Jag hade lagom börja chatta på icq bara hållit på i ca 2 veckor. Jag satt och funderade på hur man skulle kunna få kontakt med folk att chatta med. Då kom jag att tänka på min första kille igen. Jag har varit gift i drygt 20 år och tänkt på honom lite då och då. Jag hade aldrig kunnat glömma hans utseende och framför allt inte hans långa blonda ljusa hår och leende med smilgropar.

Jag kommer aldrig heller att glömma vad som hände på återträffen 1988. Vi var på Taj Mahal en våning ner och skulle äta. Jag satt och tittade upp mot trappan och där kom han mitt hjärta tog ett hopp och jag darrade till. Han såg ut precis som jag kom ihåg honom lika snygg.Han satte sig snett mot mig jag vågade knappt titta honom i ögonen jag var rädd att rodna.

Vi började äta efter maten skulle vi berätta vad vi hade gjort efter det vi hade gjort efter det vi slutade skolan. Nästan alla hade berättat så var det min tur. Då sa han ”Nu har jag suttit och väntat en sån här lång stund på vad du har att säga” han visade ett långt avstånd med händerna. Jag berättade min historia.

Efter ett tag skulle vi fortsätta till en nattklubb. Vi gick dit och fortsatte kvällen där, alla pratade med varandra jag bara väntade på att kvällen skulle ta slut det var jobbigt att möta honom och inte få ta i, krama och kyssa honom. När vi skulle skiljas för kvällen frågade jag om jag skulle skjutsa hem honom han sa ”Nej det behöver du inte” När jag kom hem tänkte jag ”Han är lika snygg som förut”.

Det gick ett antal år jag tänkte ofta på honom och var han tagit vägen. Jag ville leta upp honom för att prata med honom men visste inte var jag skulle börja.

Åren gick min man och jag gled ifrån varann mer och mer. För fyra år sedan hade jag funderingar på att skiljas men det vågade jag inte. Varför vet jag inte. Var väl rädd att bli ensam tror jag. Det ordnade upp sig med mitt äktenskap. Delvis det fungerade skapligt förutom på ett plan nämligen det sexuella. Jag får aldrig orgasm när vi ligger med varan det har jag aldrig fått. Min man är något av det klumpigaste i sängen. Pang på rödbetan 5-10 min klart sen går han. Jag får alltid onanera efter för att överhuvudtaget komma.

Men till saken nu då. När jag satt vid datorn och chattade sex med en del män kom jag att tänka på Honom. Man kanske kan hitta honom på ICQ. Tänkt och gjort. Jag sökte Hurra han fanns. Mitt hjärta hoppade till. Jag addade honom och väntade på tillåtelse och där var han. Jag har aldrig blivit så glad förr, jag darrade i hela kroppen när jag märkte att det var rätt.

Jag har alltid varit svag för honom och blivit tänd varje gång jag tänkt på honom under alla år. Vi bestämde att vi skulle träffas utan baktanke på nåt annat än fika och prata.

Dagen kom när vi skulle mötas jag gjorde mig i ordning tvättade mig omsorgsfullt t om fittan fick sitt jag kunde inte låta bli att tvätta lite extra noga det var så skönt att tänka på honom samtidigt. Jag var laddad inför mötet med en våt fitta och en styv klitta. Mina vårtor stod rätt ut. Jag tänkte ”Hoppas han inte märker något”. Jag väntade utanför en stund och där kom han gående. Han var lika snygg som jag mindes honom bara lite äldre man vad gjorde det.

Han sa ”Hej” och log smilgroparna fanns kvar. Jag smälte som vax. Jag hade fortfarande inte haft en man som kunnat tillfredsställa mej ordentligt så jag undrade så klart om han kunde göra det och hur det kändes.

Vi fikade och pratade om allt till och med, sex det tände mej. Att sitta öga mot öga och prata om sex. En rysning for genom kroppen. Jag kände att jag blev våt mellan benen riktigt våt. Jag måste ha honom tänkte jag kosta vad det kosta vill. Jag föreslog att vi skulle gå och äta middag i hop tänk han sa okej. Vi gick till en kina restaurang och beställde in en flaska rödvin för det vet jag att jag tänder på.

När vi hade ätit klart och druckit upp vinet var jag rejält kåt och rädd han skulle märka nåt på mig. Då sa han”Hur är det du rodnar ju”. Jag vågade inte svara som det var. Jag sa”Det måste vara vinet” han föreslog då att vi skulle gå hem till honom och fortsätta. Jag tänkte nu har jag min chans. Vi tog en taxi till hans lägenhet. En liten sån med endast en stor säng mitt på golvet. Han frågade om jag ville ha nåt att dricka.”Ja tack” sa jag”måste bara gå på toa.

Jag gick in på toaletten och tänkte inte på att jag inte var hemma utan stängde inte dörren ordentligt. Satte mej ner och började smeka mig själv sakta och försiktigt. Ett finger letade sig in mellan mina blygdläppar jag kunde inte hålla mig utan stönade till lite. Då upptäckte jag att han stod och tittade i dörrspringan och började långsamt smeka mig själv medans jag visste att han tittade på. Jag blev mer och mer vågad särade på benen så mycket det gick så att han skulle se ordentligt. Jag smekte mina bröst och nöp i vårtorna samtidigt som mina fingrar rullade runt min klitta. Jag stönade högt och kände hettan stiga i hela kroppen ända upp i hårfästet så kåt var jag. Jag kom i en orgasm som var så häftig att allt svartnade men jag var inte nöjd ändå.

Jag reste mig och gick mot dörren och ut från toaletten. När jag kom ut från toaletten såg jag att han var röd i hela ansiktet. Jag sa åt honom att komma och sätta sig på en stol. Jag tog fram handcuffs som jag hade i väskan och satte runt hans vrister så kunde han inte flytta sig. Satte fast hans händer bakom ryggen så han inte kom loss. Jag började sakta smeka av mig mina kläder. Först smekte jag mina bröst utanpå blusen sedan knäppte jag upp alla knappar och lät den falla till golvet. Sen var det kjolens tur att falla. Där stod jag i ett svart raffset med push-up-bh och stringtrosor i svart spets nätstrumpor och högklackade skor med stilettklack.

Jag började sakta ta av mig bh:n knäppte långsamt upp den bak och lät den långsamt falla till golvet. Där stod jag framför honom med putande bröst och styva vårtor stora som kastanjeknoppar som stod rakt ut. Jag märkte att han andades häftigt nu och kände mej själv fruktansvärt kåt. Jag tog tag i troskanten vände mig om med ryggen mot honom böjde mig framåt samtidigt som jag drog ner trosorna till vristen jag putade lite extra med rumpan och särade lite på mina ben. Jag visste att han kunde se rakt in i min nu plaskvåta fitta. Det hetsade mig ännu mer.

Jag klev ur trosorna särade lite till på benen och började smeka mig själv med ena handen. Först ett finger sedan två fingrar rullade runt och smekte lätt över klitoris. Jag stönade högt och ljudligt jag kunde känna orgasmen var nära igen. Jag stoppade in fingrarna i fittan samtidigt som jag med den andra handen smekte min nu stenhårda klitta. Multippelorgasmen var ett faktum. Jag hade påpassligt placerat stolen så han hade uppsikt över sängen. Jag lade mig ner och särade på benen och öppnade mig så mycket det gick. Tog fingrarna och frilade klitoris och började massera toppen. Jag skrek till av kåthet kunde inte hålla tillbaka.

Jag reste mig och nu ville jag ha kuk. Jag släppte loss honom och började att klä av honom, under byxorna såg jag en enorm bula. Härligt tänkte jag. När jag hade fått av honom kläderna såg jag den största och härligaste kuk jag någonsin sett, det finns inget sexigare än en naken man med stånd. Jag satte mig på huk framför honom öppnade mina läppar lite satte munnen mot och sög in rullade med tungan runt tills jag kom till hälften stannade till ett tag. Sedan sög jag in den helt till roten. Det kändes som den var långt ner i halsen. Det var den härligaste kuk jag sugit och det smakade mer. Jag smekte hans pung samtidigt som jag sög hans kuk. Smekte ner mot anus och hittade hans g-punkt masserade den. Samtidigt sög jag hans svällande kuk. Han stönade högt och sa att om jag inte slutar snart så kommer han.

Jag slutade så klart jag ville ju ha honom i mig. Han lade sig på sängen på rygg. Jag ålade mig in över honom gned mina styva vårtor mot hans kropp. När jag kommit med fittan i höjd med hans kuk satte jag mig så att den hamnade i skåran mellan mina blygdläppar så hans ollon smekte min klitta. Jag var nära att komma igen. Jag kom i en krampaktig orgasm. Jag reste mig upp på knäna och styrde hans kuk rätt den gled sakta in i min nu plaskvåta fitta. Han stötte till ända in till botten och den fyllde hela mig och jag stönade till av smärta och upphetsning. Jag hade aldrig upplevt nåt sånt tidigare. Jag började rida honom där han låg och lekt och nyp i mina bröstvårtor.

Samtidigt som hans härligt hårda kuk gled in och ut i min varma mjuka fitta böjde jag mig fram för att nafsa i hans bröstvårtor. Jag sög till lite för att sedan övergå till att nafsa lite med tänderna. Jag red fortare och fortare. Hårdare och hårdare. Jag kände att hans var nära orgasm då slutade jag, för jag ville inte att han skulle komma riktigt än. Jag satt still ett tag för att sedan återuppta ridandet. Jag kände honom fylla mig, jag kände mig hel på nåt vis.

Efter ett par minuter fortsatte jag att rida upp och ner. Kuken gled in och ut sakta, sakta. Jag kände att jag skulle komma ännu en gång så jag började rida fortare. Jag knep med musklerna runt kuken samtidigt med att den åkte in. När jag kände att han var nära ännu en gång flyttade jag på mej och började suga samtidigt som jag smekte mig själv till ännu en multippel orgasm. Jag kunde inte låta bli att suga till lite extra när jag kom. Då kom han också i en orgasm som var så kraftig att han nästan satte sig upp. Han kunde nästa inte kväva ett skrik. Han sprutade sin sperma i min mun. Allt fick inte plats så det rann ner för mina bröst.

När vi var klara drack jag upp min drink vi gick och lade oss. Vad vi gjorde då är en annan historia och hur det blev sen är det ingen som vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *