Det jag nu ska berätta hände första terminen i första ring, d v s inte långt efter det att jag fyllt sexton. Mitt namn är Sara. När jag gick i ettan var jag 170 cm lång, brunt och långt hår, ganska små bröst, men en härligt rund rumpa. Eftersom jag tränade fotboll hade jag även en ganska platt mage. Jag gjorde som de flesta gjorde i början av ettan, gick på fester och blev full och strulade med killar. Min enäggstvilling Lotta hade redan sedan ett år tillbaka en kille som hette Fredrik, som nu gick i trean. Jag hade inte legat med någon kille än, vilket Lotta då hade. Men det störde mig inte särskilt mycket, eftersom jag inte egentligen njöt av att strula med killar, de fumlade och var inte precis varsamma. Därför tyckte jag gott att jag kunde vänta lite.

Allt förändrades en dag då jag och min syster hängde med Fredrik på en fest för lite äldre folk, dvs mestadels treor. Jag var jättenervös, fick en öl av Fredrik och satte mig i soffan och måste sett hur fjortisaktig som helst ut. Men då kom hon, Sabina, och satte sig bredvid mig. Hon var blond och lång, nästan 180 cm. Vad jag kunde se genom hennes topp hade hon som jag ganska små bröst. Hon hade långa vackra ben, var smal och hade en ganska fin rumpa. Hon var även vacker. Höga kindben, liten näsa och vackra blå ögon.

Efter vi suttit och pratat en stund, fick jag reda på hennes namn och dessutom att hon gick på samma skola som jag, fast i andra ring. Hon var här med en kompis vars pojkvän kände den som hade festen. Vi satt där och pratade i vad som kändes som en evighet. Vi drack hela tiden och jag blev mer och mer berusad och tänkte att det kanske var dags att hitta ett strul snart. Men jag bestämde mig för att sitta kvar och prata med Sabina. Efter ett tag började det bli trångt i soffan, så vi förflyttade oss till tvättstugan som låg innanför toaletten. Vi satte oss bredvid varandra och fortsatte prata. Jag märkte att hon började flytta sig närmare mig, men gjorde inget åt det. Till slut tog hon det sista steget och kysste mig.

Jag började säga emot och att jag inte var sån, men hon bara kysste mig hungrigare. Då visste jag att jag var lesbisk! Detta var det pojkarna inte kunde ge mig. Nu slapp jag deras fumlande händer och ivriga blickar. Sabina började ta mig på brösten, inte som killar, utan på ett ömt sätt, som jag fann väldigt upphetsande. Jag kände hur det började hetta till i trosorna , vilket det aldrig gjort med en kille. Jag försökte återgälda smekningarna genom att smeka henne över rumpan och klämma lite försiktigt. Hon tyckte om. Jag låg nu under henne och tog på hennes rumpa, medan hon masserade mina bröst. Hela tiden kysstes vi passionerat. Tanken slog mig aldrig att någon bara skulle kunna öppna dörren och se oss ligga där.

Helt plötsligt ringde min mobil. Vi slutade långsamt kyssas och jag svarade. ”Vart är du” frågade Lotta, ”vi ska gå nu.” ” Jag kommer”, blev mitt svar. Sedan tittade jag åter på Sabina. ”Tänker du glömma att allt det här hänt, som alla de andra, eller kommer vi att träffas igen?” blev hennes fråga. Jag tog hennes nummer och lovade att jag skulle ringa nästa vecka. Jag gick från festen ganska tillfreds med mig själv. Nu visste jag mer om mig själv, och jag tror dessutom att jag höll på att bli kär!

Nästa vecka ringde jag henne och vi träffades på en fest hemma hos hennes kompis, den här gången utan Lotta. De slutade med att vi låg och kysstes i ett gästrum. Hon frågade mig innan jag gick därifrån om jag ville komma hem till henne nästa helg och sova över. Jag svarade glatt ja. Under den kommande veckan träffades vi tre gånger i skolan och skolkade en del lektioner bara för att ligga och kyssas i en städskrubb.

Jag visste mycket väl varför hon hade bjudit hem mig. Vi skulle ha sex! Än så länge hade vi inte tagit det steget, även fast vi haft en del chanser i t ex skolans städskrubb. Det kanske var en medveten handling från hennes sida. Hon var inte oskuld, som jag, och ville antagligen inte gå för fort fram. Inför helgen rakade jag bikinilinjen och alla andra ställen som behövde trimmas. Inför vistelsen hos Sabina tog jag på mig ett par vita bomullstrosor med en matchande BH, ett par tajt sittande jeans, en svart topp och en någorlunda tjock tröja(det var nämligen november nu).

När jag kom fram till Sabina, öppnade hon och stod där i ett par jeans och ett linne. Hennes föräldrar var borta så vi skulle ha hela stället för oss själva. Vi drack vin tills vi var lite smålulliga och pratade hela tiden glatt om det mesta. Snart började vi hångla där i soffan. Sabina föreslog efter ett tag att vi skulle förflytta oss till sängen. Jag godtog och vi gick in på hennes föräldrars rum,”större säng”, sa hon. Vi tog av oss i bara underkläderna. Hon hade på sig ett par svarta stringtrosor och en svart BH. Nu kunde jag tydligt se att hon vaxat benen, de blänkte vackert.

Jag trodde hon skulle släcka, men det gjorde hon inte. Det var bra, jag ville se henne riktigt ordentligt. Vi förflyttade oss ner under täcket och började kyssas. Efter ett tag hon fått av min BH. Jag darrade lite, så nervös var jag. Men Sabina bara hyschade mig lugnande och sa åt mig att slappna av. Hon började nu slicka och suga på min vänstra bröstvårta, medan hon klämde med den andra. Jag slöt ögonen för en sekund och bara njöt. Sedan fick jag av hennes BH också, hon hade fina ljusbruna vårtgårdar med en ganska stor bröstvårta med tanke på storleken av hennes bröst. Jag började smeka dem lätt, men övergick sedan till att smeka hennes rumpa, som ju mer eller mindre var blottad p g a stringtrosan.

Sedan började hon ta av mig mina trosor, och då trodde jag att jag skulle explodera av upphetsning. Jag var nu sedan länge våt och varm. Hon förde ner handen och började smeka mellan blygdläpparna långsamt mot klitoris, detta medan hon började ge mig en passionerad kyss. Hon rörde lätt vid klitoris, och började långsamt massera den lilla knoppen.Jag hade onanerat på egen hand förut, men detta var helt otroligt! När jag hade börjat röra mig oroligt under henne förde hon långfingret ner mot mitt hål. Jag hade aldrig blivit pullad förut. Hon förde långsamt in sitt långfinger i mig och jag kände själv hur trång jag var. Samtidigt som hon började jucka med långfingret, fortsatte hon att massera klittan med tummen.

Jag andades nu allt häftigare och hon slutade kyssa mig så att jag skulle kunna stöna ordentligt. Till slut kom jag i min största orgasm ditintills. Jag skrek inte, men jag gav ifrån mig ett väldigt förnöjt ljud medan jag slöt ögonen. Hon lät mig hämta mig ett tag och sa ”somna inte nu, jag har mer att bjuda på men först är det din tur”. Jag fattade vinken och började dra av henne trosorna. Till skillnad från mig, som bara rakat bikinilinjen, var hon nästan helt rakad, bortsett från en liten ljusbrun linje i mitten. Hon sa till mig att slicka henne och det gjorde jag också.

Jag klurade snabbt ut hur jag skulle göra och smekte hennes klitta med min tunga. Inte snabbt som i porrfilmerna utan långsamt och ömt. Men efter ett tag ökade jag takten lite, sedan förde jag in ett finger i Sabinas hål och hon stönade som en bekräftelse på att det var skönt. Jag kände att ytterligare ett finger skulle kunna komma in, och förde också in ett till finger. Jag knullade henne nu med fingrarna samtidigt som jag slickade henne. Hon började snart röra sig oroligt fram och tillbaka. Sedan frös hon till och skrek ganska högt ut ett obegripligt ord. Jag kröp upp till henne och vi hade lite efterspel med ömma smekningar och kyssar. Men vi var långt ifrån klara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *