Herr och fru Andersson ägde en stor villa strax utanför stan. Källaren hade de byggt om och inrett med ett litet kök, ett badrum och två rum. Där bodde jag nu, sen ett år tillbaka. I mitten av juli åkte mina hyresvärdar till Grekland i ett par veckor för att koppla av. Under en av dagarna skulle sotaren komma och jag hade lovat att vara hemma den dagen för att kunna släppa in honom i huset.

Dagen kom och jag stannade hemma. Lade mig tillrätta på en solstol ute i trädgården med en bok och väntade på att sotaren skulle anlända. Solen stekte hett på min bruna mage och små svettpärlor bildades på mitt bröst. Klockan närmade sig fyra och ännu ingen sotare. Var fan höll han hus? Jag vände mig om och lade mig på mage. Jag måste ha somnat till för nästa gång jag tittade på klockan så var hon halv sex.

Han kommer säkert inte, tänkte jag och gick in i köket för att hämta en kall dricka. Jag gick ut och lade mig på solstolen igen. Tvekade lite innan jag tog av mig bikiniöverdelen men bestämde mig till slut för att han förmodligen inte skulle komma. Så låg jag där i svarta bikinitrosor med string, med en kall dricka i ena handen och en snart utläst bok i den andra.

– Hrm, ursäkta mig, hörde jag plötsligt en röst bakom mig och jag ryckte till.

När jag vände mig om mötte jag ett par vänliga, blå ögon som var så otroligt ljusa att det såg overkligt ut. Mannens hår var tjockt och mörkbrunt och såg mjukt ut att ta i. Jag var tvungen att motstå en impuls att sträcka ut handen och smeka det. Hans ögonbryn var också mörka och tjocka och hans ansiktsdrag var skarpa och tydliga. Allt detta mörka i kontrast till de fantastiskt ljusa ögonen gav honom en nästan magisk utstrålning. En oerhört vacker man!

– Du kanske vill ta på dig något? gissade mannen och då jag förstod vad han menade skyndade jag mig och knäppa på mig bikinibehån igen.

Jag rodnade litegrann men kände samtidigt en pirrande känsla sprida sig från magen neråt underlivet. En aning förvirrad av denna känsla visade jag mannen in i huset.

– Du är sotaren antar jag, sa jag och gick före ner i pannrummet.

– Ja, och jag ber om ursäkt för att jag är sen, skyndade han sig att säga. Min bil pajade.

Väl inne i pannrummet satte sotaren igång med sitt jobb. Jag satte mig ner på en hög pall och betraktade denna vackra skapelse. Jag gissade att han var 25-30 år kanske. Jag såg ingen vigselring, men å andra sidan så kanske han inte ville smutsa ner den. Han var lång och vältränad, atletisk skulle jag vilja säga. Ryggen var bred och muskulös med kraftig tjurnacke och det mörka håret som lockade sig över kragen på tröjan. Rännilar av svett rann nerför hans nacke och försvann in under tröjan. Jag log lite och slickade mig omedvetet om munnen.

– Jag heter Lina, sa jag och log då mannen mötte min blick.

– Peter, svarade han kort och fortsatte med sitt arbete.

Jag suckade av besvikelse, hade väntat mig mer. Ett leende, en blick – vad som helst.

– Jag går och byter om, sa jag och gick in i mitt sovrum.

Jag drog av mig bikinin och letade fram en kort kjol och ett linne ur garderoben. Jag var nu fast besluten att göra ett intryck på Peter. Han måste bara lägga märke till mig! När jag tagit på mig kläderna, utan underkläder, gick jag ut i pannrummet igen. Till min förtjusning hade Peter nu tagit av sig sin vita T-shirt och musklerna spelade på hans överkropp där han satt på huk med ryggen mot mig. Jag slog mig ner på pallen igen och lade det ena benet över det andra.

– Går det bra?

Peter hade inte ens tittat på mig sen jag kom tillbaka. Nu nickade han bara till svar. Jag vred mig lite på pallen.

– Vad var det som hände med bilen då?

Peter ryckte på axlarna, fortfarande utan att titta på mig.

– Slut på bensin bara.

– Jaha, nickade jag ointresserat.

Svetten rann fortfarande ner från hans panna och bröst, men nu kunde jag se hur det rann ner över hans imponerande kropp. Jag kände hur mitt hjärta började bulta fortare och pallen under mig blev fuktig av mina safter.

– Har du nånsin knullat någon av dina kunder? sa jag plötsligt och kunde knappt tro mina öron.

Nu såg han äntligen på mig. Hans blick var förvånad och chockad och jag log lite grann.

– Jag bara undrade… sa jag försiktigt och särade en aning på benen.

Peters blick sökte sig nerför min kropp, dröjde vid brösten och fortsatte ner tills han såg in under min korta kjol. Han såg ännu mer chockad ut, men där fanns en glimt av åtrå i hans blick. Han reste sig upp och torkade av sig på en trasa som hängde från hans jeans. Jag kunde inte dölja min beundran när jag nu kunde se hela hans muskulösa bringa komma emot mig.

– Varför undrar du det? frågade han och hans röst var lugn och stadig.

Jag ryckte på axlarna och log snett.

– Jag bara kom att tänka på det, svarade jag och vred mig på pallen, gned mitt underliv mot den hårda ytan.

Peter stod nu alldeles, alldeles intill mig. Jag kunde känna hans andedräkt mot min panna och om jag lyssnade riktigt noga så hade jag nog till och med kunnat höra hans hjärtslag.

– Det har jag faktiskt inte, sa han och lade sin ena hand på mitt nakna lår.

Jag mötte hans blick och min egen upphetsning speglades i de där ljusa ögonen.

– Någon gång måste ju vara den första… sa jag mjukt och sträckte upp mitt ansikte mot honom.

Samtidigt böjde han en aning på nacken och vi smakade på varandra. Hans läppar var mjuka och varma mot mina, trevande och försiktiga men starka och trygga. Jag älskade hans kyss. Peter lade sina starka armar om min kropp och lyfte upp mig i sin famn. En kliché från romantiska filmer och hade jag inte varit så kåt så hade jag skrattat högt. Nu bara såg jag in i hans vackra ögon medan han bar ut mig i trädgården. Solen stod lågt på himlen nu men det var fortfarande varmt och ljust ute. Han lade ner mig på gräset och jag log när jag kände hur det kittlade mig i nacken. Peter lade sig bredvid och vi fortsatte kyssas. Hans händer sökte sig över min kropp, ömt och kärleksfullt men med en undertryckt iver som bara väntade på att få släppas fri. Mina händer var lika nyfikna och jag njöt av att känna hans starka, hårda kropp under mina händer.

Mitt linne låg snart i en liten hög bredvid mig tillsammans med min kjol och Peters jeans. Aningen förvånad upptäckte jag att inte han heller hade några underkläder på sig. Med ett leende tog jag hans styva kuk i min hand och smekte den långsamt. Ollonet var precis lagom stort och såg mjukt och inbjudande ut. Själva kukskaftet var lite ådrigt och kändes skönt att hålla i. Jag bara måste…

Snabbt kröp jag ner till hans underliv och slickade försiktigt runt kanten på ollonet. Jag såg in i hans ögon samtidigt som jag sög in hela ollonet i min mun. Jag sög och slickade och smakade och kysste, njöt av varje ögonblick som jag fick ha hans underbara kuk i min mun. Hela tiden behöll vi ögonkontakt och jag njöt ännu mer av att se Peters njutning avspeglas i hans ansikte och ögon.

Snart började det rycka välbekant i hans kuk och då sköt han bort mig.

– Jag vill inte komma än, mumlade han och drog upp min mun mot hans så att vi kunde kyssas.

Hans stora, manliga händer smekte min kropp. Han tog ena bröstet i sin hand och nöp försiktigt i bröstvårtan. Han ägnade flera minuter åt att smeka mina bröst. Han kysste och slickade och smekte och klämde. Inte hårt och brutalt, som många killar gör, utan ömt och försiktigt som om de var något fint som måste tas hand om och vårdas väl.

Sedan kysste han sig nedåt min mage, slickade i naveln och på insidan av låren. Med fingrarna särade han på mina blygdläppar och hans tunga hittade min klitoris. Jag stönade högt av välbehag och vred mig i gräset medan han började slicka och suga och göra allt för att förhöja min njutning. Då jag närmade mig klimax kröp han upp på mig. Han kysste mig ömt och just då, med en mjuk höftrörelse, gled han in i mig och vi blev ett. Det var som om våra kroppar var gjorda för varandra. Vi rörde oss i en perfekt rytm och kysstes och smektes och visste in till oss av njutning och upphetsning. Jag ville vara överallt på en gång. Smeka hela hans kropp, känna varenda cell i hans hud mot varenda cell i min hud. Han andades häftigt i mitt öra och nafsade på örsnibben, vilket gjorde mig vild av åtrå. Jag vred mig och kastade huvudet bakåt, svankade och tryckte mig mot hans bultande påle om och om igen.

– Kom i mig älskling, viskade jag i hans öra och han grep tag i mina händer så hårt att jag nästan skrek.

Då vi båda samtidigt nådde extasens höjdpunkt krampade mitt underliv kring hans kuk och våra händer kramade varandra som om det gällde livet. Med ett vrål sköt han stråle efter stråle in i min fitta och jag stönade högt då mina orgasmer avlöste varandra, en efter en.

– Mmm, mumlade jag när vi efteråt låg kvar i varandras armar tills solen sjönk ner bakom bergsknallen.

Det var lite svårt att förklara för mina hyresvärdar varför sotningen inte blev klar. De var tvungna att skicka efter sotaren en gång till, men tyvärr så var det inte Peter som kom den här gången. Jag har aldrig träffat honom sen den där dagen i mitten av juli…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *