Min flickvän Cattis kom sent hem efter en kväll med sin kompis Belinda. Belinda hade nyligen gjort slut med sin sambo och flickorna hade träffats för att tillsammans fira Belindas nya singelliv.

Cattis såg nöjd ut då hon stegade in genom ytterdörren. Hon berättade att de hade ätit gott hos Belinda innan de gick ut på bio och därefter hade Belinda bjudit på några drinks i en av stadskärnans terassbarer. Jag fick mig en blöt, vitlökssmakande puss på munnen innan Cattis kastade sig ner i soffan med huvudet i min famn.

Själv hade jag ägnat torsdagskvällen åt att gå igenom firmans bokslut, så det var skönt att äntligen få lägga de eländiga pappren åt sidan och få lite uppmärksamhet av sin underbara sambo. Cattis log sött upp mot mig och tyckte synd om mig då jag hade tvingats nöja mig med mikrougnspizza medan hon själv hade fått njuta av delikat entrecoté med vitlökspotatis.

Där Cattis låg på mage med ansiktet lutat mot mitt könsorgan var det en lätt sak att dra ner dragkedjan till hennes blommiga sommarklänning. Hon fnittrade förnöjt, ålade sig ur klänningen och satte sig på golvet framför mig.

– Snälla gulle, efter en så härlig kväll skulle det vara skönt med lite massage som avslutning..?

Min flickvän gav mig sitt sötaste leende och jag smalt, trots att massering inte hör till mina favoritsysselsättningar. Jag knådade hennes solbrända axlar och hon knäppte upp behån så att jag skulle kunna fortsätta ner längs ryggen innan jag avslutade mitt nummer med att massera hennes smala nacke. Cattis stönade under behandlingen och lät som hon brukar göra i helt andra sammanhang. Då hon märkte att massagen var slut tog hon mina händer och kramade dem runt sina fina bröst. De små bröstvårtorna var styva och stod rakt ut, precis som min penis hade gjort om den inte blivit hindrad av shortsen.

Cattis bytte position på golvet och vände sig med ansiktet mot mig. Hon såg bulan i mina shorts och log mot mig. Med stor fingerfärdighet knäppte hon upp shortsen och drog dem av mig. Där hon satt på golvet med ansiktet i höjd med min penis såg hon fullkomligt bedårande ut.

– Efter den behandlingen är väl också du förtjänt av att få det lite skönt, älskling, sade Cattis och smekte varsamt den halvstyva kuken.

Detta var precis vad jag hade hoppats på och min iver märktes tydligt på ryckningarna i roten. Cattis dröjde dock en aning och såg fundersam ut.

– Innan jag glömmer bort mig var det en sak som jag skulle vilja fråga om. Jag råkade nämligen nämna för Belinda om veckoslutet som vi hade tänkt tillbringa för oss själva på sommarstugan och hon såg för en stund så nedstämd ut att jag inte kunde låta bli att be henne komma med.

Jag förbannade i mitt stilla sinne Cattis för hennes evinnerliga vänlighet, men så kom jag att tänka på att ett veckoslut i en liten stockkåk med två fantastiskt söta damer istället för en, inte lät så tokigt trots allt. I sommarvärmen kunde man alltid smyga ner till bastustugan vid stranden med sin flickvän om sexlusten blev oöverkomlig.

– Visst hade jag längtat efter att få rå om dig helt själv för ett par dagar, men inte kan vi lämna stackars Belinda i sticket, svarade jag och böjde mig ner och pussade Cattis i pannan.

Hon brast ut i ett strålande leende och svarade:

– Jag visste att jag kunde lita på dig, älskling. Och jag lovar att vi kommer att hinna slinka undan emellanåt för att också ha lite privat kul. Belinda kan till exempel tillreda huvudrätten medan du bjuder mig på en munsbit flytande förrätt på bryggan… Fast då är det kanske säkrast att jag övar mig lite redan nu..?

Utan desto fler ord satte sig Cattis på knä framför mig och slöt munnen om min penis samtidigt som hon höll pungarna i ett stadigt tag med sin ena hand. Efter några sekunder stod kuken rakt upp och Cattis slickade den längs alla dess sidor så att hennes saliv glänste i lampskenet. Min kåthet visste inga gränser där jag satt tillbakalutad och njöt av min flickväns upphetsande behandling. Hon masserade sakta mina pungkulor med sin vänstra hand och runkade den salivglänsande kuken med den högra, samtidigt som hon lät tungan spela på ollonet. Där hon satt med brösten gungande sneglade hon ibland upp mot mig med ett leende för att försäkra sig om att jag njöt. Emellanåt dök hon ner och tog min penis djupt i munnen och det fanns inga tvivel om mitt välbefinnande. Efter en stund övergick Cattis till att runka kuken långsamt med bägge händerna samtidigt som hon läppjade på kukhuvudet varje gång som förhuden drogs ner.

– Aaahh, sug min styva kuk, älskling och sluta inte nu!

– Ingen risk, svarade Cattis gurglande. Säg till före du kommer, men du behöver inte vara rädd för att spruta i min mun.

– Hoppas det tar ännu en stund, det här är skönare än nånsin tidigare. Du suger den som en gudinna!

Cattis reste sig i halvsittande ställning och sänkte återigen munnen över den stående kuken. Hon tog den djupt i munnen och där jag satt undrade jag vad jag hade gjort för att förtjäna en så underbar kvinnas orala behandling. Med penisen långt uppe i Cattis mun började hon rotera tungan runt kuken och emellanåt trodde jag att hon skulle svälja hela manligheten. Aldrig hade hon sugit av mig lika skönt och jag kände att jag inte hade långt kvar till orgasmen då hon plötsligt slutade.

– Knulla mig mellan mina bröst, jag måste vila munnen en stund, pustade Cattis andfått.

Hon lade sig på rygg på golvet och kupade inbjudande sina bröst mot mig, samtidigt som hon upphetsande slickade sig om munnen. Hon behövde inte be mig två gånger, utan jag reste mig snabbt upp och satte mig över henne med knäna på varsin sida om hennes överkropp. Jag lutade mig över henne och lät min kuk glida i skåran mellan brösten. Cattis tryckte ihop brösten runt penisen och såg upp på mig.

– Jag vill att du kommer snart, älskling. Att du snart sprutar din härliga sperma över mig. Eller vill du komma i min mun?

– Om jag får, vill jag att du tar mig i munnen!

– Bara du säger till när det närmar sig så…

– NU!!

Jag kände att orgasmen var på antågande och reste mig upp en aning från golvet så att Cattis kunde dra sig neråt under mig tills hon hade kuken rakt ovanför sin mun. Själv satt jag lutad över henne så att jag fick stöd av mina händer på var sin sida om Cattis huvud. Hon log upp mot mig ett ögonblick innan hon tog tag i kuken och riktade den mot sin mun. Några drag runkade hon den in i och ut ur sin mun med handen innan hon slöt sig om kuken och började tungknulla den. Samtidigt masserade hon mina pungkulor med ena handen och med den andra handens finger masserade hon ömt min bakre öppning, så som hon visste att jag älskade. Hon fick in pekfingret en aning i min bak och juckade det försiktigt in och ut i samma takt som hon sög min kuk allt djupare i munnen.

– Kom när du vill, min älskare! Den här gången får du spruta i min mun och jag lovar att jag fortsätter suga tills du är urtömd. Låt mig få smaka på din sperma!

Då hon åter tog penisen i munnen sög hon den hårt och djupt och jag kände att det inte fanns någon återvändo. Min orgasm kom häftigt och samtidigt som kuken nådde botten i Cattis mun drog hon ut fingret ur min bak och jag sprutade sperman ur mig och in i Cattis mun. Hon fortatte dock att suga kuken så härligt att jag tömde sats efter sats i henne tills kuken slutligen började slakna.

Med ett stön lade jag mig bredvid min flickvän som hade gjort allt det härliga jobbet för att göra det skönt för mig. Efter en öm kram satte hon sig upp och fnittrade då hon såg sin spegelbild i glasskivan på soffbordet. Trots att hon svalt det mesta, fanns en del sperma i hennes ena mungipa och en del hängde i håret. Hon reste sig och gick till duschrummet för ett nedkylande bad och jag gick till kylskåpet för att få mig ett glas kallt vatten. Jag satte mig ner vid köksbordet för en stund och njöt av minnesbilderna från avsugningen. Efter ett par glas sökte jag mig till sovrummet där Cattis redan låg i sängen. Andhämtningen var tung och långsam och jag förstod att hon hade somnat som en stock. Efter hennes ansträngningar kunde jag dock verkligen inte klandra henne och också jag själv var uttröttad efter den uttömmande orgasmen.

Nästa dag vaknade jag sent eftersom jag inte hade några uppgifter ogjorda på jobbet. Jag kontrollerade förstrött de sista raderna i bokslutet och hade till och med tid över för att lösa korsordet i dagstidningens veckoslutsbilaga innan det var dags för att köra iväg efter Cattis och Belinda. På vägen till Cattis arbetsplats droppade jag in det reviderade bokslutet till chefen och önskade alla kolleger ett trevligt veckoslut.

Då jag nådde skolan där Cattis jobbar var tjejerna redan färdiga och de stod på gatan och diskuterade ivrigt fördelarna med kejsarsnittsfödsel medan de väntade. Eftersom barnafödsel inte hör till mina gebit, föreslog jag att de två kvinnorna skulle sitta i baksätet, men Belinda protesterade och menade att det hör till att flickvänner underhåller körande pojkvänner i framsätet. Vi kom till slut överens om att Cattis skulle sitta halva vägen till sommarstugan i bägge delarna av den gamla Saaben.

Vid niotiden kom vi slutligen fram till den lilla sommarkåken och precis då vi hunnit packa upp började regnet ösa ner. Eftersom vi alla var uthungrade började tjejerna laga i ordning en försenad middag medan jag försökte få eld i brasan. Värmeelementen hade tyvärr förstörts av överspänning under vintern så stugan var rätt kylig.

Då elden slutligen började spraka ansåg jag tiden vara mogen för den första vinflaskan. Belinda fick välja mellan de tre sorterna och det blev en spansk Merlot-flaska. Tjejernas diskussion hade övergått till att gälla manliga preventivmedel och ivriga över att få höra en manlig åsikt vände de sig till mig.

– Om du slutar käka p-piller får du nog räkna med tillökning efter några månader, gulle. Jag tänker varken sätta i mig några kapsyler eller äta hormonpiller. Eftersom det är du som inte ännu vill ha ungar, tycker jag det är fullt rättvist att det är du som sköter det preventiva. Dessutom skulle jag ändå inte komma ihåg att ta kapsylerna eller äta pillren i tid…

Diskussionerna blev allt häftigare under middagen och tydligen leder häftiga diskussioner till ökad alkoholkonsumtion, eftersom jag tvingades öppna den tredje rödvinsflaskan redan till efterrätten. Utanför forsade regnet ner och vi förbannade oss själva för att vi inte hade tagit några regnskydd med oss. Smått berusade har nöden dock ingen lag och då tjejerna inte längre kunde hålla sig, tvingades de gå ut i regnet för att uträtta sina behov. Själv kunde jag pinka från den takbeklädda verandan utan att väta mig, men då flickorna återvände från deras expedition till utedasset, var de genomblöta.

Lyckligtvis var stugan vid det här laget uppvärmd och tjejerna gick till sovrummet och klädde sig i lakan. Vinaptiten hade emellertid inte minskat och snart var också den tredje flaskan uppdrucken. Om det var vinet som hade sin verkan också på tjejerna vet jag inte, men emellanåt slank lakanen ner en bit på vardera och de verkade ha fullt upp med att skyla sig från mina blickar. Cattis såg på mig och skrattade.

– Du verkar allt må bra du, min prins! Två nästan nakna kvinnor iklädda bara varsitt lakan och dessutom rätt berusade.

Samtidigt drog hon plötsligt ner lakanet för en stund och blottade sina bröst för mina hungriga blickar innan hon åter drog upp det. Jag kände hur jag rodnade smått och såg på Belinda för att se hennes reaktion. Belinda bara log och fortsatte prata som om inget skulle ha hänt.

Småningom blev det dags att gå och lägga sig och eftersom det bara fanns en stor dubbelsäng i stugan antog jag att Cattis skulle sova i mitten. Samtidigt undrade jag också i vad hon hade tänkt sova, eftersom jag inte hade sett henne packa med någon nattdräkt och alla hennes kläder var ju dyblöta. Flickorna dukade undan medan jag borstade tänderna. Därefter satte jag in några vedträn i brasan innan jag gick till sovrummet där jag klädde av mig och lade mig i sängen iklädd mina kalsonger. Jag hörde hur tjejerna skrattande borstade sina tänder på verandan, varefter de kom in i stugan och steg in i det mörka sovrummet med sina lakan. Belinda gick till den ena sidan av sängen och satte sig med ryggen mot mig innan hon fällde av sig lakanet och lade sig under täcket. Cattis kom till min sida och såg uppfordrande på mig.

– Flytta på dig din buffel så att också jag ryms med!

– Men skall inte du sova i mitten?

– Jag tänkte inte sova…

Cattis fällde av sig sitt lakan och mina ögon som börjat vänja sig vid det dunkla skenet från brasan såg hennes fantastiska kropp komma närmare. Hon drog upp täcket och lade sig på den yttersta sängkanten så att jag tvingades flytta mig inåt i sängen. Samtidigt hade Belinda vänt sig på sida och hon låg småleende och iakttog mina och min flickväns förehavanden.

– Du är inte lite fräck du, sade Cattis. Här ligger du i sängen med två nakna kvinnor och så har du själv kalsongerna på dig..? Vad säger du Belinda, jag tycker min gubbe bör straffas för sitt beteende?

– Tja, visst, men eftersom det är din kille tycker jag nog att det är din uppgift att tukta honom.

– Nåväl, vi får väl se om du nöjer dig med att bara titta på…

– Har inte mannen i huset någon talan, försökte jag få fram samtidigt som min kuk började vakna till liv i kalsongerna.

– Tyvärr, vi lever i ett demokratiskt samhälle och här faller rösterna 2-1 oberoende av vad du säger, svarade Cattis.

Hon drog bort täcket vi låg under och böjde sig ner mot mina kalsonger som hon klädde av mig. Jag försökte protestera men då hon snabbt slickade en gång på min penis blev jag för en stund halvt handlingsförlamad. Täcket hade nämligen åkt ner också från Belindas överkropp och där hon låg och lutade sig på sina armbågar för att se bättre, kunde jag inte undgå att se hennes fantastiska bröst med två bröstvårtor som putade rakt ut som små knoppar. Min kuk stod vid det här laget rakt upp, ivrigt och noggrant granskad av två härliga kvinnors ögon.

Cattis tog med ena handen tag om kukroten och runkade med den andra förhuden fram och tillbaka.

– Kom och hjälp till nu, kompis, jag vet att du inte har kännt en så skön kuk på flera veckor!

– På flera år, närmare bestämt, svarade Belinda sarkastiskt. Min ex var urkass i sängen. Men är du absolut säker på det här?

– Säker kan man väl inte vara på nånting, svarade Cattis med en viss darrning på rösten. – Men om det är någon tjej som jag kan tänka mig att dela säng med så är det du. Se nu bara till att min gulleponke inte kärar ner sig i dig!

– Ingen fara, kompis. Jag hade inte tänkt avbryta mitt singelliv i första taget, allra minst med min bästa kompis sambo. Men det skulle vara ren tortyr att tvingas ligga här och se på er älskog utan att få delta över huvudtaget.

– Så hugg i då! Och vad du än gör, så var inte rädd för att ta för dig!

– Också av dig? Belindas smått trevande fråga ställde mig totalt, men Cattis lät sig inte bekommas.

– Jag tycker vi besluter oss för att inte dra några gränser för vad som är tillåtet eller inte. Vi får ta allt som det kommer…

– Det passar mig utmärkt, svarade Belinda. Jag kommer snart bara av att se dig runka hans kuk! Låt mig få smaka!

Ingen av tjejerna besvärade sig ens om att fråga om min åsikt, tänkte jag leende för mig själv.

Belinda lade sig tillrätta med ansiktet tätt intill Cattis och efter att Cattis tagit kuken djupt i munnen några gånger, riktade hon den mot sin kompis. Belinda sög ivrigt på den salivdränkta kuken och man märkte att hon släppte loss. Hon smackade och sörplade så jag trodde att hon skulle äta upp kuken, men samtidigt hade jag svårt att koncentrera mig då Cattis hade lagt sig intill mig och börjat kyssa mig på munnen.

– Hur känns det att bli avsugen och kysst av två kåta kvinnor samtidigt, älskling?

– Vad skulle du tro? Helt underbart! Fast jag hade aldrig kunna tänka mig att du skulle ta initiativ till något sådant.

– Ärligt talat hade jag det inte själv heller…

Belinda avbröt oss abrupt genom att ta min kuk djupt in i munnen samtidigt som hon försiktigt snuddade vid min flickväns kön. Cattis undsläppte sig ett stönande, antagligen mest av överraskning, men hon fann sig snabbt och vände sig på rygg för att ge Belinda bättre tillgång till sitt sköte. Jag reste mig på mina armbågar och kunde inte tro mina ögon då jag såg Belindas ansikte sjunka in mellan min flickväns ben. Då Cattis stön övergick till ett högre jämmer förstod jag att Belindas tunga spelade inne i henne och samtidigt fortsatte Belinda med att runka min kuk med sin högra hand. Tanken på att jag och Cattis, ett stadigt och samboende par, låg här intill varandra på sängen och blev sexuellt tillfredsställda av en och samma kvinna, gjorde mig otroligt kåt, men upphetsningen medförde också att jag började få det svårt att hålla orgasmen tillbaka.

– Vad tycker du, gulle? Är det inte oartigt att låta gästen göra allt jobbet, medan värdparet bara ligger och njuter?

– Du har nog rätt! Det börjar nog vara dags att återgälda tjänsterna och se till att också lilla Belinda får sin andel, svarade Cattis.

– Kryp upp här i sängen mellan oss, sötnos, sade jag till Belinda och efter ett sista långt slick som gick hela vägen från Cattis stjärthål till hennes ihopskrynklade klitoris, som fick henne att kasta sig tillbaka i sängen med ett högt skrik, kröp Belinda med ett leende upp mellan oss. Hon pussade Cattis på ena bröstvårtan varefter hon vände sig mot mig och överrumplade mig med en plötslig kyss. Smaken av min flickväns fitta på hennes läppar höll på att göra mig tokig, men först efter en stund kunde jag slita mig loss.

– Nu ska du få, din kuksugare, sade jag med ett varggrin och vände mig om i sängen.

Belinda vände sig på sida så att jag fick perfekt insyn i hennes rakade, våta fitta.

– Jag tror Belinda gör sig minst lika bra som fittslickare, sade Cattis som återhämtat sig från sin korta men intensiva orgasm.

Också hon vände sig om i sängen och kröp neråt så att hon tittade fram mellan Belindas ben där vi möttes i en kyss strax intill Belindas kön.

Belindas sköte dröp av kåthet redan innan någon av oss vidrörde fittan och då jag slickade hennes klitoris några gånger formligen kved hon efter mer. Cattis masserade en kort stund sin kompis blygdläppar innan hon satte in två fingrar i slidan och började fingerknulla henne. Till en början var det svårt att riktigt komma åt Belindas klitta då hon skakade varje gång Cattis rörde sina fingrar inne i slidan, men efter en stund lyfte Belinda sitt ben och böjde det så hon fick stöd av min skuldra. Cattis drog för en stund ut sina fingrar ur fittan och övergick istället till att tungknulla den känsliga hinnan mellan slidöppningen och stjärthålet. Samtidigt fick jag bättre tillgång till fittöppningen och trots att jag koncentrerade mig på klittan, slank min tunga emellanåt in i den mjuka, genomblöta slidan. Belinda stönade och jämrade sig allt högre och vred sig allt häftigare under vår behandling av hennes kön.

– Oooh! Gud vad ni är sköna, jag kommer snart! Cattis, du är så skööön, fortsätt slicka mig där bak. Sluta inte nu! Ni får göra vad ni vill med min fitta och min stjärt! Oooh, låt mig få komma i din pojkväns ansikte! Jag vill komma med er! Låt mig få komma!!

– Du får komma hur du vill och när du vill, sötnos, viskade Cattis ömt tillbaka där hon låg med ansiktet tätt intill sin väninnas stjärthål. Om du vill kan jag försiktigt massera ditt rumphål på samma sätt som jag vet att min gubbe älskar!

Cattis fuktade sitt långfinger genom att sätta in det i Belindas fitta och därefter gned hon försiktigt ut fittsaften runt analöppningen. Hon upprepade proceduren med pekfingret, varefter hon varsamt började trycka in fingret i Belindas rumpa. Belinda, som var utom sig av kåthet och totalt avspänd, kände hur fingret gled in i hennes bakre öppning och hon rös till av hur skönt det var då Cattis började föra fingret fram och tillbaka.

– Ja, Cattis, rövknulla mig med ditt finger! Och slicka min fitta så jag får komma!

Jag upptäckte att jag för en stund blivit som förtrollad av min flickväns behandling av Belindas stjärthål, men då Cattis förföriskt log mot mig och gav mig en kort puss på munnen, vaknade jag till. Jag satte in två fingrar i Belindas fitta och började kraftigt fingerknulla henne samtidigt som min tunga frenetiskt uppvaktade hennes klitoris. Den intensiva behandlingen av Belindas klitta i kombination med Cattis bearbetning av hennes stjärthål fick hela hennes kropp att skälva till och hon tryckte sig neråt mot mina fingrar i fittan med full kraft.

– NU KOMMER JAG!! AAAAAHH!!!

Fittan drog ihop sig och jag kände den bittra smaken av fittsaft som trängde ut ur fittöppningen då Belinda kom i en skälvande orgasm över mitt ansikte och jag kände hur hennes slidmuskler klämde åt runt mina fingrar i flera sekunder innan rysningarna småningom avtog och hennes andhämtning lugnade ner sig då hon föll tillbaka på rygg i sängen. Samtidigt höll jag själv på att spruta ut min laddning, trots att ingen hade vidrört min penis på tiotals minuter. Också Cattis såg ut att njuta av sin väninnas häftiga orgasm där hon låg med pekfingret alltjämt inne i Belindas rumphål. Hon drog försiktigt ut fingret innan hon ålade sig över Belindas fötter och gav mig en djup, kärleksfull tungkyss.

– Vad tyckte du, älskling, vi är inget dåligt team tillsammans i sängen, frågade Cattis skrattande.

– Nej, verkligen inte, svarade Belinda flämtande från huvudändan av den stora sängen. Hur skall jag nånsin kunna nöja mig med en stackars ensam karl i sängen efter det här? Och hur tackar man ett par för sitt livs skönaste orgasm?

– Genom att hjälpa mig att knulla vettet av min kära pojkvän, svarade Cattis. Efter det här tycker jag han är värd att bli lite bortskämd av oss. Och inget hindrar ju oss från att ha skönt samtidigt.

– Javisst, fast min fitta är nog både så uttöjd och våt och öm vid det här laget, att han knappast skulle märka nåt om han trängde in i den!

– Det får vi väl ta reda på! Och om inte fittan fungerar så har du ju alltid fler hål att komma med…

Tjejerna bad mig att lägga mig tillrätta på rygg uppe i sängen och jag lydde snällt deras order. Bägge kvinnornas ögon lyste av kåthet och min kraftiga erektion avslöjade tydligt mitt sinnestillstånd. Cattis satte sig på knä i fotändan och tog min styva penis i sin mun. Samtidigt satte sig Belinda gränsle över mig, men med ryggen mot mitt ansikte så att hon kom åt att hjälpa till med att runka kuken i Cattis mun. Efter en stund reste Belinda sig aningen upp från sängen och Cattis riktade med handen min kuk mot den annalkande, våta fittöppningen. Penisen gled utan besvär längst in i slidan och Belinda började härligt sakta rida min kuk. Samtidigt kände jag hur Cattis började slicka mina pungkulor och emellanåt kände jag hennes tunga upp längs kukskaftet och i Belindas fittöppning. Tjejernas behandling gjorde mig galen av kåthet, men dels till följd av den utdragna akten och dels till följd av att Belindas slida var allt annat än trång, kände jag att jag nog skulle lyckas hålla mig från att spruta ännu en tid.

Belinda, som red mig bakåtlutad, lyckades emellertid ta stöd av bara den ena handen och med den andra masserade hon intensivt sin klitoris. Hennes ritt blev allt våldsammare, men hon kände att hon behövde mer stimulans efter den tidigare, så häftiga orgasmen.

– Snälla Cattis, kan du inte fingerknulla mig där bak igen? Det var så otroligt skönt!

– Visst skulle jag kunna det, sötnos, men jag tycker det är dags att också min pojkvän får smaka på ditt ljuvliga stjärthål!

– Åtminstone är jag tillräckligt oljad av dina fittsafter för att det inte skall göra ont, inflikade jag ivrigt där jag låg bakom den sköna kvinnan som knullade mig och den ljuvliga bruden som ömsom slickade kuk och ömsom fitta framför oss.

Belinda hävde sig åter upp en bit så att min kuk ploppade ur hennes fitta och in i Cattis väntande mun. Hon tog den djupt in och ögonen höll åter på att svartna på mig då det var så skönt. Så tog hon ett kraftigt tag om kukroten och bad Belinda sänka sin röv över den stående kuken. Trots att penisen glänste av Belindas fittsafter och Cattis saliv, gled den inte direkt in i Belindas analöppning, utan först då Cattis masserat runt öppningen med fingrarna ett tag slappnade Belinda av tillräckligt. Den sugande känsla som mötte mig då min styva kuk gled in i hennes stjärthål var obeskrivlig!

– Aaahh! Det känns som att knulla tre trånga, orörda fittor på en gång!!

– Mitt stjärthål var orört före din invadering, svarade Belinda stönande. Endast din flickvän hade rört mig där bak tidigare, men det var trots allt bara ett litet finger!

Belinda lutade sig bakåt över mig och tog stöd med sina armar på var sin sida om mig. Jag sträckte mig runt henne för att komma åt hennes bröst. Hon stönade allt högre och för att hjälpa henne att nå sin orgasm innan jag själv skulle spruta hennes stjärthål fullt med sperma, sträckte jag mig neråt och började massera hennes klitta. Samtidigt satt Cattis bredvid oss och iakttog vårt knull med kåta ögon samtidigt som hon ivrigt onanerade med den ena handen medan hon ömt smekte mina pungar med den andra. Hennes finger närmade sig mitt stjärthål då jag hejdade henne.

– Älskling, jag vill inte komma ännu och du vet hur det går om du leker med fingret i min bak!

– Men jag vill ju att du ska få en skön orgasm, svarade Cattis.

– Inte förrän jag har lyckats ge också dig en!

Belinda avbröt oss bryskt med att allt häftigare börja föra sin bak ner mot mina stötar och min kuk i hennes stjärthål gled fram och tillbaka i den sköna kanalen allt snabbare och hårdare. Hela hennes rumpa slöt sig allt krampaktigare runt min penis och då Cattis samtidigt kom åt att slicka Belindas fitta, kunde hon inte hålla sig längre.

– JAG KOMMER IGEN! KNULLA MIG I RÖVEN!! KNULLA MIG OCH SLICKA MIN FITTA!!! OOOHHH! SLUTA ALDRIG, JAG ÄLSKAR NÄR NI BÅDA TAR MIG!! JAG KOMMER PÅ DIN KUK IGEN! OOOOHHHH!!!

BELINDAs orgasmiska spasmer runt min kuk höll på en god stund innan hon slappnade av med min penis fortfarande djupt begraven i hennes rövhål. Småningom lugnade hon dock ner sig och steg av kuken och rullade över på sida. Nästan gråtande av tillfredsställelse såg hon upp på mig, på min fortfarande rakt uppstående kuk och på Cattis som leende halvsatt på andra sidan om mig där hon förnöjt onanerade.

– Ni är så otroligt sköna, ni två! Jag trodde vi kom överens om att det var er tur att komma och så var det igen jag som låg och kved av att komma!

– Vi hinner nog, vi också, svarade jag. – Men du får gärna hjälpa till med Cattis, eftersom jag sprutar vilken sekund som helst efter att ha knullat din sköna röv så länge.

– Säg bara till hur ni vill ha mig, svarade Belinda.

– Lägg dig på rygg och om Cattis ställer sig på alla fyra över dig så kan du slicka henne. Själv hoppas jag på att få lite mer analsex… Cattis log instämmande mot mig där hon satt och nickade kort till svar.

Tjejerna gjorde som de blivit tillbedda, men då Cattis huvudända råkade hamna mot mig, kunde jag inte låta bli att dingla min kuk framför henne. Till min förvåning tvekade hon inte en sekund utan tog kuken som strax innan varit begraven i Belindas rumpa i sin mun. Hon började suga av mig djupt och långsamt, men eftersom jag visste att jag inte hade alltför långt kvar, drog jag mig ur och kröp över till den andra ändan av sängen. Min sexuellt omättliga flickvän lät sig emellertid inte hämmas i sin aptit på att få tillfredsställa sina sexpartner, utan hon sänkte sitt ansikte mot Belindas fitta strax under. För en stund halvsatt jag och beundrade väninnorna som låg där i en upphetsande 69:a och slickade varandras fittor, innan jag kom mig för att ställa mig på knä bakom min kära flickväns påtändande bak. För en stund svankade Cattis med ryggen och sträckte sina händer bakåt. För att om möjligt göra mig ännu kåtare särade hon på sina skinkor så jag fick en fullkomlig insyn i hennes ljusröda, köttiga rövhål. Belinda hjälpte till och satte in ett finger i Cattis rumpa. En stund fingerknullade hon sin kompis innan hon drog ur fingret.

– Nu är det din tur! Vad väntar du på? Om Belinda inte slutar tungknulla min fitta kommer jag om några ögonblick!

Belinda avbröt sig i sina slickningar för en stund och tittade upp på mig mellan Cattis lår.

– Låt mig suga kuken ett par drag så att den säkert löper som smort, bad hon.

Jag lutade mig framåt och riktade kuken in i Belindas mun och hon tog den djupt i munnen. Då jag drog ut den ur munnen glänste den av saliv och Belinda återgick till att slicka Cattis fitta. Jag tryckte ollonet mot min flickväns stjärtöppning och oväntat lätt gled den in genom ringmuskeln och in i den trånga kanalen. Nästan utan motstånd gled hela kuken in i analen och jag började sakta rövknulla min flickvän. Hon stönade allt högre av den dubbla behandling hon fick av mig och Belinda, men där hon hade munnen begravd i sin väninnas fitta, hördes hennes stönanden ganska dämpat.

– Aaah, äntligen får jag känna din kuk i min röv, stönade Cattis där hon låg. – Jag vill att du sprutar din sats djupt in i mig och fyller min rumpa med din sperma!

– Och så låter du mig slicka av din penis så jag får känna hur ni båda smakar, sade Belinda, som också hon började andas allt mer häftigt.

Mitt knullande blev allt mer häftigt och känslan av min flickväns stjärtöppning runt min kuk och Belindas ansikte under mina pungar gjorde det svårt att hålla orgasmen tillbaka. Då Belinda dessutom började pulla mig där bak samtidigt som hon masserade Cattis klitta med andra handen, blev orgasmen snabbt oemotståndlig. Men min flickvän hann trots allt först.

– OOOOHHH!! JAG KOMMER, ÄLSKLING, JAG KOMMER!! SPRUTA MIG FULL!! RÖVKNULLA MIG OCH TÖM DIG I MIG!!! JAG VILL ATT DU OCKSÅ SKALL KOMMA!! KNULLA MIG, ÄLSKLING, KNULLA MIG!!!

Cattis orgasm fick också Belinda att komma och trots att hennes orgasm inte var lika intensiv som de två tidigare, såg hon bedårande ut där hon kvävde sina skrik i Cattis fitta under mig. Medan Cattis orgasmer ännu fortgick vände Belinda sitt ansikte upp och tog mina pungkulor i munnen. Samtidigt som jag stötte min kuk i botten i Cattis otroliga stjärthål, tryckte Belinda in sitt finger djupt i min bak och ingenting kunde längre hålla mig tillbaka.

– AAAHHH! NU SPRUTAR JAG, CATTIS, JAG KOMMER I DIN STJÄRT!! GUD VA SKÖNT ATT FÅ KNULLA DIN RÖV!!

Ejakulationerna i min flickväns bak ville aldrig ta slut, men då hon sjönk ihop framåt, gled min kuk ur hennes röv. Belinda som låg och väntade tog tag i kuken och riktade den mot sin mun för att fortsätta avsugningen. En del av min sprutande sperma landade på Belindas kind men snabbt omslöt hon kuken med sin mun där sperman blandades med min flickväns fittsafter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *