Peter är verkligen killen jag vill leva mitt liv med. Från första stund så har jag känt att jag vill göra allt för honom.

Vi har alltid haft det jättefint i sängen och det fanns inget som saknades. När Peter berättade om att han hade en fantasi som handlade om att han sex med mig tillsammans en annan kille blev jag jätteförvånad och sa till honom att det skulle jag aldrig kunna – Det är ju Dig jag älskar, sa jag.

Han sa att han visste att jag älskade honom och att det var en av anledningarna till att han blev så upphetsad av tanken på att jag hade sex med en annan. Samtidigt ville han att jag skulle få njuta så mycket som möjligt.

– Tänk Dig att få bli ompysslad av två killar samtidigt, sa han.

Jag sa: – jag tycker att det räcker bra med Dig.

Under månaderna som följde så dök Peters fantasi upp gång på gång när samtalet kom in på sex. Jag blev mer och mer fundersam över att han inte kunde släppa det men samtidigt så blev jag så otroligt varm i hjärtat av att han ville att jag skulle ha det bra. Hur många killar är det inte som vill ha trekant med sin tjej och en annan tjej för sin egen njutning? Slutligen frågade jag honom vem han i så fall hade tänkt sig skulle vara med.

Efter en stunds tystnad sa han:

– Anders kanske. Jag tänkte direkt herregud han är ju inget vidare snygg även om han inte är ful. Jag bara avfärdade det hela med att:

– jag kan verkligen inte tänka mig det oavsett vem det är.

Ett par veckor senare skulle vi i väg till en stuga som Peters föräldrar har vid kusten. Äntligen! Vad mysigt. Jag och Peter ensamma en hel vecka! Kunde det bli bättre?

Vi hade packat upp våra grejer i den lilla stugan och fått igång värmen och skulle precis äta en härlig middag när Peters telefon ringde.

– Ja men, självklart vad kul! Vi har till och med mat färdig så kom förbi Du bara! Hör jag Peter säga innan han lägger på.

-Vad är det nu? frågade jag.

– Jo Anders kommer förbi en sväng. Han har varit på jobb i närheten och frågade om han kunde stanna över. Det blev visst sent för honom att köra hem. Först blev jag jättearg och besviken. Varför frågade han inte mig vad jag tyckte innan han bestämde något??!! Sen tänkte jag efter och i och för sig, vad skulle han säga? Ta in på hotell vi vill vara ensamma…

– Det gör väl inget sa Peter med sitt sneda leende och la armen om mig.

– Nej det är ingen fara sa jag men jag hade tänkt att vi skulle ha det lite mysigt tillsammans efter maten…

– Det kanske vi kan ha ändå sa Peter samtidigt som han kramade om mig.

– Nähä Du, sa jag så roligt ska det inte bli.

Anders kom iallafall och middan blev trevligare än jag trodde att den skulle bli. Anders var faktiskt ganska trevlig när allt kom omkring. Jag kunde dock inte låta bli att fundera på vad Peter hade föreslagit tidigare. Jag tyckte att jag såg ett intresse från Anders sida. När jag reste mig från bordet ”kände” jag att han följde mig med blicken. Undrar om Peter har pratat med honom om sin fantasi, tänkte jag.

Hur som helst så dracks det en del vin till maten och jag började känna mig lite slö och dåsig och jag nämnde att jag nog ville gå och sova tidigt. Då kom jag på att vi bara hade en liten soffa och dubbelsängen i den lilla stugan.

– Hur ska Anders få plats i den där lilla soffan? Frågade jag Peter. Anders är väldigt lång och grovt växt så jag kunde aldrig tro att han skulle kunna få plats i den lilla soffan.

– Det ordnar sig sa Peter. Gå och lägg Dig Du. Jag gick in på toaletten och gjorde mig i ordning. När jag kom ut så hade jag på mig en T-shirt och trosor. Det kändes lite konstigt när jag gick förbi grabbarna som satt och pratade. De slutade prata och granskade mig. Usch tänkte jag och kände mig uttittad men samtidigt fanns ett litet pirr någonstans i magen. Jag blev väldigt förvånad själv men tänkte att det antagligen berodde på vinet och att jag tidigare hade ställt in mig på att Peter och jag skulle ha det lite mysigt tillsammans.

Jag låg och dåsade lite i sängen och grabbarna satt och pratade om allt möjligt. Antagligen somnade jag till för när jag vaknade så var det nästan mörkt inne i rummet och helt tyst. Plötsligt kände jag hur Peter kröp upp bakom mig.

– Sover Du? undrade han. Nästan sa jag. Anders åkte i väg med en taxi till en fest så vi är alldeles ensamma sa han och började nafsa mig i nacken. Åh det är så underbart när han gör så. Sakta kände jag hur jag vaknade till liv. Vi låg och myste så länge och jag blev alltmer upphetsad. Han smekte mig över hela kroppen samtidigt som han pussade mig i nacken. Jag vände mig om och kastade mig över honom och började kyssa honom överallt på munnen, halsen och axlarna.

Samtidigt smekte Peter mig med båda händerna längs sidorna på min kropp och över ryggen och rumpan. Jag var närmast i extas när Peter började smeka mig mellan benen med ena handen samtidigt som…Va nu?? Det var fortfarande två händer på min kropp!! Det var obeskrivligt skönt men jag skulle precis till att protestera när Peter (som antagligen märkte att jag hade känt något) pressade sin mun mot min.

Jag försökte säga något men det blev bara mumlande i Peters mun. Jag var också så obeskrivligt upphetsad så allt blev ett enda kaos inombords. Nu kände jag att det var ännu fler händer på min kropp. Peter hade sin ena hand mellan mina ben och den andra om min nacke samtidigt som två händer varsamt strök min över ryggen och rumpan och låren. Jag var nu alldeles till mig av upphetsning och slutade mumla i Peters mun.

Jag kände hur han släppte på trycket mot min nacke och plötsligt hade jag tre händer som utforskade hela min kropp samtidigt som en var mellan mina ben. Vi fortsatte kyssas men efter en stund så tog jag bort mitt ansikte från Peter och sa – Du vill verkligen det här va? – Ja min älskling sa han. Men om Du inte tycker om det så slutar vi direkt. Det är Du som ska ha det skönt! Med de orden så släppte jag taget och kände hur mycket jag älskade min fina kille som ville att jag skulle ha det bra.

Jag sa:

– för Din skull då.

– Du vet att jag älskar Dig.

Under hela tiden som vi pratade var händerna på min kropp i rörelse och nu när jag slutade kämpa emot känslorna så märkte jag hur gudomligt det var med så mycket beröring. Jag kände hur sängen gungade till och plötsligt hade jag en mun som kysste mig i nacken och ner längs ryggen. Jag rös över hela kroppen och tankarna på vad som höll på att hända var som bortblåsta. Allt var bara en enda känslosensation.

Jag märkte aldrig när det hände men plötsligt känner jag att Anders står tätt bakom mig i sängen och Peter flyttar sig så han ligger snett under mig. Vi fortsätter dock att kyssas och jag har händer över hela min kropp när jag känner att Anders håller på att lirka med sin kuk mellan mina ben. Jag hinner för ett ögonblick tänka att: – det kommer aldrig att gå den är ju jättelik. Till skillnad från många tjejer så har jag aldrig haft något större intresse för stora snoppar. Lagom tycker jag är bäst, brukar jag säga.

Jag är jätteblöt mellan benen och alldeles till mig av upphetsning så rätt var det är så har Anders fått in en lite bit. Det känns inte helt bekvämt och jag säger till honom: – ta det försiktigt. Sakta sakta trycker han på och det känns helt overkligt och gör faktiskt lite ont. Jag släpper i från mig ett ”aahh” -försiktigt!!

Han är stilla ett tag men så drar han ut den lite och börjar försiktigt göra små juck fram och tillbaka. Det känns från början som om jag domnar lite mellan benen men sedan börjar en värme sprida sig från mellangärdet och ner.

Jag hör mig själv som i en dimma utstöta små ”Åh” åh. Sedan börjar en bekant pirrande känsla sprida sig i min kropp. Det känns som om den byggs upp i det oändliga och jag hör mig nu mer eller mindre vråla ”Åhh herregud, Åh gud”.

Anders kommer nu allt djupare in i mig och han pumpar snabbt. Hela min kropp vibrerar och plötsligt fullkomligt svartnar det för mig och det kommer ljud från mig som jag inte har någon kontroll över. Jag snörvlar, frustar och skriker rakt ut och jag börjar skaka okontrollerat. Det känns som en evighet och just när jag tänker: – nu klara jag inte mer, så drar sig Anders plötsligt ur mig och grymtar och stönar. Jag känner hur han kommer på min rygg. Han sprutar och sprutar och stånkar och det tycks finnas hur mycket som helst i honom. Jag blir alldeles nerkladdad på ryggen. Jag känner hur han kliver ur sängen och jag fullkomligt rasar ihop över Peter.

Skuldkänslorna överrumplar mig. Stackars Peter! Vad har jag gjort! När jag tittar på hans ansikte försvinner dock alla skuldkänslor. Han ligger och ler!!

– Nå älskling. Var det skönt?

– Ja herregud det trodde jag aldrig.

– Men hur är det för Dig då?

– Mer än perfekt! Säger han och ler sitt underbara leende som gör att jag älskar honom mer än allt annat.

– Du ser! säger han. Man ska aldrig säga aldrig!

Vi lever fortfarande ihop Peter och jag och har två fantastiska ungar. Vid några tillfällen har vi gjort om ungefär samma sak med Anders som fortfarande är vår vän. Jag skulle aldrig vara otrogen i övrigt mot Peter (vi ser det inte som otrohet) det vet han för jag har ju världens bästa man. Så varför skulle jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *