma hem till mig och han hyrde en rulle och tog med sig.

Klockan gick och timman blev sen. Vid ett-tiden kom så Anna hem och hon visste då inte att Jens var i lägenheten. Hon var rätt lullig när hon kom hem och jag hörde från hallen hur hon tog av sig kläderna. Hon gick inte in i vardagsrummet där vi satt utan gick direkt till köket för att se om det fanns någon chips kvar i skafferiet. Jens och jag såg hur hon endast iförd ett par stringtrosor med ryggen mot oss vinglade in i köket.

Mitt hjärta började bulta av upphetsning över den lite förbjudna situationen.och jag kände hur jag började hårdna där nere.

Jag sade till Jens att gömma sig bakom gardinen så att Anna inte skulle behöva konfronteras med honom och bli generad.

Han gjorde som jag sade och Anna kom snart in i vardagsrummet med sina fasta guppande bröst. Hon var fyllekåt och satte sig gränsle över mig i soffan. Hon började kyssa mig och knäppte upp min skjorta. Det var ganska nedsläckt i rummet och hon märkte inte Jens som stod bakom gardinen och smygtittade fram lite.

Jag smekte hennes skinkor och njöt av hela situationen. Jag bad Anna gå och hämta en ögonbindel som hon satte på sig. Hon ställde sig svankande på knä i soffan med händerna på ryggstödet. Jag satte på lugna favoriter på radion och började smörja in hela hennes kropp med olja. Jag vinkade till Jens att komma fram från gardinen och han smög sakta fram till oss. Jag viskade till honom att han kunde få prova att smeka Anna lite. Han tvekade först men tog mod till sig och började massera hennes rygg och svank. Anna gnydde svankade ännu mer. Jens började knåda hennes bröst med bägge händerna och man kunde se hur han blev hård.

Helt plötsligt drog han upp hennes snören på trosorna och de föll ned på marken. Anna var helt naken och han började smeka hennes rakade mus med ena handen samtidigt som han började pussa på hennes härliga sexiga rumpa.

Jag var alldeles till mig av upphetsning och gick och hämtade videokameran och började filma hela föreställningen.

Anna sade att hon ville ha kuk och Jens knäppte upp sina byxor och förde sakta in sitt stora organ i henne och började ta henne bakifrån.

Hon sade: ”Åh, vad stor du är ikväll älskling!”

Hon fick inget svar men det var inte nödvändigt heller.

Efter cirka 10 minuter var Jens nära att komma och drog ut den istället. Vi bytte plats och jag tog över istället och Jens filmade.

Jag vände på Anna och satte henne grensle över mig så att hon fick rida.

Jens kom närmare och filmade bara en halvmeter ifrån oss utan att hon anade någonting. Han runkande samtidigt som han zoomade in alla hennes heliga delar på kroppen.

Efter ett tag ställde han ifrån sig videokameran och ställde sig istället och runkade.

Anna var nära att komma precis som jag.

Jens tog sin sats i handen och gick tillbaka bakom gardinen igen.

Anna och jag kom i en otrolig timing och hon sjönk sedan ihop över mig och somnade på fem sekunder.

Jag bar inne henne till sängkammaren där hon låg på rygg på sängen fortfarande med bindeln på sig.

Jens tog på sig kläderna och innan han gick frågade han om han fick ta några bilder på Anna med sin mobil. Självklart svarade jag, help yourself.

Han tog cirka 20 bilder från alla möjliga vinklar och jag vände också på henne så han fick lite bilder på den fina rumpan.

Sedan gick han hem och jag tog ett varmt bad och bara låg avslappnad och njöt av nattens sensationella upplevelser…

Anna anar fortfarande ingenting och det här får bli Jens och min lilla hemlighet….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *