Min sambo Angelica och jag har inte alltid haft ett så intressant och spännande sexliv som vi har nu för tiden. Då vi träffades kom Angelica från ett par riktigt trassliga förhållanden med killar som betett sig som svin, både i och utanför sängen. I början var vårt sexliv trevande, försiktigt men undan för undan hjälpte vi båda henne att hitta sig själv igen. Nu 5-6 år senare har vi ett spännande och aktivt sexliv där vi flera gånger diskuterat hur det skulle vara att ha med en extra person i sängen.

Eftersom Angelica är intelligent, charmig, har en liten sjuk humor och dessutom ser väldigt bra ut har jag alltid undrat vad hon ser hos en kille som jag. Jag är lite överviktig, börjar redan bli gråhårig vid 26 års ålder, charmig tycker vissa men jag är inte vad man kan kalla snygg. Och varje gång jag frågar får jag samma svar: “Du gör mig hel.” Sannerligen, jag älskar henne av hela mitt hjärta.

En kväll för ett par veckor sedan satt vi i soffan framför brasan i kakelugnen efter en sen romantisk middag. Vi hade släckt alla lampor i lägenheten och det var bara den flammande elden som lyste upp rummet. Vi hade redan druckit ett par flaskor vin och var båda berusade. Nu hade vi varsitt glas med det sista vinet (Riesling, tror jag det var) och vi satt bara där och småpratade om allt och inget.
Efter en stund lade sig en behaglig tystnad i rummet.

Plötsligt kröp Angelica upp i min famn och placerade en blöt kyss på mina läppar. En kyss blev rask flera, hennes och min mun allt ivrigare. Försiktigt la jag mina händer på hennes höfter samtidigt som hennes mun lämnade min. Plötsligt försvann hennes mun och istället bet den försiktigt i min örsnibb. Jag gav ifrån mig ett stön av njutning. Hon visste precis hur hon skulle hetsa upp mig maximalt. Hennes mun vandrade vidare till min hals där den placerade små, fuktiga, härliga kyssar. Jag kände hur jag fick gåshud på armarna. Hennes mjuka händer drog upp tröjan ur mina byxor för att sedan dra den över mitt huvud. En våg av njutning och upphetsning rullande genom min kropp då hennes tungspets började göra cirklar runt min bröstvårta. När hon sedan bet i den hårda vårtan kände jag hur min kuk gick från hård till absolut stenhård. Det kändes så skönt, så härligt.

Jag tittade ner och mötte hennes blick. I dem fanns en lekfullhet och kåthet som gjorde mig än kåtare.
“Är det skönt?”, viskade hon.
“Mmmmmm”, var allt jag kunde få ur mig.
Hennes flinka händer smekte försiktigt stenhårda lem genom byxorna och jag trodde att det skulle gå för mig redan då.
“Aaaahhhh, sluuuttaaa”, stönade jag.

Angelica log och övergick till att knäppa upp mina byxor. Hon hade vissa problem med det efter som min kuk spände mot tyget på ett helt otroligt sätt. Efter viss möda lyckades hon få av mig byxor och kalsongerna i ett enda svep. Där låg jag, naken och utlämnad, åt min vackra kvinna.

Angelica stirrade på kuken innan hon tog ett försiktigt tag om den. Sakta, olidligt sakta, började hon dra förhuden upp och ner med sin lilla hand. Det känns alltid så främmande och eggande när man känner en annan hand runt sin kuk. I flammornas sken glänste försatsen på ollonet och jag kände hur jag kom allt närmare ett förlösande orgasm. Stilla runkande hon mig en stund allt medan hon fascinerat stirrade på förhuden som åkte upp och ner.

“Vill du spruta i min mun?”, frågade Angelica samtidigt som hon tittade rakt in i min ögon.
Jag kunde inte svara, upphetsningen verkade ha gett mig tunghäfta, så jag bara nickade.
Angelica log och sänkte sitt huvud mot mitt längtande kön. Samtidigt som hon runkade mig med höger hand sänkte hon sin vänster hand till mina pungkulor och började försiktigt krama dem. När hon sedan sträckte ut sin tungspets och bara snuddade vid ollonet kom orgasmen farande som en lavin nerför en bergssluttning. Stor, kraftig och helt omöjlig att stoppa.

“Nu kommmer jaaaaaggggggggg….Nuuuu… AAAAAHHHHH!!!!!”. Samtidigt som jag vrålade ut min orgasm tog Angelica min stake i munnen och svalde all säd som jag tömde hur mig.

Flämtande lutade jag mig tillbaka medan min stolta lem slaknade till halvhårt tillstånd.
“Herre gud, vad har du lärt dig att göra så där?”, frågade jag Angelica.

Hon svarade inte utan kröp bara intill mig, kysste mig på munnen och log. Jag kunde känna den salta smaken av mig själv på hennes läppar.

Under fem – tio minuter låg vi bara där, jag naken hon fullt påklädd, tätt tillsammans framför brasan och bara njöt av varandras närhet. Jag blundade ett tag och kände hur Angelica reste sig och gjorde någonting men jag brydde mig inte om att se efter vad hon gjorde.

“Öppna munnen”, sa Angelica plötsligt samtidigt som hon placerade en hand över mina ögon. Jag log lite fånigt men gjorde som hon sa.

Med munnen öppen kände jag hur Angelica placerade ett av sina bröst vid mitt ansikte.
“Sug på min bröstvårta”, väste hon med kåthet i rösten.

Jag var inte sen att följa den uppmaningen. Jag lät tungan spela över den redan hårda bröstvårtan samtidigt som jag lyfte mina händer och försiktigt började krama hennes uppnosiga bröst. Angelica stönade till och jag bytte bröst. Vårtan på andra sidan var lika stenhård och stod ut säkert 10 mm. Jag bet försiktigt i den och Angelicas andhämtning ökade. Jag lät händerna vandra vidare på hennes nakna överkropp samtidigt som jag lät tungan bearbeta de bägge vårtorna. Försiktigt la jag sedan ner henne på rygg på filten som vi satt på och lät min tunga börja en upptäcktsfärd till hennes navel. Redan nu kunde jag känna doften av hennes våta kön trots att hon hade jeansen på sig.

Jag kämpade med knapparna i hennes jeans ett par sekunder och drog sedan av dem. Där låg hon i sin vita, högt skurna sidentrosor som dröp av fittsafter.

“Slicka mig”, viskade Angelica, “slicka min våta fitta med din tunga”.

Hon vet att jag älskar när kvinnor “talks dirty” och berättar vad de vill i sängen.

Jag log lite tog tag i sidentrosorna för att dra av dem. Angelica lyfte ivrigt på rumpan för att jag lättare skulle kunna dra dem av henne. Trosorna var ordentligt blöta och hon var verkligen upphetsad. Trosorna kom av och nu var vi bägge två helt nakna. Under en halvminuts tid satt jag bara och tittade på de slätrakade blygdläpparna med den lilla tofsen som hon lämnat kvar efter senaste rakningen. De yttre blygdläpparna var särade och fittsafterna fick en underlig färg i eldskenet.

Jag lag mig till rätta mellan hennes lår och placerade under tiden små fjäderlätta kyssar på insidan och låren. Angelica ryste och gnällde. Försiktigt särade jag de yttre blygdläpparna med vänster handen och Angelicas klitoris blev genast synlig. Jag började försiktigt slicka hennes väldoftande kön med långa drag. Hela vägen från den stenhårda klittan ner tills jag nästan slickade hennes bakre hål. Men munnen lapade jag henne som en katt som dricker mjölk och ju mer jag slickade desto mer safter kom det. Jag tittade upp mot hennes ansikte och såg hur hon frenetiskt drog i sina båda bröstvårtor med tumme och pekfinger. Hennes andhämtning blev allt tyngre och då jag placerade min tunga rakt på klitoris och ägnade hela min uppmärksamhet åt den lilla knoppen så skrek hon till samtidigt som hon gick upp i brygga.

“Jaaaa, slicka min klitta. Hårdare… Jag kommer strax…. Mmmmm… Hårrrdddaaarrreeee…”

Jag ökade trycket ytterligare och förde Angelica till, som det senare skulle visa sig, kvällens första orgasm. Hela hennes kropp skakade av vällust och jag gjorde mitt bästa för att förlänga hennes njutning genom att försiktigt suga på hennes klitoris.

Angelica sjönk flämtande ner på filten och drog samtidigt upp mitt ansikte till sitt. Hon slickade bort varje droppe av hennes egna safter som fanns i mitt ansikte och behandlingen gjorde mig ordentligt kåt igen.Våra tungor möttes igen och vi kysstes hett och passionerat.

“Jag vill att du kör in din hårda kuk i min våta fitta”, viskade Angelica plötsligt i mitt öra.

Jag rös av vällust på grund av hennes grova språk. Jag tog tag i min bultande lem med min högra hand och blottade försiktigt ollonet och drog kuken längs hennes skåra ett par gånger innan jag placerade ollonet vid hennes hål. Försiktigt, försiktigt trängde jag in i henne medan vi tittade varandra djup in i ögonen. Jag körde sakta in kuken ända till roten och låg sedan stilla och bara njöt av att känna hennes fittmuskler krama min kärlekstav. Efter en stund drog jag mig nästan ur henne innan jag åter tryckte in kuken till roten. Varje gång jag bottnade i henne gav Angelica ifrån sig ett stön. Efter en stund placerade hon sina händer på mina skinkor och ökade takten. Snart knullade jag henne hårt och bestämt i en rasande fart påmanad av hennes händer och hennes grova språk.

“Kom igen, älskling. Knulla mig hårt… Aaaahhh… Din kuk är så skön… Härligt… Mmmmm…”

Jag ställde mig på knä mellan hennes ben, placerade tummen på hennes klitta och fortsatte att föra min hårda kuk in och ut hennes plaskvåta fitta, dock i ett lite lugnare tempo. Jag kände hur svetten började bryta fram i pannan och hur min andhämtning undan för undan ökade.

“Du är härligt våt älskling. Så trång din våta fitta är.. Den kramar min kuk så skönt.. Det är så himla skönt.. Aaaahhh..”, stönade jag.

“Ta mig bakifrån”, kommenderade Angelica plötsligt.

Jag drog mig ur och hon snurrade snabbt runt och ställde sig på alla fyra. Vilken syn det var att titta på henne bakifrån. Hennes underbara rumpa och mellan benen kunde man precis skymta de rakade blygdläpparna.

“Smek din fitta. Jag vill se dig smeka din fitta.”, väste jag, till min egen förvåning, fram.

Jag såg att Angelica tvekade en sekund men det var nog bara för att hon blev överraskad av mina ord. Jag flyttade mig lite åt sidan så den flammande elden lyste upp hennes bak ordentligt. Då Angelica särade på benen och stoppade in en av sina händer mellan benen började jag sakta runka. Angelicas andra hand gjorde sällskap med den andra. Hon särade försiktigt på blygdläpparna med den ena handen och placerade den andra rakt på klittan.

“Mmmmm… Nu kommer jag snart”, stönade Angelica.

“NEJ!”, nästan skrek jag, “Du får inte komma förrän jag ger min tillåtelse”

Angelica stönade till ytterligare och lugnade ned sitt masserande av klittan. Den andra handen försvann och jag förstod att hon använde den för att dra i sina bröstvårtor. Sakta, oändligt sakta lekte hon med sig själv och jag kände att jag kom allt närmare min andra utlösning.

Jag hasade mig fram, placerade mig i rätt läge och körde bestämt in kuken. Tog tag i de smala höfterna och började knulla henne i ett frenetiskt tempo.

“Snart kommer jag… Knulla mig hårt din kåtbock… Fyll mig med din sperma… MMmmmm… Jag är så nära nu… Snart…”, mumlade Angelica. Jag kände de första signalerna på att en utlösning var nära då det plötsligt ringde på dörren!

Förvånade slutade vi genast att röra på oss och jag stod stilla med min bultande lem i hennes fitta. Då det åter igen ringde på dörren gled jag ur henne och la mig jämte henne.

“Va f-n? Vad är klockan?, viskade jag.
“Halv två”, svarade Angelica efter att ha slängt ett öga på klockan på videon.
“Vad är det för himla idiot?”, frågade jag irriterat. Angelica bara ryckte på axlarna. Plötsligt hör vi hur brevlådeinkastet öppnas och hur någon glatt ropar in genom.
“Halllåååå, är det någon hemma… Hallååå…”

Den rösten var välkänd för Angelica och mig. Det var den 22-åriga Pernilla som bodde en trappa upp. Ett härligt bombnedslag som alltid klädde sig utmanade. Hon verkade gilla att visa upp sin kropp och hon hade också en hel del att visa upp. Ett par bröst i den stora storleken, vältränad kropp och ett utseende som fick alla karlar att vända sig om på stan. Men nu ringde hon på mitt i natten hemma hos Angelica och mig.

“Alltså, jag har tappat mina nycklar…”
Angelica och jag kastade en blick på varandra. Jag kunde höra på hennes röst att hon inte var helt nykter.
“Snälla? Är det någon hemma? Snälla…”, och nu övergick orden till snyftningar.
Brevlådeinkastet gick igen med en smäll och jag tittade frågande på Angelica. Hon funderade på saken under par sekunder.
“Gå du och öppnar så plockar jag undan kläderna.”, sa hon sedan.

Jag hämtade min och hennes morgonrock, gav Angelicas sin och drog min egen omkring mig. Jag hade fortfarande ett ordentligt stånd men som tur var syntes det inte när jag drog den rymliga morgonrocken omkring mig.

Jag tände upp i hallen och öppnade dörren. Utanför hittade jag Pernilla sittande ihopkrupen mot väggen och det lät som hon grät.

“Pernilla”, frågade jag försiktigt.

Vid de orden vände Pernilla ansiktet mot mig och jag såg ett ansikte där tårarna hade gjort svarta ränder på kinderna med hjälp av mascaran.

“Förlåt, jag har tappat nyckeln och sen har jag nog druckit lite för mycket…”, sluddrade hon medan hon med stor möda tog sig på fötter. Jag tog ett steg ut i hallen för att hjälpa henne.

“Du kan slagga här i natt. Det är inga problem.”, sa jag trots att min kuk fortfarande var våt av Angelicas fittsafter. Med viss möda fick jag in Pernilla i lägenheten och låste dörren. Då
jag släppte mitt tag om Pernilla sjönk hon genast ner på golvet där hon såg ut att falla i omedelbar sömn. Jag tittade undrande på Angelica som nu hade dragit på sig morgonrocken.

“Hon får sova i din säng. Du kan ta soffan.”, tyckte Angelica.

Jag kunde bara nicka eftersom jag visste att det inte fanns något att diskutera.

Tillsammans hjälpte vi in Pernilla i sovrummet och med vissa problem fick vi henne på plats i min del av dubbelsängen. Angelica plockade fram lite vatten och ett par servetter och torkade bort det värsta av mascaran.

“Vi borde kanske klä av henne”, frågade jag.
“Mmmm…”, svarade Angelica samtidigt som hon tittade på mig med en konstig blick.

Angelica gick runt till sin sida av sängen och hoppade upp i den för att komma åt Pernilla från det hållet. Jag stod vänd mot Pernillas fötter och började med att plocka av de högklackade skorna. Angelica ställde sig på knä och började plocka bort alla tofsar och hårklämmor Pernilla hade i håret. Jag koncentrerade mig på min uppgift och fick efter en del pysslande av Pernilla hennes kjol och hennes strumpbyxor innan jag märkte att Angelica börjat andas tungt.

Med avsikt att fråga henne vad hon höll på med vände jag mig om. Synen som möter mig gjorde mig både chockad, förvånad och upphetsad på samma gång.

Angelica har slutat plocka klämmor ur Pernillas hår eftersom Pernilla ivrigt smeker hennes fitta med högerhanden. Jag trodde inte mina ögon.

Pernillas blick mötte min och hon måste sett förvåningen i mina ögon för hon sa:
“Jag gick förbi er ytterdörr då det gick för Angelica och eftersom jag länge drömt om att få hoppa i säng med er två så…”
Angelica tystade henne genom att placerad ett finger över hennes läppar.
“Ssssccchhhh..”, sa hon innan hon böjde sig fram och viskade något i Pernillas öra.
Förvånad av den skälvning som gick igenom Pernillas kropp såg jag hur Pernilla sakta nickade.
“Säg det!”, kommenderade Angelica.
“Jaaa… Jag är er sexslav. I natt är jag er.”, stönade Pernilla.

Jag tittade undrade på Angelica men den kåta blick jag fick som svar gjorde att hon inte behövde säga något. Vi tog av oss våra morgonrockar och tillsammans avlägsnade vi sedan resten av Pernillas kläder. Pernilla var helt rakad mellan benen och när vi tog av henne BH blottlade vi två bröst som var stora OCH fasta. Jag trodde inte mina ögon. Tillsammans började Angelica och jag knåda och suga på Pernillas underbara bröst. Vi slickade, vi sög, vi bet i vårtorna och ingen av oss verkade få nog av dessa två underbara bröst. Vi sträckte ut våra tungor och lät dem spela över samma bröstvårta innan vi möttes in en passionerad kyss. Pernilla stönade och hela rummet luktade sex och kön.

“Sexslav, sug hans kuk men du får inte använda händerna.”, sa Angelica plötsligt.

Jag ställde mig upp jämte sängen och placerade mig så att Pernilla bara behövde vända på huvudet för att komma åt min kuk. Hon började med att bara slicka längs med skaftet. Upp och ner med en tunga som verkade var gudomlig. Angelica lutade sig tillbaka och smekte sig själv samtidigt som hon såg på skådespelet som utspelade sig framför hennes ögon. Pernilla övergick till att suga in en av mina pungkulor i munnen. Det gjorde lite ont men det var också väldigt skönt.

“Mmmm, du sköter dig bra, lilla sexslav”, stönade jag. “Ta den i munnen nu.”

Pernilla lydde som en liten lydig hund och tog min stake i munnen. Hon förde huvudet upp och ner och för varje gång fick hon in en liten bit till i munnen. Tungan spelade runt kuken och ollonet. Hon sög fantastiskt och jag kände snart de välbekanta ryckningarna i pungen. Men eftersom jag ville att natten skulle bli lång drog jag mig hur innan det var för sent.

“Nu är det Angelicas tur. Lägg dig på rygg Angelica. Slicka hennes kropp och fitta, sexslav.”, beordrade jag sedan.

Båda tjejerna gjorde som jag sa och snart låg Angelica på rygg i sängen med ett 22-årigt bombnedslag som slickade hennes kropp som en katt som tvättar sig själv. Pernilla lät tungan spela över Angelicas bröstvårtor, hon placerade kyssar på magen innan hon ivrigt började slicka min älskade fitta. Aldrig hade jag trott att jag skulle bli så kåt av den synen. Det kändes som jag var i en dimma, jag visste knappt var jag var. Angelica började stöna högljutt.

“Mmmm… Du slickar skönt, lilla sexslav. Kör in ett finger.”, stönade hon fram.

Pernilla, ivrig att lyda gjorde som hon sa.

Jag placerade mig bakom Pernilla och började slicka hennes fitta bakifrån. Jag särade på blygdläpparna med fingrarna och attackerade hennes klitta med min tunga. Hennes gensvar var omedelbart och hon stönade till samtidigt som hon tryckte sig mot mitt ansikte. Jag lät tungan arbeta och lät pekfingret försiktigt smeka hennes rövrosett. Hon verkade inte ha något emot det så jag pressade försiktigt in det i hennes rövhål.

“Berätta vad jag gör, sexslav!”, kommenderade jag Pernilla.
“Mmmm.. jaaa..”, mumlade Pernilla och slutade slicka Angelica.
“Han slickar min fitta. Så skönt.. underbart.. knullar mig i röven med ett finger.. aaahhhh.. härligt..”

Under tiden lekte Angelica med sig själv. Då jag lyfte huvudet och slängde en snabb blick på henne såg jag hur hon frenetiskt smekte sin klitta samtidigt som varje stavelse som Pernilla uttalade verkade sända stötar av vällust genom hennes kropp. Nu var det som ett litet vattenfall av fittsafter rann ur Pernilla. Jag tog bort munnen och placerade min andra hand på fittan. Körde in tummen i henne och smekte hennes klitta med pekfingret.

“Oooohhh.. Nu knullar han mig i fittan också.. Smeker min klitta.. Jag kommer snart.. OOOOOHHHH!!! Aahhhhh.. Nuu..”, stönade Pernilla.
“Jag kommer också.. Nuuuu.. AAAAHHHH!”, skrek Angelica.

Båda tjejerna kom sedan i varsitt rungande orgasm. Angelica skakade i hela kroppen och Pernilla hon skrek ut sin njutning samtidigt som hennes kropp skakade då orgasmen rullade igenom den. Hon sjönk till slut ner med sitt huvud på Angelicas mage.

Nu var jag bara intresserad av att få känna Pernillas trånga fitta kring min bultande stake. Jag delade därför på Pernillas ben, la mig över henne och förde in kuken i henne.

“Mmmmm..”, hörde jag Pernilla stöna.

Det kändes underbart. Jag började gunga fram och tillbaks och kuken rörde sig bara ett par centimeter men jag upplevde maximal njutning. Vi låg så och “slöknullade” en stund då Angelica vaknade till liv igen.

“Lägg dig på rygg, sexslav!”, kommenderade hon Pernilla.

Sagt och gjort. Pernilla la sig på rygg och jag la upp hennes fötter på mina axlar innan jag återigen trängde in i henne. Angelica sänkte ner sin fitta mot Pernillas tunga.

“Slicka mig!”

Pernilla började återigen slicka min älskades våta fitta samtidigt som jag knullade henne. Angelica och jag möttes i heta kyssar och när våra ögon möttes såg vi båda att detta var något av det bästa vi upplevt.

“Hon slickar så himla skönt.. Suger på klittan.. Ooohhhh”, stönade Angelica.
“Nu slickar hon mig röven.. Så jävla skönt.. Nu stoppar hon in ett finger också..”, mumlade hon sedan.

Jag trodde inte mina öron. Analsex hade vi aldrig provat eftersom Angelica hade så dåliga erfarenheter av det. Men nu var hon tydlig så upphetsad att hon kunde slappna av och njuta av det.
Sedan förvånade hon mig ännu mer då hon i viskade ton frågade mig:

“Vill du knulla henne i baken?”
“Mmmm.. Gärna..”, stönade jag fram till svar.
Angelica tittade mig djupt in i ögonen, nickade och klev sedan av Pernillas ansikte.
“Lägg dig på rygg!”, kommenderade hon mig.

Jag var inte sen att lyda och när hon sedan manövrerade Pernilla så att hon satt med ryggen mot mig trodde jag att jag skulle explodera av kåthet.

“Nu skall han knulla dig i röven”, sa Angelica till Pernilla. Pernilla bara nickade. Angelica tog tag i min kuk som vid det är laget var hårdare än någonsin förr och tryckte det försiktigt mot Pernilla rövrosett. Det verkade som hon varit med om det för det var inga större problem för min kuk att få plats. Med ett stön sjönk hon ner så att hela kuken var inne i henne. Där satt hon stilla innan hon sakta började rida mig. Hon hade en utomordentlig kontroll och det var precis så att kuken inte gled ut innan hon sänkte ner sig igen. Det var så trång, så förbjudet och så himla skönt.

Snart stönade Pernilla och jag i kapp. Jag hade ingen aning om Angelica gjorde men efter en stund märkte jag hur Pernilla ryckte till.

“Mmmm.. Slicka mig Angelica.. Slicka mig..”

Jag log för mig själv då jag förstod att Angelica hade gett sig i kast med att slicka Pernillas fitta.

“Aahhhh.. jag kommer igen..”, stönade Pernilla plötsligt..”Nuuuuu.. Aaaahhhhh..”

Med de orden sjönk hon ner på mig så att jag kom åt kyssa henne. Samtidigt gled kuken ur henne med ett litet ’plopp’ vilket var tur eftersom jag också var oerhört nära utlösning. Pernillas kropp genomfors av skakningar och rysningar och eftersom Angelica fortfarande slickade och sög henne så verkade orgasmen aldrig ebba ut. Till slut rullade Pernilla av mig med en kraftansträngning samtidigt som hon flämtande vädjade om att Angelica skulle sluta eftersom hon inte orkade mer.

Angelica och jag möttes i en passionerad kyss och vi smekte varandras kroppar lite lojt innan Angelica återigen förvånade mig (för vilken gång i ordningen den kvällen vet jag inte) genom att säga:”Jag vill att du tar mig i baken.” Jag måste sett tveksam ut eftersom hon fortsatte:
“Jag vill. Jag litar på dig.”Istället för att svara sträckte jag mig efter oljan som stod på bordet bredvid sängen.

“Ställ dig på alla fyra.”, sa jag sedan. Angelica gjorde som jag sa. Jag började smeka hennes skinkor samtidigt som jag hällde ut lite olja som jag masserade in. Pernilla log lojt och bara tittade på oss med ett intresserat uttryck i ansiktet. Jag fortsatte att massera Angelica skinkor och lät då och då ett finger slinka ner mot hennes bakre hål. Jag böjde mig sedan ner och slickade hennes fitta som dröp av safter. Jag tog lite av safterna och smorde in hennes rövhål med dem. Jag tryckte in ett finger för att mjuka upp ringmuskeln lite.

“Ta mig nu”, viskade Angelica knappt hörbart. Jag ställde mig över henne och böjde sedan på knäna samtidigt som jag riktade in min bultande lem mot det förbjudna hålet. Försiktigt, försiktigt började jag trycka ollonet mot rövrosetten. Plötsligt gick ollonet in och jag slutade genast att trycka för att hon skulle få chans att vänja sig. Det var ett bra tag sedan hon hade haft analsex senast och då under mer eller mindre tvång. Efter en liten stund ökade jag trycket igen. Sakta men säkert fick jag till slut in hela ballen i röven. Vilken enorm känsla det var. Oroligt frågade jag: “Gör det ont?”
“Lite, men det är ingen fara.”, svarade Angelica.

Jag började sakta föra min kuk in och ut. Jag kände hur Angelicas händer kom bak mellan hennes ben och började omväxlande smeka min pung och hennes egen fitta.

“Aaahhh.. Oohhh.. MMMmmm.. Så skönt..” Angelicas och mina stön blandades med varandra då vi tillsammans arbeta oss upp mot ett gemensamt orgasm. Men det var Angelica som hann först och med ett vrål kom hon i en rungande orgasm. Hon verkade ha drabbats av ett spasmanfall då hon skakande sjönk ner på mage. Återigen gled min kuk ur med ett ’plopp’ innan min egen utlösning kommit för nära. Angelicas skakningar fortsatte under ett säkert 40-45 sekunder innan hon flämtande låg stilla.

Jag var vid det är laget stenhård och hade bara en önskan kvar. Att få spruta för andra gången.
“Stackars liten”, hördes Pernillas röst samtidigt som hon greppade min kuk med ena handen. “Inte fick du komma nu heller. Men det skall vi nog ordna.”, sa hon innan hon la sig på rygg.

“Kom och knulla mina bröst.”, viskade hon samtidigt som hon vinkade på mig med pekfingret.
Jag ställde mig på knä över Pernilla mage och placerade min glänsande kuk mellan hennes underbara bröst. Pernilla tryckte ihop dem och jag började genast att bröstknulla henne i ett frenetiskt tempo. Varje gång ollonet kom fram slickade hon på det med sin tunga. I ögonvrån såg jag hur Angelica kom krypande och lade sig bredvid Pernilla. Nu kom orgasmen åter rusade som ett expresståg.

“Ahhh.. Nu kommer jag.. Pernillaaaaa… Angelicaaaa..”, stönade jag. Jag slet tag i kuken, drog ett par drag, sköt fram höfterna och började tömma min heta säd över Pernillas bröst och ansikte. Båda tjejerna låg med öppna munnar och tungorna ute och jag lyckades pricka rätt med ett par sprut i bådas munnar. Det var en av de största satserna jag någonsin sprutat.

Det verkade aldrig ta slut. När jag flämtande tömt mig sög Angelica min kuk ren samtidigt som Pernilla masserade in sina bröst med min säd. Det som kom i hennes ansikte tog Angelica hand om.
Till slut låg vi alla tre helt utmattade i sängen. Vi trängde ihop oss under ett par täcken (jag i mitten naturligtvis) och somnade snabbt. Våra sexäventyr med Pernilla fortsatte redan nästan morgon och senare men det, det är en annan historia som kommer nästa gång..

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *