Jag kommer aldrig att glömma min första gång. Det hände en sensommarkväll det år jag fyllde femton. Mina föräldrar hade en fest, och rätt många av deras vänner hade kommit. Jag höll mig inne på mitt rum, för även om mina föräldrars fester brukade vara relativt städade, förekom det att en viss mängd alkohol förtärdes, och ljudnivån kunde bli lite hög allteftersom festen rullade på.

Någon gång framåt kvällen knackade det på min dörr. Bettan, frun till en av pappas jobbarkompisar, kom in och undrade om jag kunde cykla iväg och köpa cigaretter. Det var väl inga problem, tyckte jag. Det kunde vara skönt att få komma ut, jag hade haft fönstret i mitt rum öppet och kände genom det att det var en skön sommarkväll ute. Så jag cyklade iväg. Affären låg inte långt bort, det kan knappast ha tagit mig mer än femton minuter att cykla dit och köpa cigaretterna. När jag kom tillbaka väntade Bettan på vår garageuppfart. Inifrån huset hördes hur festen, och ljudet, stegrats. Jag lämnade över cigaretterna och växelpengarna till Bettan. Hon tackade, och undrade om jag ville göra henne sällskap utanför huset medan hon rökte. Jag har alltid varit väldigt blyg och kände mig lite besvärad över det hela, men kände att det hade varit oartigt att gå in, så jag sa ?okej?. Hon öppnade paketet och tände en cigarett. Jag visste inte vad jag skulle säga, så vi stod där tysta ett tag. Det var hon som bröt tystnaden.

– Jag undrar, sa hon, om jag varit yngre, hade jag haft en chans på dig då?

Jag visste inte vad jag skulle säga, men jag mumlade något om ?jodå?.

– Jag antar att du har en massa tjejer springandes efter dig, fortsatte hon.

Det var ju inte riktigt sant det där, så jag sa ?Nä, inte precis.?

Hon tittade på mig och sa:

– Men du har väl varit med en tjej nån gång?

– Nä, sa jag. Jag tror nog att jag hade ljugit nio gånger av tio på den där frågan, men just den kvällen blev jag så överrumplad att jag inte kom mig för att säga något annat än sanningen.

– Ojdå, sa hon.

Hon slängde som snabbast en blick in i huset. Ingen där verkade sakna henne. Festen pågick för fullt, och hennes man dansade tätt intill en annan kvinna.

– Det är en skön kväll, kan vi inte ta en sväng i er trädgård, föreslog hon.

Jag mumlade något instämmande, och så gick vi runt huset. Det var verkligen en skön sensommarkväll, mörkret hade fallit men det var fortfarande varmt. Bakom huset, utom synhåll för alla inne, stannade vi. Hon släppte cigaretten på marken och stampade på den.

– Jag tycker du är en fin pojke, sa hon och ställde sig precis framför mig.

Jag stod med ryggen mot väggen och tur var nog det. Hade jag inte haft något att stödja mig mot, hade jag knappast kunnat hålla mig upprätt. Hon smekte min kind med ena handen, och böjde sig fram och gav mig en lätt kyss. Jag kunde känna hennes doft, en upphetsande kombination av parfym, röklukt och vin. Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag stod bara kvar, med händerna längs sidan. Hon kysste igen, lite hårdare den här gången, och jag kände en hand på mina lår. En hand som letade sig uppåt. Hon fortsatta att kyssa mig, och jag kände hennes tunga mot mina läppar. Hennes hand tog ett tag om mitt skrev, och gnuggade det växande paketet därinne. Jag tänkte att jag måste väl också göra något, så jag lyfte mina armar får att hålla om henne, men hon tog min ena hand och tryckte den mot sitt bröst. Jag kände genom hennes blus och bh den mjuka kullen och den hårda bröstvårtan. Jag nöp till lite och hon andades häftigare.

– Vi kanske bör snabba oss innan dom där inne undrar var vi håller hus, sa hon.

Nervös och upphetsad som jag var, kunde jag bara, ännu en gång, mumla något till svar. Hon stack ner handen i sin handväska och tog upp något som jag genast kände igen, en kondom.

– Vet du har man sätter på en sån här? undrade hon.

Jag mumlade något nekande.

– Jag ska visa, sa hon.

Hon knäppte upp mina byxor, drog ner dom och kalsongerna, och trädde med van hand på kondomen. Sedan sparkade hon av sig sina skor, drog upp sin kjol och tog av sig strumpbyxor och trosor. Hon ställde sig sedan med ryggen mot väggen med benen brett isär och lyfte upp sin kjol. Jag ställde mig framför henne, och hon drog mig tätt intill. Hon tog ett stadigt tag om min kuk och hjälpte till att föra in den. I och med att jag alltid har varit lång för min ålder, och hon var relativt kortvuxen, hade vi lite problem till en början. Min ovana spelade säkert in här också. Men när jag böjde ordentligt på knäna kände jag hur jag närmade mig målet. Hon lyfte sitt ena ben och tryckte det mot min höft och jag kände hur jag sakta gled in i hennes varma och fuktiga grotta. Hon stönade till när jag trängde in och med sina händer mot mina skinkor tryckte hon mig längre och längre in i henne. Hon förde sin mun mot min, och jag kände hennes tunga leka. Jag försökte lite fumligt stöta in och ut, men det gick inte så bra, dels på grund av min ovana, dels på grund av den obekväma ställningen. Hon förstod mina problem och tryckte milt bort mig.

– Lägg dig ner, sa hon.

Jag la mig på rygg i gräset, kvällen hade gjort det fuktigt och det var kallt, men det var inte något som störde mig. Min hjärna registrerade det bara en kort sekund, innan den åter fokuserade på Bettan. Hon lyfte upp kjolen igen och satte sig gränsle över mig. Hon hade inga problem att hitta rätt, och genast var jag inne i henne igen. Hon började rida mig, först försiktigt så att hon då och då hann böja sig fram för att kyssa mig, sedan allt snabbare. Hon började andas allt häftigare och efter ett tag även stöna så högt att jag var rädd att någon skulle höra oss. Fast jag brydde mig egentligen inte om det, jag njöt själv och kände hur jag närmade mig orgasm. Hon nådde dit före mig, efter en allt vildare ritt, med allt häftigare stön, föll hon ihop över mig. Hon tittade på mig och sa:

– Jag vill ha dig bakifrån.

Därefter reste hon sig från mig och ställde sig på alla fyra i gräset. Den här gången hade jag inga problem att hitta rätt. Den gled enkelt in och jag började ivrigt stöta fram och tillbaka. Jag hade ju redan innan varit nära att komma, så det tog inte lång stund innan jag upplevde mitt livs första orgasm inne i en kvinna.

Efteråt klädde hon på sig trosor och strumpbyxor, och jag drog upp mina byxor. Vi smög oss in i huset. Jag smög iväg till mitt rum, och hon gled in på festen. Jag hörde hur hon sa att hon varit på toaletten när någon frågade.

Inne på mitt rum hade jag fått något nytt att tänka på, och jag drömde om händelsen flera gånger den natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *