Historien som jag tänker berätta om hände för ca 2 månader sedan. Jag som är 18 år var på väg ner i tvättstugan för att boka en tid för tvättning. Jag hade tänkt att ta hissen ner, men som vanligt hade någon satt upp den. Så det trappan ner istället. När jag väl kommer ner där så gick jag fram till bokningsautomaten och bokade en tid på eftermiddagen. När jag sedan skulle gå upp så gick jag förbi en toalett om stod vid öppen. Lampan var även tänd därinne så jag gick dit för att släcka den. När jag väl kommer dit hör jag något stönande och tvärstannar. Min lem ställde sig genast upp och jag kikade lätt in. Där inne satt min granne som är i 25 år åldern och onanerade.Jag tog sakta upp min kuk och började runka den lite lätt medan jag lyssnade spänt. Kvinnan som låg därinne såg ganska bra ut fina former och lagom stora bröst. Problemet var att hon kände min mamma ganska väl. När jag stod där och lyssnade så sa hon:

-Stå inte där och dra i honom. Kom in istället och hjälp till

– ok svarade jag närvöst.

Jag gick in sakta. Jag var så jävla kåt så jag visste inte var jag skulle bli av. Minsta vidrörning av min kuk och jag skulle spruta

-Har du stått där länge Frågade hon

-En stund sa jag nervöst

-Vill du hjälpa till?

-Ja

Hon sa åt mig att ta av mina kläder och jag gjorde som jag blev tillsagd. Min kuk som var 18 cm lång stod rakt ut i vädret.

-Det var ett ordentligt stånd du har

Jag rådnade lite utan att svara. Hon gick fram till den och runkade den sakta medan hon kysste mig på munnen. Sen tog hon den i munnen och började suga. Jag kunde inte hålla mig utan sprutade ner hennes mun. Hon log lite smått och sa

-Nu är det din tur att slicka mig.

Så jag gick ner mot hennes fitta som var nästan hel rakad. Hon hade bara sparat en tofs ovanför klitoris. Jag körde in ett prövande finger i henne medan jag masserade hennes klitoris med tungan.Hon började att stöna lite lätt medan jag slickade henne ordentligt. Jag ortsatte att slicka henne medan jag nu körde in två fingrar i henne. Nu stönade hon ordentligt så jag trodde att någon skulle höra oss. Sen gick jag upp mot hennes bröst som var så fasta och goda. Jag brörjade suga på bröstvårtorna och hon sa:

-Snälla knulla mig snälla

Jag satte henne på toalett stolen och började att gnida mitt ollon sakta i springa bara för att reta up henne. Hon stönade högre och högre. Sen stack jag in det. Hennes fitta var lagom trång. Och jag körde ett par tag sedan klarade jag inte mera utan sköt satsen rakt in i hennes fitta. Nu kom hon i flera orgasmer i rad. Jag drog ut kuken ur henne och lät henne ta den i munnen igen för att få upp ståndet. Och det tog inte många sekunder innan den stod igen. Den här gången var det hennes tur att få rida, så jag satte mig på toa stolen och tog henne ovanför mig. Hon satte sig sakta över kuken och började att rida lite sakta samtidigt som jag satt och masserade hennes bröst. Efter ett tag kom vi in i en bra rytm vilket gjorde att båda började att stöna mera och mera och till slut kom båda i en fruktansvärd orgasm. Jag sprutade in min säd i henne medan hennes blygdläppar drog ihop sig. Hon tog ut kuken och satte sig sedan i famnen och kysste mig lätt på munnen och sa:

– vill du göra detta fler gånger?

– Jag svarade jag

och kysste henne lite lätt.

Vi träffas fortfarande och har våra stunder. Självklart är det på toaletten i källaren. Hittils är det iallafall ingen som har sett oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *