Semestern hade just börjat och första anhalt på min oplanerade biltur hade blivit kungliga huvudstaden.

Det hade verkligen börjat bra vad vädret beträffar, sol från en molnfri himmel och varmt och skönt. Jag såg nog ut som den typiske turisten där jag satt på en parkbänk i skuggan och bläddrade i en kvällstidning. T-shirt, vida fladdrande shorts och sandaler var helt rätt.

Min vana trogen hade jag börjat från slutet av tidningen och kommit till annonserna.

Där hade blicken fastnat på en annons ”sexfilm non stop 11-24, nya filmer varje vecka”. Det visade sig att adressen var bara två kvarter från där jag satt, så beslutet att fördriva någon timme med lite sexfilm var lätt. Jag löste biljett och letade mig in i biolokalen. Det var mörkt som i en kolkällare och jag fick anstränga mig för att inte trampa någon på fötterna när jag satte mig på sista bänkraden. När jag vant mig vid mörkret, såg jag att det var ganska lite folk i lokalen, max 10 personer. På stolen bredvid mig satt en person i keps och, trots mörkret, solglasögon.

På bion visades en film från någon semesterort och vid ett kafébord satt två unga raffiga blonda tjejer tillsammans med en stor mörkhyad kille. De hade redan kommit en bit på vägen och man såg att killen hade ena handen långt upp under den ena tjejens kjol. Hon hade särat på benen och hennes ögon avslöjade att hon njöt i fulla drag av hans smekningar. Den andra tjejen hade sin ena hand kupad över killens skrev utanpå hans shorts. Samtidigt var hon invecklad i en djup kyss där hennes och killens tungor virvlade runt varandra. Tjejen som haft killens hand under kjolen hade i nästa sekvens glidit ner från sin stol och låg på knä under bordet. Hon öppnade killens shorts och strax hade hon fått fram en enorm kuk som stod stenhård rakt upp. Det dröjde inte länge förrän tjejen hade den enorma kuken i munnen och sög allt vad hon kunde.

Det var verkligen en upphetsande scen och min kuk hade blivit rejält hård under mina vida shorts.

Plötsligt kände jag en hand på mitt lår och, trots att jag inte har den minsta dragning åt homohållet, var det upphetsande och spänningen låg i luften. På bion hade nu den andra tjejen satt sig på bordet framför killen, hennes kjol satt runt midjan och killen hade dragit hennes minimala trosor åt sidan och bearbetade hennes fitta med tungan.

Jag kände nu att handen på mitt lår kom längre och längre upp och det var inga problem att komma in under mina shorts och plötsligt var handen runt min nu stenhårda kuk.

Jag vet inte varför men jag kunde inte låta bli att föra min hand över till min bänkgrannes lår och sakta föra den upp mot skrevet. Jag såg inte så mycket men även grannen hade shorts och min hand kom lätt in under linningen på de korta shortsen.

På bion hade de två tjejerna nu krupit ur sina kläder och alla tre låg på golvet framför en pool. Den ena tjejen sög killens kuk i långa blöta tag och den andra tjejen satt grensle över killens ansikte och fick sin fitta ordentligt slickad. Båda tjejerna var helt rakade och deras blöta uppsvällda fittor gjorde mig otroligt kåt.

Sakta förde jag handen längre upp under min grannes shorts och höll på att hoppa ur stolen när jag nådde skrevet och upptäckte att grannen var en kvinna. Jag kände en hårig fitta som redan var ganska fuktig. Hennas hand var stadigt förankrad runt min kuk och hon drog sakta fram och tillbaka.

Jag hade nu nästan glömt att titta på bion men skymtade att killen nu hade kört in sin enorma påle i en av tjejerna bakifrån samtidigt som hon slickade sin kompis genomblöta fitta där hon låg på rygg med vitt skrevande ben.

Plötsligt drog kvinnan bredvid mig bort sin hand och tryckte en liten lapp i min lediga hand. Sen reste hon sig och försvann ut genom dörren. Jag satt kvar en stund och ordnade min oroliga kuk under shortsen, sen gick även jag ut från bion och in på toaletten. Jag vecklade snabbt upp lappen och läste ”Om du vill ha en trevlig upplevelse, möt mig längre ner på gatan, jag väntar på dig i en vit Mercedes”. Hälsningar T.

Tankarna for genom mitt huvud och jag sköljde ansikte och händer i kallt, rinnande vatten. Beslutet var enkelt, jag gick ut från bion och kisade mot sommarsolen. Jag strosade sakta nerför gatan och under ett träd stod mycket riktigt en vit Merca med en person bakom ratten. När jag närmade mig bilen, gjorde hon ett tecken mot passagerarsidan och jag gick runt bilen och gled in i passagerarstolen. Vilken kvinna. Kort kraftigt kolsvart hår, stora bruna ögon och en fyllig mun med vita tänder när hon log mot mig. Välkommen sa hon, jag heter Teresa. Hoppas jag inte skrämde dig men jag och mina två väninnor har länge tänkt leva ut en dröm som vi delar. Hej sa jag, jag heter Peter och kan absolut inte säga nej till en sån invit.

Jag lät blicken glida från hennes vackra ansikte ner över hennes jeansskjorta där tre-fyra uppknäppta knappar avslöjade fylliga, runda bröst. Även två knappar i nedkanten var uppknäppta och, med ett leende och ögon fästa vid mina särade hon lite på sina runda lår och avslöjade ett par svarta, minimala trosor. Hon hade tagit av sig shortsen. Hon smekte sig ett ögonblick over trosornas buktning och jag kunde se en kraftig svart hårbuske vid sidan om troskanterna.

Får jag se och känna det som gjorde mig så intresserad inne på bion, sa hon och öppnade min gylf, drog fram min nästan styva kuk och gav den en kort kyss. Återigen kom hennes bländvita, breda leende. Hon var verkligen raffinerad och otroligt sexig. Hon stoppade in min kuk, satte sig tillrätta och svängde snabbt ut på huvudgatan. Efter tre-fyra kvarter svängde hon in vid en park och stannade vid trottoarkanten. Samtidigt som hon stannade fick jag syn på en lång, mörk tjej som satt på en bänk precis innanför ingången till parken. Samtidigt som Teresa stannade bilen reste hon sig och kom emot oss. Vilken uppenbarelse. Hon var av någon blandras, något mörk i hyn, kanske från Karibien. Hon var lång, med svart, långt hår som omslöt ett vackert ansikte med stora mörka ögon och samma vita fina tänder som Teresa. Hon var klädd i en kort-kort tajt vit klänning med någon sorts snörning fram. Öppningen med snörningen avslöjade två fasta, chokladbruna runda bröst som spände under den tajta klänningen. Hon hade långa slanka ben som ytterligare framhävdes av vita, högklackade sandaletter med snörning en bit upp på vaden.

Hon öppnade dörren och gled in i baksätet. Hej sa hon jag heter Abigail men kalla mig för Abby. Hon gav en kort puss på kinden till Teresa och satte sig tillrätta i baksätet. Detta är Peter sa Teresa samtidigt som hon svängde ut i trafiken igen. Han är vad vi har tänkt oss sa Teresa och båda tjejerna skrattade och log mot mig. Jag vände mig bakåt mot Abby och möttes av det bländvita leendet. Jag lät min blick glida neråt, över de fasta brösten som inte doldes mycket av hennes raffiga klänning. Vidare ner mot hennes ben och hennes klänning som nu hade glidit längst upp på låren. Hon skrattade till och samtidigt särade hon nästan obemärkt lite på låren. Det var omöjligt att låta bli att låta blicken glida in mellan hennes perfekta ben och synen fick mig att flämta till. Hon hade inga trosor på sig och hennes helt rakade fitta var det bulligaste jag sett.

Tjejerna växlade några ord på spanska och log mot varandra samtidigt som Teresa lät sin hand smeka över mitt stånd.

Efter en stunds körning sa Teresa att nu är vi framme och svängde ner i en garageinfart som öppnades automatiskt när bilen närmade sig. Att det var en hotellparkering framgick av flera skyltar.

Hon parkerade nära hissen och vi klev ur. Hon drog på sig sina shorts och sa till Abby och mig att åka upp så skulle hon fixa lite gott att äta och dricka. Hon gick ur hissen på entréplanet och Abby och jag fortsatte uppåt.

Vi gick ur hissen på femte våningen och Abby gick före mig framåt i korridoren. Synen var bedövande. Två långa slanka och ljusbruna ben och en bak som framträdde tydligt under den tajta klänningen. Hon visste hur hon skulle gå för att visa vad hon hade, eller inte hade, under.

Hon låste upp dörr 510 och vi klev in i en stor, välmöblerad svit med en soffgrupp i ett rum och en stor säng i det andra. Vad tycker du sa Abby och svängde runt och åter kom det vita stora leendet. Musik måste vi ha sa hon och lutade sig fram över ett sideboard där det stod en stereo. Hon hade benen lätt åtskilda och klänningen gled hela vägen upp på låren så jag hade fri insyn till hennes runda, fasta bak och bulliga, rakade fitta. Hon gjorde inget för att dölja sig, snarare motsatt när hon särade ytterligare på benen innan hon var färdig med stereon och skön karibisk musik strömmade ut.

Hon vände sig om och log. Tycker du om vad du ser frågade hon och kom fram till mig och tryckte lätt sina bröst mot min bringa samtidigt som hon gav mig en snabb kyss. Hennes ena hand gled snabbt över min halvstyva kuk och hon smekte sina läppar med tungan.

Hon försvann in i badrummet och jag tittade mig omkring i det stora ljusa rummet. Det såg inte ut som någon hade bott i rummet. Allt var i perfekt ordning.

Jag hörde duschen från badrummet och kunde bara tänka mig den underbara kroppen, naken under strilande vatten.

Efter en liten stund stängdes vattnet av och strax kom Abby ut ur badrummet med en liten handduk virad runt överkroppen. Den nådde knappast nedanför hennes runda fasta bak. Samtidigt hördes en nyckel i dörren och Teresa kom in tillsammans med en annan tjej som var klädd i hotellets uniform. Hon körde en liten vagn med en stor bricka med snittar och frukt och två flaskor champagne. Den tredje tjejen hejade och sa att hon hette Carol. Hon var lite mullig med stora bröst, smal midja runda höfter och hennes uniformskjol spände över en rund bak. Kom så duschar vi sa Teresa till Carol och de försvann in i badrummet. Under tiden hällde Abby upp champagne i fyra glas och räckte mig det ena. Hon slog sig ner i soffan och la de långa benen i kors. Nu dolde hennes handduk ingenting av hennes lår och brösten var endast till hälften täckta av den vita frottén.

Skål sa hon och log, hoppas du trivs i vårt sällskap, vi vill alla ha en skön eftermiddag. Hon bytte ställning med benen och åter hade jag fri insyn mellan hennes lår. Den bulliga fittan putade med stora mörka blygdläppar.

Nu är det din tur sa Teresa och Carol när de kom ut ur badrummet, Teresa klädd endast i ett minimalt linne med djup urringning och ett par helt genomskinliga, pyttesmå stringtrosor. Hennes bröst var större än jag först sett och de små trosorna mer visade än dolde en enorm svart hårbuske. En sträng av svart hår sträckte sig upp mot naveln och bredde ut sig på låren. Hennes bröstvårtor spände under det tunna linnet.

Carol hade hotellets badrock på sig, oknäppt och löst hängande. När hon kom fram mot soffgruppen fick jag snabba glimtar av hennes runda former och en liten svart hårsträng från fittan upp mot magen, annars var hon helt rakad. Hennes bröst var riktigt stora men fasta och spetsiga.

Skål allihop sa Teresa och tog sitt glas samtidigt som räckte ett till Carol. Skynda dig, vi väntar här sa Abby till mig och jag smet in i badrummet. Min kuk var styv och orolig och stod rakt ut när jag drog av mig kläderna. Jag tog en snabb dusch och svepte en badhandduk runt midjan innan jag gick ut till tjejerna igen.

Kom får du smaka sa Teresa och räckte mig en snitt med lax. Tjejerna satt i soffan och den ena fåtöljen. När jag ställde mig bredvid Abby drog hon sakta loss min badhandduk och lät den falla till golvet. Min kuk stod stenhård rakt upp och hon sträckte sig fram och sög in hela kuken i munnen i ett enda tag. Hennes badhandduk hade lossnat och låg i soffan och jag kände hennes lår mot mitt när hon med ena handen runt min bak sög min kuk sakta och mjukt. Hon hade benen brett isär och hennes bulliga fitta framträdde än tydligare.

Teresa hade ställt sig upp för att hälla upp mer champagne och där hon stod framåtlutad med sin putande bak mot mig, såg jag hennes stora svarta hårbuske breda ut sig över fittan och stjärtspringan som inte doldes mycket av hennes trosor. Carol som satt närmast, sträckte sig framåt och smekte sakta över Teresas bröst som var helt fria i linnets djupa urringning.

När Teresa hällt upp vände hon sig mot Carol och tryckte henne försiktigt bakåt i soffan så att hon kom att ligga med huvudet på armstödet. Carols badrock var nu helt öppen och Teresas hand smekte över hennes lår och mage och strax även över fittan mellan hennes åtskilda ben. De kysstes och tungorna virvlade runt varandra. Abby släppte för ett ögonblick min kuk som var stenhård och blöt av hennes saliv och sträckte sig mot Teresa och drog av henne de små trosorna där hon stod på knä över Carol i soffan. Synen var bedövande. Mellan hennes åtskilda lår såg jag en hårbuske jag aldrig sett tidigare. Det var som en matta av svart hår över hela hennes fitta och stjärtspringa och man kunde endast svagt ana hennes blygdläppar under. Hon putade med baken och Abby drog försiktigt med ett finger i springan. Carol tog över där Abby just slutat och tog min stenhårda kuk i handen och förde den till sina läppar. Hon lät tungan cirkla runt det uppsvällda ollonet samtidigt som hon sakta drog handen fram och tillbaka. Jag var så otroligt kåt att det nästan svartnade för ögonen. Abby hade nu krupit upp bakom Teresa och lät sin tunga svepa fram och tillbaka i hennes håriga härlighet. Teresa särade mera på benen och sköt upp sin runda bak samtidigt som hon lät sin tunga slicka och suga på Carols stora bröst och bröstvårtor som stod hårda rakt ut. Sakta flyttade sig Teresa med sin slickande tunga neråt mot Carols mage, cirklade runt naveln och fortsatte sedan ner mot den smala, kolsvarta och kortklippta hårsträng som Carol låtit vara kvar av sin buske. Abby slickade och sög Teresas fitta och hjälpte samtidigt Carol med att kåta upp mig ännu mera genom att låta sin hand glida in mellan mina skinkor och smeka min pung. Efter att ha låtit min kuk komma hela vägen in i munnen, släppte Carol min kuk och satte sig sakta upp i soffan. De andra tjejerna drog sig sakta ifrån varandra och tog sina champagneglas. De sträckte sig efter flera snittar och lät sig väl smaka. De var hela tiden nära till smek av min kuk och varandras bröst och fittor. Carol ställde sig upp och böjde sig över bordet efter mer champagne. Hennes runda, fasta bak var bara centimeter framför mitt ansikte där jag satt tillbakalutad i soffan. Hennes fitta var uppsvälld och fuktig och det var ingen tvekan om att hon var otroligt kåt. Sakta flyttade hon sig bakåt mot mig och till slut hade jag hennes fitta över mitt ansikte. Hon luktade svagt av kåtsafter och jag lät min tunga sakta slicka längs den dyblöta skåran. Abby låg tillbakalutad i den ena fåtöljen och hennes särade ben avslöjade att även hon var kåt och genomblöt. Hennes enorma rakade bullfitta var uppsvälld och blygdläpparna särade över den rosa fittan. Hon smekte sakta sig själv och lät ett finger då och då tränga in i det blöta hålet. Hon flämtade sakta och hennes ögon var halvslutna. Teresa hade satt upp ena foten på fåtöljens armstöd och sköt fram sitt håriga sköta mot Abbys ansikte och strax hade hon åter hennes virvlande tunga runt fittan. Jag kunde nu se de håriga blygdläpparna uppsvällda och blöta och håret var glansigt och tovigt.

Carol hade nu lagt sig ner över mig och sög min kuk allt vad hon kunde samtidigt som jag slickade hennes rakade fitta. Teresa hade sin hand över Abbys fitta och hennes ena finger cirklade runt hennes clitoris. Båda flämtade och roterade med höfterna mot de smekande händerna.

Teresa ändrade ställning och ställde sig med båda knäna på fåtöljens armstöd samtidigt som hon böjde sig framåt och lät sitt ansikte försvinna i Abbys sköte. Jag hörde hur det sörplade och smackade av hennes slickningar i Abbys fitta. Synen av Teresas särade lår med den hårbevuxna fittan och hennes putande bak var underbar. Jag tror Carol förstod vad jag tänkte för hon drog sig framåt, tog ett stadigt tag runt min värkande påle och styrde den mot Teresas väntande fittöppning. Hon drog med ollonet fram och tillbaka i springan och Teresa tryckte sig lite bakåt så att ollonet försvann in i henne. Hon stönade till och kastade huvudet bakåt men återgick snart till att slicka och smeka Abbys fitta. Abby kastade med huvudet fram och tillbaka och mumlade, gud vad kåt jag är, slicka mig, slicka mig, jag måste får kuken i mig, knulla mig, knulla mig, allt blandat spanska ord som jag inte förstod men som säkert handlade om hur kåt hon var. Jag stod bakom Teresa och lät min kuk sakta åka in och ut i henne. Hon skrek till lite då och då och när Carol, som satt sig på golvet under mig, lät sin hand smeka hennes clitoris, blev hon helt vild. Hon slängde med huvudet och skrek omväxlande mellan sitt slickande av Abbys fitta. Carol tog tag i min kuk och drog ut den ut Teresas fitta och sög in den i munnen. Hon flämtade och smackade och hade fullt sjå med att hålla sig stilla under Teresas gungningar. Så satte hon tillbaka kuken i Teresa och jag tryckte in den i botten i ett enda lång tag. Hon skrek rakt ut kör in kuuuuken, knulla mig, knulla mig det går snart, ge mig meeeeer kuuuk i fittan. Det var svårt att hålla tillbaka satsen men när Carol åter drog ut min kuk och satte den i sin mun lugnade det ner sig lite. Carol ömsom slickade min kuk och Teresas håriga fitta och det rann kåtsafter längs hennes haka och hals. Abby hade nu krupit in bakom Carol och slickade henne bakifrån. Carol hade min kuk och Teresas fitta att slicka samtidigt som hon blev slickad av Abby. Abby fick allt hon kunde få av Teresas slickande tunga och fingrar som rörde sig in och ut i den bulliga, uppsvällda och genomblöta fittan. Jag fick åter min kuk placerad i Teresas grotta och jag kände att det inte skulle gå att hålla tillbaka satsen mycket längre. Jag körde in kuken i botten några gånger och Teresa vrålade rakt ut när Carols tunga samtidigt snurrade runt hennes clitoris. Det går för mig, vrålade hon och tryckte sin bak mot min stötande påle. Det blev för mycket och jag sprutade en kaskad av sperma in i hennes fitta, drog ut kuken och sprutade igen och igen mot hennes fitta. Sperman rann i floder ner i Carols slickande mun och ansikte och hon slickade i sig allt hon kom åt. Abby kröp också in under Teresa och slickade hennes spermaindränkta fitta och slickade då och då över Carols ansikte som var indränkt i sperma. Det verkade som om satsen aldrig tog slut och det sista sprutet sköt jag rakt i Abbys vidöppna mun. Det rann i hennes mungipor och nerför halsen. Carol var där med sin tunga och även Teresa som kommit till sans igen efter sin orgasm vände sig om och även hon slickade i sig av sperman runt Abbys mun och Carols ansikte och hals. Tjejerna låg i en hög på golvet framför soffan och Teresa som var den enda som fått orgasm, började åter slicka Abby samtidigt som hon lät sina fingrar komma in i Carols fitta. Snart bytte dom så att Abby kom att slicka och fingerpulla Carol samtidigt som hon fick sin fitta slickad av Teresa. Min kuk hade åter börjat styvna efter jättekaskaden och Carol var inte sen att ta tag i den och börja suga för fullt. Hon stönade och sörplade och försökte få in så mycket som möjligt i munnen. Abby och Carol var nu helt tokiga och omväxlande stönade och skrek en massa kåta önskemål om mera stor kuk, ge mig hela kuken i munnen, kör in staken i min fitta och Teresa och jag gjorde vad vi kunde för att tillfredsställa dom.

Jag rullade över på rygg, fortfarande med kuken djupt i Carols mun. Abby kröp upp över mig och sänkte sig ner över mitt ansikte med fittan som var helt otroligt uppsvälld och vidöppen. Hennes clitoris stod tydligt ut mellan de åtskilda blygdläpparna. Jag stack försiktigt in tungan och slickade hennes fittöppning. Safterna rann i strida strömmar ner på min haka och hals och hon smakade underbart. Efter Carols bearbetning var min kuk nu stenhård och redo igen och det märkte Carol för hon ställde sig på knä över mina ben och sänkte sig sakta ner tills hon hade hela min påle inne i sig. Hon stönade och flämtade samtidigt som hon roterade med höfterna och kastade med huvudet fram och tillbaka. Hennes stora bröst gungade för varje rörelse och jag såg att Abby kramade dom samtidigt som hennes fitta fortsatte att dansa över min tunga. Teresa hade lagt sig bakom Carol och slickade hennes fitta bakifrån varje gång hon lät min kuk komma ut ett kort ögonblick. Ibland lät Teresa min kuk komma in i hennes mun innan hon satte tillbaka den i Carols fitta.

Abby ville också få kuk i sig och bytte med Carol. Abbys kramande fittmuskler masserade min nu stenhårda kuk och hon var helt vild när hon hoppade upp och ner på min påle. Carol hade satt sig över mitt ansikte och gnuggade sin fitta mot min slickande tunga. Terese hade ställt sig upp och carol slickade hennes fitta mellan de vitt åtskilda låren. Jag vet inte hur länge vi höll på men till slut blev Abbys bearbetning för mycket och jag sköt en kaskad av sperma upp i hennes kramande fitta. Hon gled av mig och alla tre tjejerna hjälptes åt att slicka min kuk som var helt insmord med sperma och Abbys flödande fittsafter.

Efter att Carol och Teresa även slickat Abbys fitta ren från sperman som runnit ur henne, sjönk vi ihop i en hög på golvet. Jag måste ha slumrat till för när jag vaknade till hörde jag all tre tjejerna duscha i badrummet under fnitter och många skratt. Efter att även jag duschat skildes vi och jag har aldrig träffat tjejerna igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *