Jag måste berätta en historia om när jag första och enda gången under mitt nästan femtonåriga äktenskap var otrogen. Det konstiga är att händelsen inte egentligen känns som otrohet, mera som en härlig engångföreteelse som hände tjugo år senare än det borde ha hänt.

Min tre år yngre syster har en god vän, Anna, som hängt med i hennes bekantskapskrets i snart trettio år. Hon kom in i våra familjecirklar som en liten flicka, växte upp till tonåring, och är kvar ännu som en mogen kvinna.

Då vi var i skolåldern var hon ofta på vårt sommarställe. Hon hade alltid varit mycket söt, en ståtlig flicka med långt mörkt hår och ett vackert ansikte. När hon var tretton-fjorton, och jag alltså kring sjutton var hon ganska brådmogen. Hennes kropp svall ut på de rätta ställena, och docksötheten utvecklades till en kvinnlig skönhet. De somrarna blev hon en tid min våtaste dröm. Jag såg henne dagligen i minimala baddräkter, tunna nattkläder, rentav naken emellanåt. Hon var helt medveten om mina blickar, besvarade dem med en viss flirtighet. Men det blev aldrig av att göra något initiativ till något mer, trots att jag hade intrycket att hon väntade sig det. Dels var ju min syster alltid med, dessutom var Anna ju klart minderårig. Men jag minns att jag då tänkte att ”när hon är sexton-sjutton så hindrar mig inget”.

Men istället för tre-fyra år kom det att gå över tjugo år före vi fick vår chans. De följande åren sprang vi bara ibland på varandra då det närmast blev att hälsa och utbyta blickar. Jag flyttade så småningom hemifrån och så jag såg allt mera sällan av Anna. Hon kom ännu ut ibland till holmen, oftast med någon ny pojkvän. Men vi knappt mer än kramades om och gav varandra en flyktig kindpuss. I de högre tonåren och åren efter det ersattes dessutom den tidigare trevligheten med en viss överlägsenhet och fjärhet. Hon arbetade tidvis som fotomodell och levde upp i den rollen. Så hade jag inget större intresse att odla bekantskapen närmare, även om hon såg allt bättre ut och mina kumpaner dreglade över henne.

Åren gick, vi skaffade alla familj. Anna började igen komma oftare till min syster på somrarna, som numera hade ett eget hus på holmen bredvid vårt gamla ställe. Anna hade med åren mognat en hel del, hennes snorkighet var bortblåst och ersatts av en mjuk öppenhet. Hennes tidigare lite hårda bildskönhet hade mjuknat till en varm kvinnlighet. Jag kom faktiskt åter på mig att låta min blick vandra över henne då vi sågs på somrarna eller på någon familjehögtid hos min syster. Våra kindpussar och vårt hälsningsutbytet blev åter lite varmare och personligare. Hennes man var emellertid en bufflig typ jag inte riktigt förstår hur hon föll för.

***

Senaste sommar hade min syster en hel del gäster under ett långt veckoslut. Anna med familj hörde till dem. En eftermiddag var jag och min familj över hos dem och umgicks under en lång eftermiddag. Anna och jag satt bredvid varandra på en bergsknall lite från de andra och började prata mer personligt än på åratal. Vi bytte några ytliga ord om hur vi hade det i hemma. Då jag frågade hur hon hade det stirrade hon först ut i luften och svarade mycket undvikande.

– Nåjaa… nog är det ju roligt med barnen, i mycket har vi det helt bra….

– Men inte allt, tydligen?

– Nå, Freddy har ju sina sidor.

– Det har väl alla.

Anna tittade på mig, log och bytte samtalsämne.

– Tänk så mycket jag var här tidigare. Minns du alls mig från den tiden?

– Visst gör jag det.

– Vad?

– Jag minns då du började bli kanske fjorton hur du snabbt utvecklades från en liten flicka till en kvinna.

Anna vände blicken mot mig och lade handen på min arm.

– Du visade aldrig något intresse för mig.

– Inte?

– På det sättet alltså, skrattade hon till och kramade om min arm och skuffade till mig i sidan med andra handen.

– Hmm…. Tanken var nog uppe flera gånger, men det passade sig inte riktigt.

– Varför?

– Du var ändå ganska ung, min syster hela tiden närvarande….

– Posch. Vi kunde ha haft hur skoj som helst. Nu låg du där med ditt morgonstånd istället och jag fick sova med handen mellan benen.

Nu var det min tur att titta på Anna. Hennes läppar var lite särade och hon rörde tungspetsen längs kanten. Hennes hand var kvar på min arm, och situationen gjorde att den mitt i allt kändes brännande.

– Ja tänk så mycket man går miste om när man inte tar tillfället i flykten, sade jag lite dumt.

– Just precis. Riktigt synd.

Vi tittade i varandras ögon en stund, men så blev vi avbrutna att en rad av de andra killarna kom dit och Annas knöliga karl kom fram till oss.

– Jaha. Ligger du här och flirtar med min fru, bullrade han.

– Du skulle bara veta, sade Anna irriterat åt honom, men vände sedan blicken mot mig och smålog.

– Vi har ju känt varandra längre än ni känt varandra, sade jag.

Nu gav Freddy mig en arg blick men försökte sedan skoja bort det.

Jag och min familj bröt upp en stund senare. Då jag sade hej åt Anna kramade hon om mig ovanligt nära, så jag kände hennes brösts former mot min bröstkorg och hennes lår som trycktes mot min kuk på ett sätt som bara kan ha varit med flit. Hon pussade mig på kinden våtare sätt en vanligt, men allt gick så snabbt att ingen lade märke till det. Men på kvällen jag knullade med min fru kom jag på mig att fantisera att det var Annas smidiga varma kropp som rörde sig under mig. Jag fick först ett sting av dåligt samvete. Men samtidigt gjorde det mig ännu mer upphetsad och jag fortsatte samlaget mycket mer intensitet än vanligt, vilket gjorde min fru häpet överraskad.

***

Vi hade inte planerat att se gänget på andra sidan dagen därpå. Gästerna skulle fara på kvällen, och vi för vår del hade eget att göra. Men så märkte jag att jag behövde några saker från butiken som min svåger kunde ta då han var där. Vi försökte ringa, men ingen svarade. Jag hade hört hur killarna åkt iväg för att fiska en stund tidigare, så jag gissade att damerna och barnen låg och solade någonstans. Jag var ändå på väg för att fiska så min fru föreslog att jag skulle ro den vägen. Jag vinkade av familjen och sade att jag kommer om några timmar.

Min systers hus var som väntat tomt. Men jag hörde barnljud på avstånd. Och mycket riktigt, på en avlägsen strand några hundra meter från huset låg fruarna och solade och barnen och lekte. Jag hälsade och tittade instinktivt jag på Annas brunbrända slanka kropp, hennes lätt särade läppar som utbreddes till ett litet leende då hon såg mig, och de uppnosiga fasta brösten som stack rätt upp under en liten bikini, fantastiskt för en trettiofem årig flerbarnsmor. Hon upptäckte hur min blick flackade och log bredare före jag hann vända bort den.

De andra hälsade på mig och bjöd mig på en öl och bad mig sitta ner ett tag. De fortsatt sin tidigare diskussion utan att låta sig störas av mig. Det framgick att deras kväll inte varit så lyckad. Några av killarna hade blivit ordentligt berusade. Tydligen hade det blivit gräl också, åtminstone mellan Anna och Freddy. Anna verkade lite nere, och ville inte svara när någon av väninnorna frågade ”vad det gick åt Freddy”. Men då hon sade det tittade hon igen på mig. Jag började gissa vad det gällde.

Då jag sagt mitt ärende och började visa tecken på att bryta upp sade Anna åt de andra att hon inte mådde riktigt bra i solen. Min syster föreslog att hon skulle gå in, ”de kan nog vakta alla barnen”.

– Snällt. Jag går över med samtidigt med dig då, sade Anna åt mig och steg upp.

– Vi blir här några timmar ännu, kom tillbaka om du mår bättre, ropade min syster.

Vi gick över berget tysta och så fort vi var ur synhåll tog Anna lätt i min arm. Vi gick vidare i armkrok.

– Blev Freddy full och arg på något igår?

– Jo. Men vet du på vad?

– Nej.

– Han började fråga mig om vi två haft det ihop tidigare.

– Aj fan. Det var nog mitt fel att han fick den idén. Förlåt mig.

– Nej, nej, det är inte alls ditt fel.

– Trodde han inte på dig?

– Det är inte det viktiga. För vad fan har han att göra med vad jag gjort före han fanns i bilden?

– I och för sig sant.

Vi hade kommit över berget till en liten bastun mellan huset och stranden där de andra blev och sola sig. Anna stannade in och tog i min arm högre upp. Jag stannade också upp, vände mig emot henne. Vi såg på varandra. Hennes närhet var nu mycket påtaglig.

– Och vet du vad som mest irriterar mig i det här, frågade Anna.

– Berätta.

– Inte bara det att han blir svartsjuk på något han inte har rätt att bli svartsjuk på.

Hon slickade sig åter om sina läppar.

– Inte ens det, att inget någonsin hänt. Utan allra värst är att det är något vi båda gärna skulle ha velat skulle ha hänt, men inte hände.

Instinktivt förde jag handen till Annas midja. Hon drog sig inte alls undan utan tittade på mig.

– Vi har velat ha varandra, båda två.

Jag var märkte att jag var torr i munnen.

– Det stämmer.

– Vi har velat, då. Och vi vill båda ännu, jag såg din blick, viskade hon och höjde sitt huvud mot mig.

Utan att tänka mig för lyfte jag min hand mot hennes haka och sänkte min mun mot hennes. Våra läppar rörde först varandra mycket försiktigt. Vi drog ansiktena ifrån varandra och tittade varandra i ögonen. Anna viskade med ett stön:

– Ja, vi låter det hända, nu.

Jag förde min arm runt hennes midja och drog henne närmare emot mig. Hon tryckte sin kropp emot min och våra munnar möttes igen, nu öppna och giriga. Våra tungor möttes och virvlade runt varandra. Jag satte min ena hand på Annas skinka och kramade om den. Hon särade lätt på sina ben runt min höft, så att min kuk lade sig i kläm mellan hennes ben. Den tryckte mot hennes bikinis nedre del. Den styvnade omedelbart till. Annas ena hand rörde sig längs min nakna rygg, den andra i mitt hår. Jag tog tag över hennes ena bröst och hon stönade åter till.

Vi stod utomhus, i skuggan av bastun, men ingendera tänkte nu på det. Jag tryckte upp Anna mot bastuns yttervägg. Anna särade upp ännu mer på sina ben och lyfte det ena runt min bak. Vi fortsatt kyssas allt häftigare. Anna gned sitt sköte emot min kuk som höll på att spränga shortsen. Jag förde handen ner över den kupande musen som ännu var gömd under den lilla tygbiten. Anna stönade djupt till av beröringen och kastade sitt huvud bakåt.

– Ja, ja, jaaa…. just så, dra undan dem, gör det…

Jag kysste hennes hals medan jag med högra handens fingrar förde undan tyget. Jag smekte över hennes springa med fingrarna, och märkte att hon var alldeles sjöblöt. Med andra handen drog jag upp bikinitoppen och kunde klämma de styva bröstvårtorna mellan mina fingrar. Anna klamrade sig fast i mig med armarna och började åter kyssa mig. Jag förde in i ett finger i musen, dit det gled in som en oljad pistong. Anna svarade med några små motjuckanden och stönade djupt.

– Aah… djupare, snälla, djupare… aaah…

Jag förde in ett finger till och spelade samtidigt med tummen runt hennes klitoris. Hon tryckte sig ännu hårdare emot mig och körde ansiktet i mitt halsveck för att tysta ett litet orgastiskt skrik.

– Oohhhh…. ta mig här och nu, genast, stönade hon.

Jag var nu helt bortom all försiktighet, struntade i om någon skulle komma från stranden längs stigen. Det enda jag såg var kvinnan som jag om och till drömt om i tjugo år, och som nu klängde sig fast i mig och bönade att bli knullad av mig. Jag kände hur min kuk pulserade i byxorna och hur Annas varma mus vattnades. Jag släppte Annas bröst, fällde ner mina shorts till fötterna och förde hennes bikinibyxan ännu mer åt sidan. Kuken spratt upp som ett spett. Den var så blodfylld att ådrorna stod ut, och dess ända blänkte en droppe.

– Älskling, älskling, kör in den genast, kommenderade Anna med häftig andning.

– Måste vi akta oss, hann jag tänka högt ett ögonblick.

– Nej, nej, jag har piller och ingendera av oss är väl sjuk.

Anna ställde sig på tå för att musen skulle hitta kukspetsen, men hon var lite för kort, trots sin fotomodellskropp. Istället tog jag tag om båda hennes skinkor. Hon förstod idén och slog bägge sina ben i en sax på min bak. Armarna lade hon runt min nacke. På så sätt lyfte jag henne upp mot väggen och sänkte sedan ner hennes mus mot min kuk som stod upp rätt emot henne av sig själv. Anna släppte för ett ögonblick greppet med ena handen, drog ännu undan bikinityget lite mer och hjälpte ollonet rätt mot öppningen.

Känslan av den heta fukten var otrolig. Även om kuken gled lätt inåt i den genomfuktiga heta tunneln kändes det genast som om Anna med hela sin mus sög om mig. Jag gled ända in i henne med ett enda långt och tålmodigt drag. Anna kved ut ett långt stönande under hela rörelsen som kändes som en härlig oändlighet.

– Oooohhhhh ………..

Till slut var jag helt inne. Vi tittade varandra i ögonen. Anna log.

– Jag har väntat på det här i tjugo år, stammade hon fram.

– Jag med.

Hon ryckte till med sin höft mot mig.

– Ta mig hårt, nu äntligen ahhhh..

Jag följde hennes begäran och drog kuken utåt, och stötte den tillbaka med ett häftigt ryck som tryckte hela hennes kropp upp emot den ohyvlade väggen. Annas mun öppnades i ett stön och blicken blev simmig. Men hon tryckte sig hårdare emot mig och i nästa motsvarande stöt svarade hon med all den styrka hennes höfter kunde ge i ställningen vi var i. Anna lutade sitt huvud bakåt mot väggen och tittade snett ner på mig då jag kysste hennes hals medan jag stötte mig upp in i henne i en allt snabbare takt. Våra kroppar slog allt kraftigare emot varandra, och Annas andning blev tyngre och tyngre. Jag började känna den bekanta pirrningen i ryggen och insåg att jag inte hade långt kvar. Jag lät stötarna bli lite försiktigare, men Anna stönade och slog sin höft hårdare emot mig:

– Nej, nej, sluta inte….. aaahh… ge allt du har, nu…. aaaahh aaah …..

Jag tog ett nytt grepp om hennes bak, lyfte henne lite uppåt så att hennes ben särades mer, och körde in mig ännu djupare upp i hennes inre, men i en lite annan vinkel än tidigare. Annas lyfte sina ben ännu högre upp på min rygg och när min kuk gled allt djupare upp i henne började hela hennes kropp skaka. Hon tryckte sig neråt emot kuken och stannade upp med den helt inne i sig. Jag kände hur hela skötet liksom mjölkade min lem. Det blev för mycket, det flimrade bokstavligen framför mig ögon när jag kände sammandragningarna. Med några minimala sista höftrörelser lät jag satsen flöda upp och in i henne. Jag kände hur flera tjocka strålar tömde sig in i hennes grotta.

Våra kroppar slappnade av efter de häftiga samtidiga orgasmerna. Vi blev kvar en stund i samma ställning, med Annas kropp upptryckt emot bastuns yttervägg, mina händer under hennes rumpa och med hennes ben knutna bakom min rygg och armarna om min hals. Vi efterjuckade lite och såg varandra i ögonen. Anna pussade mig och skrattade till.

– Ditt hjärta slår, älskling.

– Du gjorde mig vild.

– Det var härligt. Men släpp ner mig nu då, fnittrade hon.

Jag gjorde det och tog ett halv steg bakåt. Jag höll ännu om hennes armar. Vi tittade igen på varandra och insåg samtidigt att situationen skulle vara mycket pinsam om någon kom. Vi hade rufsigt hår, var röda och svettiga i ansiktet, halvnakna, och längs Annas innerlår rann en blänkande slemmig sats ner.

****

Jag tog i Annas hand och drog in henne i bastun. Nu uppstod ett ögonblick av förlägenhet, då vi inte riktigt visste vad vi skulle säga. Jag satte mig ner på lavens nedersta steg och tittade på Anna.

– Borde det här ha hänt?

Hon kom fram till mig och stod framför mig.

– Ångrar du dig?

– Nej.

– Bra.

Hon drog helt av sig bikinin som ännu hängde på henne. Hon fram till mig och satte sig grensle i min famn och lade sina armar om min hals och kysstes mig.

– Det här är vår chans att uppleva vad vi drömde om som unga. Varken killarna som fiskar eller badarna kommer på långt mer än en timme, och din fru tror att du också är och fiskar.

Anna kysste mig djupt med öppen mun. Vi slöt ögonen och lät våra tungor mötas. Anna tog sedan min hand och förde den mellan sina ben.

– Smek mig, snälla.

Jag lade min hand över hennes sköte och smekte hela dess yttre. Anna fortsatte kyssas samtidigt som hon smekte min kropp. Efter hand lät jag några fingrar förstrött glida in i slidan och runt klitorisen, men utan att trycka på för häftigt. Anna andades tungt och njöt. Vi satt så nästan en kvart, då hon till slut lutade sig bakåt.

– Du gör det så skönt för mig. Nu är det min tur.

Anna gled ner på knä mellan mina ben. Min kuk var slemmig och mjuk. Hon lade en hand om pungen och kände på lemmens tyngd i andra handen.

– Den här rackaren måste vi ju väcka till liv.

Jag lutade mig bara tillbaka och såg hur hennes hårsvall täckte mina höfter. Jag kände först en lätt puss på ollonet, och en hand som kramade om pungen. Sedan kände jag en tunga som började slicka mig ren. Jag slöt ögonen och lät Anna fortsätta. Kuken stelnade snabbt till. Anna tog nu tag om kuken med bägge händer, kastade sitt hår bakåt och förde kuken mot sina läppar. Jag kände hur läppar spändes runt ollonet och hur hon sakta juckande lät kuken tränga sig in emellan läpparna, liksom då den tränger in i en väntande fitta.

Då ollonsträngen var inne i munnen kände jag tungan spela runt den. Jag vet inte hur hon gjorde det, men hon tog säkert långt över hälften av kuken in i munnen medan hon juckade längs dess nedre skaft med bägge händerna. Känslan var så uppfyllande att jag kunde ha låtit henne fortsätta tills jag skulle ha exploderat, men jag vill inte låta det hela ta slut så snabbt. Dels ville jag åter in henne, dels ville jag göra det skönt för henne också. Jag tog tag om Annas huvud och drog henne bort från kuken, som nu självfallet åter var stenhård. Ollonet var nästan blått. Anna tittade upp på mig.

– Var det inte bra, frågade hon med orolig min.

– Det var himmelsk. Så himmelskt att vi inte skall låta det ta slut ännu.

Anna steg upp och satte sig snett i mitt knä., smekte min kind och kysste mig.

– Varför har vi väntat på det här så länge?

– Ingen idé att fundera på det. Låt oss istället njuta av det nu.

– Du har rätt.

Jag tog om Annas ben och rygg och lyfte henne upp på den högsta laven. Jag särade på hennes ben. Hon lyfte sin hals och tittade med ett leende då jag förde ansiktet mot hennes sköte och kysste det. Jag kände den salta smaken av min egen sperma blandad med hennes sekret, vilket på ett lite snuskigt sätt kändes upphetsande. Jag särade på hennes blygdläppar och slickade deras insida med tungan. Anna lade sina fötter på mina axlar och stönade.

– Jaa…. så…..

Jag förde först in tungan i slidan, men tänkte att den behövs med vid klitorisen. Istället tryckte jag ett finger upp i musen. Jag lät tungspetsen spela runt klitorisen. Anna reagerade häftigt. Med benen drog hon mitt ansikte närmare sig.

– Aahhhhhh ……..slicka mig häftigt där, men håll fingret stilla i mig.

Jag gjorde som hon sade och lät mig tunga spela i mandolintakt över den lilla knölen. Annas kropp drogs samman och ur hennes mus trängde en slemmig vätska ut rätt i ansiktet på mig samtidigt som hon skrek rätt ut.

– Aaahhhhhhhhhhh …. aaaaahhh ….

Jag hann hoppas att ingen gick utanför huset, men slog tanken ifrån mig då Anna återfick talförmågan och tog om mina axlar och drog mig emot sig.

– Kom upp till mig, snälla.

Anna närmast drog mig över sig och slog benen om min höft. Min kuk behövde inte alls hjälpas rätt utan gled rakt upp i den sjöblöta tunneln. Annas orgasm fortsatte då hon kände köttet i sig. Hon drog mig helt fast över sig. Då hennes händer tryckte min rygg neråt trängde naglarna in i huden.

– Knulla mig, knulla mig, knulla mig, kommenderade hon allt aggressivare.

Hon lyfte häftigt sina höfter upp emot mig i varje juck. Mina höfter åkte upp och ner mellan henne lår. Kuken for in och ut i hennes spända hål som en hydraulisk kolv. Ur hennes strupe kom ett enhetligt djuriskt ljud som pulserade ändrade ton av våra stötar.

– Aahaahaahaahaaahaaahaah …..

Jag rycktes med av hennes ursinniga, helt lössläppta drift. Jag förde mina händer bakom hennes rygg och bak och lyfte mina knän högre upp under hennes lår så att hon särades ännu bredare. Hela Annas kropp lyftes helt upp i luften förutom hennes fötter som släppte greppet om min rygg och istället spjärnade emot laven så att hon fick ännu mer kraft i sina motstötar. Hennes orgasm satte i ännu en växel och hon kastade sin överkropp emot mig med ett sista animaliskt skrik.

– AAAAAAAAAAHHH……

Jag tappade balansen och vi dråsade ner från bastulaven till golvet. Mirakulöst nog slog vi inte oss dess värre. Just då märkte jag inget, senare nog ett par ganska stora blåmärken på sida och höften. Jag föll ner på rygg. Kuken gled naturligtvis ut ur Anna, som hamnade på mig. Anna var som helt avsvimmad. Hennes huvud lutade emot mitt bröst. Hon tittade på mig med halvslutna ögon medan hon andades i långa tunga andetag.

– Hur känns det, frågade jag.

– Ooohhh…. vet inte riktigt….. oooohh…. jag har aldrig haft en så häftig orgasm…..

– Gjorde du dig illa, menade jag.

– …. oooh ….. nej …. du föll väl värre…

Hon lyfte sitt huvud då hon frågade det av mig.

– Nej, bry dig inte om det, försäkrade jag.

Anna klev lite uppåt och kysste mig. Jag besvarade kyssen. Vi låg så en stund utan att säga något. Det blev lite kallt på golvet så vi steg upp. Jag satte mig på den nedre laven och Anna satte sig på mitt knä. Hennes blick fann förvånat min halvstyva kuk.

– Vad? Kom du inte ännu?

– Nej. Vi rasade ihop just som det närmade sig.

– Stackars dig, fnittrade hon till.

Hon lade handen om kuken och halvstyvheten förändrades omedelbart till en ådrig hårdhet. Jag gjorde en gest av att röra på mig, men Anna skuffade ner mig tillbaka och sitta.

– Låt mig, nu.

Anna ställde sig grensle över mina ben med ryggen mot mig. Hon tittade bakåt över axeln mot mig och log.

– Sitt stilla bara, min älskling, så skall Anna ta hand om dig.

Anna tog tag i kuken med handen och förde ollonet mot sin slidöppning. Då blygdläpparna draperat sig om ollonet sänkte hon sakta ner sin kropp över mig. Hon sänkte sig uppåt och nedåt några gånger tills den var helt inne. Sedan lutade hon sig bakåt med ryggen emot min bröstkorg. Hon förde sina händer bakåt över sin nacke, kramade om mitt huvud och drog mitt det emot sin nacke. Med sina ben och höfter kontrollerade hon hela vår samlagsrytm. Kuken gled ut och in i henne snett bakifrån.

– mmmmm ….kyss min nacke, snälla….bad hon.

Jag gjorde gärna som hon sade och sänkte mitt ansikte ner mellan hennes öra och hårkant, turvis på var sida.

– Mmm…. just så….

Jag förde upp mina händer till Annas fasta bröst. Jag började krama om dem och kände hur bröstvårtorna stelnade. Jag tittade ner mot hennes kropp. Jag såg knappt hur kuken gled in och i henne snett bakifrån, men hennes klitoris tittade ut som en liten styv pecannöt mellan blygdläpparna i den uppfläkta musen. Jag lade på försök min hand över den. Annas kropp stelnade till ett ögonblick. Då mina fingrar roterade över den och grävde ner sig i håret runt den skruvade hon sin kropp närmare min. Hennes höftrörelser blev samtidigt lite häftigare. Jag fortsatte alltså och började smeka hela hennes övre kropp med andra handen medan handen mellan hennes ben koncentrerade sig på hennes njutning.

– Ahhh…. ahhhh … fortsätt just så…. det är inte sant …… aaaahhh …. det går igen för mig ……

Anna tryckte sin kropp hårt emot min och lutade nacken bakåt över mig axel. Jag kysste girigt hennes nacke medan jag tryckte hela handen stilla över hennes sköte förutom ett finger jag fortsatt leka försiktigt över klittans längdriktning. Mer behövdes inte, Anna skakades av en ny orgasm, mindre häftig än den aggressivt kraftfulla förra. Men den verkade ändå komma djupare ifrån. Hennes kropp spändes upp i bryggställning. Det och sammandragningarna i musen klämde ut kuken ur henne.

När Anna slutat skaka blev hon kvar bakåtlutad emot mig. Hon vände blicken emot mig.

– Du gör det härligt för mig, älskling.

– Det är något inom oss som dämts upp.

Anna tittade ner på min kuk som ännu stod.

– Tala om uppdämt, du har ju en uthållighet som de flesta kvinnor aldrig får uppleva.

– Med dig hinner jag inte tänka på att komma.

– Vill du inte?

– Jo, men jag vill att det här skall pågå.

– Jag med. Men vet du vad?

Anna tog om min kuk med handen. Den återfick styvheten den började förlora utanför henne.

– Nej, svarade jag.

– Nu får vi hitta på något annat.

– Vad menar du?

Anna svarade inte utan tog istället lite slem från sin mus, lyfte lite på baken och smörjde det runt sitt arsel, som ju var pekat mot mig.

– Jag är redan så öm i musen att du får komma in här istället.

Faktum är att jag aldrig upplevt analsex tidigare. Jag hade tidigare tyckt att det verkade äckligt, och då nyfikenheten någon gång senare slagit mig har jag inte fått någon genklang hemma. Ändå förvånades jag över hur väldigt upphetsande tanken kändes då jag såg Anna massera slutarmuskeln med fingrarna för att mjuka upp den och smörja in den med vårt blandade slem. Jag hann inte ens tänka dess närmare på saken före hon satte sig så att kuken stod rätt upp mot det brunsvarta korset. Hon tryckte sig neråt. Först hände inget.

– Tryck hårdare uppåt.

Jag gjorde som hon bad och kände hur slutarmuskeln gav lite med sig. Jag särade på hennes skinkor och mitt i allt spände ollonet upp muskeln. Anna kved till.

– Gör det ont?

– Nej, nej, jag vänjer mig just.

Då ollonet var inne släppte trycket och mitt i allt gled hela kuken in och upp i hennes ändtarm. Anna stönade häftigt till och lutade sig framåt.

Känslan var ny och svår att beskriva. Jag saknade den varma närheten av en mus om sluter sig om hela kuken, men ändtarmens kraftiga tryck om kukroten var spännande. Jag skuffade Anna framåt så att hon stod på knä framför mig på golvet. Jag stod som en hund eller kanin bakom henne. Jag tog tag om hennes höfter och började föra kuken in och ut med långa drag. Den djuriska känslan av det hela hetsade upp mig och jag kände den länge efterväntade orgasmen närmade sig. Anna kände det också och stönade till.

– Håll om mig då det kommer.

Jag lutade mig över henne, tog med ena handen om hennes bröst bakifrån, med andra smekta jag hela hennes sköte och klitorisen samtidigt som jag kysste henne i nacken. Jag körde in och ut kuken i det spända hålet några gånger före jag kände att jag inte längre kunde hålla mig, utan körde den ännu ett steg djupare och lät det flöda ur mig.

Krafterna rann ur mig, jag drog mig ur, och satte mig på golvet. Anna vände sig om och satte sig en bit ifrån mig. Vi tittade på varandra medan vi andades ut.

Vi log båda men före vi hann säga ett ord åt varandra hörde vi barnskratt och rösterna av min syster och de andra damerna på stigen utanför. Annas och min blick mötte varandra, och instinktivt kröp vi ur sikte från fönstret. Vi hörde rösterna gå förbi bastun upp mot huset. Jag hade lagt armen om Anna och våra blickar mötte varandra.

– Jag hade just tänkt fråga ”vad händer nu” då de kom, sade hon.

– Frågan är lika relevant ännu.

– Det här var härligt.

– Du har rätt.

– Och man tänker på att det kunde fortsätta.

– Det gör man definitivt.

Annas blick blev lite allvarligare.

– Men jag tror att vi båda svarade på frågan genom att gömma oss.

Jag nickade. Ingendera av oss ville bryta upp det liv vi hade. Vi gav varandra en snabb puss. Medan Anna tvättade av sig kom vi effektivt och lite opersonligt överens att Anna går runt berget till huset såsom hon skulle ha varit på utedasset, medan jag smyger till min roddbåt som lyckligtvis var ur synhåll för huset. Utanför bastun skulle vi gå åt var vårt håll. Vi stannade upp en gång till och tittade på varandra. Samtidigt hörde vi en båt på avstånd. Jag måste skynda för att hinna utanför stranden och låtsas fiska före den kom, så vi skiljdes bara med en snabb puss.

***

Ingen misstänkte någonsin att något hänt mellan Anna och mig. Då min svåger, Annas karl Freddy och de två andra kom runt udden satt jag och fiskade några hundra meter från deras brygga. De visade upp en gädda och Freddy frågade ironiskt om jag inte fått något.

– Jag hade en riktigt stor och vacker redan fångad, men lät den gå, slank det ur mig.

Han förstod inget av vad jag menade. Sedan rodde jag hem, simmade och tvättade mig före jag gick upp, där jag drog samma fiskehistoria.

Jag såg Anna nästa gång först sent på hösten, på en familjefest hon min syster. Vi hälsade på varandra utåt sett som om inget skulle ha hänt, men tittade på varandra i ögonen med ett lätt leende. Under kvällen kom vi i ett skede äntligen ett ögonblick för oss själva.

– Jag har tänkt mycket på dig, och vad som hände, sade jag.

– Jag på dig. Det var den häftigaste sexuella upplevelsen i mitt liv.

– Tjugo års väntan släpptes fri. Måste man vänta tjugo år igen på något motsvarande?.

Anna log.

– En hemsk tanke. Men å andra sidan tror jag inte vi någondera skulle klara av eller trivas med ett sidoförhållande.

– Du har rätt. Det skulle inte vara samma.

– Det som hände i somras var att vi tog igen vad vi inte fick uppleva tillsammans som unga.

– Det var ödet som gav oss en chans till det.

Vi visste båda två att det aldrig skulle bli något mer.

– Skulle vi försöka upprepa det skulle vi bara bli besvikna. Och det skulle inte längre vara ödet som gav oss en ny chans, det skulle vara vi som skulle gå in i en medveten otrohet.

Anna slog ner blicken och såg sedan upp på mig igen.

– Du har rätt.

Vi vände om för att gå tillbaka till de andra. Strax före vi gick in stannade hon mig.

– Vi håller det här som ett minne som vi inte smutsar ner mera. Men jag måste få veta en sak först….

Hon kände snabbt på min kuk som omedvetet styvnat under mina byxor. Hon skrattade till och viskade:

– Ha ha, förnuftet gör att vi inte mera kommer att träffas som vi gjorde. Men jag visste vad din kropp tänkte. Och du skall veta att jag är helt våt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *