Jag och Maria hade varit ihop lite till och från under något halvår men när den episod som jag nu ska berätta om inträffade när vi varit ihop sedan någon månad. Vi hade var sin bostad men bodde nästan uteslutande hos mig. Maria är några år yngre än mig som är 27 och ser ganska bra ut och har fin figur. Hon är dock inte så mycket för sex vilket kanske var en bidragande orsak till det som skedde.

Jag hade träffat hennes mamma Gunnel som hastigast någon gång och regerat över hur sexig hon var. Hon har mörkt långt hår och är nästan lika lång som jag med mina 180 cm. Ser bra ut och är väldigt fint skulpterad om man så säger. Marias föräldrar är sedan många år skilda och Gunnel buakade träffa en annan karl, Hasse, emellanåt.

Gunnel bor i hus någon mil från staden som jag och Maria bor i och nu i somras beslutade vi att jag och Maria skulle fira midsommar med henne och Hasse. Maria hade jobbat till tre på eftermiddagen och kring 5-6 tiden tog vi bilen till Gunnel och Hasse. Det var även några andra grannar där och vi hade roligt med musik och crocketspel. Jag är inte så mycket för alkohol men flera andra drack rejält så spelandet gick ganska knackigt men vi hade i varje fall kul. Mesta tiden satt vi dock inne eller på altanen och surrade. Maria var lite förkyld och drack bara något glas vin.

Framåt halv tolv på kvällen droppade grannarna av och vid bordet i köket var det plötsligt bara jag, Maria, Gunnel och Hasse. Gunnel hade tog fram ett fotoalbum från hennes och Hasses semesterresa till Grekland men Maria var trött och sa att hon skulle kika i albumet under morgondagen. Hon gick och borstade tänderna medan jag och Gunnel kollade på korten. Hasse var ganska berusad och staplade ut på altanen för att ta en sista rök för kvällen.

Maria sa godnatt och jag följde med henne till vårt sovrum. Det kändes lite för tidigt att lägga sig före tolv på midsommarafton och jag sa att jag skulle komma lite senare men jag vet inte om hon hörde mig. Vinet, arbetet samt förkylningen gjorde att Maria somnade nästan innan jag lämnat rummet.

Jag slog mig ner bredvid Gunnel på soffan i köket och vi fortsatte kolla på korten i kanske 10 minuter. Det var många kort på Gunnel i bikini och hon såg verkligen urläcker ut. Hon verkade veta om det och var inte det minsta blyg att visa just dom korten lite extra för mig. Hasse var fortfarande på altanen och Gunnel gick ut för att se ifall han fortfarande var vaken. Dom kom in strax efter och han såg rätt sömnig ut och tackade för sig. Gunnel följde med och hjälpte honom för han var ganska berusad. Hon sa att vi kunde spela lite kort och att jag inte skulle lägga mig redan.

Det tog säkert 15 minuter innan hon kom tillbaka och jag märkte att hon piffat till sig under tiden. Håret var kammat till och jag tror hon hade sminkat sig lite extra. I den korta kjol hon hade gick det en rysning av välbehag när hon slog sig ner bredvid mig i soffan, nu så nära att våra lår tog i varandras. Hon berättade att Hasse somnat på en gång och nog skulle få sova i det gästrum de hade i källaren denna natt. Hon brukade sova där de nätter han snarkade för mycket och det gjorde han alltid när han druckit. Vi tag bort albumet och vi surrade en stund medan hon drack upp det sista hon hade i vinglaset. Vi satt som sagt nära varandra och jag började bli rejält upphetsad av denna kvinna men jag gjorde inga framstötar eftersom jag ju trots allt var här med hennes dotter. Jag fick dock veta att hon var 42 och jag gav henne en ärligt menad komplimang när jag sa att hon såg minst 10 år yngre ut. Hon log och sög åt sig komplimangen.

– Vi spelar väl lite kort, sa hon plötsligt?

– Visst sa jag men jag kan inte så många olika spel.

– Klädpoker kan du väl sa hon och log.

Jag visste inte om hon skämtade men sa att det kunde jag men att hon nog inte tordes spela det.

– Törs inte jag? sa hon och började dela ut korten.

Jag flyttade mig till en stol på kortändan av bordet så att hon inte skulle se korten och sedan började vi att spela. Vilken situation jag hamnat i , kanske skulle jag få se denna vackra kvinna helt eller i vart fall delvis naken inom kort.

Tyvärr förlorade jag de två första spelen och fick snabbt ta av mig strumpor och skjorta. Tredje spelet gick bättre och nu var det Gunnels strumpor som försvann. Jag vann även det fjärde och hon tog utan tvekan av sig blusen och visade de fylliga brösten. Hon hade dock en svart behå på sig och det var svårt att koncentrera sig på korten femte spelet, min blick ville gärna glid iväg mot brösten. Hela tiden pratade vi och skrattade fast ganska tyst för att inte eventuellt väcka någon. Jag förlorade spelet trots bra kort och fick ta av mig byxorna. Min lem ville gärna resa sig och jag sjönk snabbt ner på stolen så att jag fick skydd av bordskanten. Nu måste jag vinna några spel, annars skulle jag ju inte få se mer än detta av Gunnel.

Nu var det Gunnel som hade bra kort men som ändå förlorade till slut och hon knäppte upp kjolen och lade den på soffkanten. Hennes trosor var svarta liksom behån och mycket sexiga. Jag vann även nästkommande spel och hon vände ryggen mot mig och lät mig knäppa upp behån bakifrån. Jag drog den av henne, fast hon så klart klarat det själv, och kom åt hennes bröst, lite som jag hoppats. Hon hade inget emot det utan log och sa att nu var det avgörandets tid inne, sista spelet. Hennes bröst var verkligen läckra. Hon hade ganska stora vårtgårdar och jag skulle inte ha något emot att fingra lite på de där bröstvårtorna. Nu satt jag alltså här med henne och vi hade inget annat än våra sista plagg på oss.

Sista given – jag fick hyfsade kort och lyckades vinna spelet.

– Få se då om du törs visa allt? sa jag.

Hon reste sig med ett leende och ställde sig bakom mig. Hon masserade mina axlar lite och ner över min bröstkorg. Jag tränar en del styrketräning och har hyfsad kropp även om jag inte är något muskelknippe. Hon lutade sig fram så att hennes bröst tycktes mot min rygg.

– Jag ska visa dig men vi tar det nere i gästrummet. Inte så bra om någon vaknar och får se mig naken och du näst intill. Det kan lätt missförstås, viskade hon. Kolla att Maria sover och kom sedan ner. Jag kollar Hasse.

Vi rafsade år oss kläderna och jag tittade till Maria. Hon sov med en lätt snarkning och jag fixade till mig lite på toaletten innan jag smet ner för trappan till gästrummet. Gunnel satt på överkastet i sängen bara iförd trosorna och jag ville bara kasta mig över henne.

– Vad gör du om jag inte vill visa allt? sa hon och log medan jag stängde dörren.

– Då får jag väl ta av dem själv, sa jag.

– Hoppsan vad stursk unga herrn kan vara. Få se då om du törs, sa hon och backade leende bakåt i sängen.

Jag lade kläderna på en stol och mitt stånd syntes nu som en tältstång i kalsongen. Gunnel såg mitt tillstånd och lade sig på rygg i sängen. Hon drog upp en kudde som stöd för huvudet. Hennes ögon var blanka av kåthet och det gick inte att ta fel på att hon verkligen ville ha mig djupt inne i sig.

Jag kröp på alla fyra mot henne och hon lade min hand på hennes lår när jag kom fram till henne.

– Känn vad kall jag är sa hon och drog min högerhand upp och ner längst yttersidan av låret.

Fast här är jag varm! sa hon och förde in min hand mellan sina ben.

Min hand låg nu på hennes trosa ovanpå grenen och jag kände hennes heta inre pulsera mot fingrarna. Jag förde långfingret lite upp och ner över skåran och tyget blev genast alldeles vått. Hon bet sig lite i läppen och drog mitt ansikte mot hennes. Hon gav mig en djup kyss som jag besvarade samtidigt som hennes ena hand greppade tag om min lem genom kalsongtyget.

– Knulla mig, viskade hon, knulla mig djupt!!! Jag vill ha dig i mig!!

Hon drog av mig kalsongen så att den nästen gick sönder och jag kysste och smekte hennes bröst. Sakta gled jag nedåt samtidigt som Gunnel rufsade om i mitt hår. Hon särade vitt på benen och förde troskanten åt sidan när jag närmade mig med min mun. Jag slickad henne på insidan av låren och sedan bara någon mm från den delvis rakade musen.

– Fortsätt, stönade hon och jag började slicka upp och ner längst blygdläpparna. Aldrig, aldrig hade hon varit så ohyggligt kåt som nu fortsatte hon.

Hon gjorde motjuck mot mitt ansikte och jag drog av henne den plaskvåta trosan. Jag förde ett finger in och ut i slidan, fast bara nätt och jämnt, samtidigt som jag slickade och smekte henne över öppningen. Hennes andhämtning blev allt tyngre och plötsligt tryckte hon mig mot sin grotta och spände sig i en vid båge. Hon kom i våg efter våg. Till slut sjönk hon ihop och drog mig upp på henne. Vi kysstes och hon smekte min stenhårda lem i sakta runkande tag.

– Nu är det dax för den här, sa hon grötigt och lade sin ben på mina axlar samtidigt som hon förde kuken mot sin mynning.

Jag kom på att jag inte hade någon kondom men Gunnel sa att hon steriliserat sig för flera år sedan så det fanns ingen risk hon skulle bli med barn. Jag lät ollonet massera runt hennes blygdläppar och kring klitoris en stund samtidigt som jag smekte hennes bröst. Hon verkade lika kåt som innan orgasmen och tryckte mitt bakparti mot henne för att ollonet skulle uppslukas av hennes varma inre. Jag makade mig närmare henne och Gunnel jämkade sig bättre tillrätta under mig. Jag förde ner handen och grep om min styva lem och styrde in det svällande ollonet i hennes vidgade skreva. Förde ollonet av och an längs skrevan och Gunnel darrade som ett asplöv av kåthet och jämrade sig vällustigt. Jag förde in ollonet i hennes öppning och med små försiktiga juck lät jag lemmen glida in i min flickväns mammas ljuva fitta. Längre och längre in, tills den slutligen var inne helt. Långsamt började jag knulla henne och min styva lem gled av och an i hennes sköna fitta, allt fuktigare av hennes safter.

Gunnel kved tyst av lusta och hennes välformade och runda bakdel arbetade allt

hetsigare. Hennes ögon glänste kåtlyckligt mot mig och hon lät sin fitta arbeta upp och ner mot mig i en allt vildare ritt. Jag höll om hennes lår samtidigt som hennes vader vilade mot mina axlar. Jag fortsatte knulla henne i mjuka stötar och hennes ben gled strax ner och jag hamnade i hennes famn. Hon lade benen i kors runt mig och gjorde motjuck mot mina rörelser med underlivet. Hon flämtade och stönade i mitt ena öra och jag förstod att hon var på väg att komma igen. Jag försökte hålla tillbaka min sats så länge som möjligt men när orgasmen återigen flödade över Gunnel och hennes slida liksom sög fast runt min påle kunde jag inte stoppa explosionen längre. Jag sprutade stråle efter stråle in i hennes djupa grotta tills vi båda sjönk ihop i varandras armar helt utmattade.

– Jösses vad skönt!! sa Gunnel efter en stund.

Vi låg sida vid sida och hon smekte mitt bröst och min mage. Hon berättade att det var länge sedan hon haft sex och att hon inte varit med om något skönare än denna natt.

– Och än är den ju inte slut sa hon och log. Jag har mycket att ta igen fortsatte hon och smekte min nu slaka lem.

Hon torkade av den med en servett och började sedan smeka den och runka den och vips var den stenhård igen. Jag smekte hennes bröst och tog de redan halvstyva bröstvårtorna i min mun. Hon gled snabbt närmare och förde ollonet till sin fittöppning samtidigt som hon lade ena benet över mitt. Vi låg mot varandra på sida och hon förde ollonet runt i safterna som på nytt bildats.

Gunnel ställde sig sedan på alla fyra med händerna mot sänggaveln vid kuddarna.

– Knulla mig nu min unge hingst!! Ta mig så jag kommer igen!!

Jag var snabbt på knä bakom henne och medan jag var relativt still så flyttade Gunnel sin stjärt upp och ner mot min lem så att jag då och då hade toppen inne. Sedan lutade hon sig framåt på armbågarna och jag ställde mig i position bakom henne med kuken mot hennes mynning. Med ett knyck gled jag återigen in i henne och började knulla henne i ett allt snabbare tempo. Hennes blygdläppar följde med lemmen utåt de gånger jag for ur henne. Hon sög lite på sina fingrar medan hon tyst stönade av välbehag. Hon hade nog gärna haft en lem i sin mun samtidigt tänkte jag. Eftersom jag kommit ganska nyligen kunde jag hålla på lite längre nu innan satsen var på väg fastän sexet var otroligt skönt. Gunnel gjorde sköna motjuck och roterade svagt med underlivet på ett väldigt skönt sätt. Jag lutade mig lite fram och smekte hennes bröst och när jag gjorde det kunde Gunnel inte hålla tillbaka ännu en orgasm. Hon kastade bak huvudet och stönade högt och med ens kramade fittan hårt och krampaktigt om mitt kukskaft. Jag fortsatt knulla henne men saktade ner tempot allt eftersom hennes utlösning ebbade ut. Jag stannade helt i några sekunder men Gunnel var genast på mig.

– Fortsätt… fortsätta! Spruta i mig igen min bock!

Jag var nära men innan jag kom lade jag mig på rygg och drog upp henne på mig. Hon placerade kukhuvudet mot sin kärleksgrotta och sjönk sedan ner så djupt hon kunde. När hon sjunkit ner började hon sakta att rida och ökade efterhand takten. De härliga brösten åkte upp och ner framför mina ögon och jag ville inget annat än att fortsätta knulla denna fullblodskvinna i all evighet. Hon gled med sina våta fittväggar upp och ner längs min kuk. Hon var inte direkt trång, men det kändes att hon slöt hårt om kuken. Upp och ner, upp och ner, upp och ner red hon och efter en stund blev rörelsen ryckigare och i otakt. Hon lutade sig fram och hennes bröst piskad mot mitt ansikte samtidigt som hon for upp och ner för lemmen. Nu fast det ingen återvändo och ännu en gång kände jag ryckningarna i min mandom när min säd sprutade in i hennes djupa hål.

Hon låg på mig i kanske fem minuter med min lem inne i henne. Den hade nu slaknat helt men när Gunnel gled ur mig började hon smeka den och till min häpnad blev jag snabbt styv igen. Jag brukar normalt vänta längre än så mellan gångerna men Gunnel visste verkligen hur man gjorde en kille upphetsad. Vi kysstes innan hon sakta kröp neråt. Hon kysste mig lätt över halsen, nyckelbenet, bröstvårtan, den andra bröstvårtan, ner över magen och så kom hon fram till den hårda kuken. Hon slickade först lite försiktigt på ollonet innan hon sög bort försatsen. Tungan for runt ollonet i ett virvlande tempo.

– Jag har ju inte fått smaka den här ännu, sa hon och log. Jag som älskar att suga härliga hårda kukar!

Hennes fingertoppar utforskade kukskaftet och pungen medan hon sög in ollonet mellan sina läppar. Försiktigt men ändå bestämt sög hon på det och undvek att rispa mig med sina tänder. Snart blev hon lite tuffare och sög ömsom fort och ömsom sakta både över ollonet och på kukskaftet. Hon sög mig allt snabbare och börjar försiktigt runka mig. Gunnel lät tungan glida upp och ner för min kuk och smorde in den med sin saliv. Hon cirklade med tungan runt ollonet och slickar i sig av den kåtsaft som trängt fram igen. Jag lade min ena hand om hennes nacke och stönade svagt. Jag tittade ner och såg hur min kuk gled snabbt in och ur hennes mun. Hon smekte samtidigt pungen och mitt kukskaft. Jag började göra små motjuck med min lem medan Gunnel mumlade att jag smakade så gott. Hon runkar mig med en hand samtidigt som hon sög och slickade på mitt ollon. Det började bulta i kuken fortare än jag velat och det kom nya välbekanta ryckningar.

– Nnnnnnuu kommmmmmer jaaag……., kved jag.

Än en gång sprutade jag min sperma, den här gången i hennes mun. Gunnel lät den lilla sats som fanns kvar droppa ner från mun och läppar. Sedan slickade och sög hon mig ren och svalde en del av säden.

Vi var nu utpumpade och efter en stunds flämtade tog vi jag mina prylar för att gå till badrummet och tvätta av mig lite. Gunnel fixade till i sovrummet och sade fnissande att hon nog skulle få tvätta överkastet, det var ganska fläckigt av vårt äventyr. Vi kom överens att göra om detta om tillfälle gavs längre fram. Jag smög efter uppfräschningen på toaletten ner i sängen bredvid Maria som sov som en stock. Efter nattens äventyr hade jag inte mycket energi kvar utan somnade snabbt. Vilken fantastiskt sexig och sexsvulten kvinna Gunnel var tänkte jag medan jag försvann in i drömmarnas värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *