Det var fredagskväll och vinter. Jag och Carl var på väg hem till Natalie för att träffa Sabina och Natalie, vi var kåta unga förhoppningsfulla killar, och pratade grabbsnack.

– Det skulle vara skönt att se dom slicka varandra., sa Carl

– Ja skojar du, sa jag, och log.

– Hon är så jävla läcker Sabina

– Mmmm, sa Jag

– Har du sett hennes bröst?

– Mmm jag vet sa Jag.

Vi hade båda sett Sabinas bröst i Idrotten i skolan. Hon hade en tendens att rätta till sin baddräktsliknande skolgymdräkt, genom att dra ut den i axelbanden och lyfta upp den för att täcka brösten bättre när den hade glidit ner efter ett hopp på plinten; och när hon gjorde det fick man full insyn i någon sekund… phu… jag dog nästan när det hände första gången och jag blev för förvånad för att avslöja mig själv.

-Fan va snygg hon är, sa jag. Och Natalie hon är också jävligt fin.

Jag hade en plastpåse med vodka och lime med mig. Carl min nyfunna bästa kompis hade börjat i vår skola ett halvår tidigare han hade tio starköl med sig. Vi hade umgåtts med varandra i fyra månader. Vi var väldigt lika och hade alltid väldigt kul ihop.

Vi trodde båda att Natalie var kär i Carl, och att det vara därför vi blev hembjudna, men båda tyckte vi att Sabina vara något alldeles extra och att hon aldrig visade nån svaghet för nån gjorde henne naturligtvis mer intressant, även om Natalie var extremt söt hon med, så vill man ju alltid ha den mest oåtkomliga.

– Vi spelar Klädpoker, föreslog Sabina när vi hade blivit bra fulla. Jag vet inte om hon var ute efter att para ihop Natalie med Carl eller vad det var. Man visste aldrig vad hon var ute efter. Musiken var på högt och vi sänkte den. Vi hade dansat druckit och pratat nu satt Sabina och Natalie framför oss båda.

– Näää sa sa Natalie, är du inte klok jag kommer bara att förlora…

– Tyst, sa Sabina, jag hjälper dej.

– Ska du hjälpa henne log Carl, det är inte rättvist det är fusk! Vi ville ju ha av båda kläderna

– Vadå fusk ni får hjälpa varandra ni också. Det tyckte vi var helt okay förstås.

– Ja för annars är inte jag med sa Natalie.

Nu skulle tjejerna få strippa. He he.

– Okay sa vi och så blev det tjejerna hjälpte varandra och Carl och jag hjälpte varandra. Fast vi bestämde att ingen fick ge bort kläder till nån annan bara hjälpa.

Det gick inte riktigt som vi hade tänkt det. Sabina vann hela tiden, säga vad man ville men spela kort kunde hon, undra om hon kan knulla också tänkte jag leende. Fast jag skulle inte le så länge till. Efter ett tag satt hon fortfarande fullt påklädd med en hög kläder bredvid sig, Natalie satt bredvid henne med trosor och linne, tydligen var hon inte så bra på att hjälpa sin kompis och jag med t-shirt och kalsonger och Carl med t-shirt, samt kalsonger med stånd i, det syntes tydligt och han var mycket generad, själv var jag mycket rädd att hamna i hans sits det var nog Natalie också så hon sa inget bara Sabina satt med stenansikte tills Carls synliga stånd fast hon log lite.

– Okay dags att satsa sa Sabina. Jag tog av mig min T-shirt, Carl la generad fram sin t-shirt och lade sina brunbrända armar och händer över kuken för att dölja den, Natalie satt med ögonen klistrade på hans kön.

– Natalie, ditt linne sa Sabina plötsligt

– Nä måste jag….

– Ja av med den nu sa Jag och Sabina.

Natalie drog först lite motvilligt men sedan förföriskt av sig sitt linne, vi stirrade på henne alla tre, satt som hänförda, hennes bröstvårtor stod rätt ut hon var fruktansvärt snygg, hon hade underbara bröst och underbara höfter. Fastän jag hade försökt att koncentrera mig på att inte få stånd så började det att rycka i min kuk.. Jag hade lust att kasta mig över henne och slicka i mig dom där brösten. Hon var så snygg. Sabina log.

Natalie delade ut korten. Sabina vann.

Nästa omgång skulle Sabina dela ut.

– Okay underkläderna av sa Sabina.

Oh shit! sa vi alla tre, vi var fångade. Sabina hade lurat av oss alla tre kläder och hon njöt av det. Men det pirrade rätt bra i min mage också.

Jag drog av mig mina kalsonger, det kändes lite skönt och spännande att släppa fri kuken och således visade jag upp min rakade pung och mitt snygga tjugofemprocentiga stånd som drog till sig förstulna blickar från Sabina och Natalie och från Carl, och Natalie drog av sig sina trosor så satt vi där sen Natalie med något rakad fitta, men Carl vägrade illröd i ansiktet sa han.

– Jag vill inte

– Jo kom igen nu då — vi vill alla se din ståkuk, sa Sabina.

Carl sa inget men han var illröd i ansiktet.

– Vad vill du göra istället då? Leka sanning och konsekvens?

– Jaa! Hellre det och förstod inte att han flydde från den ena farligheten till den andra.

– Okay men då börjar vi med dej i så fall. Sanning eller konsekvens?. sa Sabina

-Konsekvens…

– Okay ge Natalie en kyss…..

– Va, sa Natalie

– Tyst nu.

Gud va hon njöt av detta Sabina fast hon visade det inte. Och mitt hjärta dunkade, vilken spänning. Jag kände mig superkåt.

– Okay sa Natalie småleende.

– Okay sa Carl, ställde sig upp med sitt stånd synligt genom kalsongtyget och gick fram för att kyssa Natalie. Han gav henne en tungkyss. Det märktes att hon gillade det för hon höll sina händer på hans höfter och man såg hur hon snuddade hans stånd när han var klar. Nu började jag också få stånd, när jag såg dom röra varandra, och jag var naken, min tjugotvå centimeters stora kuk började sträcka sig i all sin längd, och där satt jag och kunde inte göra något åt det.

Nästa tur i ordningen hade jag så jag sa fräckt.

– Natalie; Sanning eller konsekvens?

– Sanning…. eh nej förresten. Konsekvens.

– Okay Natalie, kyss Sabina. Dom brukade pussa på varandra i skolan, så jag visste att dom skulle kunnat tänkas gå med på det.

Dom tittade på varandra och skrattade men till slut sa dom okay vi gör det och så böjde sig Natalie som var helt naken fram och flyttade sig fram mot den fullt påklädda Sabina och gled in i hennes famn.. dom höll mjukt sina händer på varandras axlar böjde sig långsamt fram och började kyssas mjukt och med lekande tungor….mmm det var mycket vackert och väldigt sexigt och jag var otroligt nöjd.

Sedan kom turen till Carl och nu gav han igen.

– Okay Sabina; Sanning eller konsekvens.

– Konsekvens.

– Ta av dej alla kläderna tills du är lika nakna som oss andra, alltså alla kläder. ”Smart” tänkte jag och log.

– Oppps! sa Sabina, men hon började klä av sig sakta och förföriskt, och vi höll på att dö av kåtslag innan hon fick av sig sin BH, hon var så snygg vi bara njöt fullt ut. Också Natalie såg på henne med öppen mun fuktade läppar och tung andning. Men vilken kille eller tjej som helst skulle tycka att hon var skitsnygg särskilt naken. Jag och Carl hade verkligen lyckats under vår tur, först genom att få tjejerna att kyssa varandra och sen att få av Sabina alla sina kläder. Vi hade all anledning att känna oss nöjda. Men nu kunde man gissa att tjejerna ville ge igen, ett hopplöst otroligt spännande känsla pirrade och spred sig i min kropp. Undrar just vad dom tänkte hitta på.

– Tycker du om min kropp eller? sa Sabina överlägset retsamt till mig, din kuk verkar tycka om min kropp! sa hon och pekade på min hårda kuk. Nu var det min tur att bli illröd i ansiktet.

– Okay nu är det min tur sa Natalie, Du hon pekade på Carl; Sanning eller konsekvens?

– Konsekvens.

– Okay kyss……. eh…….

– Säg det ……

– Honom sa hon och hon pekade på mig.

– VA!

– Jaaa applåderade Sabina.

– Aldrig sa Carl..

– Vadå den som är med i leken får leken tåla, vi har ju kysst varandra.

Den här farligheten hade inte ens jag väntat mig.

– Ja men ni är ju tjejer. argumenterade Carl.

– Kom igen nu det är ju bara en liten kyss, ni kanske till ock med gillar och tycker det är skönt. Aldrig det är för pinsamt tänkte jag men. Jag vet inte hur det gick till men kanske på grund av all alkoholen så böjde sig faktiskt Carl fram och kysste mig och vi lekte också snart lekfullt med varandras tungor så som tjejerna nyss gjort…

– Wow gulligt sa Sabina. Nu är det min tur.

– Du sa hon och pekade på Carl!

– Va jag igen!

– Rör varandras kukar, runka dom

Fan… jävla tjejer tänkte jag.

Jag kände massor av fjärilar i magen nu Carl tog tag i min kuk, det var nästan som han ville det för han protesterade inte, och jag smekte prövande över Carls stånd under hans vita Dolce & Gabbana kalsonger. Sen plockade jag fram hans stora snygga kuk, och jag smekte den och runkade några tag åt honom och han mig…men så slutade vi, han såg mig i ögonen en kort sekund .

Nu var det min tur och jag sa till Natalie,

– Natalie; Sanning eller konsekvens?

– Konsekvens,

– Natalie, slicka Sabinas bröst….och sen får Sabina göra samma sak.. Natalie log med en kåt blick så tittade hon in i Sabinas kåta ögon och så böjde hon sig sakta och gav Sabina en kyss på halsen och så slickande hon ner längs halsen ner mot brösten, hon lekte lite med vårtan, så tog hon ett av brösten i munnen och sög på den. Sabina stönade nu, hon gillade inte att tappa kontrollen men nu hände något inuti henne. Och lät sina handleder vila mjuk på Natalies axlar och sina fingrar leka och dra lätt i hennes hår, man kunde se att hon njöt att hon nästan tappade kontrollen. Sen var det hennes tur, och hon åt nästan upp Natalies båda stenhårda bröst, hon slickade dom aggressivare, Natalie som trots allt var lite blyg och lite pryd försökte låta bli att stöna men spontana stön ljöd ur henne hela tiden. Gud jag var så kåt nu så jag höll på att sprängas och jag var avundsjuk, jag ville också slicka på deras bröst men jag höll mig, Sabina ingav respekt.

När det var Carls tur bad han Sabina att föra in några fingrar i Natalies fitta och smeka hennes klitoris. Det gjorde hon och vi kunde alla se hur det rann ur Natalies fitta och hon flämtade och stönade tungt och häftigt och gav sig verkligen hän bakom sina slutna ögon. Och när det var Sabinas tur så bad hon Mig att suga Carls kuk

– Aldrig! sa Jag

– Jo! befallde Sabina.

– Där går gränsen! sa jag

– Men en blick från Sabina med hennes bröst putande rakt mot mig som två kulsprutor redo att skjuta gick det inte att säga nej en gång till…. jag blev tyst och visste inte vad jag skulle ta mig till.

Hennes sätt att befalla mig gjorde mig bara ännu mer kåt och min kuk stod som aldrig förr.

Motvilligt men så jävla kåt, böjde jag mig ner, så tog jag tag i hans kuk och började slicka på den prövade. Sen tog jag och förde ner läpparna om den. Han drog långsamma djupa andetag och stönade jag drog långsamma djupa sugtag. Jag suger av Carl tänkte jag. Jag slöt ögonen men så hörde jag ljud från dom andra, Natalie smekte sig själv över fittan och så gick Sabina fram till mig och plötsligt kände jag hennes fingrar runt min kuk. Såja sa hon. Jag slöt ögonen och fortsatte att suga Carl, och Carl stönade. Och så kände jag Sabinas läppar om min kuk. Då slutade jag att suga Carl men Sabina märkte det genast och tog ett hårt tag om min kuk klämde till så det gjorde ont och sa;

– Fortsätt att suga annars slutar jag suga dej.

Mot detta hade jag inget att säga jag fortsatte att suga honom. Det var skönt… och det dröjde inte så länge innan jag kände att det började gå för honom. Han började gny och njuta, Det går för mig snart sa han varnande och Jag gjorde en ansats till att sluta för att han inte skulle komma. Då klämde Sabina hårt om min kuk igen och sa, våga inte sluta. Å det går för mig skrek han, Bra sa Sabina, mitt hjärta dunkade så det slutade inte bättre än att han kom i min mun. Jag kände varm sperma pumpa in i min mun, jag ansträngde mig för att inte svälja men jag svalde lite ändå.

Genast när han hade kommit hoppade Sabina fram till mig och sa ”Låt mig smaka.” och så kysste hon mig hett och sög i sig sperma från min mun och tryckte sina bröst mot mig. hennes mjuka underbara kvinnoläppar och tunga lekte med min tunga och runt om detta blandades Carls sperma med våran saliv. Det kändes fruktansvärt förbjudet. Mmm vilken god sperma sa hon och tittade på mig. Carl låg bara och njöt det hade varit så skönt Och så tog Sabina hans kuk i sin hand och sa till honom; Var det skönt? Att bli avsugen av en kille? sa hon mmm svarade han så satte hon sig över mig och lekte min kuk hård med handen .. nu vill jag ha den här stora kuken i min fitta fattar du det, sa hon. ”Mmm” sa jag, ”Gud va stor den är den måste ha gjort många tjejer lyckliga.. vilken fin kuk du har kille” sa hon leende och böjde sig ner för att suga den större. Mina drömmar skulle gå i uppfyllelse jag skulle just knulla skolans absolut snyggaste tjej.

Carl fick sitt med Natalie. Hon hade upphetsat stirrat på hela skådespelet och nu gick hon på alla fyra och började leka upp Carls stånd med sina flickfingrar och tunga och hon lade sig sedan över honom det var härligt att höra deras ljud. Sabina tröttnade snart på att suga av mig eller så var hon helt enkelt så ivrig att bestiga den så hon sänke sig snart över den ..mmm åhhh sa hon va skööön….sa hon och jag grymtade leende innan jag släppte på mina känslor jag ville först bara se på henne, se henne njuta, sen kunde jag inte motstå längre..hon var så skön hon med och hennes underbara bröst stod ut fasta framför mig jag sög tag i dom och slickade dom med hård tunga.. JA mera sa hon mera knulla mig din kåta kille sa hon kör in din kuk långt in i mig kved hon, sluta inte.

Vi knullade….. Sen började Natalie plötsligt kvida och gny där hon red Carl. ”Går det för dig sötnos” sa plötsligt Sabina till Natalie. Mmm Jaaa ammm det är så skönt.. kom sa Sabina och drog Natalies överkropp mot sig.. så kysste Sabina henne djupt över våra huvuden och, vi kunde även se hur Natalie la sin lediga hand över Sabinas bröst. Jag kunde förstå henne, Sabina hade dom mest underbara bröst man kunde tänka sig, vem ville inte ta på dom….. mmmm jaasss mmm gud va sköönnt skrek Natalie mellan kyssarna.

Såja älskling bra kom bara sa Sabina ömt och smekte hennes bröst. Natalie började förlora kontrollen och var tvungen att hålla fast sig i Sabina så kåt var hon Gud Ååååhhh det går för mig aaaaahhhhhh skrek hon ut… Jaaaa det går för mig också sa Sabina med ljusare röst, kyss mig Natalie och Natalie kysste henne jaaaaa mmm skrek Sabina, kyss mig igen älskling……. Jag och Carl kunde inte hålla oss längre så när det gick för Sabina släppte vi efter och exploderade också i deras fittor, och orgasmvågorna sköljde över oss alla fyra.

Vi rasade ihop i en stor hög och stönade djup och skrattade och hånglade.. mmm.. Gud vilken grej. Vi kände oss ganska frigjorda och lite skamsna.

Vi låg så där ganska länge säkert en timme, pussade och smektes.

Nu går vi och duschar sa plötsligt Natalie mmm, ja det gör vi sa vi andra.. Jag slog upp fyra nya drinkar och följde med dom andra in i badrummet. Sabina hade redan ställt sig under strålen. Vi var nakna och oblyga… jag delade ut drinkar och Natalie kysste mig när hon fick sin drink… sen gick jag till Sabina som stod under duschen jag kysste henne också och kunde inte låta bli att ta på hennes underbara bröst… kom och känn sa jag till dom andra.. har hon inte underbara bröst? Carl kom fram och smekte också hennes bröst Sabina började stöna svagt. Natalie ville också känna och gjorde det.. hennes fina flickfingrar smekte Sabinas härliga bröst, jag och Carl stod och njöt och såg på det härliga.. mmm jaa mmm härligt, stönade Sabina svagt, tack för att ni gillar mina bröst, men vill ni känna något alldeles extra så känn på den där killens kuk sa hon, och nickade mot mig, Natalie och Carl log och tittade åt mitt håll, så sträckte Natalie ut sin hand mot min kuk och började smeka den, det kändes underbart att ha hennes flickfingrar som smekte mig, wow sa hon och vände sig mot Sabina. Kyss henne sa jag till Natalie och puttade fram henne.. Natalie lade sin fria vänster arm runt Sabina och dom slingrade sig om varandra och kysste varandra. Vattnet strilade över deras huvuden ner över deras kroppar .. Deras bröst tryckte sig mot varandra när dom hånglade och vattnet rann över dom, dom var så sköna att se på. Natalie lyfte sin hand och smekte Sabinas bröst, Sabina backade och Natalie lyfte andra handen och masserade båda hennes bröst. Sabina stönade djupt. Våra kukar var som spett så kåta var vi Natalie böjde sig fram och lät sin tunga leka med Sabinas bröstvårtor. Gud va vackert det var.. hon slickade länge vi kunde inte hålla oss utan kom fram och började smeka dom båda över kropparna. Sabina tog tag i våra kukar och runkade dom lätt.. Natalie kysste Sabina en sista gång sen dök hon ner för att slicka henne.

Jag tog över kyssandet av Sabina och Carl slickade hennes bröst.. Gud va skönt skrek Sabina ni är så härliga.. så gick det för henne så att kroppen skakade på henne. När Natalie reste sig upp blev Sabina alldeles vild i ögonen. Hon kastade sig över henne och sa; nu skall du få din lilla hynda inte visste jag att du kunde slicka fittan min så ….. så drog hon ner den förskräckte Natalie på golvet och kysste och pussade henne överallt och började sen slicka henne… Sabinas bak såg mycket inbjudande ut och Carl tog chansen och körde in sin kuk. Jag gick fram och satte mig på knä framför Natalie och lät hennes läppar sluta sig om min kuk. Hon tog sen mina händer och förde dom över sina bröst. Efter ett tag kom även Sabina och jag och Carl, nästan alla samtidigt.

När vi tvättat oss rena gick vi in och la oss i en stor säng som stod i ett av rummen och somnade. Nästa morgon fortsatte vi med nya lekar.

Av någon anledning knullade jag med Sabina igen samma morgon men då sa Natalie att hon ville knulla med mig också, hon ville känna den där stora kuken, alla log och jag började precis krypa över till henne men då sa Sabina stopp. Alla tittade på Sabina; okay ni kan få knulla varandra men bara på ett Villkor. Sa hon.

Jasså vadå sa jag.

Carl måste knulla dig först.

VA sa både jag och Carl.

Natalie skrattade och höll med.. jaaa annars blir det inget.

Jaha han och Natalie får knulla varandra men vad får jag ut av det sa Carl.

Du får knulla mig sen sa Sabina

Ha! jag knullade dej igår bruden! sa Carl triumferande,

Men inte analt sa Sabina. Vi skrattade allihopa.

Carl kunde bara hålla med nu. Sabina var en härlig förhandlare, alltid fick hon som hon ville, och vi var lika glada för det för jag tror ingen mer än hon hade vågat få oss att släppa lös så hämningslöst som vi gjort.

Ingen frågade dock mig om jag ville bli knullad av en kille, men jag var glad för det för då slapp jag säga ja, för nyfiken var jag. Så det blev inte bättre än att jag fick lägga mig på mage och Sabina och Natalie smörjde in både mig och Carls kuk med glidmedel. Sen trängde Carl in för att knulla mig och tjejerna hjälpte till och sa precis hur han skulle göra, dom var vana vid analsex båda två och visste precis hur man skulle göra steg för steg och tittade dessutom fascinerat på. Det kändes stort och konstigt när han trängde in, men sen började det bli skönt, riktigt jävla skönt. När nu isen var bruten knullade vi sen varandra på alla möjliga sätt allihopa. Hur mycket som helst.

Gillade du det här? Kanske gillar du mig? Skriv och berätta, skriv ”novellen” i subjekt. Min kuks storlek är inget jag har hittat på, tjej eller kille spelar ingen roll men det är bra om ni bor i Stockholm eller Göteborg eller nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *