Detta hände när jag hade gått igenom en svår skilsmässa, och kände mig nere. Självförtroendet fanns inte överhuvudtaget. Var ofta ute på krogen för att försöka få tag i en ny kärlek, men hade svårt att fokusera på någon annan än mitt ex. Tankarna gick ständigt till henne, men det var ju lönlöst då hon hade skaffat sig en ny kärlek. Som hon för övrigt hade haft en affär med samtidigt som vi var tillsammans. Livet kändes för jävligt, helt enkelt.

Med tiden så återkom sex lusten, men självförtroendet dröjde. Så det var inte så lätt att kontakta kvinnor, för att få kärlek.

Jag hade av mitt ex fått reda på att hennes syster, som är ett år äldre än vad jag är, hade en affär med en arbetskamrat. Jag fantiserade länge på om jag skulle använda detta på något sätt, det var väldigt upphetsande och fanns med i mina sex drömmar länge. Många onanistunder med min förre detta svägerska i tankarna.

Flera gånger åkte jag till den affär som hon arbetar i, för att be henne komma hem till mig för att prata. Baktanken var ju naturligtvis att få henne säng, kanske med hjälp av min kunskap om hennes otrohet. Hon har väldigt mycket att förlora på om hennes man skulle få veta något, då hon har tre barn, villa och landsställe. Men modet svek mig, varje gång.

Men så en dag när jag hade varit ute på krogen kvällen innan och druckit en del, så vaknade jag upp framåt lunchtid. Bakis och kåt som ett djur, släpade jag mig upp till tv:n för att se på en porrfilm och lätta lite på trycket. Tittade på porrfilmen och runkade samtidigt, fantiserade om min fd svägerska. Var fortvarande lika kåt efteråt, tog en dusch och funderade på om jag skulle våga åka till affären där hon jobbar.

Jag åker, tänkte jag som så många gånger förut. Tog på mig kläderna, gick ut genom dörren och satte mig i bilen. När jag kom fram till affären så såg jag att hon satt i kassan, jag tog en korg och gick runt för att plocka i lite saker i den. Efter en stund såg jag att det inte var någon kö i hennes kassa, så jag gick fram till den. -Hej, sa hon.

Är du här och handlar? – Jaa, behövde lite mat, det var slut hemma!

–Hur är det annars, frågade hon, -Det är väl ok, sa jag

–Var ute igår, så jag är lite bakis idag!

– Jag ser det, du är alldeles röd i ögonen, sa hon. Då tänkte jag att nu är det dags att klämma fram det, så jag sa:

– Jag skulle vilja prata med dig om ett par saker.

–Vaddå, sa hon. –Jag vill inte prata om det här, kan du inte komma hem till mig efter jobbet?

–Jag måste åka hem efter jobbet!

– Det är viktigt, sa jag då.

–Ok, jag kommer men kan inte stanna länge, men vad vill du prata om?

–Vi tar det sen!

Oj, nu fick jag lite ågren. Vad har jag gett mig in på, tänkte jag. Men nu var det ju bara att fortsätta, så när jag kom hem så tog jag bort alla sängkläder och bäddade rent. Nu var det tre timmar kvar innan hon slutade jobbet, och jag kände mig rejält nervös men samtidigt kändes det upphetsande. Gick omkring med stånd och pirr i magen, fantiserade om vad som skulle hända när hon kom. Snart är tiden inne, så jag sätter på en panna kaffe.

Nu ringer det på dörren, oj vad ska jag göra? Känner mig otroligt nervös, men tar mod till mig och öppnar dörren. Hon kommer in, jag tar hennes jacka och frågar om hon vill ha kaffe. Ja, tack säger hon. Jag häller upp kaffe till oss, och vi sätter oss i soffan i vardagsrummet. Vi pratar lite om allt möjligt, om hennes föräldrar (mina fd svärföräldrar), hennes barn, om vad de har gjort i helgen osv. Jag försöker att inte titta alltför mycket på hennes bröst och ben. Men jag tror att hon ser att jag tittar, för ibland möts våra blickar och jag tycker mig se ett visst intresse. Jag känner mig lite försagd och vet inte hur jag ska få fram vad jag vill. Men när jag sträcker mig över bordet för att hälla upp mer kaffe, så råkar jag stöta till hennes kopp så att innehållet kommer på hennes tröja. Snabbt tar jag en servett och börjar torka hennes tröja med den. Jag är då så när att jag känner värmen och doften från hennes kropp, kan inte låta bli att lägga armarna om henne och söka hennes läppar med mina. Hittar läpparna, börjar med en puss som övergår till en kyss. Låter samtidigt händerna gå på upptäcktsfärd över hennes kropp, hittar brösten och börjar smeka dom utanför tröjan. Känns som om hon är med på noterna. Jag frågar om hon inte vill ta av sig den blöta tröjan.

-Du skulle må då, säger hon.

– Ja, det skulle jag

– Så roligt ska vi inte ha.

Faan, tänker jag, det gick ju så bra. Men så säger hon ;

-Har du en tröja som jag kan låna av dig medan du sköljer av tröjan och stoppar in den i torktumlaren, så att jag har något att ha på mig när jag åker hem.

– Javisst, säger jag och går in i sovrummet för att hämta en t-shirt som hon kan låna. När jag kommer tillbaks, har hon tagit av sig den blöta tröjan och döljer brösten med ena armen.

– Ta bort armen, och visa mig brösten, säger jag.

– Nädu, säger hon. – Ta den här tröjan, tvätta upp den och stoppa den i torktumlaren.

–Jag måste åka hem snart, annars undrar Stefan vart jag har tagit vägen!

Jag tar tröjan, går in i badrummet, tappar upp vatten i handfatet och häller i tvättmedel. När jag har blaskat runt med tröjan en stund, så vrider jag ur den och slänger in den i torktumlaren. Jag går tillbaks till vardagsrummet och funderar på vad jag ska göra nu. Vet varken ut eller in, så jag går in och häller upp en ny kopp kaffe. Läppjar lite på kaffet och tankarna bara snurrar i huvudet! Då säger hon;

-Du vet att jag är gift, så vi ska inte hålla på och hångla med varandra! Då bara far det ur mig;

-Jag vet att du har en affär med en kille på ditt jobb!

–Vem har sagt det!

– Det har din syster sagt!

–Det där är gammalt, och avslutat!

–Jasså, men vad tror du Stefan skulle säga om han fick reda på det?

–Det får du inte tala om för honom, då blir allt förstört!

–Ge mig ett skäl till att jag inte ska tala om det!

–Vad menar du, vad vill du?

– Jag vill ha dig!

–Nej!

–Ok, skyll dig själv!

–Det här är ju utpressning!

–Det kan man ju kalla det!

Ser på hennes ansiktsuttryck att hon resignerar, flyttar mig lite närmare henne, lägger armarna runt henne och kysser henne. Låter återigen händerna gå på upptäcktsfärd över hennes kropp, för in händerna under T-shirten och kramar hennes bröst. Känner att kuken är stenhård, nu finns det bara en tanke i huvudet; måste få av henne kläderna så att jag kommer åt hennes fitta.

Drar T-shirten över hennes huvud, och fram kommer hennes lite hängiga bröst. Känner mig i sjunde himlen, böjer mig fram, slickar, suger och smeker brösten. Samtidigt för jag ner ena handen mot hennes fitta, smeker den utanför byxorna och känner hur hon trycker sig mot handen samtidigt som hon börjar stöna lite grann. Knäpper upp knappen i hennes byxor, drar ner gylfen och får ner handen till något underbart, en varm och blöt fitta.

Hittar klittan med fingret och gnider på den, hon stönar högre och juckar mot handen. Reser mig upp, drar av henne byxor och trosor. Vilken syn, en hårig blöt fitta. Jag känner mig överväldigad av denna syn, så jag stannar upp och bara tittar en stund. Sedan börjar jag kyssa mig uppför hennes ben, ända tills jag kommer fram till fittan där jag pussar runt hela. Jag sträcker ut tungan och slickar på klittan, hon bara stönar mer och mer och säger

–Underbart, sluta inte!

Jag slickar omväxlande på klittan och i fittan. Känner mig så kåt att jag knappt kan hålla tillbaka, det känns som det ska gå i byxorna! Då säger hon, att hon vill se kuken. Jag ställer mig grensle över henne och låter henne knäppa upp mina byxor. Hon tar fram kuken, som står som ett spett. Hon runkar kuken framför ansiktet, sträcker ut tungan och slickar på den.

Sedan gapar hon över hela kuken och sväljer den, låter huvudet gå fram och tillbaka över kuken. Oooh, så underbart, känner att jag har stora problem med att hålla tillbaka satsen! Drar ut kuken ur munnen, kysser henne och frågar om hon vill att jag ska köra in kuken i hennes våta fitta! Ja, ta mig, säger hon. Jag flyttar mig nedåt och kör in kuken i dem ljuvliga blöta fittan. Hinner bara jucka ett par gånger, innan hon skriker att det går för henne. Jag fortsätter ett tag till, sedan ber jag henne ställa sig på knä i soffan så att jag kan ta henne bakifrån.

Jag kramar, och pussar hennes underbara skinkor, låter tungan gå vidare ner till fittan för att lapa i mig hennes safter. Efter ett tag så säger hon att hon vill ha kuk, så jag kör in den i fittan bakifrån. Efter en stund så känner jag att jag inte kan hålla mig längre, så jag drar ut kuken och ber henne suga av mig. Hon sätter sig ner i soffan, med mig stående framför sig och så tar hon kuken i munnen och suger.

Hon hinner bara suga en liten stund innan jag sprutar munnen full, det rinner lite längs ena mungipan. Hon ser så underbar ut att jag inte kan låta bli att kyssa henne, och samtidigt känner jag smaken av sperma.

-Det var underbart säger hon.

-Jaa, säger jag det här måste vi göra om.

–Jag tycker att du ska komma till mig minst en gång i veckan.

–Ja, jag får väl göra det säger hon.

Jag gick in i tvättstugan och hämtade hennes tröja, som hade torkat. Jag gick fram till henne för att ta på henne den, men kunde inte låta bli att samtidigt slicka hennes bröstvårtor.

–Nej, sluta!

–Jag hinner inte, måste skynda mig hem!

Så tog hon på sig alla kläder och vi kysstes innan hon åkte!

Numera träffas vi minst en gång i veckan, men det är en annan historia…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *