Hon stod vid busshållplatsen en lördagseftermiddag och såg lite nere ut. Hon var medellång, blond och bakom den uppknäppta kappan putade brösten ut som toppiga maränger. Inte sådana där små maränger man gör marängsviss på utan STORA maränger. Det var hennes sjuttonårsdag men det fick jag inte veta förrän senare. Och hur hon tänkte fira den fick jag inte veta förrän det var för sent för mig att göra något åt det.

Varför var det vinter? Om det varit varmare och hon hade haft lite mindre kläder så hade jag kunnat njuta till fullo, men som det nu var blev det bara en önskedröm om att få se mer som förmodligen aldrig skulle gå i uppfyllelse.

Hon märkte att jag stirrade och jag tittade snabbt bort. När jag vände blicken åt hennes håll igen stod hon alldeles bredvid mig och såg rakt in i mina ögon.

-Hej, sa hon.

-Hej, sa jag, kallt i dag? Det var i alla fall en konversationsstart, men varför hade jag inte kommit på något intelligentare?

-Ja, sa hon, det är nästan alltid kallt på min födelsedag.

-Har du födelsedag i dag? frågade jag, grattis!

-Tack, sa hon. Jag är på väg hem för att göra i ordning innan tjejerna kommer.

-Bara tjejer, frågade jag, inga killar?

-Nej, jag tänkte att vi skulle ha kvällen för oss själva men jag börjar ångra mig nu. Tänk om vi får dötråkigt? Det hade varit mycket bättre om jag bjudit killar också.

-Än är det väl inte för sent, sa jag.

-Vad skulle du själv säga om du blev bjuden på en fest samma dag som den var, frågade hon. Du skulle tro att du blivit bortglömd eller att det var någon annan som inte kom eller något sådant.

-Jag skulle bli glad åt att få komma på din födelsedag, oavsett hur sent jag blev bjuden, sa jag utan att göra mig några större förhoppningar. Jag var ju trots allt ett antal år äldre än henne och hade aldrig sett henne förut. Ni kan tänka hur förvånad jag blev när hon sa:

-Men kom då.

-Men, nästan stammade jag, ni skulle ju ha killfritt?

-Jo, men jag tror det var ett misstag. Och bättre en än ingen alls.

Så här efteråt inser jag hur bra hon var på att få konversationen precis dit hon ville. Jag förstår också, både på henne och på de andra tjejernas reaktion att det inte var första gången.

-OK då, sa jag intet ont anande. Då säger vi det.

Bussen kom och vi klev på. Hon hette Marie sa hon. Under resan berättade hon vad hon tänkte bjuda på. Det var inga billiga grejer, här var en tjej med mycket pengar. Eller i alla fall en tjej med föräldrar som hade mycket pengar, för festen skulle vara i hennes föräldrars hus på landet. När vi kom fram till hållplatsen jag skulle av på frågade jag:

När ska jag komma, och var bor dina föräldrar?

-Jag kommer och hämtar dig om en timme här vid busshållplatsen. Jag ska ha lite grejor med mig dit i bilen så du kan hjälpa mig att bära. I natt kan du ta bussen in till stan igen.

-Om du inte hellre vill stanna över natten, la hon till och log ett skälmskt leende.

Jag visste inte vad jag skulle svara utan steg bara av bussen som ett fån.

En timme senare stod jag, nyduschad och med nya kläder vid busshållplatsen och väntade. Jag undrade om hon skulle komma eller om hon satt och berättade för sina fnittrande väninnor om den mesige äldre killen som trodde han skulle få följa med henne på fest.

Men icke, hon kom farande i en splitt ny SAAB turbo nästan exakt en timme efter att vi skiljts åt. Baksätet var fyllt med matkassar.

Eftersom det var vinter var det redan mörkt och hon körde ut ur stan och följde små skogsvägar utan vägskyltar. Det tog minst en och en halv timme och jag började så smått undra om hon verkligen hittade. För mig verkade det som om hon bara irrade runt, utan någon bestämd riktning. Till sist kom vi i alla fall fram till ett hus ute i skogen. Det var så mörkt att det inte gick att se riktigt men det verkade vara ett stort hus. Hon drog fram en nyckel och låste upp.

Vi gick in och hon tände ljuset i vad som var ett väldigt kök som såg ut att vara helt nybyggt.

-Bär in kassarna så fixar jag något att dricka under tiden, bad hon och gick in i nästa rum. Ett vardagsrum med öppen spis och flera stora skinnsoffor. I hörnet stod ett barskåp. Hon började klirra med flaskor och glas och jag gick ut i bilen igen och började bära in kassar.

När jag var klar gick jag in i vardagsrummet. Det stod en drink till mig på bordet. Hon stod på knä vid den öppna spisen och gjorde upp eld med en egen drink i ena handen. Jag satte mig ner i en av skinnsofforna och började läppja på min drink. Den smakade inte som något jag druckit förut, och det skulle visa sig att den innehöll något jag aldrig druckit förut heller. När brasan var tänd gick hon ut i köket igen för att börja laga mat. Jag frågade om jag skulle hjälpa till men hon svarade att det inte behövdes. I normala fall hade jag nog gått ut i köket i alla fall, men jag började känna mig väldigt dåsig och satt kvar i soffan.

När jag vaknade låg jag inlåst i en liten låda som var så liten att jag inte kunna röra mig. Det ända jag kunde göra var att vrida på huvudet. Däremot kände jag att alla mina kläder var borta. Jag låg i ett rum med öppen spis, det kunde jag höra på sprakandet. Dessutom såg jag hur det fladdrade i ett litet hål på sidan av lådan. Vad var nu detta? Jag började inse att hela grejen, från busshållplatsen och hela resten av kvällen inte varit något annat än en fälla. Men vad ville hon mig? Vi hade ju aldrig setts förut.

Efter vad som kändes som en evighet hörde jag hur en dörrklocka ringde. Dörren öppnades och glada fnittriga flickröster började höras. Efter ett par minuter öppnades dörren in till rummet där jag var och de kom in. Av rösterna att döma förstod jag att min kidnapperska nu fått sällskap av två vänner. Jag kunde se bort mot dörren de kom in genom och såg först min bekanting komma in i sin tätsittande jeans. Efter henne kom först en ganska mullig tjej i pösbyxor och sen en smal tjej i kortkort kjol med ben som i normala fall skulle fått mig att tappa fattningen. Just nu kändes det som om jag hade andra saker att tänka på. Hur de såg ut över midjan gick inte att se genom lufthålet och nu närmade de sig min låda och försvann ur blickfältet.

-Här är kvällens huvudattraktion, sa Marie.

-Inte så illa, sa någon av de andra.

-Ska vi se om det blir en lyckad kväll? frågade den tredje, och jag undrade vad hon menade.

-Nej, först lottdragning, sen middag och sen nöjen.

Jag såg hur de gick ut ur rummet och in i nästa rum. De lät dörren stå öppen nu. De hade någon slags lottning. Den mulliga tjejen vann tydligen och jublade till. Marie blev tvåa medan den lilla tjejen med de sexiga benen kom sist.

-Fan, sa hon, jag har alltid sån otur.

De gick vidare till köket och jag hörde hur de satte sig och åt. Konversationen under middagen skulle fåt mig att rodna om jag suttit med. Den rörde sig mycket om manliga könsorgan men också om andra delar av den manliga kroppen. Jag var fullt upptagen med att (tyst) försöka ta mig ut min låda men det misslyckades totalt. Lådan var för stabil och jag kunde knappt röra mig alls.

Efter maten och en hel del vin kom trion in i mitt rum igen.

-Dags att kontrollera varorna, sa Marie.

Jag undrade vad hon menade och fick genast svar. Tydligen var lufthålet jag kunde se igenom inte lådans ända hål. Jag kände hur någon av dem tog tag i min penis och sakta började runka den upp och ner.

-Vad fan gör ni! skrek jag, mer förvånad och arg än rädd.

-Precis vad du önskade dig, svarade Marie och fnittrade till.

Handen som höll i mig fortsatte med sin långsamma rörelse upp och ner. En sån behandling kunde min kuk inte motstå länge utan jag kände hur den styvnade allt mer.

-Sluta nu, sa någon av de andra tjejerna. Annars får inte jag något kul.

Rörelsen upphörde och jag såg hur Marie och tjejen med benen gick ut genom dörren. Den mulliga tjejen stängde dörren efter dem. Jag såg att hon vände sig om mot mig och började ta av sig kläderna. Plagg efter plagg föll av och slutligen måste hon ha varit alldeles naken. Hon lutade sig baklänges mot dörren med skötet utspärrat rakt mot mig så att jag såg hela härligheten. Hon började gnugga med högerhanden upp och ner mellan benen. Långfingret befann sig uppenbarligen mellan blygdläpparna eftersom läpparna ibland skymtade fram mellan fingrarna. Denna syn fick inte precis min erektion att bli mindre. Jag kände hur det drog lite kallt och förstod att lådan måste ha ett hål på ett visst strategiskt ställe som inte var större än att de intressanta detaljerna skulle kunna nås.

Efter en stund slutade hon gnugga. När hon tog bort handen säg jag att springan blänkte i skuggan från brasan och hade vidgat sig lite, redo för att släppa in en styv kropp. Vem som skulle få äran att tränga in blev jag snart varse. Hon försvann ur den del av rummet som jag kunde se och snart kände jag hur hon rullade på en kondom på min fortfarande styva penis. Jag hörde hur hon klättrade upp på lådan och kände sen hur hon långsamt sänkte sig ner över mig. Jag trängde in i henne, inte så djupt som normalt skulle kunna ske eftersom lådan var lite i vägen, men tydligen tillräckligt långt för henne, av döma av den suck hon gav ifrån sig.

Hon började röra sig upp och ner över mig. Det tog inte lång stund förrän hon började röra sig allt häftigare och stönade mer och mer. Plötsligt hörde jag henne gny till. Hon slutade röra sig längst ner i en rörelse och jag kände hur det kramade till om min mandom. Hon fortsatte att sitta still och jag kände hur kramandet om min kuk avtog när slidmuskulaturen slappnade av. Slutligen drog hon mig ur sig, klättrade av lådan och började klä på sig. I normala fall hade jag säkert kommit men lite av min rädsla dröjde sig fortfarande kvar och fördröjde säkert utlösningen.

Marie måste nästan ha stått och kikat eller lyssnat vid dörren, för innan min bestigare fått på sig kläderna igen kom hon in och började ta av sig sina jeans och trosor. Resten av kläderna brydde hon sig inte om och hon hade klättrat upp på lådan och sänkt sig ner över mig nästan innan hennes mulliga kompis hunnit ut genom dörren. Ingen stängde dörren den här gången utan jag kunde se hur Maries kompisar stod och kikade in på oss när Marie red mig allt ivrigare och ivrigare. Plötsligt kunde jag inte hålla tillbaka längre. Jag sprutade för allt vad jag var värd, kraftfullare än jag någonsin gjort förut, och nästan samtidigt gav Marie till ett skrik som tillkännagav att även hon nått sin kulmen.

Marie nästan ramlade av mig och verkade ha svårt att ta sig fram dörren. Hon stapplade fram och drog på sig sina jeans utan att bry sig om trosorna.

Den lilla tjejen kom in samtidigt som Marie gick ut. Hon stängde dörren efter sig och började ta av sina kläder.

-Det är nog ingen idé sa jag. Dina kompisar har kramat ur all kraft som fanns.

-Vänta och se, sa hon mystiskt och fortsatte lugnt att ta av sig sina kläder. Jag är nog inte så dålig på killar som du tror. När hon fått av sig alla sina kläder kom hon fram till mig. Hon lyfte min slappa penis som inte ens orkade reagera på beröringen. Hon drog av den använda kondomen och torkade av mig. Sen kände jag plötsligt hur något varmt och fuktigt omslöt mitt ollon och förstod att det befann sig i hennes mun. Hon började slicka med tungan över ollonet och sög så småningom in större delen av min kuk i munnen. Trots den behandling jag precis fått kände jag hur jag började styvna till igen. När hon fått mig styv nog för hennes syften rullade hon på en ny kondom och satte sig sen upp. Det var tur att hon var så bra på att suga som hon var för det fanns inte mycket plats i henne. Hon var så trång att jag kunde känna varenda muskel i henne röra sig när hon började rida.

Det tog lång tid innan det gick för mig men trots det kom jag strax före henne. Det verkade inte bekomma henne det minsta att jag tömde mig till sista droppen, hon fortsatte att rida som om inget hade hänt tills också hon kom. Utan ett ljud klättrade hon ner från lådan, drog på sig sina kläder och gick ut till de andra.

Senare på natten kom de tillbaka alla tre. Denna gång hade de tydligen druckit så mycket vin att blygheten försvunnit. Ingen gick nu ut ur rummet medan en av de andra roade sig med mig, utan de satt lugnt och såg på. Denna gång var Marie först, sen den mulliga tjejen medan den lilla trånga flickan återigen fick nitlotten. Hon fick emellertid revansch i vad som skulle visa sig bli sista omgången den natten. Hon var först och efter det var det ingen som kunde få liv nog i min utslitna kuk för att ha någon nytta av den.

De släppte ut mig ur lådan vid tiotiden på morgonen när alla sovit ett par timmar. Jag fick tillbaka mina kläder och lämnades av i närheten av busshållplatsen där jag hämtats upp. Denna gång fick jag åka med en bindel för ögonen så jag inte skulle kunna hitta tillbaka. Jag var för trött för att protestera och när jag stod där vid busshållplatsen och såg dem köra iväg kände jag något i bakfickan. Där låg sex femhundralappar. De hade tydligen tyckte att mina tjänster var värda en tusenlapp var. Kanske var det för att jag inte skulle anmäla dem. Men vad skulle jag kunna säga? Jag visste inte vem de var eller var de bodde.

Ett halvår senare såg jag Marie stå vid en busshållplats. Jag försökte säga hej men hon låtsades som om hon inte kände igen mig. Kanske gjorde hon det inte heller. Jag hörde henne stå och prata med en kille om sin födelsedagsfest med bara tjejer. Kanske han ville komma med? Han såg tveksam ut och när Marie gått, gick jag fram till honom.

-Åk med, sa jag. Det kommer att bli en upplevelse du minns länge…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *