Tänkte jag skulle skriva en liten berättelse till dig om vad vi kunde göra när om träffas.

Vi träffas på en bestämd plats och sitter och snackar kanske tar en fika lär känna varandra lite.

Sen om allt stämmer och båda vill så åker vi hem till mig och du får bekanta dig med min lägenhet och när du gjort det ett tag så ger jag dig en liten klapp i baken och du känner att det är nu eller aldrig om det ska bli av, du lägger din hand på min bak och båda känner att båda vill.

Tar min hand uppåt din rygg , känner att du är lite nervös men vi ser varandra i ögonen och båda är med på vad som ska hända. Jag står framför dig och kysser dig på kinden ner mot halsen och så småning om på munnen samtidigt som du lägger dina händer på mina höfter och drar händerna upp över min rygg under min tröja och jag njuter mycket, kommer närmare och närmare varandra, våra underliv är mot varandra och du känner nog min hårda mot dina byxor.

Mina händer har nu kommit in innan för din tröja och smeker snabbt av den av dig så jag får se dig ståendes i bh:n som är så fin och vacker.

Jag tar av mig min tröja och du smeker mig över bröstet, jag ryser av din beröring, jag kysser dig på din bh och känner att dina vårtor är styva av min beröring. Du uppmanar mig att ta av bh:n så dina bröst kommer ut i friheten och det gör dom och jag är där direkt och fångar ett bröst med min mun och leker med min tunga runt det samtidigt som jag masserar det andra med händerna, Under tiden jag gör det så känner jag hur du fingrar med att få upp mina byxor och det får du till min stora glädje. Byxorna trillar ner och jag står nu endast iklädd mina kalsonger som putar och är lite fuktiga framtill av din beröring av mig.

Tycker nu det är dags för att få av dig dina byxor och knäpper upp dom med mina händer och smeker av dig dom hela vägen ner längs med dina ben.

När jag gjort det så kramar du om mig och trycker dig så hårt mot mig så att du känner mig hårt mot dig i dom nedre regionerna.

Vi går in i min säng nu och fortsätter med förspelet med mycket smek och kel vi är på varandra överallt på våra kroppar.

Plötsligt känner jag en hand innanför mina kalsonger som tar ett mjukt tag runt min hårda sak som helt och hållet är din nu. Du smeker av mig kalsongerna så jag ligger helt naken framför dig med min hårda rakt upp.

Du masserar mina ben insidan av låren och upp mot det du gillar mest, du smeker mig lätt över pungen upp mot toppen och drar tillbaka min förhud och ser på dina ögon hur dom lyser.

Men nu får du inte ha dina trosor på dig längre utan jag tar av dom snabbt och vad får jag se om inte en helt slätrakad kvinna, mmm, jag lägger mig mellan dina ben och tar tungan lätt över ditt nyrakade och smeker din springa med fingrarna över din skåra och känner hur vått det är där.

Jag smeker dig innanför dina läppar och du andas tyngre och tyngre och jag tar in ett finger i dig och masserar försiktigt ditt allra heligaste ett finger till glider in och det hörs mycket härligt om dig , jag håller på tills det går för dig, skulle aldrig komma på tanken att sluta nu, då du plötsligt kommer och jag ryser av vällust med dig .

Mitt masserande avtar långsamt i takt med din orgasm.

Jag tar fram en jordgubbskondom ur nattduksbordet och ger dig och du öppnar den och trär på den på min nu stenhårda sak, och sen slukar du min hårda och jag känner dina läppar runt mig och jag njuter till max av din behandling av mig, du behöver inte hålla på så länge innan jag känner att det är dags att komma, du märker det och ökar takten och jag kommer och jag sprutar mängder in i kondomen i din mun, jag stönar mycket och är helt vild av njutning.

Nu ligger vi båda en stund och tar igen oss tills……………….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *