Jag var nu 24 år gammal. Jag hade jobbat som spanare i Sverige ett par år. Jag hade, som första tjej, fått högsta betygen man kan få som Övervakare. Eftersom jag var så duktig, hade jag blivit ”utlånad av SÄPO till det amerikanska CIA för ett övervakningsuppdrag som berörde rikets säkerhet.

Jag såg nu ganska bra ut (tack SÄPO-träning!). Jag är cirka 170 cm lång, mörkblond, naturligt brun, små men fasta bröst (som en kille uttryckte det:” kuddar”), en fin hjärtformad rumpa och en platt mage.

Jag hade blivit placerad i Cleveland, en riktig håla (men vad gör man inte för sitt fosterland?). Det var jag och en amerikansk CIA-agent, en 165 cm lång blond tjej med en vältränad rumpa och ett par överdimensionerade bröst som jag inte undrade om hon opererat. Vi skulle övervaka ett rum som låg granne med vårat. Våran enda uppgift var att övervaka rummet. Ingen av oss visste varför, vi brydde oss inte heller. En halvtimma efter vi satt upp all övervakningsutrustning, ringde Cates (min kollega hette Cate) mobil. Hon sa att han var tvungen att möta våran chef och sa att hon skulle vara tillbaka om en timme.

Övervakningen hade inte börjat än, och jag var alldeles ensam i hotellrummet. Jag funderade lite på vad jag skulle göra i väntan på Cate. Idag hade jag på mig ett par moderiktiga, tighta jeans och en vit topp, lediga men utmärkta kläder att arbeta i. Jag hade inte fått mig ett rejält ligg på över en månad nu, så jag hade börjat använda min lila latexdildo alltmer. Eftersom det var ganska liten chans att Cate skulle hitta min dildo om den låg i necessären, hade jag lagt den där. Jag gick in i badrummet och öppnade necessären. Där låg den. En lila löskuk med ådror och allt. Jag tog ut den och smekte den en aning, jag blev varm mellan benen bara av att känna på den.

Jag gick ut till de två enkelsängarna och la mig lugnt och stilla på min säng. Jag tittade för säkerhets skull på väggklockan, Cate skulle inte komma förrän om åtminstone 56 minuter. Jag la dildon bredvid mig och drog av mig jeansen, som jag förde ner till knäna. Sedan var det dags att föra ner de svarta stringtrosorna en bit. Jag låg nu med blottad fitta inför alla som kunde komma in och se mig. Jag hade rakat bort allt utom en liten sträng i mitten, som jag tycket var sexigt.

Jag förde ner handen och smekte min redan halvfuktiga fitta. Jag smekte över blygdläpparna, in i skåran och snuddade lite vid klitoris. Blygdläpparna började efter ett tag att bli mjuka och våta, precis som jag ville ha dem. Nu var jag verkligen stenkåt! Nästan lite ryckigt förde jag upp handen till den lila dildon och grep ömt tag om den. Jag förde den långsamt ner mot min nu sprängkåta fitta. Sedan kände jag den nudda blygdläpparna. Jag tog en hastig blick mot dörren och förde sedan in den lila kuken i mig. Jag drog in luft genom näsan.

FY fan, vad skönt! Nu började jag även använda min vänsterhand. Medan jag smekte min klitoris med vänsterhanden, knullade jag mig själv med dildon med högerhanden. Jag smekte mig ner över blygdläpparna och åter upp över klitoris. Nu var jag så upphetsad att jag inte ens bryt mig om ifall min mamma stått och kollat på mig. Jag stannade upp lite och drog av mig Jensen och trosorna helt. Sedan fortsatte jag att knulla mig själv. Efter ett tag fick jag en idé och gick ut till badrummet. Jag ställde mig framför spegeln och tittade på mig själv.

En kår brunett med bara en vit topp på sig och en lila dildo i handen. Synen gjorde mig än mer upphetsad. Mina bröstvårtor var hårda och syntes tydligt genom tyget. Medan jag såg mig själv i spegeln förde jag dildon till min älskade fitta och började pumpa, även denna gång använde jag vänsterhanden till att massera klitoris. När jag hållit på i ungefär fem minuter kände jag hur jag kom. Eftersom jag stod upp började jag skaka och ramlade nästan omkull. Jag fortsatte att knulla mig själv och jag kom även en andra gång.

Nu kunde jag inte stå längre utan halvt ramlade, halvt rasade omkull på golvet. När jag hade hämtat mig, såg jag på mig själv i spegeln. Jag blänkte en aning av svett, hade en kåt blick och min fitta var våt, både av svett och sekret. Jag torkade mig med en av hotellets handdukar, la tillbaka dildon i necessären och gick ut i sovrummet. Jag hade precis fått på mig jeansen igen när Cate kom in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *