Trots att jag fortfarande var fruktansvärt trött började jag vakna till lite och kände att jag hade ett kraftigt stånd som låg perfekt mellan min frus skinkor. Vi låg i skedställning och min hand hade letat sig innanför t-shirten och var kupad runt ett varmt bröst och hennes bröstvårta var styv av beröringen. Det var skönt att ligga så nära. Hennes andhämtning var lugn och hon sov djupt. Yrvaket körde jag försiktigt in näsan i hennes hår och luktade lite. Det luktade gott av varm kvinna, men…. det var något som var fel. Sakta började det gå upp för mig att det inte var min fru som jag låg och höll om. Lukten var fel och håret var ju spikrakt, inte lockigt som det skulle vara. Och herregud, bröstet jag höll om var ju mycket större än min frus ganska små. Jag vågade inte röra mig. Var var jag? Hur hade jag hamnat här. Jag kände att jag var tvungen att samla tankarna och sakta klarande det.

Vi var på konferens med jobbet och eftersom det blivit något fel med bokningen hade jag blivit tvungen att dela rum med Eva-Lena. Vi var båda gifta och visst hade det blivit en del gliringar från jobbarkompisarna efter att lottdragning avgjort att just vi två skulle dela rum. Men det fick man ta. De som retades var bara lättade över att de sluppit undan att själva bli retade.

Men varför låg vi i samma säng? Det hade inte varit en massa alkohol igår, men det var däremot jobb hela dagen och kvällen och vi hade stupat i säng. Varsin säng. Det var jag 100 procent säker på. Men sedan? Vänta nu, jag hade vaknat mitt i natten och behövt gå på toaletten och då hade det varit ett kraftigt åskoväder. Kunde det ha skrämt henne? Hon hade sagt någon gång att hon var livrädd för åska, men så här rädd? Tydligen.

Jag var rejält kåt ska erkännas, men det kändes fel att göra något åt situationen, men jag var för trött för att byta säng, så försiktigt tog jag bort min hand och vände mig in mot väggen. Med lite tur skulle jag somna om, hon vakna och smyga över till sin egen säng, och sedan skulle vi aldrig behöva låtsas om något eftersom hon då skulle tro att jag inget visste. Eftersom jag var så trött som jag var så somnade jag snart om igen.

Andra gången jag började vakna kände jag hur min fru lätt kysste mig på halsen, hur våra ben var sammanflätade och hennes hand trevade sig ner mot mitt stånd. Hennes läppar letade sig upp över min haka och samtidigt som hennes hand slöt sig om min kuk möttes våra läppar i en het kyss som avslutades med att vi ryckte isär våra huvuden. Jag vet inte vem av oss som först insåg att det inte var vår partner vi låg och hånglade med, men det var ungefär samtidigt och vi började prata i munnen på varandra.

– Förlåt, men jag trodde….

– Åhh guuud vad pinsamt…

-…det var inte meningen att….

-…åskan…. jag vågade inte…

-…men ingen skada skedd….

Och plötsligt brast vi ut i ett gapskratt. Tänk om de andra hade sett oss nu. Där vi låg i samma säng – vilket de skämtat om – och hånglat. Tänk om de sett Eva-Lena i hennes stringtrosor och halvt upphasade t-shirt med sin hand nere i mina boxers. I MINA BOXERS! Hon ryckte undan handen och rodnade otroligt och vi började skratta ännu mer.

– Du höll den kvar med flit!

– Nej, jag tänkte inte på den, men du måste ju märkt att jag höll om din… om din….

Hon slog till mig lätt på armen.

– Passa dig, sa jag skrattande och tog tag i henne.

Hon tog tag i mig och snart gjorde vi det som vi absolut inte skulle gjort. Vi började brottas och kittlas. Vi skrattade och tumlade runt och eftersom jag inte tog i så satt hon snart gränsle över mig och höll ner mina armar.

– Ger du dig?

Hon lutade sig över mig och andades tungt och hennes stora bröst hängde ner och avtecknade sig tydligt mot t-shirten. Hennes mörka, långa hår var rufsigt och hennes söta ansikte tittade spelat argt på mig och hennes sköte var placerat rakt över min styva kuk och med ens blev allt laddat och stämningen….. tja, inte pinsam, men spänd.

Vi såg på varandra i evigheter och jag kände att i vilken sekund som helst skiter jag i alla konsekvenser och drar ner henne och kysser henne och älskar med henne. Men Eva-Lena drog sig undan och gick in i duschen. Hon duschade länge och när hon kom hade hon ett stort badlakan virat runt sig. Hon började nervöst kallprata om vad vi skulle göra under dagen och jag smet in i duschen för att vi skulle slippa vara i samma rum. Även jag duschade länge och efter en stund lugnade kuken ner sig och la sig lydigt på sin plats.

Jag kom ut och hade bara en handduk runt höften och började leta bland mina kläder efter ett par nya boxers. Med dessa i näven tänkte jag gå in på toa igen och sätta på mig dem, men Eva-Lena som torkat håret och sminkat sig hade inte heller fått på sig underkläder och vi hade därför samma tanke. Det låter osannolikt att två personer i samma rum har så dålig koll på varandra, men båda försökte undvika att se på den andre och därför lyckades vi krocka när vi började gå mot toa och för att inte tappa balansen tog jag reflexmässigt tag i hennes arm och drog till. Vi hamnade precis intill varandra. I några sekunder. Sedan brast det. Hon slängde sig om halsen på mig och jag slog armarna om henne och hon backade så att vi hamnade mot en vägg. Jag slet av henne handduken och hon slet av min och min kuk började redan röra på sig. Mina händer verkade ha en egen vilja och fann genast hennes varma bröst. Kände på dem. Masserade. Smekte. Och våra läppar. De slöt sig om varandra gång på gång. Smakade. Bet. Tungorna brottades. Kämpade med varandra.

Jag flyttade ner händerna mot hennes höfter och höll henne kvar mot väggen medan jag gick ner på knä. Min mun fann hennes ena bröstvårta och jag sög girigt. Jag kunde inte tänka utan handlade på instinkt. Jag var, nej vi var båda höga av kåtrus.

Eva-Lenas fingrar rufsade hårt i mitt hår och jag sög hårt på hennes stora bröstvårta. Med ena handen höll jag henne kvar mot väggen och den andra fick börja känna sig fram mellan låren. Hela hon var fortfarande lite fuktig, men här var hon helt tydligt mer än fuktig. Hon var våt. Jag tog upp handen till min mun och smakade på fittsafterna. Det smakade underbart. Fingrarna fick på nytt utforska hennes sköte och letade sig in i henne. Hon kved och när jag tog bort handen slet hon upp den och slickade girigt på fingrarna. Sög. Jag sjönk ner och fick upp hennes ena ben över axeln och började kyssa henne över blygdläpparna. Tungan fick smaka sig fram över öppningen och leka med klitoris och det kändes hur hon darrade i hela kroppen. Hon dunkade huvudet mot väggen och kved.

När jag rest mig upp efter en stund omfamnade vi varandra länge och kände hur värmen strömmade mellan oss. Eva-Lena kramade mig hårt innan hon vände sig om i min famn och förde upp mina händer på brösten. Tillsammans masserade vi dem. Hon drog med mig till sängen och ställde sig på alla fyra. Svankade och jag ställde mig bakom. Min kuk trängde sig in mellan hennes skinkor, upp i fittan, som kramade. Sakta pressade jag in den ända till roten och började knulla henne sakta men bestämt. Eva-Lena juckade emot och hela tiden ökade vi tempot något så att vi snart knullade frenetiskt. Hennes fittmuskler arbetade med min kuk och det gick en våg av vällust varje gång mitt ollon strök mot hennes inre på sin väg inåt i fittan.

Vi knullade länge och Eva-Lenas kramande om min kuk blev allt mer okontrollerade och själv kände jag hur jag var på väg att komma. Jag tog ett kraftigt grep om kukroten så att jag inte skulle spruta och drog mig ur fittan. Min tanke var att lägga satsen på hennes rygg, men snabbt som en katt vände sig Eva-Lena om och slöt sina läppar om kuken och lät sög in den nästan ända till roten. Jag släppte mitt grepp om den och det tog knappt en sekund innan jag kom. Tjock vit sperma. Den pumpade in i hennes mun och hon svalde flera gånger. Det kändes som att hon sög ut det sista och sedan slickade hon kuken ren.

Jag var nu helt tillfredsställd och för att avsluta för henne med fick jag ner henne på rygg och begravde mitt huvud mellan hennes ben. På nytt fick min tunga leta och leka sig fram över hennes blygdläppar, klitoris, fittväggar och till orgasmen. Som kom efter en stund. Våldsam. Jag kröp upp och vi la oss i skedställning. Min hand slöt sig om hennes bröst. Min kuk låg perfekt mellan hennes skinkor. Jag begravde näsan i hennes hår och vi somnade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *